Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy elnézem, a Premier League-ben a tavaly ellentéteként a 6 nagycsapat igencsak ellépett a többitől. A 6. és 7. helyezett között (főleg a mostani meccset is figyelembe véve) akkora űr van, hogy a BL főtáblájának csapatai fele - tudásban - beférne a 6. és 7. hely közé.
6 BL hely kéne Angliában. -
válasz
NyxNyxNyx #88886 üzenetére
Ez nem igaz, vannak olyan játékosok, akiknek nem a pénz az elsődleges, hanem például az egyéni elismerések, csapateredmények, vagy a klubkörnyezet (klubhűség). Pl Totti, hány gazdagabb klubba mehetett volna már több pénzért, ha akart volna?
És még sok más tehetség, aki inkább nemet mondott a Real Madrid, Bayern München és a Manchester City jól fizető cserepadjára, és inkább választotta kevesebbért az Arsenalt, Liverpoolt, Dortmundot...
-
Cartevo
őstag
válasz
máyköl #88889 üzenetére
Kína azt tervezi, ami kicsiben Kispesten már működik. Tehetségeket visznek oda, amitől feljavulnak, ettől fellendül az utánpótlás-nevelés, amitől tovább erősödnek, szakmailag és gazda(g)ságilag egyaránt. A hanyatló Latin-Amerika szerepét veszik át a világ labdarúgásában.
-
törölt tag
válasz
J.Hetfield #88884 üzenetére
Ez hülyeség.
Nem azért kapnak ennyi pénzt, mert ügyesen tologatják a labdát, hanem mert rohadt nagy üzlet a foci és az egésznek a középpontjában a játékosok vannak. Miattuk mennek az emberek meccsre, kapcsolják be a tévét, olvasnak sport újságot és internetes oldalakat, vesznek minden évben FIFA játékot, fogadnak meccsekre, vásárolnak mezeket, illetve lehet velük reklámozni az alsógatyától a csipszig mindent.Én nem sajnálom tőlük, ha ekkora hatással lennék én is ezekre a dolgokra, vagy akár úgy is mondhatjuk, hogy ennyi embernek adnék munkát azzal, amit csinálok, akkor én is elvárnám ezeket a fizetéseket.
A magyar játékosokra is gyakran mondják, hogy ezért a teljesítményért nem hogy ekkora fizetést, de egyáltalán semmilyet sem érdemelnének, ettől még az előbb leírtak igazak rájuk is. Ez ilyen, de általában nem úgy működik az élet, hogy az kapja a legtöbbet, aki a legjobban megszakad a munkától.Amúgy az előttem szólóknak igaza van. Ne legyünk álszentek, a pénz nagyon nagy úr akkor is, ha már egyébként is van a bankszámlán belőle jó sok. Ilyen fizetésekért a legtöbbünk ugyanúgy otthagyna egy Chelsea-t, hogy pár évig szinte nulla erőfeszítéssel gurigázzon a labdával kicsit keletebben.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #88886 üzenetére
ennyi
szép és nagy dolog egy csodálatos, európai nagyklubban (pl mittomén Inter-ben, vagy Barca-ban..) pályára lépni - engem is vittek volna, csak végül meggondoltam magam és eladó lettem havi 100ért -, de ezek olyan összegek, amikre aki nemet mond, az kb bolond
ezért bólintott és fogadta el az aláíró tollat szerintem elsőre Lavezzi is, Oszkár is, ex-juvés two face is, és fog mindenki más is, mert... nem tehet mást -
J.Hetfield
aktív tag
válasz
Tibiajax #88882 üzenetére
Eszement pénzek, a tizedét se érdemlik akármennyire jó is egy játékos. Be kellene vezetni valami szabályt, hogy egy játékos se kereshet többet egy bizonyos összegnél. AZ átigazolási pénzeket is meg kellene faragni, mert az vicc, hogy egy Pogba 100 millióba vagy mennyibe kerül
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #88879 üzenetére
jézusom.. ezt nehéz lesz ép ésszel már követni
de pont ezt fejtegettem épp ma az egyik kollegának, bzmeg egy csúcsán már jóval túl lévő Tevez-nek kínáltak fel heti 230millió forintot.
mit kínálnának fel a szupersztár C7-nek, vagy ne adj' istenem Messinek??... mi pénzt, milyen irgalmatlan vagyont, heti rendszerességgel??
édes atya úristen
mi lesz itt még, ezek a szemét, senkiházi, ráadásul kókler ferdeszeműek, akiket már simán az utcán utálok már kerülgetni is, mert mindegy hogy az I.kerületben járok vagy Salzburgban vagy egy kis osztrák faluban, ott vannak mindenhol és fényképeznek és jól érzik magukat de mindenhol most már, nem elég látnom őket, még meg is vesznek mindent. az egész rohadt világot, kilóra
és az övéké lesz rövid időn belül minden
útálom ezt a mai világot és még sehol nincs a java. az még csak ezután jön. lenyomják az usát, a szovjeteket, arabokat, mindenkit
elköltözök a marsra, mihelyst lehet -
válasz
NyxNyxNyx #88874 üzenetére
A 30 év körüli és afeletti embereket még megértem, az ő karrierjükbe már belefér a törés mert tudják nagyon jól, hogy ez szakmailag rossz döntés, de mivel már letettek arról, hogy fejlődjenek és csak jól meg akarják szedni pénzzel magukat, ezért érthető, hogy elfogadják az ajánlatot. És ehhez hasonlókat tudnak odavinni a kínaiak.
De az ilyeneket, mint Oscar, nem értem. A vele egykorú emberek azért is utasítják el Kínát, mert tisztában vannak vele, hogy tudnak még hova fejlődni, ami által növekedni fog a fizetésük önerőből, vagy nagyobb csapatba kerülhetnek, hiszen a karrierjük nagy része még hátravan. És ezzel, hogy elmegy egy olyan alacsony színvonalú helyre, ahol már nem fejlődni fog, hanem leamortizálódni, azt jelenti, hogy már letett arról, hogy szakmailag bármi komolyat is elérjen. Ezek után a válogatottnak sem fog ő kelleni. És ha netán fuccsba megy ez a kínai gazdaságosdi és úgy döntenek, hogy nem kellenek ide a sztárok, vagy csak simán elküldi őt a csapat, a visszafejlődött 30 éves Oscar már csak max egy Hull Citynek vagy egy Zenitnek fog kelleni tizedannyi fizetésért (és sokkal kevesebbért, amennyit a Chelsea-ben eddig kapott), és még lehet, hogy ezzel is sokat mondtam.
-
cyberkind
félisten
válasz
venember83 #88879 üzenetére
Ronciért is bejelentkeztek, neki 100 millát adnának csak úgy a Real-nak meg 200-at, a fizetését nem tudni.
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #88864 üzenetére
A Bocához visszament, hamarabb visszamondta a Juve-szerződését, de nem meglepő módon nem érezte magát jól a profi európai légkör után a dél-amerikaiaknál. Nem csinált ő segget a szájából, még kihoz pár milliót a karrierjéből, aztán visszavonul. Inkább az volt fájó és meglepő, hogy még bőven lett volna 1-2 év top európai ligában, de visszament Dél-Amerikába.
-
válasz
NyxNyxNyx #88874 üzenetére
Magas lóról lehet nagyot esni
Amúgy itt semmi perspektívát nem látok azon kívül hogy mindenkit igazolnak aki mozdítható.
Aztán lejár az elnöki mandátum és vége az egésznek. Mi ez ha nem diktatúra...Sokkal okosabban csinálják "Orbánék" idehaza (oké meg sem tehetné ezt magyarország, mert kínával egy lapon nem említhető), itt legalább stadionfejlesztés, pályaépítés meg utánpótlásba verik a pénzt. Na de ebbe inkább ne menjünk bele, meg a politizálásba
-
gyuromoj
veterán
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
£615,000 per hét.
ne már... ez komoly?
nem, ez csak kamu lehet.. ilyen nincs -
szami777
addikt
válasz
DeathAdder #88870 üzenetére
Jó hát Webb visszavonult, kell egy ilyen bíró is a PL-be.
(#88862) BenHans
Ez k@rva jó.
-
válasz
DeathAdder #88869 üzenetére
Közben stat is van
Dean legutóbbi 7 spurs meccsén:
6 spurs győzelem
1 döntetlen
5 tizi a spursnek
3 azonnali piros lap az ellenfélnek -
válasz
NyxNyxNyx #88868 üzenetére
Akkor nem mondanám, de így már elég egyértelmű és a tegnapi se bizonyította jobban. A lényeg az hogy egy kicsit is részrehajló játékvezető nagyon könnyen befolyásolni tudja a történteket pl. ilyen eseménnyel. Verbális tettekért meg nem gyakran szórnak pirosat főleg hogy semmi nem is árulkodott erről.
Nem mondom h miatta nyertek, de azért nem kértem volna abból a 35 percből amiért a soton küzdhetett volna otthon.Szerintem dean ha valami színészligában fújná a sípot akkor minden meccs 120 percig tartana
Enzolord -
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #88861 üzenetére
Még nem láttál olyat, hogy egy lecserélt játékos kezet fog a bíróval? Am kicsit idegesítő már ez, most kaptunk egy jogtalan tizit, a pirosat szerintem valami beszólásért kaphatta, értem én, ez elvette az esélyt a kiegyenlítésre. De hogy minden meccsen előjön ez a Mike Dean-ezés, még akkor is amikor nem is nekünk fúj az már irritáló. Alapból egy szar bíró, nem értem hogy tűrik meg, hogy ilyeneket fúj, de nem mondanád meg, hogy a Spursnek fúj, ha nem ugrált volt idiótán valamelyik gól után anno.
-
Ringman
félisten
-
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder #88861 üzenetére
Ne tapsikoljál te csak a United balszerencséjének Hádész, mert elfújom a hajad...
-
válasz
de a sok pénz hátha boldogít mégiscsak. nem tudhatja amíg nem próbálta
-
Na Tevez is kína -> £615,000 per hét.
Egy újabb délamerikai aki hatalmas segget csinált a szájából, amikor visszament Bocába azt mondta elszomorítja hogy mivé lett a fodbal, mert a pénz nem boldogít etc... -
BenHans
addikt
Chelsea szurkolóknak.
-
Kíváncsi vagyok Mike köcsög Dean meddig fog még Spurs meccset kapni.
Azon kívül hogy nyilvánvalóan nekik szurkol, és meccs közben sem rejti véka alá, tegnap befújt tizinek egy nagy semmit amitől a támadó a boxon belül összerogyott , sőt még pirosat is kapott a soton egyetlen pályán levő veszélyes támadója.
Dean úr biztosan nem ismeri az új szabályok értelmét, miszerint nem büntetünk duplán (még ha jogos is a tizi), tehát tizire nem adunk pirosat, kivéve hogyha szánt szándékú a sérülésokozás vagy szándékos gólba tartó kezezés.Ennek fényében később még leis pacsizott egy spurs játékossal, egészen hihetetlen bazdmeg. Méghogy ők a legszerencsétlenebb csapat, sírnom kell
de legalább a united nem hozott pontot a top5ön ebben a fordulóban
-
KisTücsök
addikt
válasz
DeathAdder #88857 üzenetére
Tudtommal a mu után a chelseanek van a legtöbb szurkolója.
A digi anno amikor csak egyet nyomathatott, a legtetején lévőt adta. Na de mindegy.
-
válasz
KisTücsök #88856 üzenetére
Fel lehet készülni, hogy spílernél a cél egyértelműen az lesz hogy minél többen üljenek le a tv elé meccset nézni, így a manu, arsenal, liverpool messze prioritást fognak élvezni a jövőben is, akiknek messze a legtöbb szurkolójuk/szimpatizánsuk van idehaza is, formától, helyezéstől teljesen függetlenül.
Ez egy teljesen tudatos dolog, a kereskedelmi csatornák egyértelmű célja hogy a lehető legtöbb embert a képernyő előtt tartson a reklámok között.Egy tanulságos és felettébb rendhagyó beszéd a kereskedelmi televíziókról, és arról hogy mi is valójában a kereskedelmi csatornák célja:[link]
-
KisTücsök
addikt
De jó. Megint egy időben lesz a chelsea a mu meccsel. Na vajon melyiket fogják adni?
-
-
válasz
DeathAdder #88850 üzenetére
Nem, a Soton minket lát el, a City máshonnan importál.
-
NyxNyxNyx
addikt
Kane egy úriember.
Kíváncsi vagyok mit mondhatott a Soton játékos amiért a pirosat kapta.
-
Mike dean a kurva ** azt a spurs drukkert
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #88848 üzenetére
fáj
-
-
válasz
DeathAdder #88848 üzenetére
Már rég mondom, hogy meg kéne szerezni, őt is kineveli nekünk a Southampton.
Milyen gólt lőtt? (nem nézem)
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #88846 üzenetére
Volt egy tanárom aki hasonlóan tudott beszélni, mondjuk úgy hogy nem érte meg felkelni a 8 órás előadásaira.
szerk.: Na, már most rákot kaptam a kommentátortól.
-
Nagyon durva spileren ez a "szakértő ".
Mostmár az sem követelmény a semmitmondason kívül hogy beszélni tudj -
válasz
KisTücsök #88843 üzenetére
Szerintem ami nagyobb értékű rekord, az az, hogy ha így folytatjátok, és nyertek, lesz 49 pontotok a szezon felénél, amit ha megduplázzuk, az 98 pont, és az egész szezon tekintetében az eddigi maximum az 95 pont, ami szintén a Chelsea nevéhez fűződik a 2004/5-ös szezonból.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Cartevo #88839 üzenetére
Ez jó.
___Mit izgulsz Citro?
Így is Londonban van a rekord, ha megdöntenénk is ott maradna.
Stoke otthon, Tottham idegenben, Leicester idegenben. Ez a három kéne még. Még mindig lendületben van a csapat, gyenge játékkal is jönnek a győzelmek, legutóbb még Costa sem kellett hozzá, meg látszik, hogy megint élvezik a játékot, de akár egy rossz bírói döntés, és könnyen az ellenfél malmára hajthatja a dolgokat, megtörve a lendületet. Nekem mondjuk a zsinórban 12 megnyert meccsnél talán jobban tetszik, hogy összesen 2 gólt kaptunk, azt is csak a két a legerősebb ellenféltől (az akkori Mu még ratyi volt). Kis és középcsapatok képtelenek betalálni, de még csak nem is kell Courtoisnak olyan sokszor védenie. Mint az első érás Mou korszakban. A mai PL-ben ezt nehezen gondoltam volna.
Amúgy ez a 6 pont nem olyan sok.
-
Klopp arra hogy Pep ma kint volt az Anflielden: "Maybe they want to watch good football" hatalmas
-
Cartevo
őstag
válasz
DeathAdder #88835 üzenetére
A Chelsea ráadásul a nevét viseli a kerületének, ott az önkormányzat alighanem a zsebében van az orosznak.
-
válasz
Citroware #88832 üzenetére
Ha van cselzis haverod akkor készítheted neki a pezsgőt, szinte biztos hogy meg fogják nyerni a bajnokságot.
Még soha egyetlen csapat sem veszített PL-t akinek 43 pontja lett volna karácsonykor, és 10 éve mindig az a csapat nyerte meg aki karácsonykor vezette a bajnokságot. (kivéve a liverpoolt 2008-ban és 2013-ban is, de tőlük nagyobb lúzer csapat nem létezik) -
B0V9B
tag
válasz
Citroware #88832 üzenetére
Már szezon előtt is tudni lehetett, hogy nagyon nagy előny lesz majd ennek a két csapatnak az, hogy nincs nemzetközi kupa, de hogy ennyire... A Chelsea-nek azért mehet jobban a szekér, mert Conte 3 védős rendszerére nem nagyon találják az ellenszert, valamint náluk még a sérülések sem úgy jönnek, mint a Poolnál. Ráadásul a Liverpool azért még a Ligakupában is elődöntőbe jutott...
Lassan amúgy magától értetődő tendencia lesz a PL-ben, hogy a 6-7 bajnokesélyes együttes közül mindig az lesz a legesélyesebb, akinek nincs nemzetközi kupa.
-
Valaki verje már meg a Chelsea-t, mert ha így folytatják, meg fogják dönteni a Premier League rekordját az egymás utáni győztes meccsek száma terén, illetve a pontok terén is.
Nem hiszem el, hogy ilyen a 'pool szerencséje, megint bajnok színvonalával játszik a csapat, és pont abban az évben van egy másik, aki meg rekorddöntően felülmúlja...
-
válasz
NyxNyxNyx #88830 üzenetére
ha így is lenne kurva messze lenne hogy a serie a pl-től vegye át a +1 induló jogot.
a többiről meg annyit hogy ugyanúgy pénzből összevásárolt szűk elitből áll a pl nagyjai is, mint az egy európai tápos csapatoké. Országtól függetlenül, légiósok nélkül egyikük sem lenne sehol, innentől meg az határozza meg az egészet hogy ki milyen formában van, és mit kell teljesíteniük odahaza hétről hétre
amúgy tényleg tök unalmas ez a téma már
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Citroware #88829 üzenetére
"Ha annyit lehetne pihenni, mint egy Bundesliga vagy egy La Liga esetén, simán vezetné a Premier League a bajnokság ranglistát."
nem tudhatjuk, felesleges ilyenekbe belemenni
"Még az sem kizárt, hogy még a Serie A is beelőzi egyszer, aztán BL helyet veszítenek." -
Azt hiszem ez már biztos, javítsatok ha még csak egy terv, hogy megváltozik a BL-be kerülés módja, fix 4 csapat a főtáblára jut a 4 top bajnokságból.
Amúgy nem is tudom minek reagálok már
-
válasz
NyxNyxNyx #88828 üzenetére
Ráadásul a rendkívül "modern" döntetlen esetén visszavágós rendszerrel csesztetik őket, hogy legyen még pár plusz meccs is.
Meg is érdemli az F.A. szövetség hogy az angol csapatok a keret minőségéhez képest alulszerepelnek, ha ilyen hülye rendszert alakítottak ki nekik. Csak maguk a csapatok szopnak emiatt leginkább.
Ha annyit lehetne pihenni, mint egy Bundesliga vagy egy La Liga esetén, simán vezetné a Premier League a bajnokság ranglistát, ehelyett még az sem kizárt, hogy még a Serie A is beelőzi egyszer, aztán BL helyet veszítenek. -
máyköl
veterán
válasz
homeless09 #88824 üzenetére
Köszi!
A keretbe is bőven belefér... -
Most mennek azok a meccsek a PL-ben, amik garantálják az angol csapatok tavaszi rossz szereplését, miközben a La Liga meg Bundesliga csapatok már több mint egy hete lazulnak és még több mint két hétig fognak...
-
válasz
máyköl #88822 üzenetére
hát ha csak a natív felbontás a lényeg akkor ennek töredékéért is vannak 4k tévék....
máskülönben meg fhd-s óriástévén is szar egy SD-t nézni nem hogy 4k-n, és azért még mindig rengeteg az sd csatornaNa de van topikja ott érdeklődhetsz, nehogy az legyen hogy elfogult vagyok
-
máyköl
veterán
válasz
DeathAdder #88820 üzenetére
Nem rossz, méretben ideális (150cm felett keresek), de azért örülnék ha a 4K -t tudná, elvégre 7-8 évre tervezek vele, ki tudja, lehet pár éven belül elképzelhető a 4K -s La Liga közvetítés...
-
válasz
venember83 #88819 üzenetére
A brutál tv-s pénzeket a sky meg a bt szolgáltatja, de ettől függetlenül tartom hogy nem szabadna bárkinek megvásárolgatni a jogokat akinek pénze van.
Bár az igazsághoz hozzátartozik hogy az IMG birtokolja akinek még csatornája sincs és ő adja tovább akik a legtöbbet licitálnak rá. Sajna de ez van...
-
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #88811 üzenetére
Nagyon illik a PL-hez, hogy penz alapjan dol el, hogy ki kozvetitheti, hisz pont a PL a jelenleg leginkabb penzkozpontubb bajnoksag.
-
máyköl
veterán
válasz
DeathAdder #88813 üzenetére
Milyen tv?
Pont óriás tv a következő terv... -
Enzolord
addikt
Gyá mekkora gól volt Mikié...
apró les, de gyönyörű! !
-
válasz
Enzolord #88814 üzenetére
Eszem ágában nem volt dicsekedni
32-40es kommersz hd tv-ken elmegy az SD bőven, meg az analóg se kritikus de egy jóval nagyobb fhd esetleg 4k-n szinte élvezhetetlen.Angliában sky 4k -ba adja a pl-t, 120£ /hó igaz, de megéri, arról nem beszélve hogy nekik az az összeg nem olyan mintha nekünk lenne 40k HUF
-
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder #88813 üzenetére
Mos dicsekszik, vagy panaszkodni, hogy óriastévén kell szenvednek sdben??
nekem telefonon Igen élvezhető a minőség..
-
válasz
J.Hetfield #88812 üzenetére
Majdnem fél év eltelt, és azóta se változott semmi. (és nyár óta tudták hogy játszva túl fogják majd licitálni a digit)
A helyzet az hogy somos nem lesz jobb kommentátor, sem műsorvezető, és rósa déni sem fog ki olyan 5 másodpercet amikor éppen valami figyelemreméltó szakértői véleményt nyilvánít ki.Ha a pénz nem számít akkor pocok úr vásárolhatott volna stúdiót, műsorvezetőt, kommentátort, szakértőket is. Mert a közhiedelemmel ellentétben MO-n is vannak nagyon jó futballhoz értő szakértők és kommentátorok is
Az meg már csak hab a tortán hogy sd-be kell néznem egy óriástévén 2017-ben
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz
DeathAdder #88811 üzenetére
Egy kis időt kell nekik adni, nem lehet egy új csatornát pár nap alatt felhúzni. Amúgy én is rühellem ezt az Andy pocok-mikulás mutyizást.
-
válasz
Citroware #88810 üzenetére
az jó
Még mindig nem tudom elhinni, hogy gyakorlatilag bárki akinek pénze van kizárólagos jogot vásárolhat az adott országban a világ legnézettebb bajnokságának közvetítéséért.
Semmi olyan hogy legalább 3-5 éve létező sportcsatorna legyen, és az ország X szolgáltatójánál elérhető legyen. Még a csatorna sem létezett amikor megvehették a jogokat.
Az meg egy dolog hogy éles helyzetben abszolút amatőrök, aki kicsit is követi a bajnokság történéseit az szó szerint minden 5 percben marhaságra kapja fel a fejét, de gyakran még az ilyen előre elkészített reklámok, bannerek is abszolút helytelenek. És itt nem csak arról van szó hogy fingjuk sincs az angol futballról, de ha egy 13:30-as wba-cselzit úgy reklámoznak orrba szájba, hogy az valójában a watford-swansea lesz, akkor ott sokkal de sokkal nagyobb problémák vannak azon túl hogy rendkívül inkompetensek
-
válasz
DeathAdder #88809 üzenetére
Ja, nálam meg sem jelent semmilyen képtartalom, csak szöveg.
-
-
válasz
DeathAdder #88807 üzenetére
Mi van ezzel?
-
-
KisTücsök
addikt
spíler megint a mu meccsét adja.. digi legalább azét adta, amelyik a előrébb volt a tabellán, ha már választani kellett.
De most legalább ismétlik majd másnap. Fejlődés.
-
szami777
addikt
válasz
DeathAdder #88801 üzenetére
A Draxleres részen nagyon nevetek.
-
-
7600 GS
addikt
válasz
Kész
-
B0V9B
tag
válasz
ez nagyon jó, köszi
-
ez hatalmas
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rise of the Ronin (PS5)
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel