Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
három
-
mephi666
nagyúr
válasz
cyberkind #176198 üzenetére
...télidőben leszívni, majd elköpni 5-6 méterre úgy, hogy pörögjön a levegőben és üssön lukat a hóba
nagyobb nátha idején egy ilyen jól sikerült turhátlanítás után érezhetően azonnal könnyebb lesz az ember feje (esküszöm egészségesebb módszer, mint zsebkendőbe fújni, mert sokkal jobban tisztít... csak azért nem mindenhol illik alkalmazni
)
-
Viktoár
addikt
válasz
paatrick #176190 üzenetére
Tudom hogy valamennyire összeáll a nyál, én is fociztam elég sokáig, de nem kellett minden 50. méter után köpködnöm.
A fikázásra meg pláne semmi indok sincs. Érdekes módon a japánok tudtak kulturáltan "viselkedni".
Most nincs a pályán Ronaldo, tudnak focizni a többiek.
-
válasz
Soulfly842 #176194 üzenetére
+ a VB vagy 10-15 évvel le van maradva a klubfocitól.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #176109 üzenetére
Na, pont ezért hiányzott volna Ramos is, a legfontosabb gólokat pont ilyenkor szerzezte mindig ő is! :)
-
mephi666
nagyúr
...jól számolom, hogy a vén Pepe ugyanannyi gólnál jár ezen a vb-n, mint CR7? ...csak ő büntetőből?
...akár az arg-por döntő is összejöhet... ez a svájc annyira nem szar, mint amekkora verést előre láthatóan kapni fog most
ui: a svájci barna Fernandes aktívabb, mint amott a Brúnó
-
-
paatrick
őstag
válasz
Viktoár #176184 üzenetére
A váltott iram miatt séta-sprint-séta-kocogás teljesen összeáll a nyál a szádban (míg mondjuk ha elmész kocogni akkor csak kiszárad a szád), nem könnyű lenyelni, illetve ha lenyeled akkor könnyebben tapad meg a torokban akkor meg olyan leszel mintha folyamat köhögnöd kellene, érzed hogy ott van a cucc és nem megy be tőle elég levegő. Ezért inkább kifelé ürítik.
Pl ezért látod hogy a vízzel is inkább öblögetnek meccs közben és kiköpik mint a fogorvosnál. -
hobizoli
nagyúr
káátttűűűű
-
Viktoár
addikt
Annak mi az oka hogy minden sprint után köpködnek meg fikáznak a játékosok? Egy idő után baromi irritáló hogy minden közelin csak ezt látni. Sokszor azon is csodálkozom hogy a meccs végén nem úszva jönnek le a pályáról.
-
Farkassacred
őstag
Ez már foci
-
paatrick
őstag
Ez oszt bement mint a rakéta.
-
Ringman
félisten
lol: [link]
Throwback to when Conte made fun of Hakimi’s penalty-taking
“I’ve been watching him in training, great at freekicks, but If we ever end up in a penalty shootout, everyone needs to die before we let Hakimi take a penalty” -
Ringman
félisten
válasz
OgreImre #176170 üzenetére
ez ilyen, én meg a 1241245 passzt és a 85%-os labdatartást unom.
lásd még josé nyilatkozata:
újságíró: "Man City had the ball for 90mins, more than 80%"
jose: "They can take the ball home, I take the 3 points"120 perc alatt mennyi spanyol lövés ment kapura, kettő?
szerk
tévedtem, egy:
-
OgreImre
senior tag
Én nem tudok lelkesedni ezért a marokkói bunkerfociért, mi lett volna ha a panyolok is 5-4-1-be állnak fel és farkasszemet néznek 120 percig?
A 11-es rúgásoknál már marokkónál volt az erkölcsi fölény, hogy "kivédekeztük, 120 percig nem kaptunk gólt", a panyoloknál meg frusztárció volt, hogy "nem sikerül gólt rúgni".
Nem baj, ha a CR-ék mennek tovább, akkor lesz még egy ugyanilyen mérkőzés amin "izgulhatunk"
Lehet tényleg hiányzott sergio ramos dirty dancingje. -
Piftuka
veterán
válasz
DeathAdder #176151 üzenetére
Ettől tartottam én is. Közel 40 éve szurkolok a spanyol válogatottnak, és rossz elfogadni, de azt kell mondjam, megérdemelte a marokkói csapat a továbbjutást.Nem véletlenül akarták a spanyol fiúk még a 11-es rúgások előtt "dűlőre vinni" a dolgot; csak nem sikerült nekik.
Rossz volt nézni az ötlet nélküli "tili-tolit"... hogy nem volt egy igazi irányító, aki megszervezte volna a játékot... és hogy egyszerűen nem mertek, nem akartak a 16-oson kívülről kapura lőni, még akkor sem, amikor lett volna rá alkalom.Jordi Alba igyekezett felvállalni a "labdaosztó" szerepét, de egyetlen jó beívelésére sem emlékszem. (Pedri részéről sem...)
Enrique erőltette Torres-t, feltehetően az első meccsen rúgott 2 gólja miatt, de Williams 10 perc alatt többet nyújtott, mint ő az elmúlt 3 mérkőzésén. Torresnek egyetlen jó helyezkedése, lefordulása, csele nem volt, és még így is 75 percet kapott... Érthetetlen.Az ő tehetsége és tudása sajnos nagyon-nagyon messze van a "másik" F. Torres-től!
Tulajdonképpen a "Barca-különítmény" nem nyújtott fényes teljesítményt.
Egyébként erre a spanyol válogatottra még azt sem lehet mondani, hogy olyan jó játékosokból állna, mint a "pechvogel" elődei.
És valóban... Ramos simán befért volna a rutinjával, és formájával.
(No és persze nem ártott volna egy Camacho-Hierro-Nadal-Salgado védősor, Iniesta és Xavi a középpályára, valamint Butragueño és Raúl a támadó alakzatba!)
Summa summarum: sajnos nagyon nem jött össze az általam vágyott japán-spanyol döntő!
Talán majd legközelebb...
-
paatrick
őstag
válasz
cyberkind #176160 üzenetére
Szerintem a játékosok is szarnak bele egy szinten túl
VB, EB, újonnak bevezetett Európa akármi. Meg bővítgessék még 48-ra, 64-re. Tiszta agymenés. Már az EB-nek is hülyeség volt a bővítése, így odajutunk mi is bohóckodni, csak már lassan minden értelmes európai focinemzet kvalifikál alapból. Pont elég lenne 4 évente egy VB.
-
cyberkind
félisten
válasz
Tibiajax #176166 üzenetére
Mi van ha mind gyenge, és nincs más opció? Pont az ilyenekért kellett volna legalább egy Ramost vinni, de még talán Nachosnak is lett volna értelme, elvégre csak kiegészítőemberként mindig jól szállt be a Madridban.
Na mindegy, van 2 évük, rosszabb esetben 4 megint összerakni egy világverő csapatot.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Datsyuk #176161 üzenetére
ezt én értem.
de, profik. és még ha egy vb is, miért nincsnek ilyenkor úgy, hogy fogják, elképzelik hogy csak edzés, és bevágják. mert edzésen bekötött szemmel is bevágják, ezt jól tudjuk
de itt meg, egyrészt nekik sem futnak, már akkor látszik meg látszott hogy szar lesz, amikor elkezd lassan menni a labda fele (??).. aztán meg.. gyengén elgurítjaha ennyire gyengék mentálisan, minek állnak oda egyáltalán?
mattheus legalább volt anynira erős, hogy ne vállalja -
válasz
DeathAdder #176155 üzenetére
Hogy baszná meg ez a mocskos vb.
-
sh4d0w
félisten
Na, ez egy 3-3 lesz rendes jatekidoben.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Tibiajax #176146 üzenetére
Egyszer megkérdezték Beckenbauert, hogy miért nem gyakorolják a tizenegyeseket (valamelyik nagy torna alkalmával):
" Mert azt a szituációt amiben a játékosok lesznek, nem lehet gyakorolni."
Remeg a láb, túl sok a gondolat és ez lesz belőle. 90-es döntőben is Matthäusnak kellett volna rúgnia a tizenegyest, de nem vállalta. Ezért állt oda Breme. -
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder #176159 üzenetére
Ezzel szinte biztosan egyedül leszek, de amióta brutálisan felgyorsult a fociélet, nekem qrvára nem hiányzik egy válogatott torna se, pláne a sérülések miatt, lehet itt kompenzálni x összeggel, csak az szart se ér ismét.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
Ezeket a címeket se a spanyolok, hanem a Barca nyerte meg, lehet ezt bárhogy is szépíteni.
City bajnoki címre, én megmondtam ezt a sérülés dolgot: [link]
-
paatrick
őstag
válasz
Barcának örökre fog menni ez a tili-toli agymenés mert nemzetközi mezőnyből összevásárolják hozzá aki kell. Meg a spanyol csapatok védekezése sokszor röhejesen gáz, főleg Messi sztár érájában volt szembetűnő, hogy 2 középpályás meg 1 védő futott mellette 1 méterre, bekísérték a kapuig és végignézték ahogy gólt lő
egy se akarta ellökni felrúgni semmi.
Spanyol nagy csapatba meg ez már nem tud működni mert egyszerűen nincs annyi jó Barca játékos aki tudná mit kell csinálni. Maradt a teljesen passzív hátrafelé passzolgatás. Hátha most edzőcsere jön és akkor váltanak valami erőfocira. Az a vicc hogy emberek meg lennének ahhoz most is
-
Elektrosokk
veterán
válasz
bagyulajuve #176154 üzenetére
-
bajnok a sziti
Gabriel Jesus will need to undergo surgery on the knee he injured at the World Cup, so it’s more serious than expected — confirmed as reported by Telegraph.
-
bagyulajuve
addikt
Belgium felkészül
-
mephi666
nagyúr
csodálatos dupla nullás teljesítmény volt ez a spanyoloktól: 120perc és büntetőpárbaj alatt sem sikerült gólt szerezni... kaput is 11-esek alatt többször találtak el, mint 120 perc alatt
...1 helyett 2-szer, mert ott is sikerült egy kapufa
...vicc
-
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Soulfly842 #176142 üzenetére
nem láttam a mérkőzést, mert edzésen voltam, durva.
-
venember83
nagyúr
válasz
BenHans #176129 üzenetére
Így igaz persze, nincs Serie A állandó Juve győzelem és egyedülálló felemelkedés és bajnoki cím nélkül, vagy így vagy úgy.
"A győzelem nem fontos, hanem az egyetlen dolog, ami számít" - Giampiero Boniperti
Kizárólag a Juventusé, mert ez a közös érdek.
Semmi ilyesmit nem írtam, sőt, anno írtam is, hogy a számos bajnoki cím után ínséges idők jöhetnek, és ez teljesen természetes.A cherubinis cikket azért írtam, hogy látható legyen, milyen összefonódások vannak egyes klubok között, milyen tárgyalások nyomán jutnak el adott árakhoz. Locatelli esetén felmerülhetett Sensi és Demiral klubváltása pl. Buta egyszerűsítés lenne, ha azt gondolnánk, hogy 1-1 deal mindentől függetlenül születik meg, főleg ha voltak ilyen vagy olyan előzmények, pl. a Napoli biztos nem szívesen értékesítene senkit a Juventusnak a Pipita biznisz után.
-
Tibiajax
nagyúr
szeretnék feltenni egy közérdekű kérdést:
hogy a fszba lehet ennyire szarul rúgni egy büntetőt, ezen a szinten?
-
DS39
nagyúr
válasz
venember83 #176123 üzenetére
Attól függ, zöld asztalossal együtt?
(19) -
Grat MaRocco!
-
válasz
Soulfly842 #176142 üzenetére
Budapest nem lesz lángokban, mert nem lesz a népnek mivel felgyújtani...
-
A spanyolok egyébként szándékosan kaptak ki a Japánoktól, hogy erre az ágra kerüljenek?
-
válasz
Soulfly842 #176130 üzenetére
Jaja, két név: Hummels & Ramos.
Rodrit játszatta belső védőként, hogy Busi tébláboljon középen, főleg 120 percet...
-
paatrick
őstag
Hát feleim ha este a portugálok nyernek, akkor a Portugália - Marokkón is eret vágunk az izgalmaktól
A spanyoloknak meg ideje belátni hogy a tili-toli fisi-fosi focit már mindenki kiismerte, újra kell épülni. Kanyarba nincsenek már ezzel a focival.
Brüsszel már lángokban
-
SpaceKombajn
aktív tag
Hatalmas Marokkó!
-
pekoka
tag
K.cs.g spanyolok.
egy Marokkó ellen egy gólt nem lőni. Megérdemlik.
-
LyonnaisFan1
őstag
A REPTER varja szeretettel a hispan valogatottat.
-
Tibiajax
nagyúr
hakimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
sh4d0w
félisten
-
IreN!CuS
őstag
Pápá spanyolok kösz a semmit - kérjetek több madri spanyol sztárt hátha jobb lesz
-
Soulfly842
addikt
Veterán 'Busketta' befért, de ramos nem.
Mehetnek haza spanyol csikók.
Enrique OUT.
Itt sem lesz kitakarítva a stadion
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #176107 üzenetére
Így igaz persze, nincs Serie A állandó Juve győzelem és egyedülálló felemelkedés és bajnoki cím nélkül, vagy így vagy úgy.
"A győzelem nem fontos, hanem az egyetlen dolog, ami számít" - Giampiero Boniperti
Kizárólag a Juventusé, mert ez a közös érdek.A viccet félretéve. Szerinted minden rendben van, és csak szimpla alkudozásról van szó a könyvelésben? A játékosok fizujával is csak alkudoztak a jó ügy - azaz a fentiek - érdekében?
Az értékek meghatározásánál sincs semmi érdekes? Arthur-Pjanic deal?
Ez a háttéralku is abszolút korrekt.
Locatelli mennyire is volt tartva? Erre hogy hogynem mégis két év ingyenes kölcsön(!) és 25 + 12.5 opció 3 éves részletre lett belőle. Ajándék Sassuolo bérlet nem járt hozzá?
Ezzel szemben nekünk a saját nevelésű Frattesit aki 3x lenyilatkozta, hogy vissza akar jönni a Sassuolo valahogy azonnali 30+ milliórara árazta úgy, hogy a Rómának van 30% resell bónusza rá, szóval még jobban is járnának anyagilag ha visszajönne és nem máshova, ja és nem akarnak kölcsönt.
Tudom semmi érdekes, a játékos akarata csak a juve esetében játszik és csak a juve profi tárgyalási módszere segített a jobb dealben.Vagy van spéci kupon?
Szegények csak a körülmények áldozatai. A nyomozás egy tonna papír lefoglalása és a lehallgatás általános, vagy csak a Juventust direkt csesztetik?
Ne szórakozzunk már, nem kell személyes sértésnek venni, nem a szurkolók ellen szól ez, nem is a játékosokról, hanem a simlis vezetésről, ezt ki kell mondani attól függetlenül is, hogy másoknak pl Barcelona szépen próbálják szőnyeg alá söpörni a dolgokat és nagyon nagyvonalú a "büntijük". -
Redneck
nagyúr
Viszlát spanyolok. Megérdemli Marokkó, ők legalább akartak, és a tizenegyeseknél is volt tökük.
-
mephi666
nagyúr
...my name is Bonou, Jászin Bonou
Hakimi a laza
-
Farkassacred
őstag
vicc
-
hobizoli
nagyúr
spain out
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #176120 üzenetére
Szarábia 2x
Bono
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #176113 üzenetére
gondolom fel kell varrni azt a 2. csillagot
-
LyonnaisFan1
őstag
Sarabia.
-
mephi666
nagyúr
...védő szépen kibassza 5ösről az oldalvonalon: "majdnem rúgtak egy öngólt a marokkóiak"
-
paatrick
őstag
Világ egyik megfejthetetlen rejtélye számomra ez a Morata. Én még jól játszani nem láttam, de mindig ott van a csapataiban.
Atletico Madrid utáni Torresre emlékeztet mindig.
-
DS39
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #176100 üzenetére
visszanyomtam megnézni a 11-eseket. az mindig izgi.
-
Redneck
nagyúr
Csak tudnám, minek ültem le megnézni ezt a szart? Spanyolország töketlen, Marokkó meg be van oltva gól ellen.
-
Ez a honosított Khedira a másodikat balfaxkodta el...
-
cyberkind
félisten
válasz
Soulfly842 #176109 üzenetére
Lehet, nem is volt cél nekik semmilyen extra eredmény, mivel fiatalok, kvázi, csak épül a csapat, ami pedig nem rossz, csak kell nekik még pár év.
-
Soulfly842
addikt
Pont ezt mondogattam egy csomószor a családnak... ezeknek a spanyol kis csikók az első éles meccsen el bukhatnak könnyen... ezért nem nyerik meg. Nem bírják el a terhet...
Khmm... ilyenkor szokott jönni jól egy Ramos! Az ilyen kiélezett meccseket pont ő szokta állandóan eldönteni!
-
venember83
nagyúr
válasz
BenHans #176105 üzenetére
Agnelli 2020-ban: "Lehetőségeinken túlnyújtóztunk azért, hogy elsők legyünk. Nagy kockázatokat vállaltunk. Aztán jött a COVID-19... A gépet fenntarthatósági szintre kell hoznunk, hogy különleges műveletek nélkül működhessünk." [@CalcioFinanza]
A nagy kockázat pl. CR szerződtetése volt, ami szerintem határozottan jót tett az olasz bajnokságnak, és szerintem te is ugyanígy látod ezt. Aztán erre jött a koronavírus-válság. Csak a vak nem látja, milyen szerencsétlen volt ez az egész sztori. De azért köpködj nyugodtan, mert egy klub mert nagyot álmodni, aztán hozzánemértésből és objektív tényezők miatt jól megszívta.
A cherubinis cikkben amúgy milyen kivetnivalót találsz? Hogy alkudoztak? Hogy egyezkedtek? Hogy együttműködnek a klubok egyes játékosok megszerzéséhez, mivel adott klubhoz nem igazolhat, de a másik klubnak javára szolgálhat adott játékos?
-
BenHans
addikt
válasz
atee_13 #176088 üzenetére
Plusz mentek kamuban a kifizetések ezzel is cicomázva a könyvelést.
Ilyen apró okoskodásokat nem is említve mint a Suarez ügy.A legszebb, hogy a a süllyedő hajóról leugrálók ezzel beismerik és aláírják a vádakat.
Persze a Juvés Benitoék a nem futball, calcio podcastban mosdatni próbálják a dolgokat, meg azt mondják az egész ligának érdeke, hogy a Juve ne kapjon nagy büntetést meg visszasorolást, persze persze si si...... közben tisztán látszik, hogy egy utolsó elkeseredett próbálkozás volt részükről is a szuperliga a lóvé miatt, és pont ezért ők is megtorpedózták az új Serie A befektetőt, aki úgy adott volna nagyobb lóvét a közvetítési jogokért, ha aláírja minden klub hogy nem vesz részt más új alternatív kupasorozatban.
Olyan vicces utólag olvasni hogy saját maguk röhögnak azon amit már anno is mondtam hogy kamu, hogy a covid itt a legnagyobb baj,
és még néhány cikk magyarul: [link] [link]Szóval ja, végre ismét borult a bili és szív megszakad úgy sajnálom őket.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Redneck #176101 üzenetére
...kedvencem még, hogy "felfutunk a szélen és ívelünk középre" ...aztán a fejjel magasabb, +20kg védők röhögve fejelnek ki mindent
...aztán semmi változás, 90. percben is ugyanezzel próbálkoznak...
...más csapat meg inkább felfut 3 gyors támadóval és a gyors, begyakorolt figurákat megcsinálják a földön, védők meg azt se tudják hova nézzenek
pl braziloknál is mentek a figurák és a hollandok is gyorsan járatták a labdát földközelben... 'poolnál is a tököm televan, ha csak az ívelgetéssel próbálkoznak... szögleteknél látom értelmét, amikor feljön VvD és Matip is, akik életveszélyt jelentenek ilyenkor
-
paatrick
őstag
Na Unai Simon lepkegyáros hozza az izgalmat. Szerintem minden spanyol néző pulzusa duplájára ugrik mikor hazaadják neki
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready