Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
Tudnátok valami videót linkelni nekem, amin jól lehet látni, hogy mennyire lehet szépen és gyorsan menni kontrollerrel. Előre is köszönöm!
-
james001
veterán
Ha megveszem a GT5 Academy Edition-t,az felismeri a sima GT5 mentéseit?
-
SektorFlop
aktív tag
Sikerült megoldani a [771] -es hibát, "Network Incompatibly".
Leírom, ha esetleg másnak lenne ilyen gondja hátha segítek vele.
Nálam az volt a baj, hogy PS-en nem tudtam bekapcsolni az UPnP-t. Ránéztem a routeren ott alap beállításként nincs engedélyezve. Ezért a NAT beállításoknál engedélyezni kell. És utána a PS is engedi bekapcsolni.
-
james001
veterán
Sztem az új DLC autók közül ez a legjobb: [link] Megvette őket valaki amúgy?
-
sz_abika
addikt
válasz
SektorFlop #4283 üzenetére
Portforwardos/UPNP problémának tűnik - nem GT5 kapcsolatos a hiba.
Internet testen NAT 2-t kapsz?
-
SektorFlop
aktív tag
-
sz_abika
addikt
válasz
SektorFlop #4281 üzenetére
404 - Not Found
Akadémiás eseményen volt valaki?
Részletek? -
SektorFlop
aktív tag
-
v!ct0y
veterán
Még egy dlc. Mondjuk elég jó árban lesz.[link]
-
smisa
őstag
pls help nem tudom én lettem béna vagy mivan mert mostanság a Season Eventeken nem tudom megcsinálni fullra pls van a FR challange 3-4 futam és Japan 80 (pls itt semmivel se tudok nyerni) mert hiába veszek bármit is nem sikerül elsőnek lenni de nem az hogy egy kicsit lemaradok hanem pl 15-20 másodpercet ver rám
pedig eddig simán ment mind
-
Sanyi.mTs
addikt
-
Gzolo
senior tag
Melyik beállításokat érdemes állítgatni, hogy jobban forduljon a kocsi? Már csak 9 tized hiányzik hogy bekerüljek 1:12 alá
Az ilyen 1.10-en belüli időket tényleg csak csalással lehet elérni?
-
sz_abika
addikt
Sziasztok!
Teltház kellene, egy kieséses 1v1 szisztémájú verseny lebonyolításához!
[link]
Szabályok ott, 20:30 körül kezdenénk! Van kiadó 5-6 helyAkit érdekel és még nincs az flistemen, annak: xSzabikax
-
Reverting
őstag
Ha mentem egy jo kis idot... de utanna elpiszkaltam a beallitasokat... viszont megvan a kor lementve... h lehet megnezni a beallitasokat ujra...
-
boygabi_
aktív tag
Nekem van egy 1.12 körüli időm eddig. Inkább a hecc kedvéért nyomom csak. Amúgy is, kormánnyal életemben nem játszottam tehát a versenyen gyorsan elvéreznék.
Egyébként, hogy tudom kipróbálni a régi autót? Törölni kell a játék installját és a mentésemet is? És utána vissza tudom állítani az egészet biztonsági mentésből? Mert, ha nem akkor az nem valami fasza.
-
boygabi_
aktív tag
válasz
sz_abika #4255 üzenetére
Ahogy elkezdtem olvasni a linkelt fórumot el is ment a kedvem az egésztől. Pedig elkezdtem gyártani a jobbnál jobb időket de ilyen kiskapukkal, hogy mentést törlök és megyek a könnyebb változatával az autónak, hát nem tudom...
Ez minden csak nem egyenlő esélyekkel indulás. Remélem valahogy tudják szűrni a régi autók idejét mert, ha nem akkor az egész csak egy bohóckodás... -
jericho69
tag
Tud valaki esetleg olyan oldalt, ahol fel van tüntetve a GT4-es autók maximális teljesítménye tuningolva?
-
Reverting
őstag
Hi... Valaki irjon mar egy jo beallitast a HUN GT Acadamy versenyre...
Sokat segitene egy profi segitsege...
Thx... persze nem kell a tutit kirakni csak vali segitseget, a kezdoknek mint en...
Racind soft es minden alapon 1:196 amit mentem... -
-
vaksi8
senior tag
Végre már nálunk is elérhető!
[link] -
sz_abika
addikt
-
¤Demes¤
tag
válasz
sz_abika #4232 üzenetére
Koszonom szepen! Mindenkinek
Igyekszem ezekutan minel tobbet kihozni belole. Oszinten szolva gondolkozom persze, hogy irok rola, de egyelore teljesen azzal vagyok elfoglalva, hogy minel jobban felkeszuljek! Azthiszem mindenkepp irnom kellene az egesz elmenyrol, mert tenyleg egy elmeny volt mar eddig is!
ui: B-specben sajnos nem lehet tekerni, ajanlom az ebedelest/olvasast/barmi mast kozben
-
zuzu000
őstag
Srácok, B-specben nem lehet tekerni, miközben megy a versenyzőnk? Vagy csak az eredményt megnézni? Odaadtam neki a Murciélagot, és így elég unalmas, hogy masszívan tartja az első helyet.
-
sz_abika
addikt
válasz
¤Demes¤ #4229 üzenetére
Nem tudom, hogy az offline részen is lett e ez a "performance adjustment" xp osztás, de ha igen, akkor egész jó móka, underdogként végigvergődni a játékon.
Neked van már valami konkrét info akadémiáról? Vagy a nem-brit-brit userek helyére volt kiírva a goodwoodi selejtező?
-
¤Demes¤
tag
válasz
zuzu000 #4223 üzenetére
1: sajnos a füst a grafikai megoldások miatt 'recésíti' az éleket. Nem szép, de ez van..:/
2: kontrollerrel ugyanolyan esélyeid vannak, sokan használnak kormányt, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy jobbak
3: ECU-t nem kell venni semmihez, PP csökkentést settings -> engine -> Power Limiterrel tudod állítani, vagy pedig body/chassis -> Ballast
esetleg versenyautóknál szintén body/chassis -> Aerodynamics-nál a leszorítóerőt csökkentve szintén megy le a PPSok sikert a játékhoz, és jó szórakozást
-
-
zuzu000
őstag
Sziasztok!
Nem rég vettem meg a játékot. Lenne néhány kérdésem:
1; Észrevettem, hogyha a kocsi akkorát fékez, hogy füstölnek a kerekek, és meg is áll a kocsi, akkor a füst, és a karosszéria találkozásánál visszamegy a grafika NFS 2 időszakba. Nem tudom ezt ti észrevettétek-e, de elég hangulatromboló.
2; Online versenyekben van kontrollerrel esélyem? Sokan nyomják kormánnyal?
3; Az autók PP-jét lehet csökkenteni?
-
ballor.hu
tag
Ma esti futam: Classic Car Cup (Muscle Car)
-
james001
veterán
-
james001
veterán
Na srácok véégre visszaszereztem a GT5-öt,viszont van egy két gond.
Az egyik az hogy letöltöttem az új Scion verdát,ami ugye ingyenes,és természetesen a UK store-ról töltöttem,de a játékban sehol se találom. Nincs se az item-nél,se a kamionnál,se a garázsban.
A másik hogy a garázsban nem jeleníti meg néhány autó ikonját,persze ha rámegyek maga az egész modell megjelenik és használni is tudom. Ja meg néha a menü nagyon belassul
Ezek mitől lehetnek?Újra kéne telepítenem? A játékot igaz nem bontatlanul de újonnan szereztem első kiadásban,szóval a lemez tuti nem a ludas.
-
sz_abika
addikt
válasz
Sanyi.mTs #4206 üzenetére
Nem tudom egyébként kinek mi a baja ezzel - extra tartalmak, két éves játék, örülni kéne hogy van hozzá patch egyáltalán, nem hogy hetente új versenyek benne.
Ha valaki dolgozik valamin azt nem szokás ingyen adni.Jönne mondjuk egy ígéret hogy egy pár valós pálya - Silverstone mondjuk - jönne ha van rá érdeklődő, én előre küldeném az ezresem Kazouri úrnak címezve ^^
-
james001
veterán
Ha esetleg vki még nem tudná,megjelent egy új dlc tegnap,a GTAcademy-ben is szerepelt Twin Ring Motegi és egy új verda a Scion FR-S. A pálya egyedül fizetős,a kocsi ingyen van.
-
¤Demes¤
tag
válasz
sz_abika #4202 üzenetére
G25 van, és igazából épp attól félek, hogy ha DFGT lesz, akkor mezítlábazok, vagy nem tudom, mert annak az ellenállása kb csak a légellenállás
Szóval azt hiszem egy T500-al sokkal nyugodtabb lennék.nekem fogalmam sem volt a pályáról, és az autót pedig trükkös volt megtanulni - nem szoktam Active Steering-et használni, de itt tényleg kellett a legjobb időhöz.
GTPlanet-en voltam néhány netes bajnokságban, csak nehéz olyat találni ami értelmes autókkal, kiegyensúlyozott mezőnnyel megy - szóval jól össze van rakva - és az is igaz hogy az utóbbi időben nem voltam túlságosan rendszeres játékos ezért azokat hanyagoltam is. Viszont (még mindig GTPlanet-en) WRS szintén jó móka.
Ezen kívül meg csak random Online, ami tutira megtanít hogyan kell felkészülni a legváratlanabbra -
sz_abika
addikt
válasz
¤Demes¤ #4201 üzenetére
Igen, nem foglalkoztam az egésszel, csak végigfutottam az akadémiát kb - tét nélkül nem kötött le, no meg a Diablo 3...
Korábban egy motoros játékból ismertem a pályát (én nem GT4eztem) így tanultam csak. Nagyon ideges volt az autó, nem feküdt ezért otthagytam, de mondom büszkeségből valamit már csak összedobok utolsó nap. 2 óra alatt ennyi lett
Aztán várjuk a beszámolót!ui: Ismerős van aki ezzel a kormánnyal megy - nem semmi miket mesélt róla. Javaslok egy láberősítést, mert a DFGT semmi ahhoz képest!
-egyébként jól sejtem hogy te semmilyen online bajnokságban nem tolod?-
-
¤Demes¤
tag
válasz
sz_abika #4197 üzenetére
Azta, erre nem számítottam. Köszönöm szépen!
Ami a legjobb az egészben, hogy nem hiába csináltam, mivel hogy kint élek. Szóval ha minden jól megy, akkor irány a regional final (amiről sajnos még abszolute semmit sem lehet tudni..)
sz_abika láttam, hogy valamikor az utolsó napokban Te is bedobtál egy szép időt, és feljöttél a friends listemen 3. helyre
őszintén szólva a 7&8. round többi részéről nem is tudom, hogy milyen idők lettek a leaderboardon, mert csak a 8-5 érdekelt.mégegyszer köszönöm!
ui: Bármelyikőtöknek volt bármi tapasztalata az új Thrustmaster T500 RS-el? Mert úgy néz ki az amerikai döntők azzal lesznek idén DFGT helyett, és akkor könnyen lehet, hogy az Angol is. (jézusom, most néztem meg mennyibe kerül: 120-130k
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest