Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
itouchfan
senior tag
Vond, láttad hogy a sz@ros képed kinn van Trollfocin?
-
Peterhappy
őstag
válasz
DeathAdder #117190 üzenetére
Az évtized elején én még abban a párhuzamos világban éltem
Volt minden nagyobb ligából egy-egy kedvenc csapatom, mivel egy haverom nagy PSG-s volt, egy jóbarátom pedig OM-es, én bevállaltam a Lyon-t. Be is rántottak gyorsan zsinórban pár bajnoki címet
Aztán Benzin a Barca helyett Madridba igazolt, én ezen pedig úgy begőzöltem, hogy még a Lyon-tól is elpártoltam. Érett gondolkodás, mi?
Hiába no, már akkor sem az eszemért szerettek a nők. (Sem. Igazából egyáltalán nem voltak oda értem
)
-
Ringman
félisten
válasz
forceberg #117195 üzenetére
vótmá pár éve amikor a 444 végigfotózta hogy mennyien vannak egy fordulóban: Sokkal kevesebben járnak Magyarországon meccsre, mint amit a klubok hazudnak
asszem régebben is belinkeltem már. (lehet többször is)
-
DeathAdder
veterán
válasz
forceberg #117192 üzenetére
Tuchel is keményeket beszólt a múlt héten a sportigazgatónak a nagy nyilvánosság előtt, eléggé állhat a bál psg-ben. Nekem ezért Tuchel nagyon antipatikus, sosem értettem mi értelme így kiteregetni a szennyest.
Amúgy hogy beszél franciául, hogy rohadjon meg a vacsorája
hihetetlen bazdmeg. Múltkor Lőv mondta hogy Tuchelékkel tanulják a nyelvet, mert nulla a francia tudásuk, erre néhány hónap után már francia nyelven nyilatkozik, és diskurál, rohadtul irigyeltem mindig azokat akikre ennyire ragad a nyelv
-
válasz
A bagázsból Tucheléket sajnálom valamennyire, hogy Jr. megint kiesett egy elég fontos időszakban.
-
simondr
senior tag
válasz
"tipikus lúzer csapat mint a pool, arsenal, akik a legnagyobb vadakat is el tudják ejteni és partiban lenni velük, ugyanakkor meg bárkitől képesek kikapni és bármit képesek elbalfaszkodni."
+1
-
DeathAdder
veterán
Mekkorát ment tegnap a Lyon
kocsmában kommentátor nélküli hangsáv volt, zengett a stadion ahogyan egyre közelebb kerültek a tetvek szüzességének elvételéhez, pedig a kcsg lepkeagyú di maria hogy táncikált a vezető gólnál a kamion méretű egójával
Imádtam
Tudtam hogy meg fogják verni a csürhét.
Egy párhuzamos univerzumban akár Lyon drukker is lehetek, néha annyira tudok azonosulni velük, tipikus lúzer csapat mint a pool, arsenal, akik a legnagyobb vadakat is el tudják ejteni és partiban lenni velük, ugyanakkor meg bárkitől képesek kikapni és bármit képesek elbalfaszkodni. -
Cartevo
őstag
Már csak a Juve veretlen a top 10 európai ligában.
-
bagyulajuve
addikt
durván nagy bravúrokra képes Donnarumma
-
Cartevo
őstag
-
törölt tag
Upcs vagyok az első Real meccset nézem idén, ki ez a közvetítő csávó és miért nem tudja Brenzeeeema nevét kimondani?
Elég idegesítő...
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #117183 üzenetére
miféle jövő évi bl? ahhoz oda kell érni a 4. helyre
-
venember83
nagyúr
A Juve vereséggel felérő döntetlent ért el, az Atlético kikapott. Oké, BL-re készülnek a srácok, alapoznak, tartalékolnak, vannak sérültek stb. Na de az Inter? Fejben már a jövő évi BL-re készülnek a srácok?
-
hobizoli
nagyúr
LOL és Benzema
a vegen meg tenyleg...
-
máyköl
veterán
válasz
bagyulajuve #117180 üzenetére
igen, sajnos sokszor csak így tolják fel az adott játékos árát mégjobban...
-
Ringman
félisten
hamsik -> kína [link]
-
Ringman
félisten
a sassuolo, torino, bologna, chievo ellen 6 pontot szerzett 7 meccsen az inter, ez no komment.
-
BenHans
addikt
válasz
Ringman #117172 üzenetére
Bocs, de ezen én is felnevettem a tv előtt ülve
Amúgy majdnem be is húzta ballal.
De a Spalletti vezércsel lényege az volt, hogy Icardiról és Lautaroról elterelje a figyelmet, aztán ha véletlenül magasan jön a beadás és megtalálja a fejét, akkor jó ő is.Icardi pedig megkapta az ellenféltől a meccslabdát, úgy más lehetett volna. Ha ezt is beleveszi a kopasz az értékelésébe, ha másban nem is de ebben igaza lesz, ezt nem neki kell berúgnia.
Nálunk minden értékelésben szerepel a tartás, a következetesség és a karakter.
Valamit mondani kell és ez jól hangzik. -
Ringman
félisten
spalletti csatár csere: bejön rano fejelni
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #117170 üzenetére
Mihajlovics most bizonyít az Inter ellen, hadd vegyék számításba a következő évre Spalletti utódjaként?
ó, ne! -
venember83
nagyúr
-
Ringman
félisten
egyébként megdöbbentően gyenge a bologna védelme, de ez is megugorhatatlan feladat az utóbbi időben.
-
Ringman
félisten
btw van normális edző csapat nélkül akivel ki lehet húzni egy fél idényt? (aztán jöjjön simeone végre)
mou nem ér -
LyonnaisFan1
őstag
A Fradinak, vagy a vidinek még kicsit várnia kell Dzsudzsák leigazolásával
… de addigra csendes torpedóként a Puskás is megérkezhet, mint potenciális kérő.
-
Ringman
félisten
A 98-szoros válogatott Dzsudzsák Balázs meghosszabbította szerződését, és egy teljes évre az Al-Ittihad Kalba játékosa lesz. Pár hete azt nyilatkozta, ha hazaigazol, nem az anyagiak miatt teszi, hanem mert megkapja valahol a tiszteletet.
A Fradi edzője, az ukrán Szerhij Rebrov csütörtök este azt nyilatkozta az M4-nek, hogy ott volt a klubnál a 32 éves középpályás néhány hete a felkészülési időszakban, de aztán eltűnt.
"Lehet, ahogy látta az edzéseinket, ő döntött úgy, hogy ez túl sok neki" -
LyonnaisFan1
őstag
CR kilátogatott egykori klubja mérkőzésére. Igaz sok öröme nem lehet eddig, a Sporting 1-0-ás hátrányban a liszabboni derbyn, és egy videóbírós döntésnek hála csak egy a hátrány.
Egy CR most elférne a Sportingba.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #117161 üzenetére
nem csak a játékot gyalázzák, már a mezt is..
-
-
válasz
LyonnaisFan1 #117157 üzenetére
Szerintem tegnap a Valencia játékosok hátán is ott volt kínaiul is...
-
itouchfan
senior tag
Szeeeep gooool.
Ez a Lichsteiner klasszis játékos. Ahogy higgadtan megoldja, átveszi, és nem pedig izomból kipüföli a lelátóra...gyönyörű.
-
-
Tibiajax
nagyúr
ezt is megértük, kínai macskakaparással vannak a nevek kiírva az inter-mezek hátára..
hányok. komolyan mondom, hányok -
NyxNyxNyx
addikt
Na gyerünk Arsenal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bittorrent topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Filmvilág
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Peugeot PHE200 Mont Blanc - kerékpár
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest