Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlegMajom
junior tag
válasz András12345 #68894 üzenetére
Gondolom arra már nincs gari
-
FlegMajom
junior tag
válasz zsozsa74 #68895 üzenetére
Igen tudom, láttam amikor megosztottad. Onnan jött az 5let hogy most kéne váltani.
Csak sehogy se tudom eladni a Fanatec -et. A legtöbb forintomat már elcsesztem (cockpit-et is vennem kellett). Devizát nem tudom mennyire tudok még ma éjfélig befizetni forint alapú számlára
Szerintem ez a hajó már elment 😂 -
Ablakos
őstag
válasz Marci112233 #68890 üzenetére
Abban is tört nálam a kuplung pedál rugója. (T3PA) Szerencsére a műhelyben volt hasonló rugó. Méretrevágva megoldódott. Szerintem jobb, mint az eredeti, csak matt. Az eredeti olyan nem igazi acélnak érződik, csak csillog-villog.
-
arty
veterán
válasz Marci112233 #68890 üzenetére
tudomén, hogy ez egy betegágy, de 2500ért alkatrésznek vettem itt aprón egy Italia 458 spider szettet.... és van egy pedál nélküli Spiderem... és ez ilyen hatodlagos, gumis (no ffb!) kormány, szóval még a rugók árát is sokallom szal olyan keveset fog ez menni, hogy belegondolni is fáj (kb csak bizonyos x360 címek xbox one-on használatakor, mert ott nincs nagyon ffb egyébként se és a gumis középrehuzás "jó" )
+a kétpedálosok amugy mennek nagyobb TH kormányokon, de nem tudom h egy hárompedálos menne-e a spideren, amit eredendően 2 pedálra terveztek.... a T300-on és a TX-en lehet állítgatni 2-3 pedált, szal szerintem nem simán plug and play asszem
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
zsozsa74
őstag
válasz FlegMajom #68892 üzenetére
Csak szólok, hogy a Simhub.pro-n most 684 euró helyett 650-ért árulják a Minit, plusz vagy egy SECRET10 kuponkód még mai nap, amivel 10% lejön, így 585 euró , azaz kb. 232 ezerért megkaphatod. Mai nap van vége az akciónak. Persze ez a többi Simagic termékükre is igaz.
Ja és ingyér' posta...
[ Szerkesztve ]
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
zsozsa74
őstag
válasz FlegMajom #68892 üzenetére
Azt hiszem, Dan Suzuki egy ölég megbízható YT-er arc méregette valami módon és ő mondta, hogy ez már tényleg 10 nm-es max. De ha másképp is van, erről sosem lesz más hivatalos Simagic nyilatkozat, a lentebb taglal okokból.
-
zsozsa74
őstag
válasz FlegMajom #68888 üzenetére
A nem hivatalos mérések szerint a V1 és V2 kicsit többet bírt, mint 10. A v3, ami pl. nekem is van, meg amit már kizárólag kapsz újonnan, ezen mérések szerint is 10. A Simagic nyilván sosem ismerte el, hogy többet tudtak volna, hiszen úgy nehéz lett volna pozicionálniuk a 15 nm-es Alphát 100.000 ft-ért többért.
Nemrég annyit írtak a "pletykák tisztázása végett", hogy nem történt semmiféle visszafojtás a v3-ban, és ez is, mint az előzőek is, 10 nm-t tud. Na. De egyébként meg ha nem birkózni akarsz, akkor bőven sok ez is.
[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
Gyárilag a gázpedál alatt 2,2-es van ha jól rémlik és a fék alatt a 2,5-ös.
Viszont a tanácsom hogy szerezz be egy T3PA vagy T3PM pedált. Igaz, árban jóval több mint a két rugó, de hosszútávon sokkal jobb. Ugyanis nekem is volt T150-esem, és kétszer tört el a gázpedál alatt a rugó, és meguntam, beszereztem egy T3PA-GT pedált, igaz mázlimra nekem felajánlás miatt semmibe se került.Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
zsozsa74
őstag
válasz FlegMajom #68885 üzenetére
Azt nem tudom, de a DD1-hez képest - véleményem és tapasztalatom szerint - jobb. A DD1-et nagyon szerettem, de ebbe meg szabályosan szerelmes vagyok (semmi tárgyfétis , csak szimes értelemben). Meg a teljes Simagic ökoszisztémába is. Bár egy fokkal jobban meg is kérik az árát.
-
FlegMajom
junior tag
Alpha Mini tényleg annyival jobb a CSL DD-nél hogy megéri váltani?
Tegnap óta ezen kattogok hogy rendelek egyet, de nem tudom eldönteni -
arty
veterán
valakinek volna ötlete, honnan lehet ilyesmi rugót venni? ( Thrustmaster pedálban törött el mindkettő, a gázpedál "alatt" - nem nálam, alkatrésznek vettem itt az aprón egy szettet... )
van ennek a formának valami neve?
vannak speckók, amiket nézni kell? tottttál fogalmatlan vagyoknaneeeee.... [link]
keresgélek tovább, de hihetetlen, hogy ez egy ennyire ismert "típus"[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz Lac-coo #68871 üzenetére
a szépség relativ az átlagember a kontrasztosabb, szaturáltabb képet igenis szebbnek találja (pont ahogyan a magasabb hangerőt is jobbnak érzékeljük)... és bár SZERINTEM az ACC-vel nincs ilyen gond, de tény h van amikor túltolják a csúszkákat.
vs ForzaMotorsport8 -> alulszaturált, alacsony kontraszt miatt szidják is sokan/sokat
szerintem az van, amit alant írtak: mára hálistennek egyik autós cucc sem kimondottan ronda. van szórás, de szerencsére elmúltak a régi idők, amikor egy komolyabb autós cím kényszeresen csúnya volt (rf2, iracing - aki a kezdeteknél ott volt, tudja )
[ Szerkesztve ]
-
bence1885
tag
-
Géjza
őstag
válasz shteer #68875 üzenetére
Meg van mi volt a gond. QR2 base side kimozdult kicsit. Mai teszten durvábban adta elő, ugyanúgy elment a váltó, de most teljesen lecsatlakozott a kormány és a firmware autoupdate nyílt meg, hogy szerinte kormányon firmware-t kellene frissíteni...
Lelazítottam a bilincset és 2-3mm-t beljebb tudtam tolni a tengelyt... Pedig nap közben szétszedtem, egy tekerés ragszalagot is tekertem rá, ahol a szorítja a bilincs és jól megtéptem a csavarokat és mégis kijött.
Van 2 csavaros utángyártott bilincsem, most azt tettem fel (ragszalag nélkül). Jól megcibálva a pereccel nem mozdult el. Meglátjuk mennyire lesz tartós (nem lenne jó, ha lfm futam közben szállna el ).
-
zsozsa74
őstag
A mai ACC grafos hsz-ek nyomán kedvem támadt egy körre a játékkal, már egész rég vettem elő. VR-ban megyek egy Quest 3-al. Éjszakai körülmények közt és nappali esőben mentem pár kört Monzán és Nordon AI-k ellen és azt kell, hogy mondjam, hogy valami csodás volt. Néhány vonatkozásban, mint refi fények kezelés, az eső szélvédőn megjelenítése meg igazán kiemelkedő. Nekem amúgy a bevilágítás miatt teljesen realisztikusnak tűnt. Semmi rajzfilmesség nem jött át. A graf epic-re volt állítva (egy 4080-al), és nem nyúltam semmilyen csúszkához. A Nordon produkált azért, főleg a rajtnál, sűrű mezőny esetén jó pár frame zuhanást, de aztán kisimult minden. És az AI is meglepően jó volt.
Szerk.: Vagy high-on volt a graf néhány csúszka feljebb húzva az epic felé, most nem tudom, mert már régen állítottam be. Azt tudom, hogy a pixel densityt fehúztam 200-ra, hogy jól nézzen ki vr-ban is. És meglepően jól futott.
[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
Nemhiszem, majdnem egy evig hasznaltam qr2 meki kombot update NELKUL es semmi gondom nem volt, szinten azt a gyari izet hasznaltam, minden szopas a fw update utan jott elo. Plusz ugye nalam most az m3 perec hibatlan.
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Géjza
őstag
válasz Bandit21 #68864 üzenetére
Szerver elindult, szépen tudott mindenki csatlakozni. Közben szállhattak el a lobby szerverek. Többiek szépen elrajtoltak és én is be tudtam fejezni a versenyt. Mintha ACC elfelejtette volna hirtelen a gombok mappelését.
Ha nem lett volna ez a felváltási mizéria, akkor biztos ACC-re fognám. MIntha valamilyen érintkezési hiba (is) lett volna. Pineket megnéztem, azok hibátlanok.
QR2-nél van 2 féle gyűrű a pinek köré, igazából nem cseréltem le a gyárit, ami a meki perecen volt alapból, mert összemérve kb ugyanolyan vastag volt, mint amit QR2 mellé adtak (adtak hozzá egy vékonyabbat is). Nem tudom, ha mégis valami kontakt hiba lenne, akkor ennek nem-e lehet valami köze hozzá és másik távtartót kellene felrakni a perecre. -
Laby
őstag
válasz GalaHU #68846 üzenetére
Alapból szép, talán a legszebb az ACC, de számomra is túlzóan csillivilli minden, semennyire sem realisztikus emiatt.
Reshade-t tettem rá, habár nem vagyok teljesen elégedett így sem a színekkel, de sikerült azért kellőképp fakítani rajta, és így már valósághűbb számomra.
Kicsit olyan az ACC, mint amikor elmész erdőbe és lősz egy random fotót, majd utána photoshop-ban minden HDR és szaturációt és kamu felhőzetet kimaxolod és utána 10x szebb lesz minden, mint amilyen a valóságban volt.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
GalaHU
őstag
Ez igaz, de rengeteg olyan moncsi van amin rajta van ugyan a HDR plecsni, de minek… Közelébe sincs egy OLED TV-nek, csak szétcseszi a színeket. Volt nálam több is teszten, de vállalható HDR képminősèget csak az OLED-es monitorok tudtak először. Mivel lassan már elèrjük az értelmetlenül magas Hz-eket, remélem a gyártók a jövőben a minőségi HDR-képes monitorokkal akarnak majd vevőt fogni.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Bandit21
addikt
Acc topicban nemrég írták hogy elvileg acc szerverek mentek de nem lehetett csatlakozni. Vagy megint valami szerver hiba (bár akkor a többiek is így jártak volna) vagy a qr2 csere viccel meg.
Szerk
Látom közbe mmdms megírta (O írt az acc be erről)[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
arty
veterán
válasz -Rolika- #68855 üzenetére
a gt téma miatt acc eléggé nem érdekelt, de mivel ez is "assetto", azért csak izgatta a fantáziám... és a "végén" a gyönyörű grafika beszélt rá, hogy legalább a szingli karriert nyomjam végig
ez számít?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv!
Pár napja írtam, hogy az újonnan vásárolt TGT 2-es kormányom plusz PS5 kombó-hoz nem akar csatlakozni a thrustmaster th8a váltóm. Semmilyen játéknál sem. Kaptam itt tanácsokat, hogy miknek érdemes utánajárni, de semmi sem vezetett eredményre. Már csak egy dolog maradt hátra amit érdemesnek gondoltam kipróbálni, hogy megpróbálkozzak egy másik fajta thustmaster váltóval. Ezzel sem működik. Hiába van rajta a legújabb fw, ezzel sem jó. Mit gondoltok? Én úgy gondolom, hogy felesleges tovább próbálkoznom/szenvednem bármivel, szerintem az van amire már a kezdetben gyanakodtam, hogy valami a bázis csatlakozó portjával lehet. Már csak azért is gyanús volt az egész nekem, mert a youtube videók meg mindenféle leírás alapján (pl thustmaster) gond nélkül kéne működnie bármelyik váltóval a kettő közül. Kaptam itt linkeket tőletek, hogy korábban is voltak gondok a PS5 plusz thrustmaster váltókkal, de azok 2-3 éves gondok voltak amiket azóta már javítottak frissítésekkel. Ráadásul azok a gondok inkább a T300 kormány körül voltak, de már megoldódtak. Nekem is a régebbi kormányom egy T300-as , és mind a két váltó tökéletesen működik vele, csak ezzel a TGT 2-es kormánnyal nem akar egyik sem, hiába van a legújabb fw mindenen. Létezik, hogy tényleg kifogtam egy csatlakozó hibás vackot?
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
-Rolika-
senior tag
Van olyan aki azért játszik x simmel, mert az néz ki a legjobban?
Szerintem grafikára LMU és ACC néz ki jelenleg a legjobban streamek alapján legalábbis.https://www.youtube.com/@Rolika82
-
Lac-coo
őstag
-
Géjza
őstag
Visszaolvasom akkor ott. Elvileg minden up to date firmware/driiver szinten. Köszi a tippet!
Update: elolvastam, nálam máshogy viselkedett, nem rántotta el max erővel balra, FFB fasza volt, csak a gombok haltak le a perecen. Nem kellett base-t sem újraindítani, újra be is tudtam konfigolni a pillangóváltót.
Csak az volt a furcsa, hogy bizonyos erőhatásokra magától felváltogatott.
[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
Hasollo bugokrol irtam korabban az acc topicban, sztem vmelyik firmware szar. A bazis a qr2 es a meki firmwaret frissitettem, azota van ez. Ket napja visszaraktam az M3 kormanyt, es eltuntek a hibak. En a meki-qr2 firmware parosra teszem le a szavazatom, valami ott nem kerek.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
zsalesz
tag
Van egy HDR belépő szintű (MSI Artymis 323CQR - HDR400) monitorom de még soha nem próbáltam ki, milyen is rajta valójában a HDR. Érdemes ezzel szöszölnöm vagy hagyjam a csudába?!
Mert gondolom ha HDR-ben szeretném használni az ACC-ét, az külön beállításokat igényel. Nvidia kártya pörög a gépben...
Köszi! -
Géjza
őstag
Tegnap toltam ACC LFM futamot, kvali rendben lement, felvezetéskor is minden oknak tűnt, működött minden, indulna a verseny, zöldre váltanak a lámpák, parketta, 1-es leforog, húznám a kettest, de semmi nem történik... Tökmindegy mit nyomkodtam a kormányon, semmi nem történt. Kanyarodni kanyarodott az autó, FFB is volt, de a gombok halottak voltak. Szerencsére nem vertek telibe hátulról... MIntha a perec veszett volna el, de pl az lcd kijelzője működöt, azaz nem csatlakozhatott le csak úgy a bázisról.
Félreállok, gyorsan be a controls-ba, próbaképp gyorsan újra beállítottam a pillangókat a fel/le váltásokhoz, hátha helyre lehet pofozni valamilyen szinten, vissza a játékba és ismét működik a váltás. De más semmi. Illetve rázókőnél, vagy ha magamfelé húztam a perecet (vagy a bázis felé toltam?), akkor elkezdett felkapcsolgatni, néha 1-et, néha többet magától.
Szóval ez hw-es bibi lehetett (nemrég cseréltem le a QR1-es cumókat QR2-esre CSL DD-n, lehet a bázis oldali elmozdult?)? Illetve verseny közben leszakadtak ACC lobby szerverek, esetleg ettől gajdult meg ACC? Futam után ACC-ből kilépve, majd újra elindítva minden ok volt a kormánnyal, minden működött ismét rajta, úgy, hogy nem nyúltam semmihez, húztam, toltam a perecet, de minden faxa volt. Emiatt inkább ACC x-aktára gondolnék (lobby szerver leszakadás okozhat ilyen anomáliát?).
Mindenesetre ma szétkaptam és újra összeraktam bázis oldali QR2-t alaposan lehúzva a leszorító csavarjait (bár szemre nem úgy tűnt, hogy kifelé elmozdult volna).
Volt már ilyenje másnak is?
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
ACC nem engedi a HDR-t bekapcsolni nem hdr monitoron, iracing engedi.
egy jó hdr monitor kéne, 1000R 32:9 kivitelben, csak hát az ára...Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
GalaHU
őstag
Aki nem látja, hogy az ACC konkrétan az egyik legszebb autószim az tényleg vak, vagy csak nem tud elvonatkoztatni a GT3-as gépek ABS-étől…
Nekem az összes mértékadó szim fent van a gèpen, erősebb szimes konfigot jelenleg nem lehet összerakni mint ami alattuk van, szóval teljes pompájában futhat mindegyik, totál maxra húzva 3440x1440-ben 240Hz-en is akár.Látványban egyedül az AMS2 múlja felül az ACC-t, az LMU maximum egál, minden egyéb a béka segge mod nélkül. Persze a grafikai minőség másodlagos egy autószimnél, de azért zöldségeket tènyleg ne beszèljünk már.
A HDR-t nem sok más szim támogatja, de itt nagyon sokat számít a monitor, a szerényebb képességekkel bíró megjelenítőnél érdemes kikapcsolni. A szaturáció meg állítható a játékon belül, sok más paraméterrel együtt amihez màs szimben hozzá se tudsz piszkálni.
Arról meg nem az ACC tehet, hogy valaki az ajánlott konfigtól harmatosabb géppel próbálkozik, aztán csodálkozik hogy nem szép. A Te PC-d is bőven bírja, úgyhogy mi ugyanazt a műsort nèzzük…
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Bandit21
addikt
Én sokat szenvedtem a hdr vagy nem hdr kérdéssel (régi monitort nézek csak fhd és kellett valami plusz) és itt vettem észre a Tone mapping es a HDR colour gamut - fontosságát.
Nézzétek meg, nekem ha jól rémlik ezekkel való játék után múlt el a rajzfilm hatás.
Nyilván ez csak a videó részét oldja meg.
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
biker
nagyúr
válasz Lac-coo #68843 üzenetére
Szerintem tudom mire gondolsz, amit sokan megfogalmaztak már, de a legjobb szó rá Morad kollégától a "túlszaturált"
MINDENBEN
hangok túltolva, effektek túl erősek, színek túl élénkek, kicsit olyan mint amikor egy nagyon realisztikusnak megrajzolt rajzfilmet nézel, az út buckái túl erősek, az ffb túlságosan üt, a fű nagyon pattog, stbaz lmu grafikája sokkal fotorealisztikusabb, az acc meg hiperrealisztikus, ami nem a valósághoz sokkal közelebb álló mint hiper hanem a túltolt hiper.
viszont lmuban is sok a DOF és Motion blurElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Lac-coo #68841 üzenetére
de hát mindegyik rajzfilm, hiszen rajzolt
pl ACC-ben nürburgring késő délután, behugyozós... ok LMU sokkal szebb, már akinél fut, nálam valamiért soha nem indult el.
de pl iracing eső grafikája mindennél szebb, általánosságban már csak top5-be férne be.
AC gagyi, csak a modokkal és shaderekkel ér valamit.
Rennsport meg hiába fejlettebb mint az ACC, nem lett szebb.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
-
zsalesz
tag
-
bence1885
tag
MOZA R5 iPon teszt [link]
-
zsozsa74
őstag
Hátha valakit érdekel! Van egy lengyel shop, a SIMHUB.PRO, amely hivatalos Simagic viszonteladó. Most még két napig van egy akciójuk. Egy kicsit le van árazva alapból minden, de a SECRET10 kóddal még 10% lejön az árból és ingyenes a szállítás az EU-ban.
Én rendeltem is egy Simagic H/szeki váltót, ha már így alakult. Most az így kerek 400 euró, a szokásos 445 + posta helyett.
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
újabb old vs new video [link]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
arty
veterán
válasz peetyy #68824 üzenetére
állítólag f1 szerűvé akarta tenni a kinézetet..... nem volt valami szép
( [link] - a felső fényes műanyag rész lett kiműtve )---
#68827 bence1885
ps5-ön kb csak a GT7-ben van VR támogatás... plusz az ACC-s "egysíkúságra" és "realizmusra" sincs mindenkinek igénye (még akkor se, ha GT7-ben is nagyrészt "GT" kocsikkal mennek a versenyek legalábbis HA szerintem mindig olyan versenyeket mutatott, amiken ment)nameg elég jó eredménnyel versenyez ott....
persze az extra pécé és társai (buttkickerhez) lassan a konzolos egyszerüséget szépen kivonják a képletéből
[ Szerkesztve ]
-
bence1885
tag
válasz PapírVilla #68825 üzenetére
Need for Speed-hez képest mindenképp. Kíváncsi leszek András mikor próbál ki majd egy AC,ACC vagy iRacing szintű programot.
-
Shivi
tag
[link]
erről valakinek van tapasztalata? véleményt is szívesen fogadok (PS5-re menne, lehet raspberry PI5-el oldanám meg a telemetryt+simhub)A felhők felett mindig süt a nap....kivéve ha este van :)
-
arty
veterán
válasz tom120514 #68822 üzenetére
és mi a kis hibája? (de mindegy is, komplett szettet nem szeretnék megfizetni, plusz pedált, váltókat és mindenfélét még tárolni.... nincs ennyi helyem )
volt itt fent egy CSR, nem is túl olcsón, ráaádsul a komplett felső harmad hiányzott a kormánykerékből.....
-
arty
veterán
válasz JulesTS #68815 üzenetére
?
arra gondolsz, hogy az xbox kompatibilis? minden perecem xbox kompatibilis, de az csak xbox one és xbox series konzolokon jó, xbox 360-on nem (oda Fanatec CSR-em van, de nyilván egy modernebb kormány jobb és főleg időtállóbb volna, még akkor is, ha csak emulátoreszközzel menne... a CSR-t kb bekapcsolni se merem, annyira para, hogy tönkremegy, én hülye a tartalék darabom anno "fillérekért" eladtam, mondván egy Elite kell, de olyat kb sose hirdetnek itthon, ha meg mégis, akkor százezrekért.... )"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
biker
nagyúr
válasz Steve1207 #68817 üzenetére
Sajnos bejött a fanyalgásom, már tegnap láttam ezt a csudanagy update-et. inkább maradnának csendben (mondom ezt aktív RRE használóként, aki bajnokságokat szervez telt házzal rá)
Ez egy sz@ros grafikai patch, aminél ráraktak egy reshade filterrel felérő javítást.
A videó maga a vicc kategória. Összehasonlítja a bathurst full napos 14 órai pályát ahol alig van árnyék (de az a tűző nap miatt kontrasztos rendesen), egy félig felhős késő délutáni lapos árnyékos idővel, ahol 5x annyi, már már irreális méretű árnyék van a pályán.
Mivel felhős az idő, eleve elmosott árnyékokkal operál.
Ezután az is kiderült, hogy rátettek egy DoF filtert a motion blur mellé, aminek max replayben vagy TV camere nézetben van értelme, mivel a szemedben nincs DoF te nem fogsz hátterlmosást látni ha két különböző távolságú tárgyet nézel, és a szemedhez képest végtelenben vannak, pl 100m autó 300m tereptárgy
Aztán az is kiderült, az autón a tükröződés továbbra is 30fps darabos foschtalitschka, akármennyi fps-ed is van, az árnyék diavetítésként tükröződik végig az autón.
Ok, implementálták elvileg a DXVK-t amit lassan 2 éve használok, mert a D3Dd fájdalmasan elavult.És most örüljünk? ja amúgy a grid talkban, ami színvonalilag egy 3 hónapja youtuberkedek jellegű volt, és mindenki very excited volt végig, büszkén elmeséli a grafika update készítője, hogy
- senkinek nincs fogalma sem az eredeti motorról, mert rég nem dolgozik ott aki akkor implementálte
- ő egyedül ex bétateszterként 6 hónap alatt csinálta az update-et (ennek legnagyobb része a nem látszó tárgyak le nem renderelése, ami jó pont tényleg)
Kérdés, akkor miért várunk 2018 óta a grafikai update-re? akkor lengették be az ue4 átállást. mekkora a fejlesztő csapat VALÓJÁBAN? 5-6 fő?[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Steve1207
veterán
-
bence1885
tag
SEGGBE RÚG a szimulátor - GT7 plusz Buttkicker [link]
-
arty
veterán
válasz GalaHU #68795 üzenetére
elkéne, de pokoli kín
mégiscsak 7 részt játszottam végig, nem egyet "ezreztem" is és ezidáig jobban szerettem összességében, mint a gété szériát.... az ember nem akarja elhinni, mi itt történt/történik a sorozattaligen, nem véletlen, nálam az FM4 a mai napig pörög, és bakancslistás az "ezer"...
vettem egy Ras1ution 2 -t, ami azt ígérte, hogy a gt dd pro majd megy x360 / forza(m 4) alatt... megy is, de FFB nincs, csak rezgés.... ill. mára az xbox kompatibilitást már nem is írja a weblap (one/series konzolon MS blokkolta az eszközt, de 360on szerencsére nem)...
ellenben ps3-on elég jól emulálja a G25-öt a Brook kis kütyüje, szóval valami haszna mégiscsak van
ps2-n a G25 megy ugye, de sajnos az átalakítótól konkrétan lekapcsol a ps2 (slim), szal fura... pedig "vicces" lenne a GT1-2-3-4 egy GT DD PRO-val... (ps3-on tud "ps1" kontrollert emulálni az eszköz, szóval faramuci módon nem megoldhatatlan így sem, de nyilván nem az igazi egy gamepad emuláció egy kormányemulációhoz képest)de ami leginkább kellene: egy NeGcon kompatibilis retrókormány...... sok ps1 játék azokat támogatta csak. felteszem neked van vagy 3 ilyen, nem próbáltad őket sose?
-
Steve1207
veterán
-
hemaka
nagyúr
Fanatec Load cell pedal kinlodasom veget ert, vegul a 2db linear 3Drap-os gumipogacsak megoldottak, igy kb. 3-4cm-t lehet benyomni gt-s uleshelyzetben, teljes cockpitben.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Kommy
veterán
válasz zsalesz #68803 üzenetére
Igen én nagyon meg vagyok vele elégedve.
Fém háza van.
1 pici hátrány, hogy a ledek számomra nem lehet eléggé levenni a fényerejét, vagy ha jó lenne akkor már sajnos nem színhű.
Igaz mióta megvan a Simagic szett már nem érdekes, mert a kormányon levő Ledet használom fordulatszám kijelzésre. A többi funkcióhoz jó a nagyobb fényerő is. -
camaro79
aktív tag
Kicsit off, de gondolom elfér itt.
új kormányom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest