- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs
őstag
válasz
MacCaine #13243 üzenetére
Na, mielőtt elvittem volna hozzájuk a Lubuntut, gondoltam kipróbálom egy régi itthoni gépen, ne élesben tegyem fel először. Viszont se az Ubuntu, se a Lubuntu nem hajlandó sem CD-ről, de Pendrive-ról települni / Live üzemmódban elindulni. Odáig jut mindig, hogy mennek a pöttyök a logo alatt, és ez megy órákon át. 4 órára hagytam magára, visszatérve is még mindig mentek a pöttyök. Szerintetek mi lehet a baj, és hogyan lehetne Linuxot tenni a gépre?
Konfig: A64 3200+, Foxconn 6150k8ma-ekrs, 256mb ddr, pio dvd, 20gb quantum ideGugli szerint is többen szívnak ugyanezzel a gonddal, semmilyen Linux nem települ a lapra. Valakinek az ACPI és APIC kikapcsolása utána már megy, de másnak úgy sem (nekem sem).
Létezik, hogy erre a lapra egyszerűen nem lehet Linuxot tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest