Hirdetés
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Géjza
őstag
Köszi , tudom hogy kell forced coolingra kapcsolni. Ismétlem: most kikapcsolom, kihúzom a falból, kihúzom az usb-t, holnap reggel bedugom 220-ba és bedugom az USB-t és búgni fog a tápja. Gépet be sem kapcsolom. Csont hideg minden. Nem tudom mi köze lenne ehhez a forced coolingnak. De most bekapcsoltam és ugyanúgy búg a tápja. Ahogy forgatom, úgy változik kicsit a búgás tónusa, gondolom ahogy terhelődik a táp.
Használt a cumó, kéz alól, ezért 3 napig nem használtam (nem kezdtem el végig fertőtleníteni, főleg nem az alcantarát), inkább vártam. Ma kötöttem rá először gépre. 3 napig a dobozában pihent.
-
Joshi
titán
Amit linkeltem az egy leírás ahhoz, hogy a venti fixen menjen folyamatosan a bekapcsolást követően. Ez nagyon fontos, mert a T300-al voltak ilyen jellegű problémák. A kormány bal alsó részén lévő MODE gombbal kell aktiválni ezt a full venti opciót. Nálam mindig megy a venti a mai napig.
ui.: ez nem jár garivesztéssel.
Még egy szösszenet. Kizártnak tartom, hogy te hazavitted a kormányt, majd 3 napig hibátlan volt, majd egyszer csak tönkre ment. Persze van ilyen, de nem ez a jellemző. Fogadd meg a tanácsom.
-
Géjza
őstag
Órákig nem használom, majd vezetnék, bedugom a 220-ba és már búg is (venti nem megy), PC-hez még nem is nyúltam.
30-as firmware és 2.10.10.0-ás driver van fent hozzá, ezek a latest verziók.
Meglátjuk mi lesz vele.
Pedig finom darab, kis próbálkozás után már időben ott vagyok, mint az előző kormánnyal, sőt már pár tizeddel rendszeresen gyorsabb vagyok a szektorokban mint elötte, csak még 1 igazán gyors kört nem raktam össze. Könnyebb vele vezetni, pontosabb, mint a DFGT és hát nincs középállás környékén az a fránya ffb lyuk. Csakhát ez a búgás...
-
Joshi
titán
A helyedben ezt mindenképpen kipróbálnám, mármint hogy a venti mindig menjen a kormány bekapcsolását követően. Én már a kezdetek óta paráztam attól, hogy a hűtés nem megfelelő.
Ha a venti folyamatos üzemelése mellett is ez van, akkor viszont keresd meg az eladót. Habár akkor sincs túl nagy baj, de legalább állja a javítási költséget ha a táppal van valami.
Belinkelhetnéd a jelenlegi firmware verziódat, valahogy úgy ahogy a képen is láthatod. Ez egy régi kép, lehet már nem is ez az aktuális. Csak a példa kedvéért linkeltem be ezt.
-
Géjza
őstag
Nem, a venti áll. Bevilágítottam, megnéztem. Tápegység búg ha 220 rajta van és be van dugva usb-be és a pc ki van kapcsolva. Illetve akkor is így hangosan búg, ha be van kapcsolva a pc. Másik usb aljzatba átdugva is ugyanezt csinálja. Hangosabb a kormány, mint a pc-m... nem vicc.
Asszem szólok eladónak és sztornót kérek. :(
-
Géjza
őstag
T300-as tulajok, ilyennel találkoztatok?
https://youtu.be/PDvzZ3Dti3cKommentek alapján a megoldás tápcsere lett gariban.
3 napja vettem használtan a kormányt, biztonsági 3 napot kivártam, ma összeraktam és ezt produkálja, mint a fenti yt videón...
-
kozmy
őstag
Bedobom hát ha!!!!!
Valakinek lenne FANA V1-2 load-cell-je? -
adebre
újonc
Sziasztok, T150 kormány 2 pedálos pedálsorában eltörött a gázpedál rugója. Lehet ilyet kapni valahol? Esetleg bárkinek nincs elfekvő bármilyen 2 pedálos thrustmaster pedálsora, ami eladó? Írtam a thrustmaster supportnak is, hátha reagálnak. Tudom, hogy egy jobb pedálsor lenne a jó megoldás, de egyelőre még inkább keresgetek más megoldást, hátha...
-
Géjza
őstag
Ha T150 Pro mellett teszed le a voksod, akkor ezt ajánlom, 45-ért odaadja az illető 22 hó papíros garival (pár napja még meg volt):
https://www.jofogas.hu/budapest/Thrustmaster_t150_pro_2ev_garancia_101338281.htmT150 messze nem annyira problémás.
-
asb88
tag
Sziasztok!
Újraéledt bennem az autók iránti szeretet és úgy gondoltam, hogy nekivágok a szimulátorozásnak az iRacingben, amihez kell egy normális kormány is, így feltennék néhány (remélhetőleg nem túl láma) kérdést. Nézegetve a témát a Logitech G29/G920 és a Thrustmaster T150 RS Pro az a két kormány amely megfelelő lehet így kezdésnek és elsősorban használtban gondolkodom.
A Logitech esetében a szoftveres problémákat olvastam komoly negatívumként, számos kommentet találtak erre-arra, ahol szenvedtek vele. Mennyire valid ez a probléma? Win 10-en használnám. A Thrustmaster esetében úgy hallottam, hogy a meghibásodás lehet visszatérő vendég, bár ahogy olvastam ez főleg az újaknál jön elő az első 1-2 hónapban, ha azt kihúzta, akkor utána már jó eséllyel bírni fogja.
Az elhelyezéssel kapcsolatban van még kérdésem. Mennyire jelent gondot egy 3 cm vastag asztalra naponta történő felhelyezése illetve levétele?
Előre is köszönök minden segítséget!
-
Danecay
addikt
válasz
KKK-007 #34812 üzenetére
Sajnos nekem is el van repedve a bal oldali ága
Sajnos nagyon erősen meg kell húzni, hogy ne csússzon el a bútorlapon. Szerencsére eltörve még nincs de nem is merem erősen meghúzni ezért a base aljára ragasztottam vagy 3 vastagabb fajta kétoldalas ragasztó "tappancsot", így már nem csúszkál ezért nem is kell bikából lehúzni.
-
bbubby00
őstag
Ugy erzem el kell adjam a szettem, mert csak felidegesit. GT sport jol megy rajta, AC-val szorakozni kell, h mukodjon, viszont a PC2-vel nem hajlando kommunikalni... Mit ajanlotok T500RS helyere, hogy jo legyen a Ps4-el?!
-
törölt tag
válasz
#15779328 #34767 üzenetére
Jó hír!
Sikerült a fanatec -el lebeszélnem a szervizt, ki kell küldenem a németekhez Landshutba, árról annyit tudok, hogy nem gazdasági totálkáros és érdemes javítani, kíváncsian várom a folytatást, ja és újra lesz garancia a beépített alkatrészekre.
Közben vettem egy csw v1-et, a leírás szerint nem kompatibilis a GT Forzás kerékkel, de fórumokon írják hogy működik, hát holnap meglátom.Köszönöm szépen az eddigi segítségeteket!
-
kozmy
őstag
válasz
Iceman17881 #34818 üzenetére
Szia!
Ha a kereted engedi akkor mindenképp Thrustmaster TX Leather Edition -
Iceman17881
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy haladóként(arcade és sim között félúton) szerintetek megéri a különbözet e között a kettő között? Thrustmaster TX Leather Edition illetve sima TMX/TMX Pro.
Amikhez kellene: Forza Horizon 3,4; FM7; WRC 8; esetleg Dirt Rally 2
Ugyanez a fenti kérdés: Playseat Alcantara Evolution és Challengere. Utóbbiról képek alapján szkeptikus voltam, de videón látva, már összeszerelve kormánnyal egész stabilnak tűnt. -
Joshi
titán
válasz
KKK-007 #34814 üzenetére
Minek? Ha kinyomod epoxival olyan betonkemény és nehéz valami lesz, hogy onnantól a büdös életben nem megy tönkre. De akár házilag is készíthetsz valami lefogatót hasonló technikával mint az eredeti.
Még gyerekkoromban volt egy olyan műsor hogy: Tervezzünk tárgyakat.
-
Joshi
titán
válasz
KKK-007 #34812 üzenetére
Én a helyedben sima filléres pillanatragasztóval összeragasztanám, aztán vennék kétkomponensű epoxit és a két nyúlvány bordáit kitölteném vele. Gyakorlatilag atombiztos lenne.
ui.: annyi, hogy az epoxi kitöltése előtt, a bordákat átfúrnám 3-4mm-es fúróval, hogy legyen kontakt a kazetták(szelvények) között. Így biztosítva a lehető legösszetartóbb kontaktot.
-
KKK-007
tag
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni.
A nagyon szeretett Thrustmaster T500 RS kormányomnak eltört az asztali rögzítője. Egy ilyen, mint ami a képen látható.
Sajnos máshogyan nem tudom rögzíteni az asztalra. Kifúrni az asztalt biztosan nem fogom. Tudom ezt szentségtörés asztalon használni, de...
A kormány már nem mai darab, számlája sincs meg. Ezért az ügyfélszolgálat nem jöhet szóba.Honnan lehet vajon ilyet beszerezni. Ha esetleg van valakinek ilyen eladó, szívesen megvásárolnám.
Azt láttam, hogy más Thrustmaster kormányoknak is ilyen az asztali rögzítő karja (T300 RS, T150, T80).
Válaszotok előre is köszönöm.
ZsJ -
Hyder11
csendes tag
Sziasztok! Ha már előbb feljöttek a damper kitek, valakinek ötlet, hogy fanatec clubsport pedal v1 -hez honnan tudok ilyet szerezni?
-
Blogban az új kesztyű!
Nagyon szupeeer!
-
kozmy
őstag
Ez nem lehet rossz vétel ha valaki kormányt szeretne venni. [link]
-
GalaHU
addikt
Fantasztikusak vagytok Srácok, köszönöm a kormány-felajánlásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- MSI Stealth 15M A11UEK 15.6" FHD IPS i7-11375H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest