Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assimilator
őstag
Szerintem nem volt tizi.
Aguero eljatszotta a legolcsobb csatartrukkot, csak a biro nem nyalta be.
(hatso) Lassitason latszik, hogy a kapus meg hozza sem ert, de Agueronak mar csuklik a laba aztan mesterien akasztja a kapusba.
Amugy altalaban ezt be szoktak fujni. De en altalaban ilyenkor kapok agyverzest, hogy miert eszik meg ezt a birok. Most kivetelesen nem ettek meg. -
venember83
nagyúr
Ugyan, egyszeruen csak mindenki osszefogott Pep ellen!
-
J.Hetfield
aktív tag
Monaco egész jó, remélem nyernek.
-
szami777
addikt
Jogos, igazatok van, azt el is felejtettem.
Az rohadt egyértelmű tizi volt, még élőben is. Fura, hogy nem fújta be, pedig spanyol a bíró
-
L_YKing
addikt
Piros és tizi, de hát ez ma már minek...
-
venember83
nagyúr
Nem rossz meccs, mondjuk, nem is vartam tobbet a nemetektol, de nagyon szimpatikusan nem toltak be a buszt a kapu ele.
-
szami777
addikt
Jó kis pörgős meccs a city-monaco, eléggé ki-ki meccsnek tűnik.
-
BenHans
addikt
Na akkor gépen streamelve az egyik, tévében a másik... Ha párom kitér a hitéből rátok fogom az egészet.
--------------
Florenzi: „Én egy szerencsés játékos vagyok: nagyon sok ember szeret engem és nem csak a Roma szurkolók ,akik ismét megmutatták, hogy nagyon szeretnek engem. Nagyon sokan írták meg jó kívánságaikat és mielőbbi felépülést kívántak. Különlegesek vagytok! Nagyon sok szeretetet kaptam a feleségemtől, a lányomtól, a családomtól, a barátaimtól, a csapattársaimtól és az egész klubtól, amely mindenben támogat engem. Mint azt tudjátok a keresztszalag a térdemben ismét elszakadt. Bátor vagyok és kész vagyok szembenézni ezzel az új „játékkal”. Az sem tántorít el, hogy ez tovább tart, mint 90 perc. Egyedül az számít, hogy ennyien szerettek. Ti és a családom.”
Spalletti pedig azt mondta, fel fognak ajánlani Tottinak egy új szerződést. Ő dönti el meddig szeretné a csapatot játékosként képviselni...
Ha befejezi majd, akkor a klub és a szövetség keretei között kaphat új munkát.
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #90681 üzenetére
Inkább pálinkázz!!!
-
Szinte egyértelmű, hogy a City - Monacón több gól lesz és érdekesebb meccs lesz, persze semmi sem kizárt.
-
BenHans
addikt
válasz
7600 GS #90682 üzenetére
Ezt ki mondta?
Amúgy nem véletlen, hisz Totti a példaképe.
-------------
Ki melyik, meccset nézi vagy ajánlja?
Én a City - Monaco-n utóbbinak szorítanék inkább, de nem látok sokat a meccsben.
Szerintem a Leverkusen otthon jobbat meccsel az Atletivel, így inkább erre húzok. -
Lyézusom baszki, hallgatom a sport1 tv-t és érzem hogy halnak az agysejtjeim
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #90677 üzenetére
jajj hagyjad már azt a semmitérő focistát..
-
szami777
addikt
válasz
7600 GS #90666 üzenetére
Nem fogom védeni Luiz-t, de a kettő között azért van különbség. Buszkecc egy hercegnő, hozzá se érnek már fetreng, Luiz esetében konkrétan megtörtént a fault, a partjelző orra előtt (instant piros is lett belőle egyébként), Rafael dühből, erőből rárúgott. Most itt sokan azon akadnak fent, hogy Luiz ezt máshogy regálta le, ahelyett, hogy a földön szenvedne, inkább röhögött, gondolom nem fájt neki, a meccs megvolt, tudta ezt Ő.
Persze, szerintem sem így kéne ezt csinálni, jobban járt volna, ha szenvedő arcot vág, mint a többi focista ilyenkor és akkor el is lett volna felejtve a meccs után már egy nappal, így meg inkább parasztnak tűnik. -
venember83
nagyúr
A büdös mindenit, hogy néz ki Shearer?!
Nem lehet ráismerni.
-
válasz
venember83 #90663 üzenetére
ja , hát az ciki..
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #90661 üzenetére
Meccs elején csapatzászlót szokás cserélni a két csapatkapitánynak. Walcottnál nem volt ilyesmi. Ez nem túl szép dolog szerintem.
-
KisTücsök
addikt
válasz
DeathAdder #90658 üzenetére
De aztán a visszavágón hajár Sutton United!!!! És ha netán borulna a papírforma, és továbbmegy az arsenal, akkor a köv fordulóban hajrá Lincoln City!!!! Ezt a büdös mákos bandát
___máyköl: Jaj már, ez tök vicces volt.
Nagy bohóc a pali.
Mellesleg a harapás, földön lévő rugdosása, alattomos páros lábos becsúszásoknál, stb azért még így is jobb.
-
válasz
venember83 #90659 üzenetére
Ajándék? Ez bevett dolog angliában hogy az ilyen sokadosztályú csapatok kedvesnednek valamivel.
-
venember83
nagyúr
Mekkora égés, hogy Walcottnak nem volt mit átadnia cserébe a másik csapatkapitánynak...
-
-
KisTücsök
addikt
Hajrá Sutton United!!!!!!!!!!
-
Cartevo
őstag
válasz
ZavaBalazs #90647 üzenetére
Itt 3 perc után Wenger szakkommentál, tehát előrelátó.
-
szami777
addikt
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
BenHans #90645 üzenetére
na jó, de a minimális számú bírói tévedés is járhat hatalmas következményekkel. pl a bayern arsenalon volt 3 bírói tévedés, csak ebből az arsenalnak +1, a bayernnek meg -2 tizenegyest ítéltek meg. jó, szerencsére az összképen itt pont nem változtatott sokat
de érted.
szerintem a komolyabb eseteket (piros, tizenegyes, lesgól, ilyesmik) kéne videóbíróval elemezni, a kisebb incidenseket meg meghagyni a hagyományos bírónak. amíg fetreng a támadó / örül a gólszerző, ötször visszanézik. azt hiszem a bundesligában jövőre már lesz videóbíró, én kíváncsian várom.
-
BenHans
addikt
Lehet már korábban írtam, hogy én úgy gondolom, hogy minimális játékvezetői tévedés a sport velejárója. Mint ahogy az is bírófüggő mennyire engedi a test test elleni "játékot".
Én inkább abban látnék megoldást, ha lenne minkét oldalon 1 vagy 2 olyan lehetőség mint teniszben, hogy amennyiben megalapozottnak véli az edző a meglátását és nem csak színpad meg mentális hadviselés, akkor szólhat a 4. játékvezetőnek akinek lenne lehetősége megnézni az esetet videón.
Ha mindkét oldalon adott esetben mindkettő lehetőséget felhasználják sem lenne több szerintem 6-8 percnél mivel a 4. bíró nézne csak rá és fülesen leadja a drótot... -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
L_YKing #90643 üzenetére
Ez egy olyan probléma ami valós és nem lehet kiküszöbölni*. "Egyből le kéne vinni a pályáról a játékost ha fetreng", vagy "ha ápolják akkor 5 percig ne jöhessen be" stb agymenések nem működnek, mert pont azt favorizálják, hogy rúgd le a másikat mert akkor pár percig kevesebben lesznek, te meg megúszhatod egy sárgával.
*(nekem nem jut eszembe semmi amivel ki lehetne küszöbölni)
Most te pontosan mit akarsz mondani? Hogy, ha a fetrengés elvehet perceket akkor a videóbíró is igazán elvehetne egy meccsből 10 percet? És akkor mennyire kell vontatottnak lennie egy meccsnek, hogy átlépjük a határt?
Én most ezzel nem kampányolok semmi mellett, vagy ellen. Csak azt akarom mondani, hogy amit te írsz, annak semmi köze a videóbíróhoz, vagy ha igen, akkor pont hogy ellene hozható fel érvnek.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
L_YKing #90641 üzenetére
És ez most hogy jön ide? Vagy akkor engedélyezzünk mindent ami sok időt von el, mert már van egy olyan dolog ami sok időt von el?
Ebben egyetértek Cartevo-vel, hogy mivel ez egy olyan dolog, aminek egyértelműnek kéne lennie, ne a bíró rohanjon ki a pálya szélére, hanem legyen egy ember/bizottság aki(k) ezeknél a vitatott esetben döntenek vidó alapján.
-
Cartevo
őstag
-
válasz
venember83 #90637 üzenetére
Maradjunk annyiban, ha mindig helyes ítélet született volna, lehet,
hogy egy évben sem az nyerte volna a BL-t, aki. -
válasz
venember83 #90637 üzenetére
Csak érdemes figyelembe venni, mert nem mindegy, hogy egy-egy hiba milyen mértékben befolyásolja a dolgokat, néha túl sokat számítanak ezek a hibák, gyakorlatilag sorsokat döntenek. Mert akkor egy csapat nyerhet úgy, hogy igazából nem volt jobb, sőt, lehet, hogy az ellenfél volt a jobb. Mégis a rosszabbik csapat nyer. Ez nem mondható megérdemeltnek.
Meg eleve most olyan "hibákról" beszélünk, amiknél a vak is látta, hogy a bírók szándékosan csaltak akkoriban pár évig a Barcának, egyértelműen. Majdnem olyan szinten, mint a 2002-es VB-n Dél-Koreának.
-
válasz
Richard! #90635 üzenetére
Egyszer ez a pár év is "időszámításunk előtt" lesz, és sosem voltak egyeduralkodói európának, max spanyolországnak, a biszem-baszom ligában.
A 2009-et gondolom még te is beismered, hogy kihúzhatjuk, mert már a Chelsea ellen kiestek volna. Nem lehetsz annyira elvakult.
Szóval mi marad? 2006, 2012, 2015. De a 2012-t is kihúzhatjuk simán egyébként, de még a 2006-os döntőbeli piros lap is emlékeim szerint vitatható. Ez nem olyan nagy hegemónia...
-
válasz
Richard! #90632 üzenetére
A 'poolnak is volt ilyen hegemóniája, csak hamarabb.
És azokhoz a kupagyőzelmekhez nem kellett a bíró "tévedése" sem.
Mert azért valljuk be, a Barca elmúlt kb 10 évben történt BL győzelmeinek fele nem történt volna meg, ha a bíró helyesen ítél mindenhol...
Tán egyszer jutottak volna el a serlegig, max kétszer. Többi esetben már hamarabb kiestek volna.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #90630 üzenetére
A Barcának már az is hatalmas mélyrepülésnek számítana, ha pár évig csak másodikak lennének a bajnokságban. Bl hely úgy is mindig meglesz, nagy gáz nem lesz, csak lehet pár évig nem lesznek top 3-as csapat. Na bumm. És még ez sem biztos.
-
Richard!
addikt
válasz
Citroware #90631 üzenetére
Nem kellett hozzá sok ész, hogy megjósold, vége a Barcelona hegemóniájának. Mivel ez a szint nem tartható fent állandó jelleggel. Egyszerűen képtelenség. Emberből vannak...
Bármelyik csapattal előfordulnak ilyenek. Lásd: Man. Utd., Chelsea, Real Madrid.
De egy valami biztos. A Liverpoolnak soha nem lesz ilyen egyeduralkodása, túl kis halacskák az óceánban.A többi 'poolostól elnézést kérek. Peace ✌
-
-
Tibiajax
nagyúr
hát Barcelonám, ez a produkciótok eddig..... kibaszott gyenge
ezzel szerintem jobb, ha ki sem álltok a bl-visszavágón
-
venember83
nagyúr
Szépen csinálta Deulofeu.
-
Kretén ez a LEq... Bár ma azért valószínűleg belefér...
-
BenHans
addikt
Szép gólokkal terítettük le a bikákat! 4 - 1 Grazie Roma! ♥
-
-
NyxNyxNyx
addikt
FA kupa sorsolás
The full quarter final line up:
Chelsea Vs Manchester Utd
Middlesborough Vs Huddersfield / Man City
Tottenham Vs Millwall
Sutton Utd / Arsenal Vs Lincoln CityAzért az ritka, hogy így bent maradtak a nagyok.
-
BenHans
addikt
Zeman mester odapirított a Pescara-val, 5-0 a Genoa ellen.
Ilyen jól még nem játszottak, biztos meglepte ez a Genoa-t, de azt furcsállom, hogy nem kaptak egy gólt sem. -
Ringman
félisten
válasz
venember83 #90607 üzenetére
biztos azért lőtt gólt, mert palacio előtte 75 percig fárasztotta a védőket
-
BenHans
addikt
Na, Gabigol. Tudni kell helyezkedni...
-
Ringman
félisten
megint palacio kezd...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Citroware #90593 üzenetére
A hertha kapusa már a 40. percben is minden hazafejelt labdára lehasalt, csak hogy érezd az időhúzás mértékét. Mellette a gólt érő hertha szabad nem is volt szabad, Robbenre meg egy sima tizit nem fújtak be (persze ő hírhedt műeső, szóval nem lep meg, ha róla nem mindent fújnak be).
A hosszabbítás hosszabbításáról meg annyit, hogy aktív támadás közben sosem szokták lefújni, 95:00-nál már kb a 16-os sarkánál volt Coman, és úgy 10-15 másodpercen belül kiharcolta a szabadot. Ezt még két időhúző csere nélkül sem állítják meg.
Persze emellett a bayern tinglitanglizott, nem szakadtak meg a győzelemért. De a bírózáson csak röhögni tudok, mivel pont nem a bayern javára tévedett a spori (többször is
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Rendszergazda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro