- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
v!ct0y
veterán
-
zsotesz81
senior tag
válasz
james001 #12454 üzenetére
Akkor sem állíthatsz semmit ha saját autó, sőt ha esetleg tuningolt akkor vissza is veszi a pp-jét , úgyhogy mindenki ugyanazzal az autóval megy. Pár hete mikor spa volt akkor ott úgy emlékszem lehetett 4 autó közül választani, de beállításokkal ott sem lehetett játszani.
-
Zsohi
őstag
válasz
james001 #12335 üzenetére
Az online time trialokat probald meg, ott sokat lehet tanulni, megismerni az autokat es utana a normal jogsik aranyra valo teljesitese gyerek jatek lesz.
Szamomra hatalmas segitseg volt, hogy lathattam a nalam jobbak, hogyan es mikent terelgetik a vasat. Segitett megertettni olyan alapveto problemakat, hogy a kanyarbejarati tempo nem fontos, nem satuzzuk a verdat a kanyarban, nem ugralunk a feken es gazpedalon, hogyan tarthatom meg az auto lenduletet a kanyarokban, hasznaljam ki a palya egeszet es hogy ne "erzesbol es korubelul" vezessek. Szamomra ez jelentette az attorest es ujra el kezdtem elvezni a jatekot, ma mar a normal jogsik elso, masodik nekifutasra siman mennek aranyra, es a legtobb online time trialt is konnyen beviszem arany ala kontrollerrel. A kormannyal egyenlore meg csak ismerkedek.
-
mephi666
nagyúr
válasz
james001 #12347 üzenetére
én 42 leszek idén, 10-15 éve pl castlevania los-ban élvezet volt kihúzni minden acsit, de azóta sem csináltam hasonlót más játékkal, ahol ehhez 30 soron agyvérzést kellett kapni
úgy vagyok vele, hogy ahol teljesíthetőnek tűnik és úgy látom, hogy közben élvezni fogom a játékot, akkor nekifogok, amúgy meg csak addig játszok, amíg szórakoztat... 20 évesen nem foglalkozik azzal az ember, hogy öregedik, mert reálisan még "vagy 3x ennyi hátravan" ...de 40 fölött már megfordul a fejemben, hogy "már lehet fele lepörgött?" ...és belegondolva kevésnek tűnik a maradék, miért kínozzam magam olyan dologgal, ami már nem is szórakoztat? hogy elmondhassam azt halálomon az unokáknak, hogy "ejj, megcsináltam ám platinára a gt7-et"
-
@rglaaf
veterán
válasz
james001 #12335 üzenetére
Szerintem simán meg lehet csinálni csak kicsit gyakorolni kell, én is már 50+ba vagyok de tolom multiba is igaz B S a max controllerel
Ami fontos felejtsétek el az ×□ kombót
R2 L2 triggerekel toljátok sokkal jobban lehet adagolni gázt féket haptic is segit sokat ha be van kapcsolva -
peetyy
őstag
válasz
james001 #12234 üzenetére
Egy újszülöttnek minden vicc új.
Van aki most ismerkedik a GT-val. Van aki holnap, van aki holnapután.
Nem fogja mindenki elsőre megvenni. Jó az ha ki tudja így próbálni.
Hátha ezzel is több vevőt csalogatnak be.
Nem tartom rossz ötletnek az ingyenest.
Nem zavar, pedig az 1. részt is már anno 97-ben nagyon vártam, és szinte minden rész megvolt.
Szóval köszönjük szépen -
blúmen
tag
válasz
james001 #12169 üzenetére
A lemez gyakorlatilag vadonatúj és az olvasó más lemezeket beolvas (igaz nem game).
Valószínűleg nem voltam eléggé türelmes, mivel úgy néz ki, hogy a frissítés nélkül nem lehet elindítani már a játékot (második kép szerinti üzenet fogad). Most várok, hogy teljesen frissüljön aztán kiderül.
-
-
-
válasz
james001 #12021 üzenetére
Én szoktam képeket csinálni, sőt szerintem a játékidőm egy kisebb szelete ezzel ment el.
De mostanában nem igazán játszottam a játékkal, úgy igazán PS-el sem, ha meg igen, akkor általában csak steamdeckre kitéve RDR 2-öztem.Itt nem osztanám meg a képeket, mert azért elég sok van, de ha bejelölsz barátnak, akkor játékba megkeresve a profilomat végig lehet nézni, képek mellett egy-két 'skint' is csináltam, bár azok se nagy wasistdasok
.
Doughnut_Joe a psn id-m egyébként.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
james001 #12012 üzenetére
Fele áron kínait kell venni. A Lego elmehet a búsba a brutális túlárazásaival. Egyébként a nagyobb autós dolgokhoz vannak alternatív összeszerelések. Így minimum 2 az 1-ben, kvázi még felezhetjük az árakat. Ez itt meg pl 11(!!) az 1-ben.
-
edeleny
őstag
válasz
james001 #11971 üzenetére
Én ezt az egész tuningalkatrész dolgot nem értem.
Ad egy olyan kocsihoz, amim soha nem lesz, valami Semi_racing turbót, vagy váltót, féket!Ha már veszel valami kocsit, akor úgy is fullra fogod tuningolni nem félig!
Ha már lehet alkatrészt nyerni, akkor az miért nem olyan amilyet nem lehet megvenni!
Valami Ultra alkatrész, amitől még erősebb, és mondjuk nem megy tőle a PP!Nyersz egy 2000 cr-es Sport fékbetétet egy Fiat 500-hoz. Hát, köszönöm!
A motorokkal kb. ugyan így vagyok!
-
GalaHU
addikt
válasz
james001 #11968 üzenetére
Pedig ha megjön a meghívó akkor nézz rá rögtön és vedd meg amit csak lehet belőle, mert később tuti hogy hiányozni fog valamihez!
Engem a Bugatti szivatott meg hónapokig, de közben jött Aston és áldom az eszem, hogy bevásároltam vele (egyébként egy mákszemnyit se érdekel a márka) mert pár héttel később az kellett egy Café-hoz.
-
neo-geo
senior tag
válasz
james001 #11964 üzenetére
Nem biztos, ne így legyen ez csak szerintem!
GalaHU:Hát igen, ez legalább olyan, de még rosszabb mint a Legendary cars trophy.
Nekem 15 hónap volt a Bugatti, kíváncsi leszek mennyi lesz a Porsche ami már 4 hónapnál jár. Csak az kell a mostani állás szerint az összes autóhoz, ami nálam 499/500. -
GalaHU
addikt
válasz
james001 #11964 üzenetére
Ezt legalább ki lehet számolni, de a meghívókat totál random osztogatja. Volt hogy 3 hónapig minden nap (!) megcsináltam a maratont azért a nyomorult pörgetésért, de egyszer sem adta be amire a café-menü miatt vártam. Bezzeg tolt két Citroent…
Aztán nagy nehezen meglett, azóta bekerült megint két meghívós autó (Porka, Ferka) úgyhogy elengedtem a francba…
-
neo-geo
senior tag
válasz
james001 #11962 üzenetére
Saccperkábé, Én olyan július közepe, vége felét látok reálisnak, hogy újra felbukkan.
84 legend cars, általában egy autó egy hétig van, és hetente 5 távozik, akkor az 20 kocsi egy hónapban, tehát akkor olyan 4 hónap alatt fordul át az összes, ha jól számolok. De egyáltalán nem biztos, lehet előbb is bent lehet! -
edeleny
őstag
válasz
james001 #11949 üzenetére
Gt6.
Nem úgy volt, hogy a Ps5 visszafelé kompatibilis?
Van pár pálya ami hiányzik a játékból. Szívesen játszanék a Gt6-val.PC-n nagyon sokáig küzdöttem a PlayStaion emulátorral.
Aztán egyszer csak ment.
A GT1 el is indult
(olyan 2010-13 környékén.)
Úr isten, mi ez a grafika? Nagyon lelombozó volt.Én nem akarok, platinázni, meg minden autót megvenni, de a pénz nálam is probléma.
100 millától nem lehet több. 😁😁😁
Néha muszály venni ezt azt.Szardíniát nem a pénzért az időért gyűröm.
De a 22:30 alatti időhöz kellenek az idióta ellenfelek is...... 😁 -
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
james001 #11933 üzenetére
Videónézés helyes, a kulcs az hogy sok helyen nem szabad full gázzal gyorsítani (meg persze kerülni kell a vizes részeket, de ez magától értetődő). Nem olvastam vissza hogy mivel irányítasz, de ha kontroller és nem az R2, akkor sürgősen konfiguráld rá arra, csak úgy lehet rendesen szabályozni a gázadást.
-
-
edeleny
őstag
válasz
james001 #11912 üzenetére
Igen, régi klasszikus pályák, több 700 pp- 800 PP - nagyobb verseny.
Értelmesebb ellenfelek! Az alap AI katasztrófa. Több versenyben mozgó forgalmi akadályok.
Van olyan Spa i verseny, ahol a közepes és a nehéz nehézségi fokozat között az a különbség, hogy 25, vagy 35 másodpercet kell ledolgozni a győzelemért!Mint annak idején a Pit Stop játékban, kerülgettük az olajfoltot, és az útfelbontást.
Úgy, hogy több mint egy éve játszom, a mai frissitésnek nem sok értelme volt.
Az a két 550-es verseny minek?
Nincs PS előfizum.
A GT6-ot be lehet valahogy szerezni Ps5-re? -
papi77
addikt
válasz
james001 #11908 üzenetére
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én ki nem állhatom ezeket a kitalált,nem létező autókat! Mint ahogy a rally,és a havas versenyek is kicsit furák,egy olyan játékban,ahol a "pályaverseny" lenne a lényeg!
Szerintem egy nem kötelező opciónak kellene lennie mindkettőnek. -
ProEvoFan
nagyúr
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest