Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyder11
csendes tag
Halihó! Sok sok csendes olvasgatás után kérdésem lenne. Van egy régi, fanatec CSR kormányom amivel eddig teljesen meg voltam elégedve koca szimulátorosként, de tegnap elkezdte elveszteni a kormányközepet (1-2 fok max). Újraindítás után jó volt, de azokat az erőket amit eddig mindíg folyamatosan tartott (pl kanyarban) akadozva, szaggatva gyengén produkálja... Tippek hogy mi ment benne tönkre?
-
Hyder11
csendes tag
válasz SzilagyiTibi #35210 üzenetére
Ha pár sorral lejjebb görgetsz, vagy visszább olvasol megtalálod a választ. A G29 fogaskerekes, nem upgrade lenne hanem downgrade. Ellenben a t150 pro pedálja sokkal jobb mint az alap 2 pedálos.
-
Hyder11
csendes tag
Sziasztok! Lehet nem a megfelelő topic, de mégis csak kapcsolódik a témához. Szerintetek melyik az az árban legkedvezőbb VR headset, amivel már érdemes foglalkozni? Illetve mi az a minimum kártya, ami kihajtja? Nyilván szimulátorhoz szeretném használni.
Korábban próbáltam már a VR-t, percek erejéig, lett is hányingerem utána. De úgy hiszem megfelelő időt beleölve meg tudnám szokni. Hely hiánya miatt szeretnék vr- ra váltani, a mostani kis monitoromról. -
-
Hyder11
csendes tag
-
Hyder11
csendes tag
Sziasztok! Ha már előbb feljöttek a damper kitek, valakinek ötlet, hogy fanatec clubsport pedal v1 -hez honnan tudok ilyet szerezni?
-
Hyder11
csendes tag
Meg próbálhatsz kérni refundot, de nem vennék rá mérget hogy kódot vissza adnak. Az tuti ha steam penztarcarol veszel vmit, akkor arra vonatkozik a 14 napos elállási jog, meg a pénztárca feltoltesre is. De kódra nem eskudnek meg.
Egyébként nagyon jó ez a szimulátor, még az AC-nal is jobban tetszik a fizikája.
[ Szerkesztve ]
-
Hyder11
csendes tag
válasz gaborvezer18 #34476 üzenetére
Végül a sima AC lett, mert 1. az ACC-t nem szerette a gépem (kipróbáltam), 2. mégis tágabbak a határok, nem kizárólag gt3 van.
-
Hyder11
csendes tag
Valakinek van ötlete CSP v1 hez mérlegcellát hol tudok szerezni itthon? Megkerulve az 1 hónapos kínából való szállítást?
-
Hyder11
csendes tag
Az assetto corsa-val szerintetek érdemes foglalkozni? A multiplayerrel játszanak meg elegen? Azért érdekel mert jóval olcsóbb mint az iracing és a raceroom (az összes megveheto cuccal). Esetleg rfactor2?
Milyen más relative olcsó (nem 60-100 eur) simulatorok vannak még (főleg gt3 vonal érdekel) -
Hyder11
csendes tag
válasz Danecay #34344 üzenetére
Most mondanám hogy segítettél, de attól tartok hogy a már eldöntött kérdést újra előhoztad :D A legjobb az lenne, ha ki tudnám próbálni mind2őt. A Mm-ban meg tudtam tapogatni a g29et, (ne mondd el senkinek de le tettem a földre a pedalokat hogy megtaposgassam őket) és a fékkel lenne bajom valszeg.. A legnagyobb elrettentést mégis az okozza, hogy a legtöbb youtuber aki próbálta mind2őt, mind említette a FFB lyukat, a driver vacakságát és a pontatlanságot a logitechnél.
A thrustmaster meg simán megbízhatatlan, cserébe ha jó, akkor jobb mint a g29. A hangot le**rom, fejhallgató amúgy is (a hangnal jobban zavar hogy még a 21:9 és montoromon se látok mindent cockpit nézetben). A t150et amúgy simán bebőrözöm itthon (nyilván zavar a gagyi anyaghasználat).
Szóval összességében: megbízhatatlanság vs rosszabb FFB és pedál.
Újra nem tudom mi legyen :D
Nagyon gondolkodom rajta, hogy ge**ci módon megrendelem mind2őt, és amelyik nem tetszik azt visszaküldöm. Ezzel az a gáz hogy ilyen komoly tetelt még csak az emagnak küldtem vissza, akik nem problémáztak (120K Ft, 4k TV), nem tudom olyan oldalak ahol olcsóbban meg lehet ezeket kapni (16bit,stb) mennyire lenne problémás a 14napos elállási jog.GalaHU, okés, köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Hyder11
csendes tag
Még annyi kérdést engedjetek meg (erről nem találtam itt infót) hogy PC-hez inkább a TMX pro vagy T150 pro jobb? Tudom majdnem ugyanaz a 2, de inkább megkérdezem, nem akarok hibát elkovetni.
-
-
Hyder11
csendes tag
Sziasztok!
lehet nagy hülyeséget kérdezek, de ti melyiket választanátok PC-hez?
logitech g29/g920 akciósan vagy
thrustmaster t150 pro?
Tudom nagyon az alja, de mind2őről hallok jókat is, meg rosszakat is. Pl. A Logitechnek nagyon hangos a FFB-je, meg szénkefés motor, kemény a fék és elvileg vannak driver problémái is. A thrustmaster anyagai rosszabbak, de pontosabb es halkabb a FFB. Es olcsóbb persze.
Nem tudok dönteni. Köszönöm ha segítetek, csak most kezdek belecsöppenni ebbe a világba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest