- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
válasz
_Dumber_ #22498 üzenetére
Az ok az lehet, hogy hiányzik egy masquarade a shorewall konfigból (be kéne állítani, hogy a rajta áthaladó, a belső háló felé irányított csomagokra saját magát állítsa be forrás címként).
Most ez történik mikor a belső hálóból a kamerát akarod elérni:
-a kliens a kérést a saját ip címéről (mint forrás címről elküldi) a külső ip címre (amit a domain visszaad) mint cél címre.
-a kérést a routered továbbítja a kamerához, de a forrás ip-t nem változtatja meg (nem maszkolja) a saját ip címére.
-a kamera a beérkezett kérésre a választ a kérés forrás ip címére küldi (vagyis közvetlenül a kliensnek) és a válasz forrás ip címe a kamera ip címe lesz.
-a kliens a választ a külső ip címről várja (amit ő a kérés céljának megjelölt), így a kamerától kapott választ eldobja.A megoldás az lenne, hogy a router a kérést a saját nevében (saját ip címét forrásként beállítva) küldené tovább a belső hálóra a címzettnek, így a válasz is rajta keresztül menne vissza és a kliens így fel tudná dolgozni.
Ezt a módszert "hairpin nat"-nak is nevezik erre keress rá.
-
_Dumber_
őstag
Sziasztok
Tűzfallal akadtak problémáim.Adott egy debian szerver. Eddig iptables-t használtam, most shorewall-t kezelgetem.
Mindkettőnél fennállt a következő probléma:Adott egy IP kamera felcsatlakoztatva a belső hálóra (pl: 192.168.0.70 - port 5000)
Adott egy no-ip account: pl dumberip.noip.com
A portforwarding elkészítve.
Netezni tudok.. látszólag minden ok, de.....Ha a kamerát el szeretném érni.
1. Kívülről: dumberip.noip.com:5000 --minden OK, kamera látható
2. Bentről: 192.168.0.70:5000 --minden OK, kamera látható3. Bentről: dumberip.noip.com:5000 - ne ez nem működik.
Egy soho router esetén (pl tp-link) a 3. eset is simán működik.
Mi kell még a firewallban?
-
Sziasztok!
Windows 7 telepítő képfájlt szeretnék USB pendrive-ra tenni linux alól.
Jelenleg Xubuntu 15.04-et nyúzok.A repo-ban lévő unetbootin nem engedi kiválasztani az ntfs-re formázott pendrive-ot, fat32-re formázva meg nem bootol a pendrive.
Azt olvastam, hogy a 494-es verzióig még lehet ntfs-re is iso-t tenni, de azt meg nem tudom elindítani, mivel hiányolja a libpng12.so.0 library-t, aminél újebb verzió ven feltelepítve.Ezt a helyzetet hogy oldom fel? El tudom indítani valahogy a 494-es verziót, vagy keressek valami más progit?
Erre esetleg javaslat? -
spammer
veterán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen ismerem, csak ő nem KDE-t használ. Amúgy egy ideje nem csináltam ilyet, mert a digiKam egy régebbi frissítése óta az állítása szerint nem nem tudja megnyitni a kamerát, pedig korábban ment neki. Mindegy, SD kártyán átviszem azt a néhány képet, amit lőni szoktam a paprikáimról.
-
OddMan
őstag
válasz
OddMan #22479 üzenetére
Sikerült kialakítani szoftveres raid1-et és arról futtatni az Xubuntu-t.
Rövid leírás, hogyan csináltam. Először manuálisan kell készíteni egy efi partíciót és egy linux system partíciót. Ha ez megvan, akkor fel kell telepíteni a linux-ot, én Xubuntu-t használtam, lubuntu is jó. Ha végzett a telepítő, akkor újraindítás, és ha elindult az új rendszerünk, akkor telepíteni kell az mdadm szoftver raid kezelő programot apt-get-el.
Ha ez is megvan, akkor a második lemezt partícionáljuk meg ugyan úgy, mint az elsőt, de itt a második partíció már raid típusú legyen. Ha ez is megvan, akkor hozzunk létre egy degradált raid1 tömböt a missing kapcsolót használva. Ha megvan, akkor létre kell hozni a raid-en egy új partíciót, amit ext4-re kell formázni. Ezt kapcsoljuk fel mount-al, mondjuk /mnt/linux néven. Utána erre át kell másolni az egész meglévő rendszert a cp -arxv / /mnt/linux/ paranccsal. Ha megvolt, akkor ezen belül editálni kell az fstab-ot, mdadm.conf-ot és a grub.cfg fájlokat. Tudom, hogy a grub.cfg-be nem szabadna írni, de nekem máshogy nem sikerült. Újraindítás után ha mindent jól csináltunk, akkor már az új degradált raid1-ről indul a rendszer. Nálam a neve a grub.cfg-be md/md127,gpt2. Ha elindult a rendszer, akkor az sda eszközön állítsuk át a 2. partíció típusát raid-re (21). Ezen volt előzőleg a rendszer. Ha megvan, akkor adjuk hozzá (mdadm --add /dev/md127 /dev/sda2) a meglévő raid tömbhöz. Ezután a tömb automatikusan szinkronizálja magát. A (tail -f /proc/mdstat vagy a mdadm -D /dev/md127) paranccsal nézhetjük is, hogy hol tart éppen a folyamat. Ha megvan, akkor futtassuk az upgrade-grub2 parancsot. Ha hiba van, akkor valamit nem jól csináltuk és lehet, hogy nem fog elindulni a rendszer újraindítás után. Érdemes esetleg újra ellenőrizni a /boot/efi/EFI/ubuntu/grub.cfg-t és a /boot/grub/grub.cfg fájlokat. Ha hiba nélkül lefutott, akkor már nem kell aggódnunk, hogy előzőleg kézzel is belepiszkáltunk, mert most már egy új a rendszer által létrehozott grub.cfg került az előzőleg szerkesztett helyére. Nos gondoltam leírom, hátha mást is érdekel, hogyan csináltam.
Én otthoni rendszerbe nem vennék több százezer Ft.-os raid kártyát, mikor egy ilyen szoftveres raid is már sokkal biztonságosabb, mint a semmi és a mai processzorok már bőven elégségesek ehhez, nem igazán terhelődnek a raid miatt.
Persze azért a fontos adatokról legyen mentésünk pluszba, mert az ördög nem alszik. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Azt hiszem a digiKam program ilyet is tud magától: https://www.digikam.org/, telepítsd fel a csomagkezelőből aztán meglátod.
-
spammer
veterán
Nem használtam ilyesmit, de udev szabállyal megoldható, hogy csatlakozáskor a kívánt parancs/szkript lefusson, lásd:
udev - How to run custom scripts upon USB device plug-in? , Arch Wiki: udev (Itt vannak példák + linkek további példákhoz). Szinkronizációhoz pedig rsync. -
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek megoldható a következő? Ha igen, hogyan?
Ubunturól van szó. Azt szeretném, hogy amikor a fényképezőgépemet csatlakoztatom a géphez USB-n keresztül, akkor az rögtön szinkronizálja a rajta lévő fotókat egy bizonyos mappába. Biztos végtelenül egyszerű...
Köszönöm szépen!
-
Sonja
nagyúr
válasz
bambano #22483 üzenetére
SoX ismeri az mp3 formátumot, csak a jogi dolgok miatt nincs benne alapból, neked kellene fordítani source-ból mp3 library (LAME & MAD) támogatással.
Egyébként köztes (kerülő) megoldás lehet, ha SoX-al FLAC-ba konvertálod, onnan már LAME is tudja mp3-ba, és elvileg nincs veszteség a FLAC miatt.
-
bambano
titán
valaki tudna segíteni, hogy mivel lehetne hatékonyan mp3-ba konvertálni ms adpcm tömörített wav-ot?
lame-t és sox-ot próbáltam eddig, de a lame nem ismeri az ms féle tömörített wavot, a sox meg nem ismeri az mp3-at. -
Osiris
őstag
válasz
Osiris #22481 üzenetére
Közben úgy tűnik, hogy a teljes memória mérete lecsökken a BADRAM bekapcsolása esetén, vagyis a dolog akár működhet is. Egyelőre lefuttatok két memória tesztet (memtester) amit a rendszer működése közben is lehet futtatni (nem olyan mint a memtest86+): egyet kikapcsolta és egyet bekapcsolt BADRAM-mal. Ha minden jól megy, akkor csak a kikapcsolt esetén lesz hiba és akkor elhiszem, hogy működik és mehet élesbe.
-
Osiris
őstag
BADRAM:
Mivel ez elvileg a BADRAM-nak megfelelő hiba formátum, így be is írtam a /etc/default/grub fájlba, ami most így néz ki:
# If you change this file, run 'update-grub' afterwards to update
# /boot/grub/grub.cfg.
# For full documentation of the options in this file, see:
# info -f grub -n 'Simple configuration'
GRUB_DEFAULT=0
#GRUB_HIDDEN_TIMEOUT=0
GRUB_HIDDEN_TIMEOUT_QUIET=true
GRUB_TIMEOUT=2
GRUB_DISTRIBUTOR=`lsb_release -i -s 2> /dev/null || echo Debian`
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT=""
GRUB_CMDLINE_LINUX=""
# Uncomment to enable BadRAM filtering, modify to suit your needs
# This works with Linux (no patch required) and with any kernel that obtains
# the memory map information from GRUB (GNU Mach, kernel of FreeBSD ...)
GRUB_BADRAM="0x91277914,0xfffffffc,0x8ca77914,0xfdfffffc,0x94947914,0xfffffffc"
# Uncomment to disable graphical terminal (grub-pc only)
#GRUB_TERMINAL=console
# The resolution used on graphical terminal
# note that you can use only modes which your graphic card supports via VBE
# you can see them in real GRUB with the command `vbeinfo'
#GRUB_GFXMODE=640x480
# Uncomment if you don't want GRUB to pass "root=UUID=xxx" parameter to Linux
#GRUB_DISABLE_LINUX_UUID=true
# Uncomment to disable generation of recovery mode menu entries
#GRUB_DISABLE_RECOVERY="true"
# Uncomment to get a beep at grub start
#GRUB_INIT_TUNE="480 440 1"Természetesen az upgrade-grub is megvolt.
A dmesg kimenetében semmi nem látszik abból, hogy ezeket a memóriacímeket kikerülné.
Most akkor mi van? Rossz formában van a címzés? (Ubuntu 14.04 x64 server) -
ReJim
őstag
Sziasztok.
Áramszünet miatt leállt, és feltételezhetően többször elindult gépben a hdd megadta magát.
A hdd-n volt 3 partició (root ~10gb, swap ~4gb, home ~460gb). Elvileg a swapon kívüliek ext3-ak.Próbálnék valami adatot visszanyerni, a rendszer látja az sdb1, sdb2, sdb5, sdb6-ot (gondolom az sdb5 azért mert extended)
mount -t ext3 /dev/sdb6 /mnt/usbdrivemount: wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/sdb6,
missing codepage or helper program, or other error
In some cases useful info is found in syslog - try
dmesg | tail or sodebugfs 1.42.5 (29-Jul-2012)
debugfs: open /dev/sdb6
/dev/sdb6: Attempt to read block from filesystem resulted in short read while opening filesystem
debugfs: open /dev/sdb1
/dev/sdb1: Attempt to read block from filesystem resulted in short read while opening filesystemroot@mame:~# fsck /dev/sdb1
fsck from util-linux 2.20.1
e2fsck 1.42.5 (29-Jul-2012)
fsck.ext2: Attempt to read block from filesystem resulted in short read while trying to open /dev/sdb1
Could this be a zero-length partition?
root@mame:~# fsck /dev/sdb6
fsck from util-linux 2.20.1
e2fsck 1.42.5 (29-Jul-2012)
fsck.ext2: Attempt to read block from filesystem resulted in short read while trying to open /dev/sdb6
Could this be a zero-length partition?TestDisk 7.0 nem talált partíciót.
badblocks futott 12órán át 7,84%-ig nem talált semmit. sdb1-en (inkább nem futtatom hetekig)Van még amivel próbálkozhatnék? Sérült a superblock? Adatok menthetetlenek?
Valamelyik smart olvasó eszköz (hirens boot cd) 5 reallocated szektort és 2044 bad sectort olvasott ki, és 0%-osnak ítélte a hdd-t. -
OddMan
őstag
válasz
lev258 #22478 üzenetére
Azokat manuálisan adtam meg.
Újra elindítottam a rendszert live cd-ről és felmountoltam a raid1 tömbömet, amire előzőleg már feltelepítettem a rendszert, bár a telepítés végén a grub telepítése nem sikerült, de manuálisan már hiba nélkül felment.
Ami nem tetszik, hogy a /boot/grub/grub.cfg fájl nálam nem létezik, viszont a /boot/efi/EFI/ubuntu/grub.cfg az létrejött. -
-
OddMan
őstag
A lubuntu live cd-t használnám telepítéshez. A kérdésem, hogy kell-e valamit beállítani, hogy a grub felismerje az efi partíciót és az md0p1 raid tömböt? Valamiért még mindig nem tudom telepíteni a grub-ot, olyan hibaüzenetet kapok, hogy a grub-efi-amd64-signed modul telepítése közben történt valami.
-
válasz
Osiris #22473 üzenetére
Ja értem szerveren más a ram kompatibilitás, a 32GB ramból azt hittem desktop. Mondjuk így még nagyobb gányolás
A badram-nak működnie kell rendesen, csak találd meg neki hol hibás és számold ki, egyszer csináltam laptopon, mert valami baja volt a slotnak és elég érdekesen olvasott, ott ment.
-
Osiris
őstag
A ram már ki van szedve, de így nem maradhat: virtualizált gépek vannak ezen a szerveren és kevés a memória. Sajnos nincsenek jó tapasztalataim a ram kompatibilitással kapcsolatban, az új modulokon nagyobb kapacitású csipekből van kevesebb, próbálkoztam ilyen új modullal, de nem ment együtt a maradék 3db 8GB-os modullal. Persze próbálok használtan ugyanilyen modult venni, csak még nem jött össze.Addig is érdekes téma ez a "badram". A hibás modul egyetlen helyen hibás, így szerintem nem lenne gáz így tovább használni, annyira nem kritikus a szerver és minden mentve van.
-
Osiris
őstag
válasz
bambano #22466 üzenetére
Rengeteget keresgéltem és azt találtam, hogy a 64 bites ubuntuban a badram grub paramétert nem igazán tudja senki milyen formában kell megadni: a 32bites címekkel nem lehet használni.
Én még nem jutottam oda, hogy ki próbáljam a badram paraméter használatát, de holnap arra is sor kerül. Remélem nekem sikerül a memtest által megadott memóriacímeket megfelelően megadnom (azt már tudom, hogy a memtest tud direkt ilyen formátumban visszaadni hibás címeket).Amit kipróbáltam és valamit csinál az a kernelparaméterként megadott "memtest=4". Ezt szintén a grub-ban adom meg és a dmesg-ben valóban látszik, hogy a boot elején leteszteli a modulokat, de amit a memtest86+ is csak a 7-es tesztben talál meg azt ez meg sem találja.
Holnap remélem a badrammal sikerül megoldani ezt a dolgot.
-
OddMan
őstag
válasz
bambano #22469 üzenetére
Köszi! Amúgy most olvasom én is, hogy nem lehetséges szoftveres raid tömbbe rakni az efi partíciót. Megpróbálkozom újra a telepítéssel úgy, hogy a 200mb-os efi partíció külön lesz és a többi partíció meg már valamelyik raid tömbbe kerül.
Azon gondolkozom, hogy csinálhatnék az sdb-re is egy efi partíciót és oda elmenthetném az adatokat az sda-ról. Ha esetleg valamelyik hdd-vel történne valami, akkor az is meglegyen, bár lehet ezeket az adatokat a grub-install paranccsal és egy live-cd segítségével is meg tudom majd tenni, ha esetleg szükség lesz rá valamikor. -
OddMan
őstag
Próbálom feltelepíteni a lubuntut. Megcsináltam a raid partíciókat és az mdadm-el el is készítettem a tömböket. A telepítő látja a partíciókat és el is kezdi telepíteni a rendszert, de a végén hibával leáll, mert valamiért a /dev/sda-ra szeretne telepíteni a GRUB a /dev/md0p1 helyett. Hogyan tudnám azt megoldani, hogy a grub észrevegye a raid1 tömbömet, amit készítettem?
-
OddMan
őstag
Ha GPT lemezekre telepítek linux-ot EFI-vel, akkor a legelső partíció, ami EFI system típusú, az lehet raid típusú is egyben?
Az alábbiak szerint lennének a partíciók a lemezeken.sda [EFI system - raid1][raid1 - ext4][xfs - raid5]
sdb [EFI system - raid1][raid1 - ext4][xfs - raid5]
sdc [swap.........................................][xfs - raid5]Ha ez így nem lehetséges, akkor az sdb-ről egyszerűen lehagyom az EFI system partíciót és az sda1, sdb1 partíciók nem lesznek raid-ben, illetve az sdb lemezen az első rész üres marad.
-
Osiris
őstag
Van egy szerver 32GB rammal (4x8GB DDR3), az egyik modul egyetlen helyen konstans hibázik. Állítólag linux alatt a kernelnek meg lehet mondani valahogy, hogy ezt a részt ne használja. Én még sosem próbáltam ilyet csinálni, de most mivel nem tudok csere modult szerezni és nagyon kéne a memória, így erre a megoldásra kényszerülök. Tudtok egy jó leírást, hogy ubuntu alatt mi ennek a módja, vagy csinált már ilyet valaki? Jól jönne a segítség.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Atmel-es device tree .dts, .dtsi fájlokból szeretnék bináris .dtb-t fordítani. Ehhez fent van a dtc 1.4.0, de az nem támogatja a C, C++ #include "valai.h" szintaxist, de az összes forrás fájl így van írva...
Állítólag át kell küldeni a make-en így:
make ARCH=arm CROSS_COMPILE=at91-sama5d3_xplained_pda7.dtb
de az meg csak ennyit ad vissza:
rm -f /../*.dtbHa kiadom, akkor törli a .dtb fájlokat, de utána szintén ugyanez a kimenet van. Szóval nem értem mit akar nekem ezzel mondani.
Állítólag van egy TI által patchelt device tree fordító ami tudja ezeket az include-okat kezelni, de nem sikerült ráakadnom.
*a none-eabi-gcc telepítve van és be is van állítva.
-
sonar
addikt
Sziasztok,
rrdtool-hoz hasonló timeseries grafikon készítőt tudtok javasolni? Külön öröm lenne a python támogatás.
Sajnos az rrdtool-t nem is igazán tudom felpakolni 64 bites os-re (egész pontosan python-os library-kkal van gondom) -
-
bucihost
senior tag
válasz
bucihost #22458 üzenetére
kérdés / ötlet. Ha a telepített rendszert (/) tömörítem be, majd mentem le pl egy ftp szerverre
(pl: tar czf - / | ftp://felhasznalo:jelszo@ftpbackupszerver:21 -e "cd biztonsagimentes; put /dev/stdin -o ubuntumentes-$(date +%Y%m%d%H%M).tar.gz;quit")
Akkor egy késöbbi újra telepítésnél (gép, tárhely, partíció, stb ugyan az lesz) ha vissza másolom ezt a "mentést" akkor mi történik? A mentett "állásból" képes működni tovább a rendszer?
-
bucihost
senior tag
válasz
bambano #22451 üzenetére
500 gigát nem szívesen tömörítenék, mikor kb 20 giga maga a rendszer. ugyan ott lennék ahol a part szakad, óriás méretű backupom lenne. Ezért gondoltam egy sima rendszerszintű mentésre, hátha...
Cyber_Bird: Próbáltam több ilyen-olyan progit. a gond a free esxi licensszel lesz. ott meg nincs "varázslat". lehet venni pár ezer $/€-ért licenszt
-
MineFox54
őstag
válasz
Cyber_Bird #22453 üzenetére
mi az a kohom?
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Adott egy dedikált szerveren (esxi-n) futó virtuális Ubuntu LTS server.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnék teljes mentés készíteni a rendszerrtől úgy, hogy egy esetleges újra telepítésnél ne kelljen újra belakni a rendszert? -
MineFox54
őstag
Sziasztok!
Van egy Debian alatt futó samba-m. Viszont a Windows 8-as gép nem érzékeli már. Eddig pedig működött. Semmi körülmény nem változott.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Royalkrisz #22439 üzenetére
Legközelebb rakd pastebin-re az ilyen hosszú logokat. Amúgy fail2ban, ezt be lehet állítani hogy X sikertelen próbálkozás után banolja az ip címet. De aki ezzel foglalkozik talán okosabbat mond.
-
Royalkrisz
csendes tag
Tisztelt linuxosok!
Megint problémám van.Én arra tipelek támadás érte a szervert.De remélem tévedek.Ez olvasható a logwatchból:
Dovecot connections closed:
Connection reset by peer: 2 Time(s)
---------------------- Dovecot End ---------------------------------------------- pam_unix Begin ------------------------
dovecot:
Authentication Failures:
oracle@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 77 Time(s)
rostas.hu rhost=94.21.162.135 : 46 Time(s)
rostas.hu rhost=94.21.162.74 : 41 Time(s)
rostas.hu rhost=176.77.132.40 : 17 Time(s)
abc@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 4 Time(s)
live@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 4 Time(s)
mail: 4 Time(s)
merkap rhost=188.122.72.102 : 4 Time(s)
merkapt: 4 Time(s)
merkapt.hu rhost=188.122.72.102 : 4 Time(s)
news@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 4 Time(s)
bob@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 3 Time(s)
cisco@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 3 Time(s)
dani@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 3 Time(s)
davide@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 3 Time(s)
free@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 3 Time(s)
ftp@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 3 Time(s)
ftpuser@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 3 Time(s)
mail@mail.merkapt.hu rhost=188.122.72.102 : 3 Time(s)
mail@merkapt.hu rhost=188.122.72.102 : 3 Time(s)
merkap@mail.merkapt.hu rhost=188.122.72.102 : 3 Time(s)
merkap@merkapt.hu rhost=188.122.72.102 : 3 Time(s)
merkapt.hu@mail.merkapt.hu rhost=188.122.72.102 : 3 Time(s)
merkapt.hu@merkapt.hu rhost=188.122.72.102 : 3 Time(s)
merkapt@mail.merkapt.hu rhost=188.122.72.102 : 3 Time(s)
merkapt@merkapt.hu rhost=188.122.72.102 : 3 Time(s)
michael@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 3 Time(s)
mysql@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 3 Time(s)
oracleuser@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 3 Time(s)
richter@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 3 Time(s)
www@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 3 Time(s)
adriana@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
alex@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
andre@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
andrew@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
antivirus@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
appowner@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
arts@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
astrid@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
avahi@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
chris@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
chuck@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
circulo@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
cut@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
diana@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
doctor@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
eddie@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
eric@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
eve@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
fax1@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
fax2@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
fax@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
fish@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
frodo@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
httpd@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
interview@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
jgarcia@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
jim@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
john@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
kevin@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
maria@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
mark@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
marko@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
martin@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
mary@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
matt@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
mmbck_abc: 2 Time(s)
oracleer@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
oracleing@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
patrick@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
pc@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
robertl@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
rock@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
ryan@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
samara@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
sarah@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
sb@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
service@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
sign@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
sister@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
skip@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
spike@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
student@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
tamara@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
unknown@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
user10@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
user@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 2 Time(s)
@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
aaa@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
abc123@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
acer@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
adam@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
adc@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
adi@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
adnand@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
adv@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
agata@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
agazio@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
ahore@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
albert@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
albina@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
alessandra@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
alice@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
am@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
american@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
andi@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
ando@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
andrea@46.149 rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
andreas@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
andres@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
angela@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
anita@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
ant@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
apache@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
apple@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
archive@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
arnold@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
arpesella@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
as@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
asayan@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
atgwas@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
auto@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
ave@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
b@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
backup@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
batch@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
belle@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
betty@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
biblioteca@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
bike@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
bittante@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
blast@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
blessing@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
bolletta@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
book@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
boss@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
bowersj@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
bryan@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
bsommer@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
builder@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
canna@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
carloscota@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
ccc@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
cerickson@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
cesar@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
chance@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
chao@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
charles@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
check@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
chepurnaja@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
christyd@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
cipy@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
city@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
claudia@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
clerici@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
cmd@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
collins@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
control@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
coopy@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
cristina@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
cstanton@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
cuck@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
cvs@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
cybird@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
cynthia@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
daled@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
damiano@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
daniel@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
dati@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
dave@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
davidson@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
dbartle@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
debbie@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
denny@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
dfield@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
dinfo@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
direzione@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
dirk@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
dmbrain@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
dmckinney@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
dnscache@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
doconnor@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
dominic@46.149 rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
dominic@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
donna@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
ea@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
eao@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
echo@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
edgar@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
edward@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
edwards@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
eia@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
elbertina@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
elena@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
elizabeth@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
ellen@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
emil@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
english@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
entry@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
epson@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
erica@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
erika@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
ernest@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
es@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
exim@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
fabris@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
faxbox@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
fernandomartin@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
ferrari@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
ffffff@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
file@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
filter@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
fine@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
finnegana@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
fjcn@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
form@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
forum@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
francis@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
franco@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
fred@46.149 rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
fred@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
fregio@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
friends@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
fullservice@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
fun@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
g@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
garcia@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
gary@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
geac@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
geo@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
gest@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
ggarcia@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
ggfuertes@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
giopre@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
giorgia@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
gonzales@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
google@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
grace@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
graham@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
groups@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
gruiz@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
guiz@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
gulliver@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
hadijahe@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
haldaemon@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
hamburg@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
hananiel@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
hauxing@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
helen@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
helena@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
hmaier@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
hnitta@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
hnovillo@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
hollowaye@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
http@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
igor@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
igorb@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
inet@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
isabelle@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
it@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
itt@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
ittelecom@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
jack@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
jane@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
jean@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
jeffrey@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
jerry@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
jesse@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
jfernandez@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
jimmy@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
jlopez@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
joana@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
joanna@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
joel@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
josh@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
jsanders@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
justin@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
k@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
kathy@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
katie@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
kazakov@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
kcronin@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
kdaniel@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
keithtan@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
kenf@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
kentan@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
kirby@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
kirrio@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
kj6r@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
kk@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
kkk@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
klaus@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
kmckenzie@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
kochiev@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
korin@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
kuryanov@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
lake@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
lapshova@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
lcorbetta@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
lee@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
letitia@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
linxc@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
liqing@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
ll@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
logs@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
lsyiing@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
lucian@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
luciano@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
lybrary@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
m@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
marcacygba@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
marcus@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
mario@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
marion@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
marketing@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
martano@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
masatoshi@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
massimo@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
master@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
mcintyem@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
mcrusham@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
me@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
medy@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
megawati@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
meichelberger@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
meriana@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
mexaladm@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
michael1@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
michaelistrator@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
mickey@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
micmis@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
mika@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
mircshel@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
miriam@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
miyabo@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
mmbck_def: 1 Time(s)
mmoloney@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
moce@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
moon@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
mouse@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
msherillo@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
muhandash@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
music@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
mwalford@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
mysql@46.149 rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
nelly@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
nick@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
nico@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
nike@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
nikoya@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
noah@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
nobody@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
nuke@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
ofandino@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
ola@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
oleg@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
olga@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
ondeleta@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
oracle01@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
oracle11@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
oracle1@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
oracle@46.149 rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
ospite@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
pascuala@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
pasetto@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
patrickc@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
paul@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
pavoni@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
paz@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
pbreau@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
pcmichael@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
pcube@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
pedropl@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
pfitzgerald@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
pgarcia@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
pippo@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
planning@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
pokus@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
powerhorse@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
pp@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
project@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
prova@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
qq@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
qqq@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
quake@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
r@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
rajneesh@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
raphael@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
raul@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
rchp@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
recepcao@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
renata@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
resume@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
richard@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
rigamonti@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
rights@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
rmaryniuk@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
rmayhew@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
roberta@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
robinson@46.149 rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
rodrigo@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
rom@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
ronald@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
rope@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
rosenfeld@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
rostas.hu rhost=84.225.205.64 : 1 Time(s)
rpm@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
rr@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
rvl@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
sabina@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
sabrina@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
sale@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
samir@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
sandra@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
satelit@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
sblonder@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
schlottererj@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
schwentj@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
scmscm@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
scorpion@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
sh@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
share@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
shikin@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
sigchi@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
simon@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
sk@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
sl@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
snort@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
sofia@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
solaris@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
sorgenti@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
sos@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
spong@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
stahl@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
stas@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
stefan@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
stevem@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
sueg@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
sunny@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
support-mgr@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
survey@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
sushi@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
svaldeolivas@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
sybase@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
sylvia@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
syp@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
takemasa@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
tatyana@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
technic@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
temporary@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
terry@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
tina@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
tiscali@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
tiziana@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
tky@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
tobaldo@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
tom@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
tomoko@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
training@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
tt@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
ttongt@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
ttt@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
tutik@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
tvreeland@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
user12@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
uu@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
vacupan@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
valhalla@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
vicky@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
vismara@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
volkov@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
volodya@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
vpn@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
vpokidov@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
vpopmail@46.149 rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
vpopmail@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
vscan@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
wang@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
wanker@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
watson@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
web@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
webivrs@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
webmaster@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
webmichael@46.149 rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
webmichael@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
webuser@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
wilburt@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
william@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
wilma@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
wolpes@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
wsh@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
wujian@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
ww@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
wwwdata@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
yby@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
yenny@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
yipn@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
you@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
zecca@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
zhangk@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
zoe@wla.hu rhost=210.245.91.79 : 1 Time(s)
Invalid Users:
Unknown Account: 784 Time(s)Remélem tévedek.Remélem tudtok segíteni ha támadás ért mi a teendő.Előre is köszönöm.
-
-
Nkboy
senior tag
Mi a hiba?
fdisk -l
/dev/sda1 * 2048 167774207 167772160 80G 7 HPFS/NTFS/exFAT
blkid
/dev/sda1: LABEL="Manjaro" UUID="f5453160-03ee-4632-bf88-9f2ab5074e10" TYPE="ext4" PARTUUID="f9012f61-01"
-
Sárpac
nagyúr
Valaki tud egy tuti samba configot arch linux alá?
Nagyon megköszönném mondjuk telepítéstől kezdbe pár sorban leírva mit hogyan!
Win7 alatt nem érem el csak a neve látszik a megosztásnak(netbios). -
bucihost
senior tag
válasz
altare #22424 üzenetére
érdekes, mert ezek szerint nincs konfigurálva az eth0.
- vagy konfiguráld be grafikusan (hirtelen nem tudom merre van ez a lehetőség)
- vagy ennek a filenak a végére biggyeszd be ezt:
auto eth0
allow-hotplug eth0
iface eth0 inet dhcpha megvan, akkor root ként kiadod ezt a 2 parancsot: ifdown eth0 ifup eth0
(előtte azért csinálj egy biztonsági mentést)
-
-
altare
tag
Mostmár live alatt is azt csinálja, mint élesen, hogy nincs net. Azóta, mióta elindítottam az éles rendszert, majd utána ismét a live rendszert.
-
lev258
veterán
válasz
kovaax #22414 üzenetére
Próbálgattam most ezt az ip-t, de nehezen igazodok el rajta. A kérdezőnek javasolnám a net-tools csomag telepítését, ha esetleg nem lenne fenn (Live-on még megoldható, de a nettel nem rendelkező rendszeren már viccesebb). Vagy hagynám a Debian-t, amíg kiderítjük a problémát és Ubuntuval nézegetném. Tudtommal ott még van ifconfig a telepítésben.
-
altare
tag
Na, elindítottam rootként az éles rendszert, ott ezt kaptam rá :
képLive alatt viszont sehogy sem sikerült megoldani. Látszik, hogy próbál csatlakozni, de nem jön neki össze.
edit: Illetve live rendszer alatt is ezt csinálja már, mióta az éles rendszerrel indítottam el, aztán megint live-al.
-
kovaax
őstag
válasz
lev258 #22413 üzenetére
Látod még ez is lehet. Mindenesetre ha fent is van, akkor is az /sbin alá rakja, ami tényleg nincs benne a normál júzer PATH-jában: https://packages.debian.org/jessie/amd64/net-tools/filelist
Szerk.: Live imidzsnél meg aztán pláne nem tudom, hogy milyen csomagok vannak fent. Így aztán nagy segítségetekre voltam, azt hiszem...
-
PistiSan
addikt
válasz
altare #22403 üzenetére
Ha jól értem, feltelepíted a linuxot és alapból működik minden, aztán neki állt telepíteni a saját dolgaidat, és egyszer csak elszáll a hálózat!
Miket telepítesz? Véletlen DHCP szervert nem raktál fel ugye? Ha a router és a gép is próbál ip-ket osztani ugyan azon a hálózaton, ott lehet ilyen gond szerintem. -
altare
tag
válasz
lev258 #22402 üzenetére
Igen debian 7 is csinálta és ubuntu is csinálta. Live alatt ment rendesen, illetve telepítésnél is frankón letölti amit kell, de miután fel van telepítve off és csak ha kihúzom a netkábelt és routert is resizem (ki, majd vissza dugom a tápot) lesz csak ismét net a lakásban.
Legalább 4-5x lett újrarakva, aztán meguntam és maradt fent a debian 8.1, majd írtam a debian topicba, de egyenlőre nem kaptam rá semmi választ, így hát ide is írtam.
-
lev258
veterán
A bumblebee most már elsősorban primus név alatt fut (fejlesztik jelenleg is) és tudtommal nincs vele baj. Azt viszont el kell fogadni, hogy nem vált automatikusan a kártyák között terheléstől függően, viszont lehet váltani manuálisan, illetve lehet adott programot a dedikálttal indítani.
AMD fronton meg annyit, a zárt driverre sok mindent mondanak (Windowst használók is), a nyílt viszont jön föl szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest