- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Videószerkesztés
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- LG LCD és LED TV-k
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs
őstag
válasz
MacCaine
üzenetére
Na, mielőtt elvittem volna hozzájuk a Lubuntut, gondoltam kipróbálom egy régi itthoni gépen, ne élesben tegyem fel először. Viszont se az Ubuntu, se a Lubuntu nem hajlandó sem CD-ről, de Pendrive-ról települni / Live üzemmódban elindulni. Odáig jut mindig, hogy mennek a pöttyök a logo alatt, és ez megy órákon át. 4 órára hagytam magára, visszatérve is még mindig mentek a pöttyök. Szerintetek mi lehet a baj, és hogyan lehetne Linuxot tenni a gépre?
Konfig: A64 3200+, Foxconn 6150k8ma-ekrs, 256mb ddr, pio dvd, 20gb quantum ideGugli szerint is többen szívnak ugyanezzel a gonddal, semmilyen Linux nem települ a lapra. Valakinek az ACPI és APIC kikapcsolása utána már megy, de másnak úgy sem (nekem sem).
Létezik, hogy erre a lapra egyszerűen nem lehet Linuxot tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okos Otthon / Smart Home
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Videószerkesztés
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest