Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
lol silva, egy balerina veszett el benne
-
baluka26
veterán
De aranyos Evra Jr.
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #13191 üzenetére
Multikulti-semmi bajom.
A válogatott viszont legyen nemzeti. -
fatal`
titán
-
szab.tam
nagyúr
válasz
venember83 #13193 üzenetére
azt nyugodtan lehet.
de csak szigorúan huhugás nélkül... -
KisTücsök
addikt
Hajár MU! Egy izgalmas 5-4-es meccset várok.
-
baluka26
veterán
válasz
Tibiajax #13187 üzenetére
Csak 550 ft egy gírossz. Ma már nem is kiabált. Esküszöm megsajnáltam egy pillanatra szegényt.
Amúgy ma beszéltem cimborával Ballack-ról (Bayern buzi a gyerek) aztán azért előadás közepén nagyon benosztalgiáztam. Eszméletlen karrier, és mégsem került Aranylabda közelébe ő sem. Nagyon sajnálom, nekem a szerethető német válogatott jelképe volt. Azóta az újnémet törököktől és ghánaiaktól én inkább elhatárolódom.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
baluka26 #13183 üzenetére
figyelj és tanulj, kicsi chelsea-drukkerecske..
: )
Az Internek a Juventus ellen vívott rangadója, a Derby d'Italia rövidebb múltra tekint vissza, azonban a rivalizálás - ha lehet - még hevesebb, mint a Milannal szembeni. Maga a Derby d'Italia kifejezés Gianni Brera, olasz újságíró nevéhez fűződik, aki első ízben 1967-ben illette ezzel a névvel a két csapat találkozóját. A modern időkben - egészen a Calciopolit követő szankciók érvényesítéséig - csupán ezen két csapat szerepelt megalapításától kezdve folyamatosan az elsőosztályban. Az elnevezés azonban nem innen ered, hiszen 1967-ben még a Milan és a Bologna is makulátlan élvonalbeli múlttal rendelkezett. Sokkal valószínűbb ok, hogy abban az időben ez a két csapat tudhatta magáénak a legtöbb olasz bajnoki címet.
Az Inter további riválisai még a Napoli és az Atalanta, az elmúlt években ezekhez csatlakozott a Roma is, amely az Inter legnagyobb hazai vetélytársa volt a Calciopoli utáni években.
(wiki) -
7600 GS
addikt
válasz
baluka26 #13183 üzenetére
Dankeschön!
Amúgy a sejtésem beigazolódott tegnap az olasz focival kapcsolatban: 3-1-ről otthon kikapni 4-3-ra, ez is csak az olaszoknál lehetséges esküszöm.
Meg a védő is gondolom olyan balfasz hogy 50 centiről nem találja el a kaput. És akkor a kamu tizenegyesről nem is ejtettem még szót.
-
7600 GS
addikt
válasz
baluka26 #13181 üzenetére
Ha már így a témánál vagyunk, akkor elmondanád nekem, mi a különbség a rangadó és a derbi között? Nekem mindig is ugyanazt jelentették, de tudom, hogy más értelemben szokás használni őket.
Persie szerintem ma betalál, így érzem. Az előző tizenkettő meccsen nem sikerült neki, itt lesz az ideje.
-
7600 GS
addikt
Ma este rangadó van pupákok
-
baluka26
veterán
válasz
bandus #13176 üzenetére
Ja, a francia 7. osztályból igazolt Coulibaly és társai? Ha minőségi játékosok jönnének nem lenne ezzel gond, de 1-2 kivételt leszámítva nagyon nincs így. Ha meg tényleg olyan jó játékos jönne, akkor megérné a csapatnak a többletköltséget.
Az itt tevékenykedő külföldi szakemberek meg pont olyanok, mint az itthoniak. A DVSC is ki tudott jutni úgy Európába, hogy a bácsinak nem volt UEFA pro licence...
-
-
Integra
titán
Júniustól minden olyan orosz élvonalban szerepelő csapatnak, mely nem hazai edzőt alkalmaz ötmillió rubeles egyszeri díjat kell fizetnie.
A mintegy 120 ezer eurót a kettős állampolgárok után is be kell befizetniük a kluboknak, a másodosztályban fele ekkora lesz az összeg.
Az orosz futballszövetségénél arról számoltak be, hogy a döntést az orosz edzőket tömörítő szövetség kérésére vezették be.
Az orosz elsőosztályban jelenleg 16 csapatból kilencnek van külföldi edzője, a válogatottat pedig az olasz Fabio Capello irányítja, aki a holland Dick Advocaat helyére érkezett tavaly nyáron.
-
Integra
titán
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Napfénysüti #13167 üzenetére
heti egyszer focizom, ne hülyéskedj..
bár mennék többször is, csak nincs hova, kivelIntegra sajnos a laptomom nem világítós, hello kittys bill-es, ugyhogy ez ügyben sajno nem fogunk tudni megoldást találni, max ha két sör között feltápászkodok
-
Integra
titán
válasz
Tibiajax #13166 üzenetére
erre is van megoldás ám
10 ujjal vakon gépelést tudom ajánlani, vagy... világító klavis laptop. na?süti:
egy ideig kettlebell edzés után este összejártunk különböző multikból teremfocira az angol iskolában, koca foci, főnökök, managerek, apukák, akik budapesten dolgoznak tartósan és élnek a megbízatásuk alatt, magyar, angol, kínai, japán, német, ausztrál etc etc.. meglepően kemény tempó is volt, mert mindegyik focibuzi, de a nagy baj... a térdek. nem való embernek. nekem fontosabb a térden, így abbahagytam. pedig nem vagyok egy puhány valaki. de a térd az térd. -
Tibiajax
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
akkor jó.
ezek szerint (majdnem) mindenkinek jó.
van nagy ööm, bódottá.még jó, hogy nem kezdtetek tapsolós sormintába....
-
Integra
titán
megy éppen a cl összefoglaló. azért kis ratyifej alves ahogy külsővel odaemelte messi elé a labdát abból a távolságból... gyilkos. a psg védelem is csak ott állt és pislogott.
-
szab.tam
nagyúr
huhh.
olvasom a topic-ot.
kik azok, akik jó bajnokságban, jó csapatnak szurkolnak, és elégedettek a helyzetükkel? -
Tibiajax
nagyúr
keresem egyelőre a szavakat most, h vége lett a milánói mérkőzésnek
nem csak a 3-4 miatt, hanem a lefújást követő harci indulatok miatt
ezt a hosszu haju buzit honnan szedték Morattiék, fel nem tudom fogni...Atalanta meg így oda-vissza megverte ezt a vicc kék-fekete gárdát
-
giigz
veterán
[link] Vicc, hogy ilyenre büntetőt megadnak...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
peterszky #13093 üzenetére
nézem a 3. félidőt.
puhl teljesen korrekten véleményezte a meccset.
leonardó faragása mellett sem mentek el.
phul meg is jegyezte, hogy a játékvezetőnek a játékszervezőt is kiemelten védenie kell. nem úgy van, hogy aki arra jár, belerúg egyet. mégha 10 különböző játékos is az.
hajszál pontosan megfogalmazta, ami történt... -
Tibiajax
nagyúr
Rocchiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!
1-0!!!!az öreg, ugye az öreg????..
-
-
baluka26
veterán
Tyű bazmeg, azért a bírók igencsak meg vannak véve kilóra a politika által, ahogy nézem. Megvolt a napi hányás nb1-től, kettő is 5 percen belül
-
NyxNyxNyx
addikt
Ja még annyi, hogy Dempsey a Fulhamben tudott lőni nem? Mert itt olyan erősek a lövései, hogy még beadásnak is gyenge lenne...
-
KisTücsök
addikt
lol ez is milyen gól. Legalább így hozzuk, kemény meccsek lesznek még, ezeket be kell húzni.
-
NyxNyxNyx
addikt
Na ez gáz
... Kiegészítőemberekkel erre futotta. Ha nyáron igazolunk egy Moutinho-t, meg egy csatárt + meggyógyulnak a húzóemberek, lehet belőle valami.
Ez a Lehel, vagy ki a kommentátor meg a világ szégyene ennyi mindent tévesen mondani és ilyen lenézően. Hihetetlen... Úgy beszél Llorisról, mint egy Megye II-es kapusról.
Arsenal meg bejön lassan a harmadik helyre...
-
Boxer001
veterán
Nem látom a meccset, csak az eredmenyek.com...látom minőségi gólok születtek idáig a Chelsea meccsen.
-
Tibiajax
nagyúr
ó ezt a szerencsecsomag sunderland-védelmet......
-
salival
aktív tag
Sterling a héten lesérült, Shelvey meg jobb is hogy nem jött be. Ha létezik igazi másodosztályszint favágó játékos az angol futballban akkor ő az. Múltkor bejött, majdnem kinyomtam a meccset annyira idegesítő a körülményessége, lassúsága, durvasága. Év elején volt néhány jobb meccse, azóta azokból él.
Állítólag Stoke akarja vinni 6-7 m-ért. Pont ideális csapat neki. -
salival
aktív tag
Meg lehetett volna adni, de nem égbekiáltó tizi. Úgyis több mint fél évig nem kaptunk tizit januárig, azóta kaptunk 4-5-öt, most megint várhatunk fél évet.
Amúgy sikerült big samnek stoke kettőt csinálnia a whu-ból. A poolból meg a meccs alapján agger, lucas, coutinho hármason kívül mindenki balfasz.
Suarez meg ha félideig nem lő gólt akkor mindent elönzőzik, elbénázik. Sturridge szintén önző, bár passzolni se tud, Assaidi, Downing szerencsétlenségek, Gerrard, Hendo rendben volt, a két szélső védő meg azt hiszi hogy Messivé válnak a kaputól 30 méterre.Szóval erőcsapatok ellen, wba, whu, stoke nem tud semmit se kezdeni ez a pool.
-
KisTücsök
addikt
Bazeg Azpi. Ez eddig jó nagy szar.
Nem lesz meg a 4. hely, nagy baj lesz.
-
DopeBob
addikt
-
pohár
félisten
a WH most úszott meg egy egyértelmű 11-est, szép...
-
pohár
félisten
de kurva jó ez a Pool meccs, de végre berúghatnák az elsőt Gerrardék
-
Ijk
nagyúr
válasz
baluka26 #13100 üzenetére
Nyilván lett volna belőle ha nem 4-0 a vége.
Jó most nem menjünk bele hogy mi lett volna ha nem adják meg, tovább védekeznek, stb.De úgy tudom hogy az úgymond "csapatkommunikáció" tette szóvá, tehát az edzőnek játékosoknak nincs közük hozzá. Attól meg én nyugodt szívvel elhatárolódom, mint barca drukker.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Tomato firmware
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- általános iskolai rendszergazda
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők