Hirdetés
- OLED TV topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Anakin007 #13501 üzenetére
én csak annyit tudok mondani, hogy 0 ismeretem van linuxról úgy általában, de szerintem a 10.04 ubuntu olyan jó, hogy nagyon alapos érvelés kéne ahhoz, hogy bármire váltsak. nem a legfrissebb, szóval pölö v4l-lel szívni kell, de ha fenn van akkor onnantól én akárkinek fel merem rakni mert tartósan és jól működik. pedig fut rajta tolna, baranya, a zinternet iso cd-ripből stb.
egyetlen fájdalmam volt, a vdr-ben a dvb-s hang laggolt. miután szétküzdöttem az agyam (szó szerint, mert volt v4l-media-dkms, v4l-dvb-dkms, liplianin ezer verzió, 3.2.2 kernel meg 860 féle konfig) kiderült, hogy a pulseaudio szivatott. szóval ez volt végülis az egyetlen, amire aszondom ezt mégse kellett volna így előadni. persze elég bénán lehet csak leszedni, de ezzel együtt is oké.
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- OLED TV topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest