Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Azért az Everton első szépítő góljánál érdekes volt látni, hogy Vertonghen abbahagyta a futást, meg se próbálta szerelni Lukakut. (annak ellenére, hogy ő maga hibázott az esett előtt, amiből a gól született)
Akárhányszor visszanézem, nem találok rá magyarázatot.Videó
(pont féltávnál van az eset) -
Tibiajax
nagyúr
hehe, na ki a kájjári egyik csatára? Boriello....
wold's nr1 striker
-
Tibiajax
nagyúr
B A N E G A !!
-
Kane...
hogy a fenébe megy erről az emberről minden be...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
szami777 #91190 üzenetére
jaj te meg ne parázz már, bajnok lesz a chelsea, tükörsimán..
épp úgy, ahogy a juve és a bayern. ezek a kávék már tényleg, valóságban lefődtek, csak az ilyen venember-féleség drukkerek aggodalmaskodnak még kicsit mindig, kb csak a rend kedvéért...
ne csatlakozz hozzá
-
-
Tibiajax
nagyúr
jajj istenem miért hozza be Masceranot??.. hogy megsérüljön a bl-visszavágó előtt?
-
Tibiajax
nagyúr
Junior, micsináltál, az anyád szemit...
-
Cartevo
őstag
válasz
DeathAdder #91045 üzenetére
2-0, feladom.
-
Cartevo
őstag
válasz
DeathAdder #90831 üzenetére
1-0 neked.
-
válasz
NyxNyxNyx #91173 üzenetére
Kb az Evertonnál vana határ, a Sevilla kicsivel afölött van szóval ők már le lennének mosva.
De az a baj, hogy a forduló fontosságától függ. Egy BL csoportkörben nem lenne komolyan véve a Sevilla elleni meccs, de a kieséses rendszerben már igen. A csoportkörben maximum a világ top 5 PL-en kívüli csapata elleni meccsre állna ki a 'pool olyan lendülettel, mint a bajnokságban, vagy még azokon sem.
-
válasz
NyxNyxNyx #91173 üzenetére
Fogalmam nincs, hát tudom én?
csak a Juventust ne
egyelőre úgy látszik hogy az alsóházi csapatok ellen megy a szenvedés.
Evertont Klopp mezőnyben eddig mindig simán lerendezte és a Sevillát is ha már felhoztad úgy lemosták az első félidőben hogy engem is meglepett, az akkor látottak alapján 10ből 8 az is győzelem, de inkább ebbe most nem megyek bele.
Jövő hétvégén viszont lehet szopni a burnleytől
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #91172 üzenetére
És hol van ez az erősségi határ, ami felett már képesek jól játszani? Sevilla felett egy kicsivel? Vagy már az Evertonnál?
-
-
-
Az első 6 egymás között (ha ez a mai meccs így fejeződik be)
1. Liverpool 9 meccs 19 pont
2. Chelsea 8 meccs 13 pont
3. Tottenham 8 meccs 9 pont
4. Man. City 6 meccs 7 pont
5. Man. United 6 meccs 6 pont
6. Arsenal 7 meccs 5 pont -
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Assimilator #91156 üzenetére
Ja értem, azért mert elsőre nem esett le, hogy a nemzetiségét írja, mert névre asszociáltam, már el is áshatom magam. Nem veszem magamra a sértéseidet, mert még azt is tudtam, hogy ő éppen gaboni.
Az, hogy akkor ezek szerint te értetted az első válaszod előtt is amit írtam*
és így reagáltál, pont hogy rosszabb képben tüntet fel téged. Még amúgy rendben lett volna, hogy "bocsi elnéztem", nem gáz. De így lényegében csak kötekedni akartál.*Ja, de várjál, nem értetted mert azt hitted a Pierre-re írtam, hogy olaszos és azzal próbálod védeni magadat, hogy tovább kötekedsz. Ez egyre rosszabb, szállj ki. -
Tibiajax
nagyúr
borzasztó gyenge ez az Arsenal..
sajnos -
Inkább a meccset nézzétek.
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Assimilator #91152 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Assimilator #91149 üzenetére
Köszi a hsz-ért, így már nem érzem magam annyira hülyének.
Aubát nyilván vágjuk, csak elsőre nem esett le, hogy az ő nemzetiségéről volt szó, hirtelen azt hittük, hogy van olyan játékos, akit Gaboni-nak hívnak.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Assimilator #91149 üzenetére
-
MPowerPH
félisten
BVB rendesen elporolta a kusent....
Kivancsi leszek a gabonit mikor viszi el a Bayern, vagy valami penzes, khm akarom mondani nagy csapat.
-
BenHans
addikt
válasz
Tibiajax #91138 üzenetére
Jaj, de nyűgös vagy.
Két strandkorlátkék merda most nagyra van... Micsoda mákjuk volt a végén, két kapufa...
Alapból a két legszebb focit játszó olasz csapat játszott ma.
--- --- --- ---Az elmúlt hetek után elfáradtunk sajnos. Ez kevés volt. Az utolsó 10 percben mutatott játék volt az AS Roma.
Kár érte. A kupában van esélyünk még, bár ott rosszabbul esett a vereség mint itt.Sempre Roma! Még erősebben térünk vissza a helyes útra!
-
törölt tag
válasz
Citroware #91137 üzenetére
Én általában nem érzem így, de most tényleg ez volt kicsit, Ibrát is le lehetett volna küldeni simán. Lehet nem is ártott volna, akkor talán megpróbáltak volna kreatívabban játszani ahelyett, hogy minden áron az ő fejére próbálják ívelni a labdát.
Bár a Bournemouth-nak is volt még egy kezezése, amit nem fújták be. És lehet, hogy az is a tizenhatoson belül volt, én nem tudtam eldönteni.
-
Tibiajax
nagyúr
na mi van rómácska, hogy hogy most nem vagytok annyira rohadt jók, mint idegenben, milánóban?..
helyrerakják kicsit a pofátokat legalább egy kicsit, de örülök.
hajrá nápoly -
válasz
#16514048 #91135 üzenetére
Viszont azt hozzá kell tenni, hogy - ebben a szezonban nem igazán bíróztam még - nekem nagyon úgy tűnt, hogy a bíró a MU-nak fúj... nem a piros lapra gondolok ezzel, mert azt nem láttam, de a meccsnek egy részét igen, és nem az ilyen jelentős döntésekre gondolok ezzel, hanem a sok apró elfújással, amikor tökre nem egyértelmű hogy szabadrúgást ért-e az eset, kiről ment ki a labda, stb, és mindig a MU javára fújták ezeket, szerintem konkrétan volt pár olyan eset, amiért máshol nem szoktak fújni szabadrúgást... legalábbis a 'poolnak nem fújják be.
-
törölt tag
válasz
Citroware #91125 üzenetére
Az a baj, hogy ez már a sokadik olyan döntetlen, amit minimális szerencsével több góllal is megnyerhettek volna, ha az a pár ordító helyzet (még a kihagyott tizit nem is számítva) bemegy, akkor most nem lenne senkinek egy rossz szava sem a játékukra.
Mert az első félidőben szerintem kifejezetten jól játszottak, voltak szép mezmozdulások is, csak nem jött össze semmi. És végig fölényben voltak most is, érdemes ránézni a statisztikákra, mondjuk egy 10 emberrel játszó Bournemouth ellen ez el is várható.Viszont amikor már nagyon kéne egy gól, akkor jön az az ötlettelen játék, amit Tibi is írt az előbb. Annyi különbséggel, hogy sokszor már ahhoz sincs türelmük, hogy a széleken felvigyék, hanem már a középpályáról próbálják Ibra és az előrehúzódó Fellaini fejére játszani a labdát. Ami persze 100-ból 99-szer nem sikerül, de csak próbálkoznak kitartóan.
De az már tényleg hihetetlen, hogy soha nem tudják kihasználni a riválisok botlását, ilyenkor mindig jön egy ilyen szerencsétlen x és végül csak ott maradnak a 6. helyen.
-
válasz
Richard! #91130 üzenetére
Az, hogy megváltozott a játékuk, és ahogy most játszanak, ezzel a játékkal ennyire mennek.
De az ilyen primitíven hozzáállók, mint te, nem érthetik.
Szóval gyengébbek kedvéért: ez a MU nem azt a játékot játssza már hónapok óta, amivel a 6. helyen vannak még, mert ez már nem az a csapat, aki szeptemberben játszott.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
Én ugyan nem láttam a meccset, tény hogy az egész united szar, úgy csapatként, de Pogba azért messze nem középszer. Nem is klasszis egyelőre legalábbis, inkább olyan potenciális győztes mint sem született győztes, és kurva nagy teher rajta huszonpárévesen a világ legdrágábbjának lenni, bár az egójával eddig se volt gond, és nagy pofa kellett ahhoz is hogy visszamenjen az utd-be azok után ahogy elhagyta..
-
Tibiajax
nagyúr
nnna, nesze neked százmillió fontos láb.. xd szar Pogba... a labdát se tudja eltalálni normálisan. ott maradt benne a gól, meg a united meccse
pedig micsoda csodás, drága játékos, micsoda gyönyörű összeget fizetett érte ki a juvénak és mégse
fene egye meg
kétszázat kellett volna kérni érte, akkor lehet bevágja -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Citroware #91118 üzenetére
ettől függetlenül szendved a united, nagyon szenved...
az a baj, h annyira sematikus, átlátszó a játékuk, h hihetetlen. mindig ez a meghúzás valahogy azokon a kbaszott széleken aztán jól beadni, majd lesz valami-játék..oké h besztlíg, de annyira ratyi és működésképtelen. itt ez a prem.líg "kiscsapat" és simán levédekezi. a nagynevekkel teli gazdag united meg csak szenved meg próbálkozhat., kb a végtelenségig
-
Pogba nagyon belejött.
Nem azt mondom, hogy csapat legjobbja, de már nem középszerű.
-
Tibiajax
nagyúr
én ma nem dógozok semmit, csak meccset nézek... most Ibra-só, aztán 3-tól róma-nápolyi
-
szami777
addikt
válasz
Napfénysüti #91099 üzenetére
A vérfarkas szemöldök árulkodó
Hogy összenőtt szerencsétlennek
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Assimilator #91110 üzenetére
ez a lényeg
-
4580693
senior tag
válasz
Napfénysüti #91108 üzenetére
Hát a Pinyő! Majd jól megtanítja nekik a tolódást.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Tibiajax #91107 üzenetére
Tessék a wiki segít: UD Las Palmas
Figyeld a stadionjuk nevét: Estadio Gran CanariaEgyébként szép lehet az idelátogató vendég csapatoknak, kell egy picit utazniuk. Meg persze nekik is ha idegenbe mennek.
Apropó: ki lesz szerinted jövőre a Barca edzője?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Napfénysüti #91103 üzenetére
na de most várjál már
a las palmas csapat nem Ibiza-ról valóak?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Napfénysüti #91099 üzenetére
Szőr Egyszemöldökű Eric. A lovagneve anno.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
venember83 #91104 üzenetére
Az égvilágon semmilyenből. Csak megjegyeztem, az elmúlt hétben csak ezeket tanulmányozom, már lehet besokalltam kicsit.
Amúgy csak Tibit cukkolom hogy szegény las palmasiakról azt se tudta hol vannak.
-
venember83
nagyúr
válasz
Napfénysüti #91103 üzenetére
Ami futball szempontjából miért is fontos?
Nem köcsögösködésből kérdezem. Bár nyilván annak tűnök, de nem ez az első eset.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Assimilator #91101 üzenetére
de, tudom hol van. viszont valóban hülyeséget mondok, baleáriak-at szerettem volna írni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elite: Dangerous
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest