Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Yasofix

csendes tag

Sziasztok!

Tapasztalgatom a játékot.
    A learning részek jók voltak betanulásra és autók beszerzésére.
    Mint a legtöbben én is az online versenyek miatt vettem meg a játékot, melyeket rendkívül élvezek.
    Kb. 10-12 online versenyt toltam le idáig (Gr3 ill. Gr4) és a legjobb helyezésem 6. volt, de az is csak egyszer. Többnyire 9-10-11-12.helyen végzek, szóval küzdök a középmezőnyben. Ha be van kapcsolva a rásegítés nem tudok túl jó köröket menni, ha kikapcsolom (már nem fogom vissza) jobb időket megyek, de több is a hibázási lehetőség.
    Kinek mi a tapasztalata arról, hogy mennyire lehet fejlődni helyezésekben? Van-e vmi függvénye? Jobb autó szükséges (online részre lehet fejleszteni, beállítani egyátalán?), esetleg először toljam feljebb a friendship kategóriám azáltal, hogy hátul körözgetek? Ez utóbbit azért gondolom, mert én próbálok tisztán versenyezni (jelenleg C-s vagyok), de legtöbb esetben engem löknek ki (hibázok néha én is természetesen) és sokszor veszítek ezáltal pozíciót. Viszont, ha feljebb kerülök a kategóriában, akkor a tisztább versenyek miatt nem lesz annyi pályáról letaszítás és ezáltal tudok előrébb is végezni.
    Vagy csak egyszerűen élvezzem a versenyeket, mindegy milyen helyen végzek (jó volna azért egy kicsit több sikerélmény).
    Lehet lámaságokat kérdezek, bocsi érte. :)

Új hozzászólás Aktív témák