Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nikon DSLR topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz #15779328 #47369 üzenetére
nem szabad beengedni ilyeneket. Nekem párszor kerekedett a szemem már, mi f@szt művel aki benne ül. Inkább ne üljön bele.
Még az asztalon volt a cucc, egy 10év forma kölököt beengedtem elé, a kéziféket meghúzta és majdnem magára borította az asztalt. A kölök anno azt csinálta, padlógáz, jön a kanyar, 5m-el a kanyar előtt 0.5mp alatt koppig kitekerta a kormányt és kapaszkodott bele hogy tovább forgassa mert nem fordul az autó
Tesómék a kézit engedték ki úgy csapódott, a szekiváltót úgy húzta mint akéziféket, és a fékpedált úgy taposta hogy az ülés háttámla hátragörbült és a gumibakok amin van az ülés majdnem kiszakadtak.
Na ott döntöttem el, senki....Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest