Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
-
máyköl
veterán
válasz
jbalint18 #117379 üzenetére
Madrid szurkoló vagyok 2002 óta, nem szoktam facebookon kommentelgetni...
Azonban a tegnapi meccset teljesen jogosan nyertük meg, ezt Simeone is elismerte. (ritka tőle az ilyen megnyilvánulás)Tibivel sem értek egyet, hogy a Madrid szurkolók már csak ilyenek. A kedves katalán szurkolók facebook kommentelői pont ugyanezen a színvonalon vannak, ne legyenek már illúzióink. Nem pökhendiek? Ne nevettess már, nézd meg a La Liga Hungary facebook oldalt, fájdalmas ami ott folyik.
Ott van példuál a kedves Blaugrana.hu tegnap esti poszjta. Siralmas. Minden negatívum amit össze sikerült szedni a Real Madriddal kapcsolatban tegnapról, azt megírták egy poszt formájában. Egy Barcelona fan oldal, érted. Persze kommentekben pár higgadt agyúbb Barcelona szurkoló megemlíti neki, hogy nem volt ennyire egyoldalra billenő a mérkőzés:
"Vinicius esete nem elég, hogy kint volt, de még szabálytalanság se volt Viszont tegyük hozzá, hogy Grizmann gólja előtt szabálytalan volt az Atletico."
Az oldal adminja viszont ebben a stílusban válaszolgatott a kommentekre:
"Video Assistant Realmadrid az ottani rövidítés elnevezése."
"A perez által fizetett bírók szerint, nem. Amúgy igen, szabályos volt."
"Ez azért lehet, mert Te nem perez-euróból kialakított szemüvegen keresztül nézted meg az esetet."Kedves Tibi, a Barca szurkolók nem pökhendiek? Az egyik legnagyobb magyar barca fan oldal írta a fenti sorokat, az ember látható hogy teljesen beteg, világtalan, és Perez szindrómája van.
Ha már Barcelona oldal adminjaként a madridi derbivel szeretnék foglalkozni az oldalomon, akkor legyek annyira korrekt, hogy megemlítem azt a hibát is, ami az Atleticot segítette. Segítek, ez nem fog megtörténni soha. Ahogy az sem, hogy ha egy madridi derbin majd csak az Atletico kapna bírói segítséget, akkor a Blaugrana.hu -n poszt megjelen a hibás bírói esetekről. Ezt most lefogadhatjuk, nevezd meg a tétet. Tényleg ekkora feladat konzekvensnek lenni?
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #117392 üzenetére
szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #117392 üzenetére
hát igen, 30éves öreg fejjel már oda kell figyelnie.. mostantól akkor le fog járni szépen edzésekre és csak focizgatni fog, a heti 100ezer euroért?
egyem meg azt a drága kis szívét... -
jbalint18
tag
Azért ez elég durva hogy a hivatalos oldalon ilyen képeket osztanak meg .
-
Tibiajax
nagyúr
-
Ringman
félisten
válasz
Tibiajax #117388 üzenetére
ezek a kínkeserves 0-1-ek biztosan a padon fogják tartani. ha meglesz a bl + lelép az utolsó forduló utáni napon spal, akkor ez belefér.
a legnagyobb baj a támadójáték, jelenleg 7 (hét) csapat is több gólt rúgott mint mi. 23 meccsen 16 kapott gól az teljesen rendben van (háromszor kaptunk 1 gólnál többet, 12 meccsen egyet sem)
a 32 rúgott gólból ráadásul 14 gól 4 meccsen esett, a 18 gól a többi 19 meccsen meg hát fogalmazzunk finoman úgy, hogy nagyon kevés. -
jbalint18
tag
válasz
itouchfan #117381 üzenetére
Nem is értem minek olvastam el a kommenteket rendesen felcsesztek. De persze amikor éppen a Eibar,Sevilla vágott nekik 3 at (lehetne még sorolni ) vagy rögtön a szezon kezdéskor 4-2 a szuperkupa döntőben akkor ezek az emberek hol voltak barlangban vagy mi ? Nekem sincs semmi bajom a rivális csapat szurkolóival de ahogy szapulják a másik csapatot mert sikerült győzniük az undorító . Ja meg kb 5-6 éve mást sem tudnak mondani csak favágók,bunkó fc és társai . Közben pedig tisztában sincsenek azzal hogy a csapat honnan hová jutott el a kemény munkával és kitartással .
-
itouchfan
senior tag
válasz
jbalint18 #117379 üzenetére
Nekem alapvetően nincs semmi bajom a Real szurkolókkal (mindenkinek lehet rossz ízlése
), de amit 1-2 kommenthuszár leművel közülük, az elképesztően gáz, mindig a bírózás, bizonygatás, Barca szar, Messi szar, 3 BL zsinórban, Ramos a király, mindenki szar aki nem Realos, én ezt nem tudom tolerálni....
-
jbalint18
tag
Nem tudom hogy ti szoktátok e olvasgatni az nso-n a kommenteket de ami a Atletico-Real poszt alatt megy az hihetetlen . Még engem ruháznak meg hogy az Atleticonak szurkolok
-
villamos
őstag
Tény hogy gyakorlatilag 90 percig nem csináltak semmit.
Ez a játék nem volt méltó egy derbihez... -
itouchfan
senior tag
Megérdemli a Fradi ezt...ilyen szar játekot, alibi focit, vagdalózást...na nem mintha az újpest szebben játszott volna, de ezért felesleges 230 külföldit idehozni.
-
villamos
őstag
-
perempe
veterán
számomra nagyon zavaró, hogy a nézőtér/szurkolók hangját kb. a riporter hangerejével keverik (pl. a mostani Újpest-Fradin is). felesleges zaj.
-
-
itouchfan
senior tag
Ez a Dvali egyszerű, mint egy faék.
-
Ringman
félisten
mit tippelsz tibi, repül ma spal az újabb vereség után?
-
itouchfan
senior tag
Elég gyenge dolog ez eddig...
-
Enzolord
addikt
Azért a United meccs, meg a madridi derbi után fáj nézni az UTE Fradit.. de legalább vezetünk! 😁
-
salesman
őstag
válasz
ZavaBalazs #117363 üzenetére
Közösen, összefogva...
-
ZavaBalazs
őstag
én újpesten (well... káposztáson) lakom, nekem melyik lenne jobb, ha a csalódott fradisták verik szét a kerületet, vagy ha a csalódott újpestiek?
-
villamos
őstag
Eztszeddki!
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #117347 üzenetére
Na ez az, rátapintottál, mondani bármit lehet.
De neeem én nem veszem be, vannak mások akiket pénzzé lehet/kell tenni.
Kolarovnak szerintem ez az utolsó jó szezonja, már jönnek a sérülések és ki is kezdte a sok elmeroggyant.
Dzeko is kifele megy, formát tekintve is.
Pastore a színpadi focijával nem sokat lendít a csapaton, pláne hogy Zaniolo posztján vétek lenne játszatni.
Fazio lassú, körülményes, közel sincs a tavalyi formájához.
Marcano homály.
Perotti többet sérült mint bevethető, szerintem ha felépül sem lesz már olyan mint volt, pedig jól jönne amit tudott 1v1-ben, hiába Shaarawy jó formája.Nem kell Monchinak lenni ahhoz, hogy belőlük kihozzon 60 millió fölött, vagy csere ügyletekkel más játékost hozni. De ezen kívül is raktak már el eleget szerintem.
Kluivertet még nem éri meg eladni, nem dobott annyit az értékén. Pedig az arcáról, ahogy nyeglén rágózgat az jön le hogy már a Barca vagy a PSG lebeg előtte, de minimum United, csak hát önmagában apu neve nem elég hozzá. Pedig ő mehetne, ha nem talál magában több alázatot...
Marad Cengiz. Fájó szívvel, de őt is előbb elengedném mint Zanit. Eleve már 50M€ el lett utasítva érte, és a pletykák szerint lenne aki 60-at is adna érte, szóval mi az a 40, amit Zaniért akarnak adni... Szeretem a kis törököt, benne alázat is van bőven, de egy szélsőn általában többet lehet keresni és könnyebb is pótolni, mint egy ilyen tehetséges, de ami még fontosabb komplex középpályást, akinek ilyen erős a felépítése, magas is, minden feladatot elvégez, a védekezéstől, labdaszerzésen és irányításon át a szélső posztig a gólszerzésig. És még olasz is...
Mindig volt római játékosunk, és olasz is, ha már bevallottan olasz gerincű Roma a cél akkor rájuk kell építeni, plusz a védelembe megszerezni Mancinit, és megtartani egy két rutinosabb játékost, a többi cserélődhet.
Ez így alsó hangon min. min. 100M€, plusz BL pénz, plusz közvetítési díjak, plusz szponzorpénz, szóval lehet félre is tenni az erősítés mellett is.Persze ehhez Zani akarata is kell, de remélem tetszik neki hogy alapember lehet, sőt még több.
Ha eladják, akkor menjenek stadionnal együtt a 'csába, a 2-3-4. helyért anélkül is harcolhatunk, ahogy eddig is. -
LyonnaisFan1
őstag
Teltház, jó hangulat.
Csak a játékosok is nőjjenek fel ehhez.
-
villamos
őstag
Derby...
A fehérvár ma elbénázta, most már csak a lilákat kell megverni...Eit: hogyaszongya fekete-fehér tv... hűjje!
-
itouchfan
senior tag
Hajrá Ferencváros!!!
-
LyonnaisFan1
őstag
Miután a videoton ma vereséget szenvedett, ma a ferencváros bajnokká teheti magát.
Kérdés, élnek-e ezzel. Bár a fradinak a jelenlegi 8 nem fog csökkenni, az is tetemes. -
LyonnaisFan1
őstag
Fehérvár bevéve, nem lehetetlen a bentmaradás
-
gyuromoj
veterán
Ezt nem gondoltam volna, de örülök a győzelemnek.
-
jbalint18
tag
A szezon legrosszabb Atletico-s meccse. Fejben nagyon szét voltak esve a srácok.
-
-
Enzolord
addikt
Csak sikerült leigazolni a VAR-t is a Reálnak! Sokáig tartott, de csak megvan..
-
itouchfan
senior tag
válasz
LyonnaisFan1 #117342 üzenetére
Most tavasszal jól megy ez a Vidi, csak rossz irányba..
-
LyonnaisFan1
őstag
De nem megy a vidinek, a fradi bonthatja a pezsgőt
-
gyuromoj
veterán
Vinicius helyett Vazquez ment volna le inkább...
-
LyonnaisFan1
őstag
A Dortmund 3 gólos előnyről nem tudott nyerni
Balfaszok
… és még Herr Szalai sem játszott sajnos
-
jbalint18
tag
A var minek van ha nem tudják használni de komolyan......(Atletico-Real)
-
itouchfan
senior tag
Hertha veri a második Gladbachot!
Dortmund simán a Hoffenheimet, szerintem tőlük már nem lehet elvenni a bajnoki címet.
A Lipcse-Frankfurt remélem X lesz, a Wolfsburgnak meg ki kéne kapnia (egyelőre vezet), és akkor jól összesűrűsödne a harc az EL-ért, ami jó lenne a Herthának. -
gyuromoj
veterán
Casemiro
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #117321 üzenetére
Igazából ennyi a helyzet. A legnagyobb "baj", hogy nagyon jó, klasszis megmozdulásai vannak 19 évesen... 2023-ig van szerződése, a Roma több mint duplázná a fizetését, 2024-ig bővítenék is kivásárlási záradék nélkül. Monchi azt mondta ő lehet a jövő pillére... Merem remélni, hogy így is lesz.
Zaniolo annyit mondott, hogy bizonyítani akar, amikor Tottihoz hasonlították arra úgy reagált ne beszéljenek őrültségeket. A példaképe pedig Kaká.
Az apja bővebben nyilatkozgat, pl hogy a fia minden edzésen vért izzad, mert tudja hogy még mindig jobbnak kell lennie, hogy mielőtt az Inter leigazolta a Juve is akarta de nem eléggé, mivel az Inter magasabb ajánlatára nem volt válaszuk, hogy a Roma cak abban az esetben engedte Radját, ha az Inter odaadja Zanit, és ment is a huzavona, de Spalletti nagyon akarta Ninját és ezért végül belementek, de a földön akarja tartani a fiát, fontosabb az állandóság mint a nagy kiugrás után nagy visszaesés.
Mondott olyat is, hogy a Roma adta meg a fiának a lehetőséget, nem jár más a fejükben, és ha a csapat megbecsüli akkor nagyon sokáig szeretnének még itt lenni és megtiszteltetés hogy olyan játékosok vették pártfogásukba, mint Totti, De Rossi, Dzeko és Kolarov.
Azt mondják az ügynöke keveri a szart, mert szerinte kell kivásárlási záradék, de pletykálnak olyat is, hogy BL indulástól függ, azaz kell minimum a 4. hely...Úgy hírlik a Juve 40M€ körül adna érte, de méregetik már mások is. Ha el merik adni, akkor tényleg takarodjanak Monchistul mindenestül. Szerintem már nem merik. Rüdiger és Salah még oké, azt akkor még lehetett az FFP-re fogni mert tényleg mínuszban volt a csapat, Alisson eladását is nehezen de a nagy pénz miatt nagyjából elfogadta a tábor. De(!) mivel nem érkezett nagyobb név a pénzből és eladták Nainggolant és Strootmant is és pattanásig feszült a helyzet, ha az elmúlt mercato egyetlen reménysugarát eladják itt égni fog minden, de komolyan.
-
NyxNyxNyx
addikt
Szerdán Reus sem lesz valószínűleg.
-
Tibiajax
nagyúr
ne bántsátok már a Fulham-et.....
: ((
mindenki őket veri. verjétek a bzeráns szitit, vagy a csirkéket.... -
gyuromoj
veterán
El Derbi madrileño-re egy tipp:
Morata rúg gólt (bet365 jelenleg 3,20x odds van rá) -
Ringman
félisten
Az már szinte köztudott, hogy az Inter 🇮🇹 akadozó támadójátékát Spalletti taktikája egészen nagy mennyiségű beadással igyekszik palástolni, miközben az általában meglehetősen alacsony hatékonyságú beadásokhoz egyre kevésbé folyamodnak az élbajnokságok csapatai.
Az Inter játékosai azonban idén 29,6 labdát tesznek középre magasan a szélről, ez pedig az elmúlt évtized ötödik legnagyobb ilyen mutatója. Igaz, a milánói kék-feketék már Stefano Pioli edzősége alatt is rengeteg beadással próbálkoztak, hiszen az a garnitúra az évtizedes ranglista második helyén áll. Az Inter a keret értéke alapján várható második helytől így elég messze elmarad a Serie A-ban, nem lehet azonban elégedetlen a teljesítményével a még több beadást eszközlő Eibar gárdája, mely más szempontból is rendhagyónak számít. -
Richard!
addikt
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #117321 üzenetére
azaz viszitek?
-
venember83
nagyúr
-
En is marasztalnam. Jo esellyel a szurkolok is. Nem csak egy Ferguson-baby, de a bl golja miatt O ott igazi halhatatlan ikon.
Pep sem kimondottan (csak) az edzoi kvalitasaival lett sikeres az elso eveben, hanem mert ertett a jatekosok nyelven. De ugy hiszem ez Zizou-ra is igaz.Es tovabbra is fenntartom, hogy a MU meglepheti a PSG-t.
De kit erdekel a biszembaszom, mikor holnap ujra mennyei es jon a derby?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
BenHans #117318 üzenetére
Én biztos, hogy adnék neki és a jelenlegi stábnak legalább egy teljes szezont. Aztán utána lehet értékelni, és akár folytatni, ha úgy alakul.
De hoztak már elég sok rossz döntést Woodward-ék SAF távozása óta, szóval nem lennék meglepve, ha megint szerződtetnének valami nagy(obb) nevet edzőnek, aki újra nyomna egy resetet, és ki tudja megint merre kormányozná a csapatot.
Nem örülnék neki, és szerintem a MU szurkolók közel 100%-a így gondolja.
Milyen jó fejek a Molde-sok.
-
BenHans
addikt
Miközben ezt a cikket olvastam azon gondolkodtam, ha van egy ilyen edző, aki lehet hogy nem a legnagyobb taktikus, de jó hangulat uralkodik az öltözőben körülötte és így a játékosok is jobban teljesítenek - azaz akarnak teljesíteni -, akkor megéri-e újra megbolygatni a kialakuló egységet és játékot azzal, hogy leváltják, csak mert esetleg nem jut tovább a csapat a PSG ellen.
Szerintem megérdemelne egy teljes szezont, hogy bizonyítsa az edzői rátermettségét, mert klubikonként a tekintélyét nem kell. -
Cartevo
őstag
-
BenHans
addikt
válasz
Tibiajax #117306 üzenetére
2000' EB Azzurri-->Totti-->AS Roma
Utána nem volt kérdés, aztán jött De Rossi is...
Róma is mindig közel állt hozzám, valahogy amikor először nézegettem könyveket, vagy meséltek róla, ez a farkasos történet fogott meg.
Kölökként itt kapcsolódtam be a foci világába, nagybátyám mellé ülve, pedig ő nem volt kifejezetten olasz drukker.
Aztán amikor, hát fogalmazzunk úgy, hogy nem ment minden zökkenőmentesen, volt mibe és kibe kapaszkodni és rúgni a bőrt. -
BenHans
addikt
válasz
venember83 #117292 üzenetére
Milyen igaz...
De úgy mindenre is, ami a csapattal kapcsolatos.
Sajnos van egy réteg aminek semmi sem szent. Akik beleállnak Kolarovba, aki fáradásos lábközépcsont repedéssel játszott, és most hibázott egyet, azok után hogy alig kap pihenőt 33 évesen és így is klasszis teljesítményt nyújt a posztján.
Fenyegetik a családját... Ez a legalja.
De Rossi nyilvánosan, a közösségi oldalon testvérének nevezi erre belé is belekötnek.
Florenzit kifütyülik, mert szerintük ellustult mióta fizuemelést kapott, hiába kevesebb még így is mint amennyit az Inter kínált.
Megtaláltak itt már mindenkit a csapatból. Zaniolóra is fröcsögtek az aláírásakor, most meg 10-et akarnak belőle...
Ha a szurkolók ezen kisebb részén múlna, bármelyik edző ki lenne utálva max két év alatt, vezetőségi tagról és játékosokról nem beszélve, ők előbb.A legviccesebb mégis az amikor a magyar csoportból kimennek és kivonulnak mert látják hogy a nagyfiúk is azt teszik.
Oké, ha igazuk van ha nem, ők ezt tűzközelből teszik, brigádok, együtt, szóval na...
Aki De Rossira egy rossz szót mond kitiltanám a stadionból. Komolyan. Ő akkor is a Sud elé ment amikor gáz volt, ő ebben a csapatban a karabiner, ami ha kell az összes láncszemet egyben tartja, aki Totti árnyékában is vezér volt.
Értem, hogy a színek örökké, de akik viselik, őket kell erősíteni.Még egy elembaj sztori. Eddig olyan véleményeket olvastam olasz szurkolói csoportokban is néhány embertől, hogy a Stadion ürügy Pallottának, soha nem lesz kész és amikor megszedte magát lelép.
-Furcsa lenne, mivel egy eladásnál nem csak önmagában a komplexumot adhatná el haszonnal, hanem a csapat is többet érne, de mindegy.-
Most azt olvasom hogy mégis hogy képzelik, hogy kiadnék egy szponzornak a stadion nevét.
Ha valaki ennyire okos, az inkább csak nézze, ne próbáljon meg gondolkodni, nem mehet az mindenkinek... -
gyuromoj
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Sorozatok
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával