Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
forceberg #215898 üzenetére
Müller a legendájuk, de szerintem egyikük se volt még csak közeli szinten, mint már most Dzsamálka, és még messze a vége...
Soulfly842
Ha meg is sikerülne szerezni őt, hely nem lenne a csapatban, ingyen meg kb bárki hülye lenne elengedni őt, garantáltan a jövő játékosa, én teljesen esélytelennek látom nálunk, Trent logikus lenne, de angol játékosként, jó lenne ő? -
atee_13
őstag
válasz
Soulfly842 #215894 üzenetére
-
cyberkind
félisten
Jamal Musiala has reportedly rejected FC Bayern München's latest contract offer, raising doubts about his future.His contract demands are said to be in the region of £300,000-a-week, with his current deal running out in 2026.
Ajjaj. -
Iramirez
aktív tag
válasz
Soulfly842 #215894 üzenetére
utobbi igen .
-
Soulfly842
addikt
Valaki a múltkoriban linkelt egy streaming oldalt meccsekhez. Akkor nem mentettem el, de most egy meccset néznék (Ludogorec) táblagépről, de nem találom a Rojadirecta-n - így jól jönne.
Ja, meg az Inter-t... az csak külön előfizetéssel működik? Net4 (Network 4)
-
mephi666
nagyúr
...harapnak a farkasok
...rafkósan megcsinálták
-
mephi666
nagyúr
...ezt a retekfalvi gordont be kellett volna húzni: ütik-vágják, de bírja...
-
IreN!CuS
őstag
De rég láttam a Barcat ennyire jól játszani
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #215888 üzenetére
...nálunk szerencsére faszarcú olivér a végén benézte és Szoboszlainak nem adott 2. sárgát, amikor idegből elrúgta síp után
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #215879 üzenetére
5+2 sárga csak az első félidőben, az gyönyörű. Nem láttam a meccseket, de a bírók úgy osztják a sargakat, mintha az életük múlna rajta
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
grizlisandor #215885 üzenetére
nem is kaptak. mehetnek vissza az ólba
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor #215881 üzenetére
Hát ez az ! ?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
grizlisandor #215883 üzenetére
seeeeemmi nem volt... gyönyörűszép, tiszta bólintás, a csirke szeme közé
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
grizlisandor #215881 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
válasz
sherlock82 #215860 üzenetére
Hol vannak a gólok?
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor #215879 üzenetére
Látszik, hogy szeretik egymást.
-
grizlisandor
veterán
Elég paprikásak az ágyúsok.
-
BenHans
addikt
válasz
Ringman #215877 üzenetére
Ja, hogy baxxák meg.
Az első félidőben 3 gólt kellett volna lőni, mert egész egyszerűen annyit lehetett volna. De ha kettőt rúgnak sincs most gond.
A második félidei ótvaros bírói teljesítményre, csak a csapat tudott rátenni egy lapáttal a játékával.
Nem kell két félidőt játszani, kit érdekel, de akkor vagy két góllal kell menni, vagy el kell dugni a labdát mezőnyben. Vaaagy, ha egy van közte akkor felvinni a labdát 3-5 passzból és ott faultoltatni magát valakinek vagy szögi bedobás, de csak a szélen faxkodni és az ellefél térfelén, cinikus focival, vagy ha kirúgás van és nincs meg a labda, robbanni a lepattanóra, vagy labdaszerzés vagy taktikai és kész. De nem volt pontos passz, buktak az átmenetek, felszabadítésok ahelyett hogy a másik sarok felé mentek volna dobásra itt a felezőig nem mentek ki.
Na mindegy, pár idegszállal kevesebb, de még nincs nagy tragédia, rengeteg az új játékos a kezdőben, én számítottam a szeptemberi döcögésre, csak jól jött volna ha a Juve elleni x érne valamit, ehhez kellett volna most nyerni. -
Ringman
félisten
válasz
venember83 #215870 üzenetére
belehúzott a róma is az új szezonban.
-
grizlisandor
veterán
Anthony Taylor 14+2 sárga lapot osztott ki a Bournemouth és a Chelsea mérkőzésén (Maresca is kapott egyet), ezzel új rekordot állított fel a Premier League történetében.
Emellett a Bournemouth és a Chelsea csapata is £25 ezer fontos pénzbüntetést kap az Angol Labdarúgó Szövetségtől a játékosok fegyelmezetlensége miatt, ugyanis ha egy mérkőzésen hat vagy annál több sárga lapot kapnak a csapatok automatikusan jár a büntetés.
Taylort mikor fogják felülvizsgálni, hogy játékvezetőnek alkalmas?
-
venember83
nagyúr
válasz
Creative997 #215873 üzenetére
Hogy *csába ne lenne!? Sértegeted itt a képzelőerőm/alkalmazkodóképességem.
-
Creative997
őstag
válasz
venember83 #215870 üzenetére
Mindig van kifogas
-
mephi666
nagyúr
...jót videóztak ezen a Roma meccsen: egyértelmű onside-ra matyiztak kb 5 percig
...funfact: ha valaki ynwa feliratokat lát a Genoa pályán, ez az egyik legrégebbi olasz klub, amit angolok alapítottak és a 'pool mellett egyedüliként használja a nótát
-
venember83
nagyúr
-
Cs1csó
titán
válasz
sherlock82 #215868 üzenetére
Ha egy ilyen "kiherélt" csapatnak most nem akkor kinek és mikor?
-
Cs1csó
titán
válasz
grizlisandor #215866 üzenetére
A "premier előtt" vagy valami ilyen műsorban az egyik "szakértő" azt mondta, hogy az Arsenal megint nem a bajnoki címért indul, van benne valami. Egyszerűen egy ilyen erős, fárasztó, gyilkos stb. hajszához mint amit a PL és a többi sorozat jelenet, szűk kerettel esélytelen nekifutni.
Newcastle futott ebbe bele amikor negyedikként végeztek tavaly előtt aztán tavaly már nem bírták ezt a több frontos harcot.
Egy őrült elképzelésem lenne de persze emiatt hatalmas felháborodás lenne: hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a PL-re fókuszálnának: minden egyéb sorozatban csak azok játszanának akiknek amúgy is kevés a játékidejük vagy az alap csapatban csak cserék tehát relatíve kevesebb a játékidejük, vagy ifiket bedobni.
Persze egy ilyen durva sérüléshullám esetén minden ilyen döntés is kevés (bár már így a szezon elején? Ez is furcsa)De bármi is a matek nem feltétlen az Arsenal-lal van a gond, hanem valljuk be a City "fertelmesen" erős, már-már gusztustalanul.
Ez kicsit olyan mint:
Cseh Laci vs. Michael Phelps esete, csóri mindig csak második lett. -
Cs1csó
titán
válasz
grizlisandor #215864 üzenetére
Annyira furdalt a kíváncsiság (és az aggódás) hogy megnéztem a TM oldalát és a 22 fős keretből csak 6-an nem lehetnek ott 16-an igen tehát a matek szerint kijön a 11 játékos plusz a cserék is(csak két kapus van tehát a 3. kapus sem zavarhat be)
-
Cs1csó
titán
válasz
grizlisandor #215862 üzenetére
oké de akkor ki fog játszani? -
grizlisandor
veterán
válasz
Cserés lesz a középpálya az ágyúsoknál, ODEGAARD INJURED! Can Arteta 'fix him'?, szerintem a kókler a varázspálcát biztos nem fogja kölcsönadni.
A csirkéknél sérült Ricsi, Solanke, meg MvdV, utolsó kettő sokat dobna a csapaton, ha játszana, meg emberevő Bissouma is kétséges. -
Cs1csó
titán
válasz
Brighton is elmehet a fenébe a tegnap eredményével.
23 órától leadta a Spíler1, nagy részét láttam, elképesztő mennyi helyzetet elpuskáztak, mint ha be lettek volna oltva gól ellen. -
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor #215859 üzenetére
Viszont a mai Spurs - Arsenal feledheti sok góllal a tegnapi negatívumokat.
Brighton is elmehet a fenébe a tegnap eredményével.
United legalább kezd formába lendülni. Legalábbis bízom benne. -
grizlisandor
veterán
Sancho lett a MOTM, ez biztos csak azért kapta, hogy United orra alá lehessen dörgölni a Prime Sancho dolgot.
Jól szállt be, meg voltak jó megmozdulásai, kevés hibával meg a gólpasszáról sem felejtkezzünk meg.Caicedo is megérdemelte volna, mert mióta meg van billogozva a CSK szalaggal, azóta a robotolása a pályán szintet lépett.
Meg Sánchez sem volt ma kutya, sok nagy védéssel meg a büntető kivédésével.Disasi, Neto, Mandueke, Jackson5 a hétre nem kap fizetést.
A fattyú Anthony Taylor meg PL rekordot döntött 14+1 sárga lapot osztott ki a meccsen, a fele elég lett volna, de hát a sárga lapokra kapja a prémiumot a kopasz.
-
grizlisandor
veterán
A cserék összehozták, Sancho gólpassz Nkunku gól.
-
grizlisandor
veterán
Ennyi kreatív támadó meg Cucu is fellèp és alig van helyzetünk.
-
IreN!CuS
őstag
Nem szólnak a srácoknak, hogy nem kapufára játszanak?
-
grizlisandor
veterán
Remélem Marecska a félidőben felrázza a fiúkat, mert ez az egy Jackson5 lövés nagyon karcsú az első félidőben mutatott teljesítménynek.
Gyün Sancho!
-
Iramirez
aktív tag
Közben Milánóban csoda van.
-
grizlisandor
veterán
Fofana nagyon ügyes vagy.
Sánchez véd, na ezért ő véd. Nem értem minek hoztak a nyakára 8 kapust.
-
Creative997
őstag
Hihetetlen miket hagy ki a szosziedad, eddig mázlink van
-
cyberkind
félisten
válasz
Creative997 #215845 üzenetére
Én ezt mondtam itt nonstop, valahogy, Pérez ezt nem akarja látni, vagy nem igazán tudom, hogy miben bízik, sajnos, pont ezért vicces a Saliba féle hírsorzat, mert el nem tudom képzelni, hogy érte is kicsengetne 100+ misit.
-
paatrick
őstag
válasz
Creative997 #215844 üzenetére
Reméljük elég sok benne a gyümölcstartalom mert még balhé lesz ott is
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #215841 üzenetére
...szépen mozizta, ahogy átemelték fölötte a labdát, majd Kluiverték majdnem be is tették
...előtte meg Jackson lábáról lelopják a labdát, a birka meg fut tovább
luxus lenne azonnal fordulni és megpróbálni visszaszerezni... habár ennyi fizetésért: örüljön mindenki, hogy nem csak sétálnak 90 percig fel-alá, hanem kocognak is néha
-
cyberkind
félisten
válasz
Creative997 #215839 üzenetére
Ha ők fel is épültek, Brahim lesérült.
-
grizlisandor
veterán
Disasi kilóg nagyon a csapatból, hisztis mindenki nálunk.
Komolyan Taylor jutott ide sípot fújni?
Cucut lehet lökdösni minden szankció nélkül. -
paatrick
őstag
válasz
Creative997 #215839 üzenetére
Majd Bappi rúg megint kettőt azt jólvan. Ritka ocsmány ez a narancs mez, mint valami fanta válogatott
-
Creative997
őstag
Félek, ez a mai kezdő sem fog alkotni
Militao és Mendy felépültek vagy sérülten játszanak?
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #215837 üzenetére
Neki most még van munkája!
---
De rosszul néz ki ez a Chelsea kezdő.
RB missing. -
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #215836 üzenetére
Rooney? Akkor végre kiesnenek
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #215834 üzenetére
Potter és Lampard felkészül.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #215834 üzenetére
...az a dolguk...
már biztos az új stadion avatójára készülnek és győzelemmel akarnak nyitni... a championshipben
...mégis milyen csúnya lenne már egy Sotontól szopva ünnepelni
-
Creative997
őstag
Everton 2-0 vezetesrol szopik megint?
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #215830 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
...na hát ez Dur(r)an(t)
moslékarcú szépen megette
-
mephi666
nagyúr
válasz
Kaci84 #215828 üzenetére
Gakpo-t simán kezdőbe kéne rakni, mert fejben és fizikailag is fárasztja a védelmet
meg hát Salah cserére is kéne opció, mert látványosan azt is rá akarják kijátszani, amit nem kéne... tegyük hozzá, úgy kezdtük ezt a szezont 3 győzelemmel, ami nem jellemző... lehet a válogatott szünet volt sok... fel kell állni, menni kell tovább, mert most 3-4naponta jön vagy 8 meccs... lehet még bizonyítani
-
venember83
nagyúr
Ez a tavalyi Juve?
-
Kaci84
őstag
Még mindig azt látom, hogy mindenáron Salaht Diazt stb erőltetik amikor bármi miatt nem megy. Nekem pl Domnàl feltünő, hogy ott áll helyzetben de semmi. Most talán 1-et kapott amit neki szántak. Nyílván más is van hasonló helyzetben hogy nem kap, de mostanában elég elöl van. Ezzel együtt az is igaz hogy többet vállalhatna. Mondjuk 2 lövés és 2 betörés kapu felé az nem lenne sok. Bár nem csoda ha nem meri a múltkoriért kis hibáért is megkapta.
-
Tibiajax
nagyúr
szép volt liverpúl. köszi!!
-
Hoppá.
-
paatrick
őstag
Na lehet vakarózni Liverpoolban. Egész kilátástalan teljesítmény volt ez, és most látszik hogy az Arne Slot egy töketlen edző lesz ezekhez a nagy egókhoz, Salahot már a 60. percben le kellett volna cserélnie olyan szar volt, ehhez képest engedte végigjátszani a meccset, hogy még vagy 5 helyzetet elbasszon.
-
grizlisandor
veterán
NES a neve.
Tavaly hasonlóan nem találtak fogást a csirkéken, az új edzővel, most a slotológia is elfogyott. -
mephi666
nagyúr
...copyzzuk a magyar-bosnyákot, itt ma semmi nem fog bemenni
...ez a Jota Silva mint valami Grilis-Gündogan keverék
-
atee_13
őstag
válasz
Soulfly842 #215821 üzenetére
Ne ha nem adják le neki ajtó ablak helyzetbe akkor még a középszernél is gyengébb... Ki fondolta volna
-
Soulfly842
addikt
Salah hozza megint a szokásos szintet. semmilyen zögből inkább rágurítja a kapura, mint hogy az üresen lévő kedvezőbb helyzetben lévő csapattársnak passzoljon.
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #215819 üzenetére
...nem csak az, hanem úgy nézte végig, hogy a labda felé se nyúlt... mintha 100%ra vette volna hogy mellé fog menni
-
mephi666
nagyúr
Ali ebbe miért nem ütött bele?
-
Tibiajax
nagyúr
ha nem lesz képes ma nyerni a 'pool, és ezzel megy az egész szelvényem, nagyon szomorú leszek
-
mephi666
nagyúr
...huhh ennél a 8-21 cserénél megijedtem, hogy negyediknek becseréli Szoboszlai helyett Tsimikast
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #215814 üzenetére
Nem kell ide tikitaka, csak Haaland rúgja be a helyzeteit.
---
Nyunyoóka in da Hauser! -
válasz
grizlisandor #215809 üzenetére
nem tudom láttam e már ennyire jó támadót aki nem tudott focizni. a faszi egy evolúciós anomália
-
mephi666
nagyúr
NF kapus mit fogott
kosarasok csinálnak ilyen cselt
-
Lol, ez mi volt.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #215806 üzenetére
Felbüffent a tej.
Fordított Haaland, vezet a Citykó 2-1 -
grizlisandor
veterán
Gündogan, aki a legtöbb helyzetet dolgozta ki a laligában a szigorú fizetési szabályok miatt kellett távoznia.
Nem SipkaLaporta mohósága miatt.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #215803 üzenetére
fordítást kérek..
-
grizlisandor
veterán
A norvég megint kecsketejet ivott hajnalban...
1-1 -
mephi666
nagyúr
...ez a lóbaszó telivér szépen fúj mindent, ahogy egy NF játékos földre kerül, másik irányba meg kb csak lest képes fújni, ami nem is rajta múlik...
...na most gipszjakab olyan nyilvánvalóan dobta magát, hogy ezt azért nem kapták meg
Yates mikor kap már lapot? ...ha valaki a 'poolból csapkodna így, már zuhanyozna
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #215803 üzenetére
Át is kapcsoltam.
-
kókler megint torokra vette a frank tamás ballt
lehet fordítani
-
válasz
grizlisandor #215801 üzenetére
Mi ez a city mez nekik?
-
grizlisandor
veterán
Hajrá NF!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest