- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
válasz
FlegMajom #67959 üzenetére
+1 a magad felé húzásra. Épp nem néztem hogy áll a topic lakókról szóló táblázat de korábban kb az volt az arány, hogy 75 bázisból 50 csl dd volt, és ilyet nem írt még senki.
Elég reprezentatív. Főleg h ha jól értem használtan vetted, tehát valaki már ment vele korábban. Nekem is sok idő volt mire kiöltem magamből a magam felé húzást. Jó üléspozi kell hozzá.
Nyilván az r9 főleg az r12 v egy alpha mini jobb komolyabb cucc, de ha ez a gond, hogy kihúzod, akkor erről inkább szokj le a csl dd-nél és utána lépj fel ha teheted.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest