Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- SONY LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Abszolút jogos a kérdéset. Nagyon gyakran nem fogom elérni úgy néz ki, mert napi szinten a gép közelében vagyok, de lehet ez később változna. Lesz egy csomó szolgáltatás: owncloud, torrent, stream, stb. Szóval lehet elég lenne egy sima ssh is. Még nem találtam ki mire kellene (tudom így nehéz ajánlani). Eddig megszoktam, hogy kényelmes a TeamViewer-rel való belépés egy másik gépre. Csak gondoltam, ha elkezdtem linuxot használni akkor csináljam szépen

Rákerestem a webminre, elég sokoldalú. Kipróbálom, köszi.
SSH-n az X átküldése még kínai, de utánanézek majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Xbox One
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motoros topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest