Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
CPT.Pirk #23417 üzenetére
A 6ban ment az ntfs read/write?
Nekem ugy rémlik telepiteni kellett az ntfs csomagot..legalábbis az íráshoz...
Holnap felteszem VB-ba, meglesem.Erősebb gépekre meg a linux mint mate-et szoktam amugy ajánlani.
A hw-kérdéskör azért érdekes mert pl nekem elég standard hardvereim vannak( 2015mc pro)
És csak az ujabb linuxok mennek driver hekkelés nélkül tökéletesen. A régebbi 7éves asus notin, dettó. Wifi,meg vga driverrel van mindig gond... pedig a macben ugye standard intel plusz nvidia van, legtöbbször pedig az amd,radeonnal volt régen gond linuxnál..legalábbis nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest