Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
A legjobb setup
-
james001
veterán
Most néztem hogy az a 100 valamennyi kép amit csináltam az elmúlt években az mind eltűnt a library-ből... Ez miaf.sz?
Még jó hogy lementettem egy csomót a gépre...
-
james001
veterán
27én maintenance lesz,lehetséges akkor hogy hétvégén új update?
-
james001
veterán
Mr. Bean ruha,óriási
Nem saját kép de ha rákerestek a nevére akkor megtalálhatjátok ti is
-
james001
veterán
Mai nap végre beadta a Ferrari meghívót,meg is vettem a LaFerrari és FXX-et mert közben kiderült az utóbbi is hiányzik,aztán gondoltam megnézem tényleg nem kell más meghívó más márkáknál,hát sajnos az Aston Martin-ok is hiányoznak
Úgyhogy mehet tovább a reménykedés arra is
-
james001
veterán
-
james001
veterán
3 új kocsi és egy új extra café menü. Semmi extra megint
-
james001
veterán
Egyébként a legutóbbi fizikai update óta vizes felületen sokkal egyszerűbb irányítani a kocsit,legalábbis az új Time trialban ezt vettem észre,meg tegnap toltam más pályán is és ott is elkezdett esni de mintha semmi nem történt volna
Olvastam hogy elvileg az S-10 is emiatt sokkal könnyebb lett,amit még nem néztem meg de mindenképp lecsekkolom majd
-
james001
veterán
A két mostani Time trial-ra milyen beállítást ajánlotok? Főleg a Hyundai-ra,valamiért olyan mintha szaron csúszna néha,olyan nehezen fékez le,vagy ez csak nálam van így?
-
james001
veterán
Nekem már csak a LaFerrari hiányzik a meghívós autók közül azt hiszem,vagy legalábbis ami extra menühöz is kell... De egyébként a legtöbb meghívós járgányt rulett ticketből kaptam meg ingyé
-
james001
veterán
válasz
Dirtboy #12403 üzenetére
Ahogy teljesíted a menüket úgy fog megnyílni minden is a játékban,nem csak a pályák,minden más cucc is a "térképen". Azt hiszem vagy 39 menüt kell összesen megcsinálni hogy minden pályát megnyiss. Sajnos ez ilyen hülyén van megoldva,ez az egyik leggyengébb "karrier" mód ami valaha volt a GT-ben (szerintem)
-
james001
veterán
válasz
KisZozó #12388 üzenetére
Most utána néztem és azt írják amikor lelőtték a szervereket,a store-ról levették a játékot is,szóval ha előtte nem vetted meg digiben akkor már nem tudod letölteni sajna.
Lemezesen amúgy elég sűrűn látni olcsón,szóval az a lehetőség mindig ott van ha játszani akarsz vele -
james001
veterán
Kb egy hete letöltöttem a GT Sportot,mert láttam pár trófea még hiányzik és amúgy is már vagy 2018 óta kb nem játszottam vele gondoltam megnézem mi újság van benne így a szerver leállás után.
Az első fekete leves egyből az elején ért,mert valamiért a mentésemet nem ismerte fel és "felülírta" így kezdhettem mindent az elejéről... Ami mondjuk annyira nem gáz igazából,de azért több mint 100 órányi játékot csak így kidobott kicsit szarul esett...
Viszont meglepődtem hogy mennyire élvezetesebb és egyszerűbb benne vezetni mint a 7-ben. Nyilván vannak benne verdák amiket így is kínszenvedés néha kezelni,de a többi sokkal "smooth-abb" mindenképpen. Az meg a másik hogy mennyire könnyebb és elnézőbb ez a játék mint a GT7,a trófeák közül amik hiányoztak pl az a circuit experience és mission challenge-k voltak,és simán sikerült mindet aranyra megcsinálnom első próbáraLehet könnyítettek rajta amúgy azóta,anno 2018ban biztos nehezebb volt azért se csináltam meg őket gondolom
Sajnos platina így se lesz a játék,mert az a 3 nehéz online trofea nincs meg,és már nem is lesz a szerver lelövése miattKellemes csalódás volt azért visszatérni kicsit rá
-
james001
veterán
válasz
GalaHU #12357 üzenetére
Na a tiéd sokkal szebb,gratula
Idővel majd én is akarom bővíteni,vannak részek amikkel még nem is játszottam,mármint a kisebbek mint pl Concept vagy GT4 Prologue
HD múltkor egyik csoportban Facebookon 30 körül ment el asszem,brutális pedig az még kevesebb tartalommal van mint a GT5 Prologue -
james001
veterán
válasz
mephi666 #12348 üzenetére
Igen én is azért hagytam ott inkább a special jogsikat mert egy kettőnél már agyvérzés kerülgetett,pedig amúgy nem szoktam idegbeteg lenni játék közben
Az már nem szórakozás hogyha az agysejtek sorban nyírják ki magukat közben
A platinázgatás viszont azért bennem van így is mindig,főleg azoknál a játékoknál amiket igazán megszeretek,de persze ha online azt írják hogy a nehézsége 10ből 10es inkább nem fárasztom magam rajtaAmúgy,csináltam már egy képet a szerény GT darabjaimról,végre ki tudtam őket rakni "szebben" is őket. Tudom sok más rész is hiányzik de igazából a 2 és 4 megvan az már jó,azok a kedvencek úgyis
(Sport és GT7 digiben van még csak egyelőre)
Ráadásul a GT2 az ugyanaz ami gyerekkoromban is megvolt,csak anno eladtam egyik volt osztálytársamnak és tavaly meglepetés szerűen újra előkerült nála és visszavettem tőle
Angol komplett kiadás,és még mindig gyönyörű állapotban van,plusz a gumiszagot is érezni még mindig ha megdörzsölöm a lemezt (if you know,you know
)
-
james001
veterán
Na mennyi vénség van itt,akkor én elkiabáltam ezt a kijelentést hogy öregszem,csak 31 vagyok még,bár sokszor már én is 50 felett érzem magam (főleg derék gondok miatt is...)
De amúgy azt vettem észre hogy sok játékhoz már nincs türelmem tényleg,sokat platináztam is régen de mostanában már ahhoz is elfogyott a kedv...
Egyébként L2/R2 szoktam nyomni. Minden segítség nélkül kezdtem először,aztán azért már feljebb nyomtam a TCS és többit is,főleg az új fizikai update óta sokkal "csúszósabbak" lettek a kocsik nagy része szerintem,pl a Supra a Tokyo pályán állandóan kiseggel,meg a Mustang is a Trial Mountainon,update előtt nem volt ezzel nagy gond...
Egyelőre félre raktam a játékot,amúgy is akarok hozzá kormányt majd lehet azzal újra próbálom háthaAki kontival goldozta ki annak pedig tisztelet
-
james001
veterán
Szerintem a S-7 sokkal nehezebb mint a S-10,bár számomra mindegyik az
Több hónapja mikor eszembe jut próbáltam aranyozni a special jogsikat mert már csak azok kellenek a platinához,de letettem róluk. Lehet velem van a baj,de egyszerűen kontival nem lehet ezeket megcsinálni rendesen,mármint aranyra... S-1 és S-3 sikerült eddig csak goldra,többi épp hogy ezüst vagy csak bronz.
Pedig régen GT2 és GT4ben minden jogsit aranyra kitoltam,de itt nagyon szenvedek,lehet már csak oregszem és nincs hozzá elég türelmem se igazából -
james001
veterán
Ez a My First GT kellett mint egy falat kenyér... Nyilván azoknak jó ez akiknek tényleg ez az első GT-jük hogy kipróbálják milyen,de így több mint 2 évvel a megjelenés után kissé feleslegesnek érzem,mert szerintem aki akarta már rég megvette a GT7et... És még trófeák sincsenek benne
De legalább ingyé adják nem úgy mint a régi Prologue részeket
-
james001
veterán
válasz
djpot18 #12158 üzenetére
Nekem 51nél nyitotta meg úgy, hogy volt hogy a top 5öt el se értem sokszor. Semmitől se függ ez,a lényeg hogy sport mode-ban nyomd a versenyeket ne a lobby mode-ban. Ha neked 51nél se adja meg,akkor tovább kell versenyezni addig amíg oda nem adja végül,ez ilyen bugos sajna.
-
james001
veterán
Már megörültem hogy ez PS2-n is megy nem csak emulátoron,de aztán néztem hogy eredeti lemezes GT4-el nem működik a Spec II,mert nekem viszont úgy van meg csak
FCMB van a gépemen,de nem igazán használom... Na mindegy emun lehet ránézek,baromi jó dolog ez. GT2-höz is van hasonló amúgy,abba új verdákat is raktak,Project A-Spec a neve
-
james001
veterán
Mostanában elővettem újra a GT4et,és annyira beszippantott hogy kb 1hét alatt majdnem 50%ra kitoltam már
100%ra nem hiszem hogy ráhajtok,réges régen már megszereztem benne,még itt a csoportban is irogattam róla anno,azért minden jogsi aranyra itt brutális,meg hát ugye a híres mission 34...
Hihetetlen hogy jövőre 20 éves lesz ez a játék,és még mindig ez a legjobb GT (na jó,azért a második rész is kedvenc számomra),még mindig leköt,bármennyiszer újra játszanám bármikor...
Ezt eredetiben nyomom ps2-n,de kipróbálnám már PC-n is mert egy csomó mod van már hozzá,amitől szebb lesz,új versenyeket is raktak bele,sőt olyat is hogy random verdákat ad a versenyekért,tehát egy Sunday cup adhat akár egy Subaru 360-at is,vagy egy Formula GT-t is pl,minden random -
james001
veterán
Raktak be egy új menüt ami ad ajándékot,az egyetlen olyan opció a játékban ami még csinál ilyet,és az adott ajándék rulett lehet hogy pont olyat fog dobni ami pl egy meghívó amit csak onnan tudsz megszerezni,de ahhoz hogy ezt teljesítsd meg kell venned k.va drágán 3 kocsit,és ezt máshogy nem tudod megcsinálni csak farmolásból,mert amúgy nincs a játékban egy normális karrier mód úgy mint a régi részekben amik adtak nyereményeket a versenyekért... Remélem érted mire akarok kilyukadni,nem kötelez senki semmire,ha valaki csak kocsikázik a játékban egészségére
De nekem hiányzik az ami régen volt,a "sikerélmény",hogy valamiért versenyzek nem csak azért hogy 800 verseny után végre meg tudjam venni az n+1edik 20 millás kocsit
Amit lehet aztán meg se tudok mert pár nap múlva kiveszik a kereskedésből...
-
james001
veterán
válasz
zozika84 #12064 üzenetére
Az mondjuk fura lenne
Amúgy ezt a folyamatos farmolást már nagyon unom... Plusz ezeket a rulettes kártyákat is rühellem,soha nem azt ad ami kéne,van amikor szerencsém van de az nagyon ritka. És így hogy már majdnem minden extra menüt is megcsináltam,alig ad ugye,csak a napi km-ért szokott főleg,de azok csak 3-4 csillagosok általában...
Lassan szerintem így 160 óra után lerakom a játékot,jobb úgyse lesz,egyedül az S jogsiknak kéne még nekifeküdnöm,talán egyszer ráveszem magam,de úgy néz ki számomra ennyi volt a GT7... Kár hogy ez a rész se tudta visszahozni azt a "varázst" amit anno a GT4 vagy akár az 5 adottNyilván így is sok órát bele fektettem,de ez semmi a régi részekhez képest,meg néha csak unalomból indítottam el egy kis zenehallgatás mellé... Na mindegy,csak a csalódás néha kiszól belőlem
-
james001
veterán
Amúgy benne volt az is a trailerben hogy megint lesz physics update is,ez azt jelenti megint a jogsik ideje is meg lesz változtatva? A hülye S jogsikat még mindig nem aranyoztam jó lenne ha nem nehezitenék még jobban
-
james001
veterán
válasz
dezfafara81 #12032 üzenetére
Sajnos nem lehet,bár sokat nem veszítesz vele max csak tényleg a soundtrack-et,de az youtubeon biztos fenn van
Azt a 3 plusz autót meg megtudod venni a Brand Central-ból is bármikor creditért.
-
james001
veterán
válasz
neo-geo #12028 üzenetére
Sokat számít az a másfél két perc
GT soha nem volt híres arról hogy az emberek betartják benne a szabályokat amúgy is
R92CP-vel egyébként 23 perc alatt végigmegyek,ha jobban odafigyelek van hogy 21-22 perc alatt is. Ha már nincs a játékban rendes karrier mód és normális pénz szerzés hadd használjuk már ki amit csak tudunk -
james001
veterán
válasz
Mezcal #12011 üzenetére
Hát nekem kicsit hülye "nézetem" van a legok iránt,max 5000et még kiadnék értük de annál feljebb már nem éri meg nekem egyik se
De nyilván vannak szettek amik baromi szépek és megértem miért ennyi az áruk. Múltkor pl a Senna-s McLaren formula kocsira kicsordult a nyálam rendesen,de annak is jó borsos ára volt
-
james001
veterán
-
james001
veterán
Na végre az új patch-ben nem VGT hanem rendes kocsik vannak,az egyik ráadásul a Castrol NSX a régi szép időkből
-
james001
veterán
Így lenne ötösöm a lottón,most néztem hogy a Ford elvileg benn van a Legend Dealership-ben 21. óta,én meg csak holnap érek haza... Remélem még ott lesz
-
james001
veterán
válasz
[HUN]NIMROD #11972 üzenetére
Nem is értem miért nem látja valami mesterséges intelligencia hogy milyen kocsik vannak a garázsban és aszerint adja
Na jó csak viccelek
Egyébként most adott egy 4 csillagos rulettből egy Bugatti Veyront... Minek ide meghívó?
Arra jöttem rá közben,hogy jövő héten elutazok egy hétig asszonnyal,tuti akkor fogják bedobni a Fordot és a Ferrari-t amilyen szerencsém van -
james001
veterán
válasz
[HUN]NIMROD #11969 üzenetére
Az oké,de olyan kocsihoz minek ad ami meg sincs,vagy alapból nem is használom (bár nyilván ezt úgyse érzékeli a játék
)
GalaHU: Tudom de most fontosabbak nekem a 24órás verdák addig nem akarok költekezni nagyobb összegeket amíg azok nincsenek meg
-
james001
veterán
Olyan lista gondolom nem létezik hogy milyen autók lesznek a következő "rotációbban" Legend Dealershipben? Random vannak? Csak olyat találtam amik voltak és most vannak.
-
james001
veterán
válasz
edeleny #11950 üzenetére
PS5 csak a PS4 játékokat viszi visszafelé,a többit nem. GT6ot csak PS3on tudod elindítani,vagy igen max ott az emulator is de ahhoz elég izmos pc kell. Olcsón lehet szerezni PS3at amúgy,30-35 között már találsz bőven,és nem is kell megvenned feltétlen a játékot hozzá,azt is ki lehet ütni már,de arról neten olvass itt a ph-n nem szeretik a warez dolgokat.
-
james001
veterán
Azért ez fura mert a trophy guide amit néztem azt márciusban frissítették és akkor még 9 milla volt...
Mindegy a lényeg hogy bekaphatják,amúgy is nehéz pénzt farmolni ebben a fos játékban,így csak elveszik a kedvemet az egésztől...Nyilván ott a dlc kredit azzal persze egyszerűbb lenneEgyedül ez a Sardegna farmolás jött be eddig,de nem lepődnék meg ha azt is valahogy elcsesznék...
Fura hogy a régi részekben soha nem volt gondom a pénzzel,csak itt van ez. Ez is egy nagy negatívum a GT7ben,sokat fel tudnék még azért sorolni. Sehol nincs már az a feeling mint ami a régi részekben volt,most ahogy tolom néha a GT6ot az is ezerszer jobb,pedig az is eléggé csalódás volt még anno. -
james001
veterán
Nos farmolgattam kicsit,és végre meg tudtam venni az XJ13at,legalább a legdrágább Le Mans kocsis megvan (ami a trófeához kell).
Nekem eddig a legjobban a Sardegna verseny jött be a Nissan R92CP-vel,ahogy az egyik kolléga ajánlotta még a jó múltkorMindig clean race bónuszt is kapok a végén,még ha roncsderbizek akkor is
Így azért 700ezer kredit 23-25 percenként kb azért elég jó deal szerintem.
Remélem lassan bedobják a hiányzó két verdat is ami kell még... -
james001
veterán
-
james001
veterán
válasz
[HUN]NIMROD #11935 üzenetére
Kontival nyomom,és persze R2 a gáz. Majd még próbálkozom vele,de most kicsit felreraktam a játékot... Kicsit kiégtem vagy nem is tudom,sport modeban is foscsi versenyek vannak,majd 1 hét múlva visszanézek
-
james001
veterán
Fura pedig hogy mennyire úgy adják elő ezt a mode-t hogy tartsd be a szabályokat vezess rendesen stb mert bünti lesz,aztán közben így is tele van bully-val és semmi penalty-t nem kapnak ezért... Mert ugye ennek kéne lennie a "profi" részének,a hulyesegekre ott a sima multis lobby-s rész...
Vagy akkor ahogy írjátok ezek szerint csak itt az "elején" vannak ilyen pöcsarcúak.De amúgy gondolom ezt az S rangos dolgot csak úgy érem el leggyorsabban ha megnyerem a versenyeket (vagy az első háromban végzek legalább)?
Tegnap ez az esti Le Mans pályás Porsche versenyt toltam,ott röhej mi volt. Folyamatosan villogtak,a hosszú egyenesben konkrétan derbiztek egymással meg velem is,aztán persze a tűkanyart a végén egyikük se tudta bevenni rendesen... Mondjuk az ideg mellett jókat is röhögtem néha ezeken a hülyéken -
james001
veterán
Amúgy mostanában elkezdtem a GT7ben az 50 sport Mode versenyes trófeát "grindolni",mert úgyse szoktam multizni GT-ben... De hogy mennyi bunkó paraszt van online az brutális. Mindenki lökdösősik,próbál kicsusztatni,és persze még én szoktam ezért penalty-t kapni
Lenyomom az 50 versenyt aztán többet nem nyúlok a sport mode-hoz az tuti
-
james001
veterán
válasz
papi77 #11911 üzenetére
Ez se kötelező,nem muszáj megvenni sem játékon belül.
Nekem nincs velük bajom,inkább csak a dizájnokkal max,mert ez a Skoda is eléggé hasonló mint a legtöbb VGT kocsi,ha már ennyire ramennek a futurisztikus irányba lehetnének betegebb dizájnok is(Mint pl a Nike kocsi a GT4ben)
Rally-t egyébként én se szeretem a GT-ben,de mindig rád erőszakolják minden részben...
De amúgy tény,hogy inkább régebbi klasszikus kocsikat látnék én is szívesebben a játékban,meg akár klasszikus GT pályákat is mint a VGT kocsikat. -
james001
veterán
-
james001
veterán
válasz
ProEvoFan #11866 üzenetére
Hát ezaz
De amúgy a többi tényleg nem volt nehéz,csak ez az egy nem ment
Valami jó farmolós hely van egyébként? Baromi sok zsé kell a 3 Le Mans kocsis trófeához... Dlc creditre meg nem igazán költenék
Youtubeon amik vannak tippek már patchelve lettek,egy-két Le Mans pályás grind van fenn még ami "gyorsabb"
-
james001
veterán
Eddig az összes jogsi elég könnyen ment,de a IA-10 baromi izzasztó volt,2 napon keresztül sz*ptam vele de ma végre meglett 0:55:855-re
Más is szívott vele vagy csak én vagyok ilyen béna?
Jöhet a super jogsi -
james001
veterán
Amúgy azt nézegettem tegnap hogy én ezt a Vettel-es glitch-et meg se tudnám csinálni GT5-ben,mert nekem az Academy Edition van meg,és azon már rajta van egy csomó update alapból a lemezen,így nem tudom downgradelni
No mindegy,majd szenvedek,most úgyis GT7 mánia van.
-
james001
veterán
válasz
[HUN]NIMROD #11856 üzenetére
A GT-R rekord nem olyan nehéz,nyilván a full Nürburgring pályát betanulni idő,de ha megvan és pl előtte az AMG Driving Academy-t is végigszenvedted aranyra simán megy szerintem.
A Vettel challenge csak azért van meg több embernek,mert a fentebb írt glitch miatt sokan inkább csalással megcsinálták még az 1.10 előtt.
Itt a glitch ha eseleg valakit érdekel. Nem egyszerű mutatvány azért ez se
És amúgy ami a legviccesebb,hogy a mostani idők előtt volt egy másik rövidebb amire kellett teljesíteni,csak azt patchelte végül Polyphony mert az még lehetetlenebb volt.Mezcal: Köszi,remélem legalább idén meglesz
-
james001
veterán
válasz
ProEvoFan #11851 üzenetére
Bizony. Monza a legkönnyebb talán,de a Suzuka és Nürburgring az brutális. Elvileg van valami glitch amivel "egyszerűbb" az egész,de ahhoz 1.10-re le kell downgradelni a játékot,és még így is nem mindegy hogy csinálod meg azt a glitchet,stb
Azt írják sok helyen kormánnyal a legjobb nekiállni,kontrollerrel a horror inkább.
Mezcal: Igen a Senna Tribute Time trialok kemények voltak. A többi trófeából a jogsik voltak nehezek,nyilván mi mások
-
james001
veterán
válasz
Mezcal #11848 üzenetére
Nekem is csak 3-4 trófea kell a platinához,de pont a Vettel challenge az ami "gátol",meg még néhány Special event-et is baromi nehéz aranyra megcsinálni... Egyszer talán sikerül kiplatkóznom azt is,ha lesz rá időm valaha is...
Amúgy szerintem nehézségileg így megy platinában (legkönnyebb-->legnehezebb)
-GT6
-GT7
-Sport
-GT5De nyilván ha most frissen kezd bele bármelyikbe is az ember,akkor csak a 7 megszerezhető,a többinek lelőtték a szerverét sajnos (bár azt hiszem GT6-ban nincs online trófea,de lehet rosszul emlékszem)
-
james001
veterán
Sziasztok!
Még csak kb egy hete van meg a GT7,most a hosszú hétvégén sokat beletoltam,de még nem végeztem a "menükkel" amit a kávézóban szoktam kapni,de a "pavillonok" közül elvileg már mindet megnyitottam.
Kérdésem az,hogy az Escudo-t hol tudom majd megvenni? A Legend Dealership-ben tűnik majd fel,vagy a Used Cars-nál? Vagy van itt is valami online dealership mint a GT5ben is volt pl (még talán volt a 6-ban meg a Sportban is? Már nem emlékszem)
Az egyik kedvencem,jó lenne a garázsban látniKöszönöm elore is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest