Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
james001 #5297 üzenetére
De nagyon nincs.. :-/
Először az ae most meg ez.
Remélem ami benne van azzal nem lesz gond. Magyarra fogom aktíválni.De ha hallgatok rátok szerintem nincs ez...
Tomi: én sem a kocsi/k/ miatt csinálom.Eddig minden gran turismo-ban a jogsival kezdtem.Most ezzel az új account-tal szintén ez lesz.
Sokat mondjuk nem szenvedek vele -és neked is ezt ajánlom..nehogy megutáld :-) -,ha nem sikerül aranyra,hagyom. Az ezüst minimum meglegyen.
Abban a legelső b-ben szerintem a szlalom a legnehezebb...azt aranyra egyetlen gt-ban sem tudtam megcsinálni. Psp-n az ezüsthöz vért izzadtam. :-/
Ma csináltam meg a b-t teljesen (amikor több autóal együtt mész,bújj mögéjük,az a lényeg,a szélárnyék,ha véletlenül nem tudtad volna,bár kétlem,de azért leírtam :-) ) és elkezdtem az a-t.
Meg megpörgettem az academy esition-hoz adott x2011-et.. :-) 'hát az vmi veszett "kocsi". :-)
Iszonyat amit megy.
Persze hanyagolom a témát,azzal nem kihívás sok pálya. -
Tomi13
senior tag
-
Elims
veterán
Megnéztem 3 böngészővel,egy iphone-nal,egy symbian-nal,egy android-dal,semmi.
Holnap felhívom őket. Fantasztikus....
Mi lett velük.
Miért nem hallgattam rátok... :-((( Biztosabbra akartam menni és pont nem sikerült.
Köszi!
Szerk.: Most megpróbáltam továbbítani gmail-re (windowslive-ról),semmi. :-//Tomi: Melyik 3 van meg aranyra?Az első 3 jogsi?
Én is újat kezdtem.. :-(
Érdemes a b-t (legelső jogsi) tiszta aranyra megcsinálni?Nekem most lett benne 3 ezüst,a többi arany.
Adott 2 kocsit.
Full aranyra mit adna? -
Tomi13
senior tag
Én meg elkezdtem a Gt5-el játszani, épp a jogsival szenvedek, az első három már megvan aranyra, biztos elleszek vele pár napig mig mindegyik meglesz. Feltéve ha képes leszek rá
-
james001
veterán
Azt vágjátok hogy a GT6-ot reklámozzák a TV-ben?
Tiszta fura
-
Elims
veterán
Tiszta vicc....
Az előbb telefonról néztem az email-t,mint szinte mindig. Láttam az 576 email-t,de a kódot nem.Gondoltam nem gond,majd számítógépről elolvasom..
Ennyi van a levélben:"Kedves előrendelőnk, a következő kóddal a Gran Turismo 6 játékban oldhatsz fel extra tartalmat: Precíziós csomag.
576 KByte
Az Ön kódja a következő: "
Slussz.
Kód itt sem látszik. :-//
Mi lett ezzel az üzlettel???? Ez volt a legjobb. :-(((Nektek megvan? Ha igen,melyiket aktíváltátok először?Vagy az mindegy?
Mégvmi.. Ha véletlenül -ne adj'isten- elromlana a winchester-em a gépben,eltűnne róla minden,ezekkel a kódokkal mi lenne?Tudnám újra aktíválni?
Vagy az account management-ben a download list-ből le lehetne újra tölteni?Szerk.:
Laszak: Neked megjelennek a kódok????? -
Elims
veterán
Már majdnem megkérdeztem,hogy ti megkaptátok-e az előrendelői kódot,de alaposabban szétnéztem..nézzétek meg a levélszemétben is.
-
eddie17
addikt
Na, pár óra játék után az élményiem. Ez az első GT játékom, szóval nekem minden új. A grafikával nincs semmi bajom, pixeldzsungeleken nőttem fel. Vezetési élmény más mint a Forzában, kicsit életszerűbbnek érzem. Kicsit "lassabb". Remélem értitek mire gondolok. Pénz nehezen jön, sokkal nehezebben mint a Forzában, de ez nekem tetszik. A másiknál pont az miatt fulladt hamar unalomba. Könnyen jött minden. Joy-al eddig minden arany, a National A negyedénél járok. De sokkal többet kell küzdeni mint a másiknál. Szóval nekem tetszik.
Megérte PS-re váltani.
-
sz_abika
addikt
válasz
dilipok #5282 üzenetére
Nem is kár hogy nem lesz 20 milla. Szegény Jaguarral mit tettek - olyan szar hangja lett ehhez képest
-
sz_abika
addikt
-
anulu
félisten
válasz
kulfoldi #5278 üzenetére
superben amit megnéztem, a 10 körös Silverstone talán a legkönnyebb, ott 190k a győzelem, kb 20 perc. viszont 3. helynél jobbat nem sikerült még. GT3-as '11 BMW, az első 5 körben a racing hard gumik max 4-5-re kopnak, utána full tank, csere, a 10. kör közepére 4-ből 4-szer a bal hátsó csontra le volt kopva, annyira, hogy már gyorsítani se tudtam. lehet másik autót kéne néznem, de a 650 PP limitbe beleférni úgy, h legyen esélyem az első kettő ellen nem egyszerű (638 az autóm).
-
kulfoldi
aktív tag
Es ez a legjobb? Te irtad hogy mar a Super seriest is csinalod. Mert 300k/ora azert az meg mindig nem valami sok, ha mondjuk venni akarsz egy 5-10, foleg 20 millas autot. Mondjuk hal istennek en sosem voltam az a minden autot be akarok gyujteni tipus. GT5-ben is volt max 100 kocsi, foleg nyeremeny es 100 millio kp-m a vegen. ugyhogy lehet engem annyira nem fog erinteni. De ez akkor is ijesztoen hangzik.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
sz_abika #5273 üzenetére
Hat az nagyon durva, en ennel tobbre szamitottam. Mondjuk erdekes, mert en csak 3 orat tettem bele es mar van 3 kilom, persze nem vettem meg semmit. Es azt latva, hogy nonek a prize money-k fura hogy nalad is csak 100000/ora maradt az arany pedig biztos mar magasabb series-t csinalsz tobb penzert (persze azok mar hosszabb versenyek...), mig en minden kicsi versenyt le akarok nyomni igy csak a novice vegen tartok. Ez igy nagyon keves es hat megerositi azt a gyanut, hogy mikrotranzakcio nelkul az igazan draga verdak elerhetetlenek maradnak (minimum sokaig). En pedig biztos egy fillert nem fogok kolteni creditekre.
-
Tegla80
addikt
válasz
¤Demes¤ #5274 üzenetére
Szia
"......Ettől függetlenül remélem nem estek át a ló túloldalára....."ezt ne reméld
,mert nemhogy a ló túloldalára,hanem a lótól vagy 20m re estek.
15e ft ért kapsz 7.5 milla creditet és 20milla sok autó,mint régen is,nameg az árak ugyan azok,csak a fizetés lókuki,de annyira,h ezt már el sem hiszem.
pénz-pénz-pénz lett a GT is,ezen nincs mit szépíteni.
igaz ,így lesz vagy 2 év mire kitólja az embermég jó,h "AE"-t vettem és megvan "sok" verda,meg az 1 milla induló,mert ennyit ,így utólag röhögve megért.
(mondom ezt persze keserédesen ,h ........... meg kedves Yama) -
¤Demes¤
tag
válasz
sz_abika #5273 üzenetére
Gyanítottam hogy itt meg fogják nehezíteni a pénzkeresést, főleg az 1 millás PSN kódok után. Nem sok értelme lenne ha 10 perc alatt lefarmolod in-game...
Ettől függetlenül remélem nem estek át a ló túloldalára - GT5-ben nagyon könnyű volt pénzhez jutni, talán kicsit túl könnyű, de azért 6-ban nem kéne hogy cserébe a legtöbb autó elérhetetlen legyen...
Szóval majd szólj hogy hogy alakulnak a dolgok
és sok sikert!
azon kívül szólj, hogy a DeltaWing milyen! Nekem még vagy egy hét mire elkezdem a játékot.. -
Elims
veterán
Nem tudom,hogy honnan van neki,de van..
Nézzétek meg,ingyen dlc kód gt6-hoz.
Ez nekem is jó lehet? Vagy felesleges,mert az előrendelőknek ezek megvannak? -
Elims
veterán
válasz
dorka16 #5262 üzenetére
"GT6 kb. olyan amilyennek az 5-nek kellett volna lenni."
Te tudod... :-) Ami neked tetszik.
Újra kezdtem mindent a magyar account-tal.
Iszonyat rossz.. :-((
Szerencsém,hogy a múltkor nem tudtam lenyomni a 24órást...
Gondoltam már arra is,hogy számítógéppel nem lehetne vhogyan összevegyíteni a downloadable content-et?
De végülis már nem lovagolok a témán.. -
dorka16
aktív tag
válasz
james001 #5261 üzenetére
Igazándiból nem a 6-ról van szó. A GT5 miatt akartam PS3-at venni. Csalódás volt hát nem vettem. Csak a prémium autók voltak kidolgozva a hangok sem javultak stb. A GT6 kb. olyan amilyennek az 5-nek kellett volna lenni. Szerintem. Jó tudom az az elmélet, hogy minden PS-re a második GT az igazi fullos de pl. nekem a GT3 után a 4 is kisebb csalódás volt.
Látom 1Gb-os patchel indítottak szóval bízom benne, hogy hamar fullos lesz a játék.
A lényeg, hogy elszántam magam a vételre és akkor nem fogom a régebbit venni. -
Elims
veterán
válasz
dorka16 #5254 üzenetére
Szia!
Ahogy James is írja,ha nem nagyon akarsz online játékot venni akkor szerintem magyar. A későbbi játékhoz adott kód felhasználása miatt.
Nekem pl. a gt5-nél az uk account-omnál nem tudtam aktíválni a kódot csak magyar account-nál.
((Ezért megleszek kövezve.. Szerintem a gt5 academy editon-t vedd meg a géphez,jobb mint a 6,főleg sima/képcsöves tv-n)) -
james001
veterán
-
sz_abika
addikt
Miután 23,5 órát letudtam GT5ben - még a save patch előtt - aztán tesóm kilépett a játékból mikor nem voltam otthon, mert mással akart játszani...én azóta nem nézek endurancera sem.
Elég az online 1 órás futamaink endurancenakB-spec update később jön ez tény, ahogy a pályaszerkesztő is. Ebből gyanítom, hogy még jön tartalom a gamehez és a B-spec pilótát nem az 5 perces futamokon akarja az ember használni.
-
dorka16
aktív tag
Halihó!
Legkésőbb karácsonyig megveszem a GT6-ot viszont PS3-am sincs szóval veszek azt is egy vadi újat.
Mindenképpen lemezes verziót veszek és más játék egyelőre nem is izgat különösebben.
Olvasom, hogy itt többen is kavarnak az accuntokkal, hogy magyar vagy UK....
Melyik a jobb és miért?
Előre is köszi! -
kulfoldi
aktív tag
válasz
sz_abika #5251 üzenetére
Ez de jo lenne (mar nem a B-spec), hol olvastad?
Nekem idaig tetszik, szerintem jobb lett, bar nevetseges, hogy az 550pp-s versenyeket a 403pp-s clioval lazan lehet nyerni.
Nem probaltam meg, de jo otlet a gyengebb gumi meg a tobb PP mert valoban fektavon, meg kigyorsitaskor oriasi az elonyom hosszu egyenesben meg jonnek fel, es ez igy vicc mint az 5-ben
Nem probaltam mivel csak 2 orat toltam bele de meg de itt is ugy van, hogy ha rateszek jobb gumit, akkor marad ugyannyi a PP? Mert az vicc.
Remelem online jo elmeny lesz, parszor 5-ben felmentem (meg 2010-ben), de nehezkes volt a matchmaking es mindenki lokdozodott. Ha itt van jo csapat majd szivesen kiprobalnam.
-
dilipok
veterán
azert aki kitalalta az elso "kaveszunet" kihivast, az elmehet oda, ahova gondolom. Titkon remenykedtem, hogy valami konnyed szorakozas lesz, a nevebol itelve, de inkabb ugy gondolhattak, hogy probalkozz kotsog, ugyis hamarabb mesz el kaveszunetre, minthogy aranyat tudnal csinalni
De most komolyan, hogy lehet 300 bolyat ledonteni, kevesebb mint 21 masodperc alatt?
-
Elims
veterán
válasz
james001 #5238 üzenetére
A magyar acc-tal bejelentkezem,a ps3 menüben account management-transaction management-download list és itt van 4dolog. Letöltöm,telepítem,O.K.
Belépek a gt-be,downloadable content-benne van 8pakk. Azaz minden.
Most kilépek,belépek az uk acc-tal,gt,downloadable content és csak 4pakk van a 8 helyett. :-/ ebben nincs benne a x2011 meg gaer pakk,stb.. :-/Mi lehet a gond? :-(
A magyar acc-tal a gt-ben csak a car pack 1-et telepítettem próbából,a többit nem.
-
Elims
veterán
válasz
james001 #5235 üzenetére
Először az uk-n próbáltam beírni,azon nem ment bármit csináltam,majd a magyar account-ommal beírtam a kódot,azzal rögtön elfogadta.
Ezek után az uk acc-tal beléptem a gt-be és a downloadable content-nél volt 4 pakk amit installálhattam. Ahogy a fotón is van. Ebben nem volt benne a x2011 meg még egy pár dolog..ekkor néztem meg a magyar acc-mal a downloadable content-et,azzal már 8 pakk volt a 4 helyett.
Az uk-hez miért nem adta meg a 8-at csak 4-et? :-( -
Tegla80
addikt
sziasztok
akkor lenne a "GT6 Licence-Bajnokság"
akit érdekel az vegyen fel barátnakA AE hez kapott kódot a magyaron aktiváltam a játékban(közben) és utána átlépve a plus os UK accomba is megkaptam őket.
(azUK acc.. így a plus miatt automatán leszedi és felrakja a frissítéseket,amiket a magyarba lépve már csak használnom kell,mert alapban ott játszom. Okosan kell csinálni)
-
james001
veterán
Na most várjál tegyük tisztába a dolgokat.
A kódot min aktiváltad először,a magyaron vagy a UK-n? Ha már egyszer aktiváltad a kódot akármelyiken és leszedted a dlc-ket akkor azt install után bármelyik account-on lehet használni (kivéve az USA-n).
Ja és a magyar meg a UK ugyanaz nagyjából,csak ugye a magyar forintban van a UK meg fontban. A kódokat mindegy melyiken aktiválod. -
Elims
veterán
Na most bizonytalanítottál el.. :-((((
Akkor a gran turismo 5 academy edition-t miért nem tudtam az uk account-omara aktíválni? :-(((Nagyon gondolkozom,hogy végzek ezzel az uk acc-tal és mindent nulláról kezdek a magyarral. :-//
Tiszta gáz ez.
Elég sok nagyon kemény versenyt lenyomtam ezzel az uk-mal. És most mindent elölről egy ilyen semmiség miatt.? :-((Emlékszik vki,hogy melyik boltot ajánlottátok a gt5 ae-re?megkérdezném tőlük,hogy hogyan lehetne a uk account-ra aktíválni a kódot.
-
Blaise
veterán
Nekem még nincs meg a játék, de a konzolokszervize kiküldte az előrendelői kódokat és ezt írta:
"Köszönjük, hogy minket választottál és tőlünk vásároltad meg játékodat! Alább küldjük Neked az ajándék DLC kódot, melyet online tudsz beváltani a MAGYAR Playstation Store-on!"
-
Elims
veterán
válasz
james001 #5228 üzenetére
Persze,megnéztem.
A kamionban semmi.Onnan mindent aktíváltam.
Ezek szerint csak részlegesen lehet megosztani a kódot. :-/
A mayar nevemmel aktíváltam,az uk nevemmel meg csak a felét tudtam beaktiválni. :-/Aki megvette a gt6-ot,írja meg kérem,hogy a kapott kódot tudta-e aktíválni uk account alatt?
(Természetesen most inkább azokat kérdeznék,akik lemezesen vették meg,nem a store-ból)Lehet,hogy a magyar account-omat kell majd használnim?? :-((
-
anulu
félisten
-
james001
veterán
válasz
eddie17 #5226 üzenetére
Még pályaszerkesztő sincs?
Na jó kezd ez a játék kicsit bullshit lenni
Karácsonyig remélem feljavítják teljes játékra
Elims: Most kicsit kusza ez nekem,de amúgy a kamionban megnézted hogy ott van-e a kocsi? Mert ugye oda rakja őket asszem,miután a Downloadable Content-ből felinstalláltad. Amúgy az X1-et nem lehet küldeni,van egy bizonyos limit,asszem 1millió kredites kocsiig lehet csak.
-
Elims
veterán
Én is pofára estem most,nem kicsit..
Igazad volt James.
Azt írtad a múltkor,kizárt,hogy a x2011-et nem adta meg a garázsban. Így volt.Nem a garázsba adta,hanem a dealership gran turismo részbe.
Gondoltam most megveszem,mert elértem a 20m-t és gondoltam elköltöm azt a lóvécskát.
Nem tudtam.Azt írta,hogy menjek a ps3 menüjében az account és download részhez,majd töltsem le/vásároljam meg,utána menjek a download rézhez a gt-ben és installáljam.
Mondom fasza..elmentem ahhoz a részhez a menüben,de semmi.
Account-ot váltottam és a magyar account-ommal ott voltak a hiányzó dolgok.
Letöltöttem,bementem a gt-ben a letöltőrészhez és ott voltak a dolgok.Ez az uk acc-omnál van:
Ez pedig a magyar account-omnál:
Ilyenkor mi a teendő?? :-((
A magyarnál aktíváltam a car pack 1-et,abban megadta a x2011-et,de nem lehet "give to friend".. :-//
Egy kocsit már átküldtem,megpróbáltam mégegyet,vásároltam egyet és azt (a többit nem engedte),arra meg azt írta,hogy elértem a napi limitemet,ma már nem küldhetek kocsit.Mit tudok ilyenkor tenni?? :-(
Nem szeretnék a magyar acc-mal játszani,a másikban 33.szinten vagyok.
De akkor ugyabez lesz a gt6-ban is? :-(( -
laszak
tag
Sziasztok!
Valaki el tudná magyarázni, hogy a joy-al hogy kell driftelni?
Utánaolvasás után nem lett sokkal ügyesebb.
GT6 GoodWood:
nagyon menő ezen a keskeny pályán végignyomni, bár az X2010-zel csak bronz időt tudtam menni. -
anulu
félisten
hát gyerekek, én régen estem ekkorát pofára... a kedvenc versnyeimet ugyanis kivették. nincs endurance! ilyen 10 meg 15 kör ill 24 perces futamok vannak, amivel imitálnák. hatalmasat csalódtam
ott van a Fuji, Apricot Hill, Le Mans, Nürburgring. mind-mind olyan pálya, amiken tényleg kihívás volt a 2-4-8 vagy 24 órás futam. itt meg semmi
remélem, későbbi patchel bekerülnek!
-
james001
veterán
válasz
SylarHUN #5215 üzenetére
Nem. Volt egy hír GTPlanet-en hogy ha játszottál a GT6 demóval akkor kapsz egy Nissan GT kocsit e-mail-ben egy kód formájában amit ugye később le tudsz tölteni,de én nem kaptam semmit pedig játszottam a demóval.
Mindegy nem dől össze a világ azon az egy kocsin,csak kíváncsi voltam más kapott-e -
Tegla80
addikt
gyere hozzánk,itt sokan vagyunk akit fel tudsz(tudtok) venni.
Indul a GT6 ra a csapatbajnokságun,van havi TimeTrial stb-stb
"gtrhungary.com
(+ garantálom,h lesz olyan idő amit majd kergetned kell.)
jah. Én GTR_Tegla80 vok
-
oneal1
senior tag
szevasztok!
Akinek van kedve multiban csapatni, vagy a bővíteni a friendlistes körök számát vegyen fen
psn: utomi12
-
kohai
tag
válasz
Tegla80 #5210 üzenetére
valószinü ,csak akkor miért internet ranking -ra kell rányomni vagy valami ilyesmi név alatt van a táblázat nem emlékszem a nevére
egyébként senki nincs a friend listámon de ez miatt lehet föl vennék pár gt6 os embert föleg ha a többi pálya rekordokat is meg minden idö eredményt csak friend szinten lehet össze hasonlitani
ezt nem is értem
-
-
kohai
tag
én UK store ból töltöttem le de ennek ellenére felajánlotta a magyar feliratot ,csak nem kapcsoltam be.
(esetleg ha valaki ez miatt vacilált)lerakok egy jogsit aranyra alul kilépés elött megnézném hogy az online listában mégis mire jo az az eredmény, de csak magamat látom az elsö helyen senki mást pedig wifivel állandóan neten van a gép
?
-
james001
veterán
Meséljetek már vmit,egyre jobban rá vagyok már feszülve a játékra
Az új pályaszerkesztőt próbálta már vki? Magyar felirat/szinkron milyen benne,vannak fordítási "hibák"? Itt is van saját zenebeállítás lehetőség? -
kulfoldi
aktív tag
Hello,
Az hogy magyar nyelvu kikapcsolhato magyar feliratot jelent ugye? Vagy magyar menut? Hol erdemes megvenni, a kis korut kornyeken es DLC is benne van akkor mar es lehetoleg olcso?
Koszi
Laci
-
Tegla80
addikt
Anno a gt5 ben szenvedős volt,(jó is volt
)
azt nekiálltak sírni a casual(megveszem gt-zem majd eladom),player-ek,"h nehéz",majd jött 1 pöcs,azt gyengítve lett. (vicc kategória lett utána már nálam ez az egész jogsi dolog. Mi versenyeztünk abban is,h ki a gyorsabb .Plusz a "skidreko" is vicc kategória , ez mind a "nyalókák miatt" kell bele.)
Sajna,Én melózom és azon kívül,h a gammát átvettem tegnap (amikor szintén melóztam,)még tovább nem is jutottam.
Talán majd holnap,de még az is lehet,h holnap is melóznom kell , mert kolléga beteg és helyette vok.
(jah a meló,6-20ig van,utána nekiállni az egész telepítgetésnek meg nincs erőm. Viszont látni szeretném a demókat,meg mindent most az elején,induláskor.Utána letiltom amit csak lehet,persze ha benne van a ficsőr,mint ahogy az 5ben is volt ilyen.Remélem itt is lehet.) -
kohai
tag
10-12 év (gt3,4,5) kimaradt gran turismoban de itt most nagyon könnyü a jogsi legalább is az elsö.
semmilyen kihivás nincs benne ez régen azért nem igy volt -
laszak
tag
Én is szivesen játszanék Online a GT6-tal, Blithe87 néven találhattok meg.
-
Elims
veterán
Úgy persze.Az úttal és a tájjal semmi,a kocsival van némi gondom. De ez lehet,hogy csak a crt miatt van.A menüben az írásokat is alig lehet látni.
Képcsöves tv-n rosszabb ez 6 mint az 5.Ki játszik még az 5-tel?? :-)
A seasonal events-ben ajánlom a francia versenyt.2napja aktív és vmi komoly papucs kocsit ad érte. A pick up versenyen is,de ott a legutolsó rally pálya iszonyat kemény...
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hardcore café
- Lexus, Toyota topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest