Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
mephi666 #214499 üzenetére
Részlet az önéletrajzi könyvéből:
„Az edzőpályán néha előfordult, hogy kondizás helyett is csak bedobtam egy Monstert. Ugyanezt tette Jamie McGuire is, de páran aggodalmukat is fejezték ki amiatt, hogy túl sok koffein fogyasztunk. Az egyik edzésen aztán a szervezetem teljesen felmondta a szolgálatot – minden erőm elhagyott,borzalmasan éreztem magam.Mindkettőnket orvoshoz küldtek, aki azt javasolta, hogy álljunk le a Monster-vedelésével. Mi meg is fogadtuk a tanácsát, és áttértünk a Red Bullra.”
via Jamie Vardy/Stuart James: A semmiből
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #214498 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #214465 üzenetére
A Leicester - Spurs félidejében elkortyolt egy Red Bullt, majd az 57. percben gólt lőtt.
-
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #214486 üzenetére
18 évesen teheti be a lábát a ködös albionba, addig maradnak kölcsön.
Estêvão a brazil csodánk, ezt a szezont még Palmeirasban tölti.
Van még a Kendry Páez az ecuadori csodánk is ő is marad a szezonra a Independienteben.(#214488) DS39:
Pedig ez a legnagyobb hír juvés berkekből idén.
-
Creative997
őstag
válasz
szotyika77 #214485 üzenetére
Ez egy jó összefoglaló, hogy mi folyik ott. Én értem, hogy lapocka nem tudja elengedni, mert bárka, az egy nagy márka, márkás igazolasok kellenek, hogy megmaradjon a presztízs. Értem, hogy ugyeskedesek kellenek ehhez, de ez a kizsigereljuk az értékeket és megalazo helyzetbe hozunk meghatarozo embereket... akinek meg nem tetszik, mehet a busba, függetlenül attól hogy klublegenda, megannyi címet hozott a csapatnak és edzőként is szinte ingyen vállalta (az hogy edzőként milyen, az másik temakor).
Ahogy már mondtam korábban, hagyni kéne égni a dolgot pár évig. Ha lewa, frenkie féle fizuk kifutnak, hagyni a fiatalokat. Lehet hogy nem jön össze a bl hely, lehet kevesebb lesz a bevétel, de ha nem lesz törlesztés, maradnak a horror fizuk és felesleges igazolasokkal próbálnak operálni, hogy ezeket fenntartsak, el kell végül mindent adni. De aztán mikor a probléma még mindig ott van, de már nincs mit eladni, csak a játékosokat, jöhet vagy a csőd eljárás vagy az olajos kézfogas
-
atee_13
őstag
"A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) Szabályalkotó Testülete ugyanis júliustól bevezette azt a szabályt, hogyha súlyos fejsérülés miatt kell lecserélni egy játékost, az nem számít bele az öt változtatásba. Cserébe az ellenfél is kap egy hatodik cserét az igazságosság kedvéért."
Áhhhh ha jól értem meg fognak szaporodni a fejsérülések
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Napfénysüti #214491 üzenetére
gyertek at az inter-hez.. barcát pihentetni kell
egy darabig még -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Creative997 #214487 üzenetére
Decot konkrétan ki kéne b*szni...
Engem is mélységesen elszomorít ami évek óta a csapatnál folyik.
-
Richard!
addikt
válasz
Peterhappy #214482 üzenetére
Hát jah... Vígan elvoltunk roki nélkül is az egész tavaszi szezonban. És bezony, most lenne egy tarantulalábhajú Williams
-
Richard!
addikt
válasz
Creative997 #214487 üzenetére
10+ év Football Manager után én is tudnék ilyen munkát végezni szvsz.
-
DS39
nagyúr
válasz
grizlisandor #214463 üzenetére
Meg is feledkeztem róla, hogy ő lett az edző.
Így viszont versenyképes lesz a Juventus idén. -
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti #214479 üzenetére
Deco valahogy benyalta magát, de elég pocsék munkát végez osszessegeben. Akit meg kellett volna szerezni, győzni, nem tudja, akit megszerez az meg nem jó
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #214480 üzenetére
30+30, nem tudom a +30 milyen addonok de a bárkát ismerve biztos olyan, ami az eladónak kedvez
Ettől függetlenül nagy mellenyulas. Nincs túl jó brazil jatekosmegfigyelojuk.Apropó, mi van az új brazil sracotokkal? Játszott már valami felkeszulesin? A nevét se tudom hirtelen..
-
szotyika77
aktív tag
Hányinger ami itt a Barcánál megy 🤬🤬😡🤮🤮🤮🤢:
Gündogan, avagy a Frenkie-saga újratöltve
Nincs új a nap alatt, ami a Barcelona vezetését illeti, szépen lassan jönnek egymásra a vitathatóbbnál vitathatóbb és erkölcstelenebbnél erkölcstelenebb intézkedések. A legújabb elszenvedője ennek a mindig is profizmusáról híres Ilkay Gündogan.
A németek kapitánya tavaly nyáron döntött úgy, hogy egy triplázás után visszautasítja mestere, Pep Guardiola maradásra ösztönző hívását, és inkább igent mond Xavi Hernández és a Barcelona invitálására.
Gündo nagyon gyorsan meghatározó játékosa lett a Barcelonának, első gólját tétmeccsen a Clásicón szerezte ráadásul. A szezont végül 5 góllal és 14 gólpasszal zárta, 97 kulcspasszával pedig mindenkit alaposan lepipált a spanyol bajnokságban. Összességében azt hozta, amit várni lehetett tőle. Klasszis játékot, profizmust és alázatot.
A nyáron sajnos mégis arról kell olvasnia a drukkereknek, hogy Gündogan távozhat. No nem azért, mert ő akar, hiszen erről az ügynöke és maga a játékos is elmondta véleményét a napokban. Nem nem, azért, amiért Frenkie de Jongot is ki akarta tenni 2022 nyarán a Barcelona vezetése. No nem face to face, hanem alattomosan, a médiában kreált hírekkel nyomást gyakorolva rá. Ne legyenek illúzióink, ahogyan Bartomeunak, úgy Laportának is van ráhatása a katalán sajtóra, elég csak olyan híreket szivárogtatniuk, amelyekről, bár tudják, hogy nem igazak, de ezzel akár elérhetik céljuk is. Ez jelen esetben Gündogan kipaszírozása a csapatból. Megpróbálják, hátha Gündo, ellenben Frenkie-vel, végül kötélnek áll.
Miért? - tehetjük fel magunkban a kérdést. Nos, a válasz rendkívül egyszerű. Így próbálnak fizetési helyet csinálni a 60 millió euróért leigazolt Olmónak, illetve esetleges további szerződtetéseknek. Bizony, a klubvezetés úgy igazolta le Olmót ennyi pénzért, hogy nem voltak biztosak abban, hogy képesek lesznek regisztrálni. Nem végezték el a házi feladatot, nem kreáltak megállapodásokkal elég bevételt, ami megnöveli a fizetési sapkát, illetve létszámfeletti, magas fizetésű játékostól sem tudtak megválni eddig. Ismét arról kell tehát írni, hogy a Deco-Laporta tengely tervei bedőltek.
Mennyire kell ahhoz kétségbeesettnek lenni, hogy úgy igazolj egy sokadik tízest, hogy a regisztrációja sem biztos? Olmót persze megértem, imádja a Barcelonát, szeretett volna visszatérni, így hitt a klubvezetés szavának, elhitte, hogy biztos lesz a regisztrációja. Jelenleg azonban ez még mindig nem biztos. És ebben a helyzetben képesek sokan Nico Williamszet támadni, mert ő nem hajlandó habira igent mondani, üres ígéretekért hátra hagyni maga mögött otthonát, nevelőegyesületét. Nos, Nico nagyon jól tette, amit tett, vélhetően sokunk tett volna hasonlóan.
Gündót nagyon sajnálom, ahogyan Vitor Roquét is. Mindkettő járulékos vesztesége lesz (?) a vezetés őrültségeinek, fejetlenségének. A bizonytalanba tervezgetik a jövőt, olyan FFP-üresedéssel csábítják a játékosokat, amelyek nincsenek is, miközben a csapat egyik legjobb játékosát próbálják kifúrni a csapatból, akiért tavaly még térdre borulva könyörögtünk, hogy jöjjön ide.
Kettősség van bennem. Ilkay jól tenné, ha beintene a vezetésnek, és ezzel még nagyobb gondba tenné őket, még inkább vakargathatnák a fejüket, honnan teremtenek helyet a pénzügyi fair playben Olmo regisztrációjához, másfelől viszont ennél sokkal többet érdemel, így Xavihoz hasonlóan nem lennék szomorú a távozása miatt. Ő ennél egyszerűen jobb, ne adja a nevét ehhez a cirkuszhoz, amit itt ez a két ember leművel.-Cruyffista
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #214482 üzenetére
...oké, hogy kicsit nyálas, de nem rémlik, hogy így elbánt volna a klub bármelyik játékossal... aki érdemben tesz a csapatért, az garantáltan kap egy legalább 6méteres festményt valamelyik ház falára
...még a szertáros is olyan búcsúztatást kapott, amilyet Messi se...
-
-
Richard!
addikt
válasz
Creative997 #214477 üzenetére
Ahol első szezonjában természetesen 15+ gólt fog rúgni.
Szerintem 1-2 évente van egy ilyen elbszott igazolás. Dembuzi, Coutinho, Malcom, Pjanic, ferrantorresz, André Gomes, Semedo, Arda Turan...Biztosan akad még, de hirtelen csak ennyi kutyaütő jutott az eszembe.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Csak 40M volt, + addonok nem?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Az előző szezon legelcsezsettebb igazolása volt. Nem tudom kinek az ötlete miatt vették de azonnal elküldeném (gyanítom Deco, aki mehet isten hírével).
-
grizlisandor
veterán
Georginio Rutter gyerekért is ki kellett nyitni a pénztárat.
24/25 Leeds -> Brighton €46.70m
22/23 TSG Hoffenheim -> Leeds €41.00mEnnyi pénzért már csatárt is lehet venni.
Leeds jól kiárusítja a legjobbjait, idén nem valószínű a TOP3 nekik a csampóban. -
válasz
szotyika77 #214473 üzenetére
Mehetne vissza a szitibe, kellene majd tavasszal.
-
drachoHUN
senior tag
3-0. Ígéretes.
Allegrihez képest a játékhoz való hozzáállásban óriási változás. Öröm volt látni és nézni, ennyi év szenvedés után.DE KELL MÉG IGAZOLNI:
- szélsőt a támadó szekcióba. Legalább egy embert a kezdőbe, és egyet a padra.
- Egy középhátvédet mindenképpen. Jó lenne kezdő szintűt igazolni, mert a keretben jelenleg csak a Bremer az.- Szélső hátvéd is kell. Cabal és Cambiaso nem fogja végignyomni a szezont. Danilo nem az a poszt.
- +Koopmeiners.
-
venember83
nagyúr
Ma nyugodtan hajthatom fejem álomra. Nehéz volt. Kemény volt. Sokszor nagyon fájt. De végre kezd beérni Allegri munkája!
-
mephi666
nagyúr
Reina szépet mozizott... ő sem tegnap védett a 'poolban.... már azt hittem rég nyugdíjba ment
-
IreN!CuS
őstag
Ez sem nézett ki túl jól
-
mephi666
nagyúr
...ez sem kéz? ...okkey, de akkor ezután a hétvége után mi a fasz az a kéz?
...ez a Yildiz meg elég jó zsugás... már a Bagossyék is megénekelték, hogy "táncba szabad-e vinni Yildiz-t?" ...csak itt épp Yildiz táncoltat mindenkit
-
válasz
grizlisandor #214464 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
Öreg Vardy, nem vén Vardy!
-
mephi666
nagyúr
Vlaho Darwin módban nyomja
...elbaszták a Juventust ezzel az edzővel: 2:0 a meccs felénél, nézem már 10 perce és nem aludtam még el.... mit nézzek így altatónak? ...le kell töltenem 1-2 évvel ezelőtti meccseiket altatónak?
-
DS39
nagyúr
válasz
grizlisandor #214457 üzenetére
Hiba a mátrixban.
-
válasz
cyberkind #214458 üzenetére
A liga szabályzat miatt, mert két év között nem lehet a felénél kevesebbre csökkenteni a bért.
Állítólag próbálkoztak, de Tebas tudjuk merre húz. Az ő fejét az apján kívül Jr. szédítette meg. Ilyen egy igazi jó barát!
Nyugi, én sem vagyok "elégedett" a történtekkel, de ez van. -
grizlisandor
veterán
Mi ez a kétgólos előny a félidőben Juventusban?
-
drachoHUN
senior tag
válasz
venember83 #214454 üzenetére
Nagyon szűk a keret, muszáj volt...
-
drachoHUN
senior tag
Gatti, mint CSK?
Motta takarodj?
-
törölt tag
válasz
Richard! #214377 üzenetére
Abban segítsetek kérlek, hogy hogyan kell definiálni a "zsoldoshadsereget"? Ahogy így olvasgatom a kommenteket a ti kis kedvenceitek se a "megye3", ott is röpködnek a 20-30-50+ millió eurók. Nekem ez nagyon úgy tűnik, mint a viccben is, hogy "az az alkoholista, aki annyit iszik, mint mi, csak nem szimpatikus"
-
grizlisandor
veterán
Joao Félix visszatér! Az Atletico Madrid és a Chelsea mindenben megegyezett egymással. A portugál játékos egy 6 éves szerződést kap a klubtól. Az átigazolási összeg 35 millió font körül lehet, hasonló amit majd a Madridiak fizetnek Gallagherért.
Még egy CF és jók leszünk, JF-nek nagyot kell mutatnia, mondjuk Enzo posztján mehet még nagyot.
Kemény másfél hét lesz szűkíteni a keretet. -
grizlisandor
veterán
válasz
Phoen|x #214384 üzenetére
HAALAND vs CUCURELLA😂 (Chelsea vs Man City 0-2 Goals Highlights) 442oons is megérkezett a storyval.
-
venember83
nagyúr
válasz
BenHans #214446 üzenetére
Nem gonoszkodni akartam, de ő már 26 évesen is panaszkodott, amikor saját tizenhatos elől kellett induljon, mondván, hogy így fáradtan érkezik az ellenfél kapuja elé, amikor sorsdöntő pillanatban jól kell megoldást választani a gól érdekében. S azóta többször felmerült, hogy bizony 60 percet bír. Közben meg 30 éves, nem 34-35…
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #214432 üzenetére
Ebben a tempóban amibe érkezett 120 pecet is tudott volna másnaposan szálkával a nagylábujjkörme alatt.
De értem a célzást, részben jogos is, viszont amíg egy félidőkre vagy 60 percekre be tud állni és ő tudja jelenteni a különbséget a technikájával és a látásával, addig kell és kész, mert ő még mindig ívelt labdából úgy fordul le hogy végig a lábfején van a labda majd olyan érzéssel pörget alá hogy a palinak a nyaka nem kell megnyúljon a fejeshez.Pontosan ezért kellett volna még maradni Tottinak ameddig csak tud járni kis túlzással, mert olyan csapat ellen akiket fel lehet tartóztatni még akár 9 emberrel is, ott gólveszély minden érintése, sőt csodacsereként 15 percekre ha kell menni az eredményért akkor bárki ellen.
Egész más dimenzió egy ilyen játékos vagy ha úgy vesszük több dimenzió, nem ilyen tömegtermék betanított focisták amit darabra veszel és rakod helyre mint a fakockát, egyesek szerint "rendszerbe" és akkor oh wow dejó gyorsan fut, meg 10/9x jól passzolja meg a szögegyszerűt és 150 millió.
-
atee_13
őstag
válasz
venember83 #214443 üzenetére
A bánat se tudja ki az a Rugani, de a csaj vállalható
-
törölt tag
válasz
Tibiajax #214440 üzenetére
Igen, ezért nem mondtam, hogy járjál, csak kötözközdés lett volna. Ettől függetlenül viszont nekem teljesen okés, hogy kezdősípszó előtt fél perccel kapcsolnak be, és a lefújás után fél perccel bontják a közvetítést (ami azért eléggé ki van sarkítva btw), és ez szerintem kábé (rajtad kívül) mindenki másnak is okés. Valszeg ezért is van ez így, mert így legalább valamennyi reklám még lemegy amíg a random bátyja át/kikapcsol. Ha még mutatnák ahogy dobálják egymást a játékosok az öltözőben 1 db reklámot nem tudnának eladni, már rég offolt a nézők 99.9%-a, csak a magadfajta "ínyencek" maradnának/kapcsolódnának be hamarabb, akik nézik hogy kedvenceik igazgatják a golyóikat az öltözőben...
-
cyberkind
félisten
válasz
venember83 #214439 üzenetére
Amiből aztán jól nem veszik meg az olasz meccseket?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #214439 üzenetére
igen.. de én nem akarom nézni őket
és ha mindenhol, minden országban kb pont így lenne a felállás mint nálunk, hogy lassan kezdősípszóig orrbaszájba a relkámok, meg lefújás után is egyből reklámok, akkor.. nagyon sokat nem tudnék én sem ficánkolni. persze
de hála az égnek, (még) nem ez a helyzet. főleg nem a specifikus csatornákon, mint pl a dazn, vagy orange, vagy épp az olasz sky calcoForextroll járjál meccsre, ha hangulatot akarsz
mindenki messze van, aki érdekel, meg akinek a meccseit bekapcsolom. sajnos -
törölt tag
válasz
Tibiajax #214437 üzenetére
Hát, kinek mi. Engem zavar, hogy nem értem mit mondanak, csak folyamatosan ugat valaki, ha tudsz spanyolul oké, de nálam ez nem pálya, angolul tudok, de egyébként ott is ugyanúgy "kinek mikor volt utoljára meccse a másikkal. űmeg hány gólt lőttek az utóbbi idényben", mert egyébként miről is beszélnének amikor középen gurigáznak, vagy épp döglődik valaki a földön, mert koccant az aurája egy másik jétékoséval. A reklám sztoriddal még akár egyet is tudnék érteni, de nekem pl nincs időm warmupokat meg aftereket nézegetni, ha 8-kor kezdődik valami ami érdekel, 8:05 körül kapcsolok egyátalán oda, amikor már biztos megy a lényegi rész, és a lefújás utáni enyhén homoerotikus ölelkezések meg puszilkozások már nem érdekelnek, így nekem a magyar adók is tökéletesen megfelelnek, hamarabb kinyomom, minthogy a reklám elkezdődne. Amúgy, ha trollkodni akarnék, azt mondanám, hogy járjál meccsre, ha hangulatot akarsz, ne a tévé előtt dögöljél, de nem mondom...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Ringman #214436 üzenetére
nem érdekelnek statisztikák, nem érdekelnek az xg-k, infantilis szarságok, meg hogy kinek mikor volt utoljára meccse a másikkal. űmeg hány gólt lőttek az utóbbi idényben.. hangulatot akarok, jókedvű kiabálásokat amikor helyzet van. hogy időben, már bőven a meccs elkezdése előtt odakapcsoljanak és ne akkor, amikor már a pályán vannak.
azt h ne kapcsoljanak el kb egyből, ahogy lefújják a meccset, hogy ömlesszék rám a szájbakurt retkes gané reklámokat
na ezek azok, amiket csak külföldön kapsz megvasárnap este, a spanyoloknál a moviestar pl, a barka-meccs előtt , már az öltözőben mutatja a srácokat. mind a valenciásokat, mind a barcásokat... és még után jönnek ki a folyosóra, pacsi pacsi stb, de ezek kellenek, ez érdekel. nem a gci magyar reklámok
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
grizlisandor #214434 üzenetére
nem nézek magyar kommentárral meccset
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
grizlisandor #214409 üzenetére
..*Az történt, ami várható volt, hogy kikapunk / nyer a sziti / bajnok lesz a sziti
-
válasz
Napfénysüti #214427 üzenetére
-
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti #214429 üzenetére
Real nem híres bajnoki cím vedesrol, ez 16 éve volt utoljára, az előtt meg megint 18 év telt el. De nem vennék még le semmilyen következtetést.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Creative997 #214428 üzenetére
Bajnokságot így is behúzzák szerintem csak mondjuk úgy, álmoskásan kezdtek.
-
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti #214427 üzenetére
Gyönyörű kezdet. Mendynek szüksége volt egy ilyen belépőre a 97. percben...
Kulcsjatekosok halovanyak. Korai gólra raultek, hogy ez megvan, aztán pontrugasbol jött a válasz és nem tudtak felporogni.
Első forduló, szóval jókor jött. A szigeten sosem egyszerű játszani. -
Napfénysüti
nagyúr
Nofene, Real ikszelt és még piros lap is összejött?
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #214416 üzenetére
...és szemmel látható, hogy a kis argentin zseni is hiányozna.
Olyan van aki gyorsabb, olyan is aki jól cselez, olyan is aki jól lő, na de olyan akinek zsigerből jön az érzés a játékhoz ezeken felül és három mozdulatból teremt két komoly gólveszélyt amiből addig egy volt a meccsen összesen, ráadásul az utolsó 20 percre beállva... -
válasz
DeathAdder #214424 üzenetére
A M@d - The concert jobb volt!
Bár igazából azt is elcsépelték már. -
nem tudom ki hogy van, de ettől a freed from desiretől már kezdek agyfaszt kapni, hogy már bazdmeg meccs közben gólnál ennek kell menni
-
-
Iramirez
aktív tag
válasz
venember83 #214366 üzenetére
Még futunk,mi is pár kört Chiesával.
Mondjuk esély a megegyezésre ,zéró. -
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #214419 üzenetére
...az a vicc, hogy a cselszkit előbb basszák vissza hirtelen 2-3 ligával, minthogy a kecskebaszó bandát kicsit is megbüntetnék
...pedig nem kéne több 2-3 pont levonásánál, hogy totálisan átfessék a múltat
-
Creative997
őstag
válasz
mephi666 #214418 üzenetére
Gondolom FA-n múlik. Olaszban a Juve címei az Interre szálltak, ha példát statualnanak a szitin (nem fognak), akkor a PL címek mennek a másodiknak. Ez statisztikailag fasza, de mi van azzal aki 5. volt ezekben az években és lemaradtak a BL-rol? Bár besztlig tudjuk ott jobban dől a le, mint vajmi bajnokok ligája
-
válasz
Creative997 #214414 üzenetére
Elvileg valamikor az év vége előtt fogják előterjeszteni a bizonyítékokat és kezdeni a meghallgatásokat..
dőntés valamikor jövőre. Talán.
Aztán fellebbezés egészen a CAS-ig. Tehát évek, mire bármi lesz, miután a kókler már rég lelépett -
Creative997
őstag
Gyors real gól
-
venember83
nagyúr
Nagyon hiányzik egy Chiesa ebből a Romából...
-
Richard!
addikt
válasz
Creative997 #214414 üzenetére
Asszem idén decembör
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #214403 üzenetére
...mi a szabály? ...csapatfüggően semmi, valami, vagy +1 vádpont és semmi?
-
válasz
Creative997 #214411 üzenetére
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #214404 üzenetére
Változik a boxon belüli kezezés megítélése, mert a játékosok szerint túl sok volt a kezezés miatti tizenegyes
Ezt láttuk az ebn milyen jól működött
és még raharitjak a játékosokra gecc
-
grizlisandor
veterán
válasz
venember83 #214407 üzenetére
Lukaku kell oda, de hát csak az idétlenkedés megy.
-
grizlisandor
veterán
Az történt, ami várható volt, hogy kikapunk.
A játék képe nem volt rossz, fura volt, hogy valami taktikát próbáltak követni a srácok.
Nem értem, hogy miért nem a dán kapus kezdett, akit kifejezetten Mareska kért.
Védelem ok, bár én biztos 3 belső védőznék, de nem értek hozzá.
Lavia Caicedo Enzo középpálya jó volt.
Jackson5 gyenge volt, Nkunku nem sokat csinált, Palmer ok.Cserék:
Neto, DHK jók lesznek, ők a taktikához érkeztek.
Guiu Veiga nem értékelhetőek.CG nekem hiányzott a pályáról,
Továbbra is ott tartunk, hogy kell egy bitang CF, meg szűkíteni kellene a keretet.
Csütörtökön játszunk a Konfettiben egy svájci csapat ellen, remélem jobb végeredménnyel.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #214407 üzenetére
-
venember83
nagyúr
Új rekord lehet ebből. Tonio már így is kifejezte elégedetlenségét a pozitív meglepetések hiánya miatt.
-
válasz
Pont azért írtam, hogy xar.
-
válasz
Dan Sheldon (The Athletic)
▶ A hivatalos kezdőcsapatok nem egy órával, hanem 75 perccel a kezdősípszó előtt kerülnek ki
▶Minden gól után a játékosok 30 másodpercig ünnepelhetnek úgy, hogy az az időintervallum ne számítson bele az aktuális félidő utáni hosszabbításba
▶Mostantól a Premier League Match Centre Twitterfiókon keresztül minden VAR-döntéssel kapcsolatos fontos információt, indoklást közzé fognak tenni.
▶A liga és a játékvezetésért felelős szervezet (PGMOL) a mérközések késleltetésének csökkentését tűzte ki céljául. A meccsek során jobb, átláthatóbb kommunikációra fognak törekedni a nézőtéren helyet foglaló szurkolókkal és a tévénézőkkel egyaránt.
▶ A VAR-szobában még inkább arra próbálnak majd törekedni, hogy csak tiszta és egyértelmű szituációban kérdőjelezzék meg a vezető bíró döntését, további szubjektív döntésekre pedig lehetőleg ne kerüljön sor...
▶Ha a vezető bírót mégis a monitorhoz küldik, normál sebességgel fogják lejátszani a visszajátszást, csak és kizárólag a kontaktnál lassíthatnak be.
▶Érkezni fog az Eb-n és VB-n látott félautomata lesrendszer, de csak a szeptemberi, az októberi, vagy a novemberi válogatott szünet után, mert még mindig tesztelik.
▶Változik a boxon belüli kezezés megítélése, mert a játékosok szerint túl sok volt a kezezés miatti tizenegyes. A játékosoknak elmagyarázták, nem kell a karjaikat a hátuk mögé helyezve természetellenes helyzetben tartani folyton. Ugyanis ha a testhelyzet szimplán a mozgásból adódóan „igazolható pozícióban van”, „indokolt cselekvés hajt végre a védőjátékos” és így ér kezet a labda, akkor azt tolerálni fogják. Vagy ha a játékos földre esik, és a támaszkodó karját éri a játékszer, azt sem büntetik. Tehát immáron nem csak a test mellett, test mögötti kezezés védhető.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #214400 üzenetére
...hosszú még az átigazolási időszak, hátrament betolni pár bidet valami jóképességű mediterrán labdazsonglőrre 60-80milliókért
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest