Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Valaki eltudná magyarázni azt a hatalmas gyűlöletet ami a Real - Barca - ATM drukkerek között van? (face, nso, stb)
Én Realosként nem utálom a Barcát sem az ATM-ot. Az ő meccseiket is nézem mert jól játszanak, tetszik, élvezem a játékukat a szép focit. Ha pl a BL-ben más csapattal kerülnek össze nekik drukkolok, pl mint most a Barca - Bayern meccs ahol a Barcának drukkolok.
A pályán ellenfelek de a valódi életben ők sem utalják egymást. Akkor minek kell trollkodni meg szídnk Messit vagy Ronaldót mikor mindegyik kiváló játékos?
Bl-ben is valószínű a Real - Barca döntő ahol a 2 legjobb csapat a világon összecsap, már alig várom. Ahol persze a Real nyer
-
tigomigocika
senior tag
Van benne valami....
Gary Neville:"A többi csapat taktikailag, és védelmi játékban mérföldekre a Chelsea mögött tanyázik. "
-
B0V9B
tag
válasz
cyberkind #65895 üzenetére
Ennek semmi jelentősége nincs sajna, ahol viszik mint a cukrot annak az országnak a bajnokságát belerakják a játékba, ahol nem azt nem fogják akár mennyien szavaznak rá. Egyébként nem értem hogy mit keres benne évek óta az ír, norvég és svéd bajnokság míg az ukrán és a görög a kanyarban sincs. Hamarabb raknak bele akármilyen Iráni vagy Kazahsztáni bajnokságot mint a magyart.
-
cyberkind
félisten
Juttasd be Magyarországot a FIFA 16-ba!
Na juttassátok, és megveszem életem első és utolsó Fifa-ját.
-
szami777
addikt
Igazad van. Én az eredmények.com tabelláját néztem, ott van ilyen formaösszesítő 5 meccsenként.
Ott azt hittem, hogy az 5 meccs az első 5 meccset jelenti, most látom, hogy az utóbbi 5 meccset és így tovább.
Na mindegy, ha megnézed itt, láthatod, hogy az utolsó 30 meccsen hogyan alakult a tabella, elég siralmas.(#65891) B0V9B
Én nem hegyezném ki bajner bálintra ezt.
Jóval hamarabb elkezdődtek ott a gondok, bár tény hogy szart se csinált. -
itouchfan
senior tag
Jó kis pörgős meccs ez a city-spurs. Jó a city sztem most.
-
B0V9B
tag
válasz
szami777 #65885 üzenetére
(és ekkor kaptak ki pont zsinórban egymás után 3-szor, szóval nem is a feljutásért mentek, de olyan 10. hely környékén mozogtak mikor odament Bajner) Mindketten tévedtünk.
Utolsók meg tuti hogy nem voltak mert a Yeovil úgy esett ki hogy szinte az egész bajnokságot ott töltötte olyan március legeleje-február közepe óta.
(#65887) 7600 GS: Igazából még ahhoz is nagy lenne az arca ha hétről hétre egy topligában bizonyítana és ontaná a gólokat, így meg hogy jövőre 4. osztály...
-
szami777
addikt
" az emlékem nem csal akkor télen még 6. hely környékén álltak mikor odament, ebből hoztak össze egy kiesést."
Az emléked csal
Végig az utolsó 5-ben ingáztak, a legtöbbször az utolsó helyen.
Amit szerintem elszúrtak az az, hogy Monizt hívták a süllyedő hajóra, amikor már nem volt menekvés, így most kudarccal kezdi a következő szezont.(#65884) MikE008
Mengele vagy Mangala? Nem mindegy, kicsit más körökben mozognak/tak.
-
B0V9B
tag
válasz
Cartevo #65866 üzenetére
Ahhoz képest hogy olyat nyilatkozott hogy a Dortmund első számú csatára szeretne lenni, és akár Karim Benzemával is megküzdene érte, jövőre készülhet az Accrington Stanley, Mansfield Town és Morecambe elleni "rangadókra"...
(#65878) 7600 GS.
Egyébként kíváncsian várom hogy mit fog nyilatkozni ezek után, ha az emlékem nem csal akkor télen még 6. hely környékén álltak mikor odament, ebből hoztak össze egy kiesést.
-
NyxNyxNyx
addikt
Hart-nak tényleg olyanok a kirúgásai, mint egy szarvasbikának.
Ez szerintem nem volt tizi.
-
7600 GS
addikt
válasz
IreN!CuS #65868 üzenetére
Ki feszít mit?
Leírtam, hogy mindkét oldalt vannak idióták sajnos többen-kevesebben, akiket a normálisabbak helyretesznek. Teljesen úgy csinálsz mintha nekem fingom nem lenne a két oldalról, holott aktívan olvasom mindkettőt, eléggé képben vagyok a történésekkel. Linkelgess csak nyugodtan ha jól esik (amiből persze majd jön megint az újabb flame war, sebaj), nem fogok tőle rosszul aludni, mivel semmi közöm sincs hozzájuk.
Szép délutánt neked is.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
IreN!CuS #65868 üzenetére
Minek olvasol Madridomot, mikor itt van a realmadridcf reblog, ahol az emberek 2/3-a értelmes és a cikkek nagyobb része is.
persze nyilván most pont azzal kezdődik, hogy már kijárt nekünk a szerencse -
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur #65858 üzenetére
Alapjaiban így van ahogy írod.Én csak az EuroBarcat illetve a Madridom-ot olvasom , viszont még ha a személyes kötödést levonom is sokkal több idiótát látok odaát mint az EuroBarcan. Amikor 99%ban a Real-Barca topic messi adócsalásáról szól a Jr. ügyről meg az uefalona és Messi mekkora autista és ez mellé társul egy iszonyatosan intenzív irigység és az ,hogy az ottaniak legtöbbe elhiszi ,hogy Ők a szegény ártatlanok akiket mindig mindenki szívat és teljesen elvannak nyomva akkor jön az olyan beírás mint a legutóbbi ,hogy szerintem ne kezdjük el kivesézni a két honlapot.
És a legnagyobb idiótáról aki még mindig levegőt vehet ott nem is említettem : R.M.C.F
De ha a GS tovább feszíti betolok pár linket milyen....lássa csak.... -
B0V9B
tag
Bajner "megsúgtákhogyakövetkezőIbrahimovicleszek" Bálinték meg most estek ki a negyedosztályba.
-
Tibiajax
nagyúr
vigyázat, ma harap az Inter..
-
B0V9B
tag
Mondom megnézek már egy jó kis favágó meccset ahol törnek a csontok, erre meg még szebben passzolgatnak mint egy Bundes2-es csapat. Persze minden csapat annyira tud játszani amennyire hagyják, de hát akkor is. Az meg hogy már itt is képzettebb játékosok legyenek mint itthon a legjobbak...
Ha van kedvetek nézzetek bele majd a második félidőbe.
[link]
Az meg már csak mellékes hogy jó 5-6 ezren vannak kint.
-
B0V9B
tag
Neten nézek egy angol ötödosztályú play-off meccset és a hazai csapat olyan szépen és okosan játszik hogy NB1-es bajnokin ilyen kényszerítőket vagy kisjátékokat (főleg ilyen gyors sebességgel végrehajtva) én nem nagyon szoktam felfedezni.
-
válasz
Motion_Blur #65858 üzenetére
+1
-
Motion_Blur
félisten
válasz
IreN!CuS #65856 üzenetére
Madrid drukkerként szomorúan tapasztalom hogy a legtöbb oldal (pena, madridom, madridista) hozzászólóinak jelentős része véridióta tacskó cigógyerek... de a másik oldalon sincs ez másként sajnos. A cikkekből, posztokból is az jön le hogy az oldalak "vezetői" se különbek..
-
törölt tag
válasz
bagyulajuve #65852 üzenetére
Nekem valami olyasmi rémlik, hogy akkor nem indulhatnak, ha lesz külön katalán bajnokság vagy valami ilyesmi.
-
Deck
titán
válasz
bagyulajuve #65852 üzenetére
Az baszna aztán be.. A Real és a Barca egy bajnokságba tartozik!
-
Tibiajax
nagyúr
juventus-eredményt tudja valaki? kikapott?
-
B0V9B
tag
válasz
itouchfan #65847 üzenetére
Majd kiderül, ezért szép a foci hogy szinte semmit nem lehet biztosra megtippelni. És ugye a Real idegenben kezd a Barca pedig hazai pályán. Mármint a BL-ben. Jó hogy van még szoros top bajnokság idén is, sajnos az olasz, német, angol már legalább 1 hónapja eldőltek. Még a francia az ami izgalmas lesz/lehet az utolsó fordulóig.
-
B0V9B
tag
És behúzták. A kérdés az hogy két BL meccs között mire lesz képes a Real a BL helyezésért foggal körömmel hajtó Valencia, míg a Barcelona a katalán mumus Sociedad ellen.
-
itouchfan
senior tag
Tejóég mi van itt
-
NyxNyxNyx
addikt
Lol Bale, de szép lett volna.
-
szami777
addikt
Gyerünk Sevillaaaaa
-
BenHans
addikt
válasz
szami777 #65834 üzenetére
Pont azért amiért szerinte Rooney nem csatár.
Olvastam valahol de már meg nem mondom hol, hogy RvP+Falcao megy, de nem kell neki a borsócska ezért annak örülne ha a Real fizetne különben továbbadja.
Ezért 2 csatárt is akar igazolni hiába van ott Rooney mert szerinte ő a csatár(ok) mögött hatékonyabb.Persze lehet kamu de én lazán elhiszem már hogy ilyen rögeszmés. Ha ez a konokság megy tovább akkor sosem lesznek igazi bajnokesélyesek, mert mindig benne lesz egy blama.
A MU helyzete szerintem a Roma helyzetére hasonlít kicsit, csak nagyobb összegekkel....
CR 3,
ebből 2 fejjel. Már tényleg nagyon kíváncsi lennék egy olyan statra hogy hány gólt szerzett fejjel az idényben BL/Kupa/Liga bontásban. Van ilyen?
-
Deck
titán
Eddig volt veretlen a Sevilla! Hala Madrid!
-
B0V9B
tag
Engem hagyjatok békén Romárióval, Gerd Müllerrel, Eusébióval és a többiekkel, amit Messi és CR csinálnak az már esküszöm hogy beteges.
-
törölt tag
Hihetetlen, hogy a United nem tudott legalább egy x-et összehozni...
80%-os labdabirtoklás, 26 kapuralövés (vs 6), és egy gólt sem voltak képesek szerezni, pedig még egy tizit is kaptak. Simán hozni kellett volna ezt a meccset.Di Maria megint iszonyat gyenge volt, egy szép kapuralövésen kívül szinte nem volt értelmes megmozdulása.
-
cyberkind
félisten
CR beköszönt, tudom, csak 10 ember.
Megint CR, és még mindig 10 ember. -
szami777
addikt
Mu, Bayern, Everton és a Soton is kikapott.
De jó, hogy nem mixeltem ma.____
Mellesleg az angol 2. osztályban a mai 1-1-es meccsen a Tőzsért is a soraiban tudó Watford elbukta a bajnoki címet egy utolsó percben kapott góllal. Nem lehet könnyű így lemaradni a bajnoki címről.
-
B0V9B
tag
Ez a Calhanoglu még szögletből veszélyesebb mint tizenegyesből
-
cyberkind
félisten
A Real Madrid kezdőcsapata a Sevilla ellen: Casillas; Marcelo, Varane, Pepe, Carvajal; Isco, Kroos, Ramos, James; Cristiano és Chicharito. A padon: Navas; Arbeloa, Coentrao, Nacho, Illarramendi, Jesé, Bale
-
B0V9B
tag
A PL-ben sem sok kérdés marad az utolsó 3 fordulóra. Ha jön a papírforma és nyer ma az MU, akkor az lesz a kérdés hogy a City-Arsenal-MU trióból kinek kell selejteznie a BL-ért, a Southampton el tudja-e töketlenkedni az EL-t érő 7. helyet a Swansea-val szemben, valamint hogy a West Brom, Aston Villa, Newcastle, Hull City, Leicester és Sunderland hatosfogatból ki fogja követni a QPR-t és a Burnleyt a másodosztályba? Meg hogy a West Ham vagy a Burnley végez előrébb a Fair Play listán és indulhat ezáltal az EL-ben.
-
L_YKing
addikt
Roncika milyen ideges lesz vajon, hogy nem O a golkiraly?
B0V9B: de csak azert mert az elozo golt Neymar hagyta Messinek
-
B0V9B
tag
Messi volt akkora troll hogy átengedte a tizit Neymarnak.
(#65811) barca0519951: Nemláttam a meccset csak az eredmények.com-ról tájékozódtam, azt hittem hogy ez egy üzenet volt CR-nek a hétközi miatt.
-
L_YKing
addikt
Peldat lehet venni a Barca jatekosokrol roncika...
-
B0V9B
tag
Én egyébként azon lepődök meg hogy egy Burnley, Hull City vagy egy Bournemouth simán feltudnak jutni, míg egy Blackburn, Leeds United, Nottingham Forest, Bolton, Middlesbrough vagy a két Sheffieldi csapat (United és Wednesday) évek, némelyiknél lassan évtizedek óta még csak tűzközelbe se tudnak kerülni a feljutásért vívott harcban.
-
B0V9B
tag
válasz
szami777 #65800 üzenetére
Ha Austin-t elviszi egy PL klub akkor én se hiányolnám őket. Egyébként ott is elképesztő hogy mennyi pénzt beleölnek a klubba és egyszerűen nem képesek bent maradni sose, míg egy West Brom töredék költségvetéssel évek óta elsőosztályú tud maradni.
(#65802) Tibiajax: Én is olvastam, nem semmi történet. 2013-14-ben jutottak fel történetükben először a másodosztályba, rá egy szezonnal meg már bajnokok is lettek. 12 ezres stadionjuk van, ez lesz minden idők legkisebb stadionja a PL történetében. A Southamptonnal igen parázs meccseket fognak majd vívni, asszem 35 km van a két város között. Van egy Csatorna-szigeteki (Jersey) születésű gólvadászuk (Brett Pitman), aki idén 13 gólt ért el. A szurkolók a következő Le Tissier-ként emlegetik arrafelé. Kíváncsian várom hogy mire jutnak majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest