- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- iPad topik
- 5060TI/9060XT VAGY 3080/3090 az evga nosztalgiájáért??
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Géjza
őstag
Köszi , tudom hogy kell forced coolingra kapcsolni. Ismétlem: most kikapcsolom, kihúzom a falból, kihúzom az usb-t, holnap reggel bedugom 220-ba és bedugom az USB-t és búgni fog a tápja. Gépet be sem kapcsolom. Csont hideg minden. Nem tudom mi köze lenne ehhez a forced coolingnak. De most bekapcsoltam és ugyanúgy búg a tápja. Ahogy forgatom, úgy változik kicsit a búgás tónusa, gondolom ahogy terhelődik a táp.
Használt a cumó, kéz alól, ezért 3 napig nem használtam (nem kezdtem el végig fertőtleníteni, főleg nem az alcantarát), inkább vártam. Ma kötöttem rá először gépre. 3 napig a dobozában pihent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Fotó állvány eladó
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged