Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
venember83 #88399 üzenetére
Szerintem sokkal érdekesebb lenne így a BL. La Ligából is jöhetne 4 helyett legalább 5-6, meg a Bundesligából is. Serie A-ból is 3 helyett 4-5. És akkor nem lenne a 8 csoport nagy része olyan, hogy fix kiesők meg fix továbbjutók vannak.
PL-ben meg konkrétan szerintem a hátrébb lévő csapatok jobban szerepelnének, mint az előrébb lévők (ez eddig is így volt), mert akiknek már nem nagyon van esélyük a bajnoki címre vagy a dobogóra, azok inkább a BL-ben küzdenének, míg a bajnokság élcsapatai a bajnokságra koncentrálnak.
Mint most a Leicester. Ők komolyan vették, továbbmentek. A Spurs meg leszarta, és ki is esett, mert nekik még van keresnivalójuk a PL élmezőnyében. -
venember83
nagyúr
válasz
Citroware #88397 üzenetére
Hmm, átgondoltam, felgyulladt a kis égő, tényleg, legalább nyolc angol csapatot kellene küldeni a BL-be. Mennyivel szórakoztatóbb lenne a sorozat. Csak azért nem többet, mert ne legyen már csoportonként is több angol csapat, jusson már 1-2 hely a németeknek, spanyoloknak, netán olaszoknak is.
-
L_YKing
addikt
válasz
Citroware #88397 üzenetére
Ha már könnyű csoport, 2014/2015-ös BL csoportkörben ha jól emlékszem Liverpool, Real Madrid, Basel, Ludogrets csoport volt. Na most a Liverpool 1 győzelem 2 döntetlen és 3 vereség mellett 5:9-es gólátlaglagot tudott összehozni úgy, hogy a Realtól csak 4 gólt kapott 2 meccsen, a további 2-2 meccsen 5 gólt lőtt ami 2 döntetlenhez és 1 győzelmhez volt elég. Tehát egy gyengének mondható Basel és Ludogrets megszopatta őket. Ebben a csoportban szerintem bármelyik nagyobbnak mondható csapat megcsinálta volna csoport másodikot a Real mellett.. Vagy a Basel már túl nagy csapat volt a Livernek? Mert 1 győzelem és 1 vereség egy svájci bicska ellen nem nagy szám még az angoloktól sem.
Hétvégét meg gondolom nem is érdemes megemlíteni. -
válasz
venember83 #88396 üzenetére
A kisebbeknek, akiknek nincs most lehetőségük megnyerni a bajnokságot, lehet hogy érdekes lenne. Lásd az alsóházas Leicester is simán bejutott a 16-ba. És szerintem mindenki, aki felette helyezkedik el a bajnokságban, ezt megcsinálta volna. (legalábbis abban a csoportban biztosan
)
Már csak ezért is talán át kéne szervezni az egészet, a legnagyobb bajnokságok kicsit hátrébb lévő csapatai is jobbak, mint ezek a Club Brugge félék.
-
Cartevo
őstag
Durva a nyugatra tolódás a BL tavaszi szakaszára, behozhatatlan lépé$előny. Hiába kiegyenlített a vígaszág, az olcsó vígasz. A 3 kategória:
BL
E-liga nyugat
E-liga kelet
4 spanyol
3: angol, német
2: francia, olasz, portugál3: spanyol, belga
2: angol, német, holland, francia, olasz
1 dán
3: török, orosz
2 görög
1: lengyel, cseh, román, bolgár
ukrán, izraeli, ciprusi
-
Ringman
félisten
kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e az internek nyerni a sparta praha ellen otthon.
nem fogadnék rá
-
L_YKing
addikt
válasz
venember83 #88390 üzenetére
Persze ezt megértem, de jövőre sehol sem lesznek aztán meg mindenki megy a maga útjára... Ugyanott lesznek, csak játszottak egy jót a BL-ben.(ami persze egész jó)
Bár remélem nem így fog történni és lesz valami hatalmas feltámadás a részükröl és megállják a helyüket a PL-ben, mint egy erős középcsapat (everton, soton, stb..) -
venember83
nagyúr
válasz
L_YKing #88387 üzenetére
...mondjuk meg is értem, nekik ez a pár meccs felbecsülhetetlen a klub történelmében, és talán Mahrezen kívül más játékosok soha többet nem fognak részt venni benne.
Itt a lényeg. Persze nyilván a Barca, Juve, Bayern stb. szurkolóinak nehéz felfogni, hogy nem a pénz és a siker minden. De a Leicesternél egy álmot váltanak most valóra, és a jogot erre együtt harcolták ki. Jövőre úgyse kerülnek oda, most meg élvezik s kész. Feltehetően a tulajdonos is így látja mindezt, különben határozottabban kiállt volna xy eladása mellett.
-
válasz
L_YKing #88387 üzenetére
fiatal tehetségeket eddig is vehettek, és venni is fognak, megvan rá a büdzsé és a felderítők.
De kit vettek volna meg 30-40 millióért? és ki ment volna oda egyáltalán aki ér is valamit...A létfenntartáshoz a kicsiknek elengedhetetlen, hogy kineveljenek, vagy invesztáljanak tehetségekbe akiket aztán busás haszonnal továbbadnak, még a PL-ben is. (már a piaci alapon működő klubok esetén, mint a pl. a soton, everton)
-
L_YKing
addikt
válasz
venember83 #88385 üzenetére
Hát PL-ben ugyanezt el tudták volna érni más csapattal, és talán vehettek volna fiatal tehetségeket (mint az ajax pl.) és BL-ben is ugyanúgy lenyomhatták volna azokat a gyenge csapatokat miket kaptak.
"Nem minden a pénz."
Ja, a mai foci éppen erről tesz tanúbizonyságot... -
válasz
Citroware #88382 üzenetére
Látszik hogy minden erejüket arra összpontosítják (bocsánat topik nyelven koncentrálnak), mondjuk meg is értem, nekik ez a pár meccs felbecsülhetetlen a klub történelmében, és talán Mahrezen kívül más játékosok soha többet nem fognak részt venni benne.
Annyira meg nem szar a keret hogy szégyent valljanak, legalábbis nem a sorozat történelmének leggyengébb BL csoportjában
-
venember83
nagyúr
válasz
L_YKing #88383 üzenetére
S mit értek volna azzal, ha eladják? Lett volna pénzük, de ugyanúgy csak zsákbamacskákat tudtak volna venni. Így legalább megmaradt a csapat, menetelnek egyet a BL-ben, aztán ennyi volt, s mindenki megy a dolgára pár éven belül. Viszont volt két szép évük, egy a bajnoki címmel, egy pedig a BL-ben. Nem minden a pénz. Hosszabb távon amúgy is reménytelen felvenni a harcot a PL-ben akár a középcsapatokkal is, nem az a pár tízmillió jelenti a különbséget, amit Vardy és Mahrez eladása generált volna.
-
szami777
addikt
válasz
L_YKing #88383 üzenetére
Mahrezt szerintem még simán, Vardyt tuti nem , januárba már 30 lesz.
Mahrez tavalyi és idei statja:
39 18 10
20 7 3Annyival nem rosszabb ez szerintem és még csak félidőnél jár a szezon, nem felejtett el tavaly óta focizni, csak az egész csapatot ő sem tudja a hátán cipelni.
-
L_YKing
addikt
válasz
DeathAdder #88381 üzenetére
És itt cseszték el rendesen szerintem... Mindenki Leicester játékost akart venni Ők meg nem adták el, most meg negyed annyi pénzért sem fogják eladni Mahrezt vagy Vardyt egy ilyen fos szezon után.
-
válasz
DeathAdder #88381 üzenetére
Én most inkább arra vagyok kíváncsi, a BL nyolcaddöntőben mit fognak produkálni.
Azért a Portót megelőzni a csoportban nem olyan kis dolog.
-
-
válasz
DeathAdder #88379 üzenetére
Mert a Leicestert fiszfaszcsapatnak mondod?
Tavasszal megmondtam, hogy 2017 májusában Leicester - Barca BL döntő lesz.
-
-
Szegény Leicester, egyszer jut ki a BL-be, és még meg is nyeri a csoportját simán (a mai meccsre B csapattal jöttek), és pont ilyenkor fordul elő először, hogy talán a másodikok csoportja erősebb, mint a csoportelsőké...
Amikor másodikként ilyenek vannak, hogy Bayern, Real, PSG...
-
MPowerPH
félisten
Margit ellen nincs 11-es az utolso percben? Nem baj, azert igy is megvan
-
MPowerPH
félisten
Ugye mondtam en, hogy Reus kell ide... Most mar huzzak ki.
Leicester mit muvel?
-
pohár
félisten
úgy látom, hogy van, ami nem változik a 80.+ perc után sosem...
-
MPowerPH
félisten
A BVB miert tartalekosan vonult fel? Ennyire lesz@rjak, hogy meglesz e a csoportelsoseg? Ennyit a tettel biro meccsrol, mar a sipszo elott le is mondtak rola... Csak tudnam, mire pihentetnek. Kloppal ilyen soha nem volt.
-
MPowerPH
félisten
No, ma a Real jol hazaveri a BVB-t... Ez az erzesem, sajnos.
-
válasz
DeathAdder #88355 üzenetére
Ja, mert megkapják megint a Bayernt.
-
-
És végül mégis megnyerte a csoportot az Arsenal.
Lehet, hogy most először továbbjutnak a nyolcaddöntőben.
-
szami777
addikt
válasz
DeathAdder #88350 üzenetére
+venember83
Dembele májusban hat meccset kapott azért, mert látszerész optikust játszott Costával.
Zéró következetesség... -
-
szami777
addikt
Aguero 4 meccs
Fernandinho 3 meccs(Kevéééés, de persze semmi meglepő nincs ebben.)
-
B0V9B
tag
válasz
L_YKing #88345 üzenetére
Sajna ez is aktuális lehet most, a brazil csapattal történt tragédia miatt
Meg ha már United, akkor ez se maradjon ki: [link]
Akkor még a Vinnie Jones féle "Gépállat SC" sem rossz, meg a Csodacsapat című film is tetszett nekem.
Nah meg a "Góóól" is érdekes lehet azoknak, akik inkább a focisták magánéletére és a háttérben zajló dolgokra kíváncsiak, amik szinte teljesen elvannak zárva a világtól.
A Futball faktor meg a Green Street Huligánokhoz hasonló filmecske.
Így hirtelen ezek jutottak eszembe, de egy darabig lehet jól laksz majd ezekkel is
-
-
B0V9B
tag
válasz
Napfénysüti #88341 üzenetére
Köszönöm szépen, fel is írtam mindkettőt
Ha Jonathan Wilson írta, akkor az csak jó lehet(#88343) L_YKing
A focis filmekből már szinte mind "megvolt", így ez is, de nembaj hogy beírtad mert lehet hogy sokan nem látták még. A "The Damned United"-et láttad már? Az is kötelező
-
Napfénysüti
nagyúr
Nekem ez van meg: Kívülállók - A focikapusok története
Érdekes olvasmány.Illetve még régebbről: Toni Schumacher - Fütyülök rátok
Ez mondjuk a 70-es, 80-as évek német focijába enged betekintést. -
B0V9B
tag
Sziasztok!
Karácsonyra szeretném magam meglepni 1-2 jó focis könyvvel, de előtte kikérném azok véleményét, akik szintén szeretnek olvasni is erről a témáról, nemcsakveszekednibeszélni rólaEngem inkább az érdekes irományok szoktak megfogni, úgyhogy hasonló típusú könyveket keresnék, mint a:
-Futballforradalmak
-500 hihetetlen történet a futball világából
-Fociláz
-Listák könyve: FutballHa ismertek hasonló focis könyveket, akkor kérlek osszátok meg velem. Nembaj ha nem nagy hype veszi körül az irományt, meg ha nem puccos borítóval rendelkezik, ami neked/nektek bejött és ajánlanátok egy focibolondnak, azok mind jöhetnek.
Köszi előre is! -
válasz
NyxNyxNyx #88333 üzenetére
jók is nagyon, csak nem a bajnoki címhez.
Mindenki odaadta már a szitinek a 6-7 forduló környékén a PL-t, aztán a Poolnak mert túl vannak egy rakás idegenbeli rangadón és most jön a könnyű meccssorozat, most meg éppen a cselzi birtokában van. Érdekes egy faj ez a homo sapiens -
válasz
venember83 #88335 üzenetére
Ja, csak a PL-ben bármi megtörténhet, a Serie A-ban meg semmi más.
-
NyxNyxNyx
addikt
Most látom mi volt a Pool meccsen. A vonaton még 1-3-nál abban a hitben voltam, hogy ez ennyi.
Ahhoz képest, hogy a Pool-t mennyire jónak mondják, a Spurs-nek meg milyen rossz szériája volt, csak 3 pont a különbség. Még akármi lehet, vasárnap United - Spurs. Mondanám, hogy most nem a legjobb oda látogatni, mert nyeréskényszerben van a United, de mindig abban vannak.
-
Ringman
félisten
A Sunday Times információi szerint összesen egymillió fontot ígértek Balotellinek, ha viselkedik a pályán: ha egy szezonban kibírja, hogy ne állítsák ki háromszor vagy többször erőszakos viselkedésért, ellenfél vagy bárki más leköpéséért, erőszakos nyelvhasználatért vagy gesztusokért, akkor szezon végén jár a pénz.
-
törölt tag
Összefogalaló Fellaini mai teljesítményéről.
A végén már Zsozé sem bírta kokó nélkül.
-
gmx9
aktív tag
Viccen kívül, a klub egyik legnagyobb mélypontja az volt, mikor az MU fellainit leigazolta és a szurkolók fellainis parókában táncikáltak magukból kikelve az OT-n.
-
Enzolord
addikt
válasz
homeless09 #88323 üzenetére
Az első kb 70 perc rendben volt.. azután okosan ra ültünk az 1:0ra.. Nem tudom, mi a raknak erőltetik a Juve taktikát, ahelyett, hogy gurítanának hármat. .
-
omfgk
veterán
José megint megmutatta a világnak ki a zseni...
Fellaini 2 perc alatt bizonyított.Mint amikor Wenger próbálkozott a Flamini cserével.
-
paatrick
őstag
Ezt a retardált Fellainit miért nem távolítják már el a Unitedtől??? Már megint összehozott egy utolsó perces tizenegyest. 1-1. Ekkora egy majmot.
-
homeless09
őstag
Iszonyat gyenge ez a játék ma........is......
-
BenHans
addikt
-
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #88312 üzenetére
ja ja, kiszopattak titeket, jár a hatalmas riszpekt ezért
jól beszélek, szami? -
szami777
addikt
Atyaég ez a Rojo mekkora mészáros. 3 méterrol páros lábbal. Én az ilyenért ugy eltiltanék minden játékost a picsába, mint a pinty, erre csak egy sárgát kap.
-
válasz
Citroware #88311 üzenetére
Középső védők közül ma épp hogy Lovren volt a szűk keresztmetszet, Lucassal az égvilágon semmi gond nem volt, nem kell ezt egyénekre kihegyezni amúgy sem.
Lovren se volt szar amúgy, csak ki nem bírom állni a fazont amióta és ahogyan elhagyta a Sotont, remélem elhúz a vérbe, jöhetne helyette van Dijk
-
válasz
J.Hetfield #88310 üzenetére
A dortmund is elveszített tavaly ugyanígy egyet egy akkor még jóval gyengébb ellenféllel szembe.
Nem illett, de benne volt ez van, ez a PL van ilyen.Nagyon szimpatikus kicsapat egy a Bormusz, teljesen az ellentétét csinálják mint a többi PL kiscsapat, de most szerencséjük volt, és kijött nekik a lépés, de hosszú távon sajnos nem sok babér teremhet nekik ilyen taktikával, ki fognak esni a vérbe. Még 3-3-nál sem álltak be buszozni, hatalmas Respect!
-
Nálam már kb 3 éve az jelenti a 'poolnál a siker kulcsát, hogy legyen a keret mélysége elegendő ahhoz, hogy Lucast egy percig ne kelljen játszatni se középpályán, se hátvédként.
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz
DeathAdder #88309 üzenetére
Szerinted ezt a meccset illett elveszteni 2 gólos előnyről?
-
válasz
J.Hetfield #88308 üzenetére
akkor meg pláne, a magyar féle hozzáállás persze tagadhatatlan.....
-
J.Hetfield
aktív tag
Ne ugorjatok nekem pool szurkoló vagyok.
-
Richard!
addikt
válasz
J.Hetfield #88305 üzenetére
Görgesd arrébb a fejed, nincs itt semmi látnivaló
-
válasz
J.Hetfield #88305 üzenetére
Mi a szégyen ebben?
-
J.Hetfield
aktív tag
Ezt a szégyent
-
szami777
addikt
Hát igen, ennyit számít, ha világklasszis kapusod van, nem olyan 2, mint a Poolnak.
Mondjuk a védők is csak asszisztáltak. -
KisTücsök
addikt
Akééééééééé.
-
válasz
J.Hetfield #88301 üzenetére
Sok volt most a sérült, de ez még nem lenne baj mert így is sikerült 3 gólt lőni, de Matip is kimaradt, vele szerintem sima lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rise of the Ronin (PS5)
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro