Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartevo
őstag
Utólag könnyű ökörködni, de állítom, Kepa még a lövőket is megzavarta.
-
LyonnaisFan1
őstag
Kivédte Kepa. Nyílt még a szétlövés
-
-
LyonnaisFan1
őstag
Mindkét fél reakciója érthető, de attól még Kepa egy …
Ilyet még Terry sem tenne meg, pedig ő élő legendája az együttesnek.
-
Viszlát
addikt
Sarri-nak annyi, már egy cserét sem tud végrehajtatni a csapatával...
-
válasz
LyonnaisFan1 #117989 üzenetére
faszfej nem akar cserét, ezen fog nekik elmenni a kupa.. Cabellero jó tiziölő
erre nem akar lejönni, hát befosok
kib@szott latin vér -
LyonnaisFan1
őstag
Kepa megy a feje után, és ez a londoniaknak sokba kerülhet.
-
-
Ringman
félisten
most nézem, hogy a valencia eddig 25 meccsből 15-öt döntetlenre hozott, az elég erős szám, ha ez lesz trend, akkor rekord is lehet belőle.
-
Cartevo
őstag
válasz
Peterhappy #117983 üzenetére
A riporterünk nem tudta megerősíteni az előbbi lest.
Nem tudja, hogy lesnél a végtagok nem számítanak. -
Viszlát
addikt
Hú mekkorát ment a csapat a második félidőben. Ez a mentális erő hiányzott nagyon korábban, úgyhogy ha akkor szidtam őket, most meg kell, hogy emeljem a kalapom, mert minden nehézség ellenére sem játszottak alárendelt szerepet, sőt, egy cipőnyi lesen múlt a győzelem, de helyzetünk is több volt. Még Carragher is elismerte, hogy semmit nem tudott megvalósítani a Liverpool, tökéletesen semlegesítve lett a játékuk.
Rég izgultam ennyire a csapatért, jó volt.
-
-
-
máyköl
veterán
válasz
DeathAdder #117979 üzenetére
hány százalékot adsz a pool -nak most, hogy bajnok lesznek?
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #117905 üzenetére
Amúgy most megy majd a Spurs a Chelsea otthonába. Ha ott bukó, akkor már csak 4 pont az előny az Arsenal és a Chelsea előtt, ha ők hozzák a meccsüket. 4 pont meg semmi.
Ligakupa döntőt nézi valaki? Engem ez most olyan hú de nagyon nem tud érdekelni. Remélem nem a Chelsea nyer.
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Ringman #117971 üzenetére
nyugi, nekünk is meglesz az a biztos kis 0-1ecske...
vagy nem
fio elég masszív mostanság, én azért reménykedek. borja, joao mario középpálya lehozza a meccset, fnem lesz miért aggódnunk, hátradőlve nézhetjük majd a varázslatot
icardi egy kis csicska, hamar el lesz felejtve. csak valami értelmes csúcs támadót hozzanak, azért imádkozom, ne valami söpredéket
valami igazán nagy név kellene, mint anno r9. a népek ismét tódulnának az utcákra, miláno megbolondulna. ki kell nyitni a bukszát barátom, icardiból befolyt pénzt megpótolni, aztán hajrá
hát igen, csak hát ugye a felvázolt jövőbeli milánói tervek, azok vajh mennyire lehetnek majd kecsegtetőek egy nagy sztárnak.. -
-
máyköl
veterán
Azt gondolom, hogy sajnos nem lesz bajnok a Pool...
-
Datsyuk
aktív tag
Húúú ez a Pool meccs......
Nem tudom, valaki szólt a liverpooli játékosoknak, hogy ma ez egy pontokat érő mérkőzés volt? Úgy játszottak mintha egy vasárnapi jótékonysági sörmeccs lett volna. Semmi mozgás, nem volt egyérintőzési, iszonyatosan pontatlanok voltak és egy halom eladott labda ez mellé. Örülhetnek, hogy nem kaptak ki. Borzalmas volt.
Megkockáztatom, nem lesz bajnok a Pool. Ennyi sérülttel rendelkező Manchestert meg kellett volna verni.
-
Ringman
félisten
válasz
Tibiajax #117970 üzenetére
viszont este nem nagyon számítok pontszerzésre, max X lesz, jól magunkra húztuk a milan-roma-lazio hármast (feltételezem utóbbi hétfőn megcsapja az udinesét)
szerk:
wtf-effekt: [link]A Corriere dello Sport teóriája szerint könnyen lehet, hogy Mauro Icardi már lejátszotta utolsó mérkőzését az Inter szerelésében, mert a milánói gárdánál szerződést hosszabbítani nem akaró támadó meg akarja műttetni az általa fájlalt térdét, hogy a jövőben ne fájdalomcsillapítókkal kelljen játszania.
Sőt, állítólag a Manchester United is érdeklődik Icardi iránt, ahonnan az Inter Romelu Lukakut szemelte ki az egykori kapitány pótlására, míg a másik Icardi-pótlék az Atalanta kolumbiai gólfelelőse, Duvan Zapata lehet.
lukaku, anyám borogass! (de kíváncsi vagyok a MU-szurkoló topiktársak véleményére)
zapata meg 27 éves, 1 (egy) kifutott fél/kétharmad szezonnal
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #117969 üzenetére
meglesz. nyugi, meglesz
0-1 -
venember83
nagyúr
Most támadhat a Bologna határozottabban, érdekessé válhat még ez a meccs.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #117963 üzenetére
megfogta a semmit?...
-
BenHans
addikt
Digisként én még új vagyok a Spíler nézők között, de ez a pali aki 2 percenként "beleszakért" a meccsbe kurta idegesítő.
Elisszon
Fándájk meg azért a világ egyik legjobb védője, mert kétszer egymás után jól avatkozott játékba, még "Pogba bombaerős" lövésébe(ami egy belsős csavarás volt #nevermind)is beletette a fejét.Olyan tudományos fantasztikusnak álcázza a faék egyszerűségű észrevételeit, hogy lassan úgy érzem magam mint egy mlm termékismertetőn.
-
Enzolord
addikt
Hát, hogy bassza meg, 3 csere sérülés miatt az első félidőben! Hihetetlen!!
-
Viszlát
addikt
Nem mostanában vártam ennyire az első félidő végét...
-
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
DeathAdder #117960 üzenetére
Bibiana Steinhaus? régi motoros már
asszem Ribéry egy szabadrúgás közben sutyiban kikötötte a cipőfűzőjét tavaly, mondjuk azt megnéztem volna, hogy egy férfi bírótól mit kap erre...
-
-
válasz
DeathAdder #117960 üzenetére
Megsúgok neked valamit: Spanyolországban még rosszabb a játékvezetés.
-
válasz
Citroware #117958 üzenetére
Más bajnokságokat nem nagyon nézek, de az angol biztos hogy botrány.
Ja a BL előtt megnéztem egy bundást, és nagyot néztem amikor Augsburg-Bayernen egy nőstény volt a játékvezető, és ugyan elég lassú teszetosza volt a játék, de határozottan és hiba nélkül bíráskodott.
Mondjuk megnézném ahogy az ilyen Herrara, Luiz, Henderson féle vad tahók ráförmednének
-
válasz
DeathAdder #117957 üzenetére
Mondjuk ki csapni való banda és félek ,hogy ezen még a videóbíró se fog segíteni :/
Citroghost: aki nem dolgozik az nem hibázik
-
Van olyan bíró, aki nem szar?
-
-
omfgk
veterán
válasz
venember83 #117954 üzenetére
Ha kizúgnak a BL-ből akkor év végén gondolom elküldik Allegri-t.
Zidane elég kézenfekvő utód lenne minden szempontból.
-
válasz
DeathAdder #117952 üzenetére
Én amit eddig láttam Michael Olivertől az eléggé gyenge volt .
-
venember83
nagyúr
Allegri: „Unalmas lenne mindig csak nyerni”
Értem én, hogy nagyszerű dolog izgalmas párharcokban feltámadni egy Bayern München és egy Real Madrid ellen, és pengeélen harcolni a továbbjutásért, vagy hogy két BL-döntőig elmenetelt a csapat, és azokon megpróbálta felvenni a harcot kevésbé esélyesként a Barcelona és a Real Madrid ellen, de rohadtul zavaró, hogy ezek a párharcok mind-mind kudarccal zárultak.
-
-
válasz
simondr #117951 üzenetére
Viszont többször volt olyan is, hogy látványosan a Spurs ellen döntött.
Egyszerűen szar játékvezető, ahogy a legtöbb. Michael Oliver az egyetlen talán aki so so elmegy (milyet jinxelek most, holnap tuti valami oltári baromságot fog csinálni
), meg Clattenburg de az meg nyáron elhúzott az arabokhoz.
-
simondr
senior tag
válasz
NyxNyxNyx #117950 üzenetére
Lehet hogy igazad van, de aki érintett az angol fociban és utálja az Arsenalt, az általában a Tottenham sikeréért szorít, mivel köztudottan a legnagyobb riválisok.
Valamint az sem véletlen, hogy annak a bizonyos Spurs gólnak mennyire örült, habár az Arsenalnak ebből semmilyen kára nem származott -
-
válasz
DeathAdder #117942 üzenetére
Igen, tényleg, összekevertem. Pedig még láttam is azt a meccset, amikor a Sporting színeiben a MU ellen játszott és már ott el akarták vinni.
A tavalyi év díjátadásai között mégis az volt a legszánalmasabb, amikor augusztusban az előző évi BL legjobb játékosa díjat is Modric kapta. Teljesen vicc. CR a saját rekordját állította be 15 lőtt góllal, és ezek között volt egy-két nem akármilyen gól is. (pl a Juve elleni ollózós)
Aztán közben volt egy VB, ahol Modricnak jól ment, és hirtelen megkapja a BL legjobb játékosa díjat. Komolytalan az is. Vagy lehet, hogy amiatt kapta, mert CR átigazolt közben a Juvéhoz? Tökmindegy, mindkét esetben gáz, egyiknek sem kellene megfelelő indoknak lennie, amiért megfosztották tőle. Elvileg a BL meccseken mutatott teljesítmény alapján kéne odaadni. -
-
válasz
DeathAdder #117939 üzenetére
Szerintem nem tojt a hazája válogatottjára, főleg, hogy a szövetségi kapitány helyett ő válogatta ki, hogy ki lehet a válogatott csapatban. Egyszerűen csak nem ment neki annyira jól, mint a Barcában, mert más rendszer, más taktika.
C. Ronaldo azért (is) jobb játékos, mert ő különféle rendszerekben is a legmagasabb szintet tudta felmutatni. A Porto-ban is kitűnt, aztán a MU-ban is, a Realban is, a Juve-ban is, és a portugál válogatottban is bizonyított.
Ha már itt tartunk, 2018-ban is neki kellett volna kapni az aranylabdát, ezt szerintem még nem volt alkalmam itt leírni.Modric díja nagyon mondvacsinált lett. Komolytalan szimpátiaszavazás az egész.
-
Tibiajax
nagyúr
ajánlom figyelmetekbe [link]
mai napon ingyen lehet nézegetni a digitális tárat. aztán már csengetős a buli.
-
válasz
Citroware #117926 üzenetére
Az igaz hogy rendszerben tud ő is (ahogy bárki más) a leghatékonyabban működni, az meg a PL-ben Guardiola szitije lenne, ahol ugyanilyen jó lenne szerintem.
Ettől függetlenül olyan skillekkel ami neki van bármelyik csapatnak komoly upgrade lenne. Nyilván nem tudni milyen kedvvel focizna hétről hétre egy középcsapatban ahol faragnák egész meccsen, ezzel kapcsolatban lehet szkeptikusnak lenni, hiszen hazája válogatottjára is mintha nagy ívben sz@rt volna a VB-n.
nem úgy mint cé
-
LyonnaisFan1
őstag
Egy teljes vérfrissítés évekbe telne, de ha ez kell a megtisztuláshoz. Ahogy nálunk is. Az infrastruktúra adott lenne itt miskolcon. Egy új egészségügyi központ is épülőben a stadion közelében. Pályák vannak bőséggel.
Pátkai a faszért nem baszta be azt a gólt ellenünk, kevésbé fájhatna a fejünk. Errefel a kapufára verte.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
LyonnaisFan1 #117936 üzenetére
Dehogy vezettek. Ennél az Illés-Kóbor-Halmai-Tóth négyesnél rosszabb nem lehet.
Ezt a pármondatos interjút olvastad? Szerinted? Normálisak ezek?
Sokan konkrétan már a lombardos időket emlegetik. Egyébként én ezekből kinézem még azt is, hogy kb. ugyanazt megcsinálják, mint a zacis petya: viszik az NB2-es jogot, meg az akadémiát máshova.
De tudod mit? Bár vinnék is a pics@ba. És elkezdheténk az egészet előlről, a megyeiből, helyi gyerekekkel, normális vezetőséggel, meg stábbal. Aztán 5-6 év múlva talán újra az NBI közelében lehetnénk.
-
LyonnaisFan1
őstag
De szééép. Inkább nem küldik el ezt a kóklert..
Kezdem azt érezni, hogy a ti vezetősségetek undorítóbb, mint a miénk, pedig a ligában sztem ebben toronymagasan vezetünk. Mármint a hozzá nem értők vezetősségében. Több igazgatónk van, mint igazolt profi labdarúgónk. Erre varrj gombát
-
vond
MODERÁTOR
válasz
LyonnaisFan1 #117934 üzenetére
Nem akarják, mert 4 havi pénzt ki kéne neki fizetni. Ilyenekkel magyaráznak. Ekkora balfaszokat, komolyan.
Valami egyébként biztos megy a háttérben.
-
sh4d0w
félisten
Horváth Ferenc, a "mesteredzö" : a csapata hátrányba kerül a 78. percben, ezért a 85.-ben cserél kettöt...
-
vond
MODERÁTOR
Sikerült kikapni ettől a rémgyenge Videotontól is, frankó.
Kovács Pistike gól, meg pár csudálatos fetrengés.
Pedig most lehetett volna kicsit faragni a hátrányból.
-
salesman
őstag
Fradi : Pufkás 4:0
Még több tahótamogatás kell és még több stadion! -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
DeathAdder #117791 üzenetére
Tipikus Simeone, tipikus argentín reakció. Ott aztán van szenvedély
-
itouchfan
senior tag
Milyen pofonba szalad be a nemtomhány meccse veretlen DVTK...
-
válasz
DeathAdder #117923 üzenetére
Mostanában tényleg magához képest is kiemelkedő formában van, pedig az utóbbi néhány évben mintha halványult volna, korábbi éveihez képest. Ha így folytatja, idén kaphat egy aranylabdát megint. (Érdekes statisztika: az elmúlt 6 évből mindössze 1 aranylabdát nyert.)
A PL-es felvetéseddel viszont nem értek egyet, szerintem egy angol csapatba igazolás esetén még azt a szintet sem hozná, amit a saját válogatottjában mutat, és ezzel mindent elmondtam. Agüero-t jobban utálnánk. Kivéve, ha pont a Guardiola City-jébe igazolt volna, egyedül ott tudom őt elképzelni ennyire villogni, de ez a City csak másfél éve játszik így.
-
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder #117923 üzenetére
A Sunderland meg a Championshiphez! 😉
-
Rendkívül örülök h Messi nem a PL-ben játszik, nagyon tudnám utálni ha egy rivális csapatnál lenne
így meg csak ámulok hogy mekkora korszakos zseni.
Leeds meg egyre közelebb a PL-hez
-
salesman
őstag
Csak a Fradi!
-
válasz
DeathAdder #117919 üzenetére
Van osztrák DAZN előfizetésem, ők is ugyanannyi élő meccset adnak csak, mint a Spíler/Digi.
Igen, ősszel visszaveszi a Sky a PL-t, és elvileg ők se fognak több élő meccset adni, mint a DAZN. -
válasz
szabogabor10 #117918 üzenetére
Német DAZN lesz amire te gondolsz ha nem tévedek, de az is csak német meg néhány nyugati országból érhető el. És egyes nyelvek szerint jövőre már azt is befagyasztják.
-
válasz
DeathAdder #117916 üzenetére
Azt nem tudod, hogy Európában (UK-en kívül persze, ott tudom, hogy nem lehet) lehet-e venni egyáltalán olyan csomagot, ami az NBC-nek is van? Mert ha lehet is, nem igazán népszerű, az biztos.
-
válasz
DeathAdder #117916 üzenetére
Azt mondjuk nem tudom, hogy mindenképpen pénteki meccset kellett-e választaniuk a 4 órások helyett. Szerintem igen.
-
válasz
szabogabor10 #117913 üzenetére
Ja lehet
nem tudtam hogy ilyen is létezik. Csak annyit hogy az IMG csomagjában 30 db 4 órás meccs szerepel.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
IreN!CuS
őstag
Az a Messi gól....
-
válasz
DeathAdder #117912 üzenetére
Itt most annyi történt, hogy a 4 órás meccset kiváltották a tegnapi West Ham-Fulham meccsel.
Az a furcsa, hogy Európa ide közelebbi részén nem tudok olyan tv társaságról, akik minden PL meccset leadnának élőben. Mint ahogy az NBC teszi, és milyen jól teszi.
-
válasz
Enzolord #117909 üzenetére
¯\_(ツ)_/¯
Illetve azt hiszem a jogtulajjal olyan megállapodás van hogy X számú 16 órás (ott 15) meccset ki kell hagyniuk. Bár úgy rémlik ezt kilőtték már a szezon elején, de lehet tévedek.
Egyébként a szezonból hátramaradt 119 közvetítésből egyenlően osztozik a két csatorna, és minden héten a másik választ hogy melyiket szeretné közvetíteni. Tehát teljes egyenjogúság van.
-
-
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder #117908 üzenetére
😊 így legyen! 😊
Amúgy a Spíler miért nem ad angol bajnokit 4-től sem? A fel kettes meccset áttolta a Diginek, 4től meg BL ismétlés? Mi a bánat van ezekkel??
-
válasz
Citroware #117907 üzenetére
Gyakorlatilag én sem tudok kb. semmi mást elképzelni holnap mint vereséget.
Nem azért mert jobbnak tartom őket vagy ilyesmi, csak annyira karmaszerűen kötelezően meg kell történnie, hogy az ősi rivális még egy utolsó nagy tettként utána nyúljon és gáncsoljon egyet rajtunk a célegyenesre ráfordulva. Fordított esetben is pont ezt érezném.
-
válasz
NyxNyxNyx #117902 üzenetére
Ugyanmár, simán meglesz a top4, 3. vagy 2. lesz a Spurs (bold - aki elveszíti a bajnoki versenyfutást az visszazuhan a 3 helyre) ami így is nagyon szép teljesítmény.
0 igazolással hazai pálya nélkül Poch a legtöbbet kisajtolja ebből a csapatból. Másoknak meg esélyes hogy úgysem lesz meg a top4 hogy 70 milliós Moratakat és Arrizabalagakat igazolnak.
-
Richard!
addikt
Egy Dembélé-Messi-Malcom triónak jobban örülnék...
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát ebből így nem lesz duplázás
De még a negyedik hely sem biztos már.
-
NyxNyxNyx
addikt
Miért van az, hogy azok a szögletek, amelyeknek kirúgásnak kellett volna lenniük, mindig sokkal veszélyesebbek? De gyűlölöm ezt a szaros Burnley-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync