Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
New York City FC. Ez igen. Máris ráunt a Cityre?
Itt amúgy miért nincs egy City szurkoló sem?
-
-
Murder3
addikt
válasz
Napfénysüti #15583 üzenetére
akkor be is kéne tltani azt, hogy egy falunak legyen foci csapata.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Napfénysüti #15589 üzenetére
faterom nagyon régóta mondogatja már, amikor néha együtt nézzük a katalánok futballját, hogy azt a brazil gyereket kellett volna a barcának megvenni..
de tavaly meg is akarták venni, szerintem tudod te is, csak, nem jött össze.. asszem a kért összegben nem tudtak megegyezni aztán a psg meg hirtelen lecsapott rá, ott meg ugye nem volt érdekes a pénz
De még mindig nagyon sokan akarják őt látni Pique mellettbaluka26 komoly látvány lenne ott középen, mondjuk puyollal...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
homeless09 #15580 üzenetére
ez most komoly?..
#15581 Integra nem baj, próbálják megszerezni thiago silva-t
nagyon sok pénzbe fog kerülni, de egyszerűen ő kell. -
válasz
homeless09 #15580 üzenetére
ez szép gesztus szerintem, ha valóban ez a cél
mondjuk nem lenne rossz, ha xavi meg iniesta felkapna egy-egy fehér pólót és besegítene
-
Murder3
addikt
válasz
Napfénysüti #15578 üzenetére
nem a klubcsapat miatt lesz ott új stadion, amúgy meg az eger meg siófok mennyivel jobb?
-
Integra
titán
hummels marad a dortmund-ban
-
homeless09
őstag
"Puyol, Xavi, Iniesta és Valdés ma elutaznak a Bernabéu stadionba, hogy a helyszínen biztassák a Real Madrid játékosait."
-
Sztbeni
őstag
válasz
Napfénysüti #15578 üzenetére
elintéznek mindent... Viktor király hatalma korlátlan. Jó kis bundameccsek lesznek.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Sztbeni #15577 üzenetére
Múltkor Felcsúton fociztam tőlünk nincs messze. Már skkor ledöbbentem hogy stadion ëpül az amúgy se gyenge komplexumnál. Monfjuk evek óta azzal viccelődöm hogy az ország leggazdagabb faluja.
Viszont hogy Nb1-be mennek az tényleg felháborító. Viktor királyunk akkor melyik csapatához fog meccsekre kijárni? Vagy a sorsolást is elintézik neki? -
Sztbeni
őstag
válasz
Napfénysüti #15574 üzenetére
sporthirado.hu-n írják, hogy kik kapták meg eddig a licenszet, és köztük van a Puskás.
Istenem, Puskás Öcsi foroghat a sírjában, hogy ilyen politikai mocsok csapatot neveztek el róla. Ha más kerül majd hatalomra, akkor meg a csapat megszűnik?
-
Sztbeni
őstag
A Felcsút megkapta az NB1es licenszet,szóval jövőre két videoton lesz az nb1ben. Gratulálok! Ekkora csalást. Remélem az UEFA nem hagyja szó nélkül.
-
Integra
titán
jó kis meccs ez az aston villa - sunderland
-
baluka26
veterán
-
salival
aktív tag
PFA Team of the Year: De Gea, Zabaleta, Ferdinand, Vertonghen, Baines, Hazard, Carrick, Mata, Bale, Suarez, Van Persie.
Befért volna szerintem Gerrard is, pl Carrick helyére, mivel élete 2-3. legjobb szezonját futja. Cazorlát is hiányolom, de neki erősebbek vannak talán a posztján. Esetleg Williams lehetett volna Ferdinand helyett a védelem közepére. A többibe nehéz belekötni.
Év játékosa: 1. Bale, 2. Suarez, 3. RVP
-
Integra
titán
válasz
csabamolnar #15562 üzenetére
így legyen, van azért még másfél nap
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
forceberg #15556 üzenetére
Ez nem TV-ből volt hanem egy foteldrukker Vidis monsta aki szerdán az 5-1-nél mellettünk ült. A másik Vidis kolléga korrekten leírta hogy mi volt ő kint ült tegnap a Puskásban. Csak reggel felkaptam a fejem erre az elp*cs*z szóra. A jelzőt amit mondott mellé már inkább le se merném írni.
Nálam egy komoly verés ott kezdődik hogy 4-0 vagy legalább egy 4 gólos siker. az már tényleg nagy pofon. 2 hete mikor megsérültem mi is 7-0-ra vertük a szomszéd csapatot úgy hogy előttünk állnak a tabellán. Na az kiütés volt az edzőjük mikor gratulált a mienknek mondta is hogy szégyelli magát a csapata teljesítményéért. -
válasz
Napfénysüti #15555 üzenetére
A TV-ben is félrebeszélnek sokszor. Pl. aki a focizott, az tudja, hogy a Fideloton helyezetei a kinyílás után voltak. A helyzet nélküli első gól gyakran ilyen mederbe terel egy meccset.
A BL meccseket is a legjobb arab kommentárral nézni, legalább nem értem a mellébeszélést.
-
Integra
titán
gündogan, piszczek és götze is lehet, hogy kimarad a real ellen
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam #15547 üzenetére
pont eltaláltam az m2-n az 1. félidő végét, 38. perctől.
mindent értek ebből a pár percből, és az összefoglaló dumából gunditól.áááá, brrrr, stb...
át is kapcsoltam.
(majd vissza kicsit. önsanyargatás...)***
leoanardo egy jó játékos.
hasznosnak tűnő.
hiába egy hatalmas, (párszor félresiklott pályájú, újraépítendő tehetség), én kib*nám a mezőgazdaságba.
nem idevaló.
(somalia és a többiek igen, csakhogy a rasszaizmus vádját előre letudjuk.)ricardo ma elq*ta. ez van.
és hiába a liga kupa, ma elment a 3. hely.... -
szab.tam
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #15546 üzenetére
ok.
asszem horváth ferenc volt a szpíker, és ő sem vágta hirtelen.
én meg alapból nem tudtam.
és akkor a térddel mi van?
hol a határ?
és akkor mi van az egyéb testnyúlványokkal? répa? (retek, mogyoró), golyó?
és akkor a női fociban ugye ott vannak a test"rések"...***
(na, ezen még dolgozom. kicsit elfáradtam a veletech-en, fel kell ébrednem. a ph-s modding galéria kib*ott jó volt...)
-
Richard!
addikt
Beckham 84.-ben be,92.-ben pirossal le
-
Integra
titán
webb fújja a real dortmundot
-
szab.tam
nagyúr
sp1.
reals soc - val
a 3. gól előtt val védő, csirek felsőcombbal hazad a kapusnak.
comb. az is láb. nem?
mert nem fújta le a b*zi spori..***
más.
fradi meccs.
jó, hogy a veletechen voltam, és nem láttam.
annyira, de annyira tudtam, hgoy aligakupa döntös 5-ös után lesz egy szopás. habár én nem 1-et, hanem 3-at gondoltam.
nem láttam még a meccset, de gondolom,a vidi jól berágott a keddi műsor után.
attól, aki látta:
játék alapján mi lett volna a reális?****
upsz.
sociedad - valencia már 3:2...
jó lesz a hosszabbítás. -
Integra
titán
válasz
homeless09 #15532 üzenetére
lol
-
Ps Vita
őstag
válasz
-
cyberkind
félisten
válasz
Pepe !
-
homeless09
őstag
Lewandowski: "Dortmundban az egyik szögletnél Pepe odajött, majd azt kérdezte: 'Szereztél már négy gólt, nem gondolod, hogy elég volt?'"
-
Integra
titán
válasz
baluka26 #15529 üzenetére
peeersze, 4:1 lett a vége, tudtam, hogy zakó lesz az 1:1 után...
ebben a hamburgban semmi kitartás és küzdeni akarás nincsen, a konzisztencia a nullával egyenlő, katasztrofális védelem és a középpálya sem segít be igazán.. egyszer csúcsfocit játszanak, amivel simán a cl-ben a helyük, másnap tabella utolsótól is kikapnak. vicc. -
Integra
titán
ezt lementettem emlékbe, mert ilyet idén úgysem látok már többet (de lehet, jövőre sem)... a csoda ami 5 percig tartott, aztán jött a kőkemény realitás
-
7600 GS
addikt
-
baluka26
veterán
Gyerekek, ilyet én még nem láttam XDXD
Mindenképp nézzétek majd vissza. -
baluka26
veterán
GECI ÖSSZEVESZTEK KISPESTEIK TIZENEGYESEN ÉS KIÁLLÍTOTTÁK AZ EGYIKET XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
-
NyxNyxNyx
addikt
Na ez is milyen meccs volt már
. Ki kellett volna állítani Sagna-t és lesgólt lőtt Walcott. Na mind1 legalább pörgős volt.
-
pohár
félisten
-
homeless09
őstag
Na Ramsey lábát a lelátón találják meg.
-
7600 GS
addikt
válasz
homeless09 #15503 üzenetére
Miért ne lehetne végülis hinni benne? A fociban bár közhely, de kevés lehetetlen helyzet létezik.
-
cyberkind
félisten
válasz
homeless09 #15501 üzenetére
De örülnék is egy madridi továbbjutásnak !
-
Dinter
addikt
válasz
homeless09 #15501 üzenetére
Szépen kifog sz-pni a dortmund
-
homeless09
őstag
Gyerünk MU meglesz az.
Webb fogja vezetni a Real-Dortmundot
Új hozzászólás Aktív témák
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Milyen autót vegyek?
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Iqos cigaretta
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Okos Otthon kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest