Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Ez az apache egy saját fordítású tákolmány, szóval nem hiszem, hogy benne lenne. Mind1, nem hiszem, hogy vkinek akkora szüksége lenne a cuccaimra. Illetve gondolom a folyamatos szkennelés terhelné a nas-t.
@bencze
Nem egészen. A fentebb írt paranccsal generáltam egy openssl-es aláírást, ezzel csak az a gond, hogy a Firefoxban a cert kibocsátó cége és a tulajdonos cége ugyanaz. Elvileg ha különböző, akkor nem nyavajog.
Kicsit részletesebben:
A parancs lefuttatása után kért pár adatot a cert-hez. Köztük kérdezte a vállalatom nevét. Ehhez beírtam, hogy otthoni szerver. Aztán a többi adatot is megadtam és a legenerált aláírást beraktam a helyére. Ezután elindítottam az apacheot és ezután teszteltem firefox alól. Ekkor láttam a figyelmeztetést, hogy vmi nem stimmel. Ránéztem a tanusítvány részletei fülre és ott látszott, hogy a kibocsátó alatti cég és a tulajdonos alatti cég ugyanaz. És ezért panaszkodott nekem a firefox logikusan... Az a gond, hogy a generáláskor csak 1 céget kért...
Amúgy így is biztonságos a kapcsolat?
Vásárolni nem szeretnék, mivel csak egy otthoni webdav szervernek kéne a nasomra.
Esetleg az ssl redirectre vki?

Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kuponkunyeráló
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest