-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Próbálgatom a távoli elérést, asztalozást.
VcXsrv-el megy Putty-val, hogy elindítsak egy appot a linuxról, de én teljes távoli asztalt akarok így tovább próbáltam.
A TightVNC-vel nem tudtam csak új session-t. Aztán az x11VNC-t raktam fel. Jártas valaki benne?megy
x11vnc -display :0
tigervnc-vel: 192.168.1.28:1megy ekkor is:
x11vnc -safer -usepw -once -display :0ilyenkor:
The VNC desktop is: ubuntu:1
PORT=5901192.168.1.28:1-ra csatlakozva megy
de 0-val nem
192.168.1.28:0 - ra password check failedSok helyen -localhost kapcsolót is írnak, de még nem tudom mire jó.
Azt nem értem, hogy a Putty-ban az SSH tunnelnél source portnak: 5900-at adok meg és destination-nek 192.168.1.X:5900, akkort nem az IP:0-val kellene elérnem csatlakozáskor? Putty-ban néztem az x11 forwarding-ot, az mire jó?
Esetleg, ha valami security tipp van az is jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged