- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Micro Four Thirds
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #90862 üzenetére
De bizony, egyetlen meccsre hegyezem ki a dolgot. Mivel mindig csak egyetlen meccsel kell foglalkozni. Ha egy év végén valószínűleg kiesőjelölt Leicestert nem tud a Pool legyőzni, akkor mégis miért érdemelne BL-szereplést? Majd jövő év októberében egyszerűbb lesz a BL-ben és párhuzamosan a PL-ben bizonyítani? Másrészt meg érdemről beszéltem, ami borzasztóan szubjektív dolog. Majd a pontok döntenek év végén, de szerintem a Liverpoolnak igenis győznie kell hétfőn, ha komolyak a szándékai, és nem pl. az EL-ben akar bohóckodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest