Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bagyulajuve #117099 üzenetére
Ja, jó lett volna a Vidire tapadni.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #117095 üzenetére
tipszmix
De a Loki - Újpest jó volt, de nagy kár, hogy nem nyert a Debrecen
-
sh4d0w
félisten
válasz
Bekövetkezett a Garancsi-féle szintlépés...
-
salesman
őstag
válasz
Ezért kár volt új stadiont építeni.
Ja, és hajrá Fradi! -
LyonnaisFan1
őstag
A vidi mekkorát szopott, meglepetés
-
LyonnaisFan1
őstag
Csak összejött egy pont a matyók ellen
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Napfénysüti #117089 üzenetére
fiatalabb is vagyok, csak vicceltem amugy. még csak 39 vagyok
közben fc barcelona v valencia indul, kukoricát bekészíteni, asszem ez jó lesz
-
válasz
Napfénysüti #117089 üzenetére
Ha láttad volna mozogni a topikfocin, akkor meg jóval öregebbnek gondolnád!!!
-
törölt tag
válasz
Tibiajax #117067 üzenetére
Nezd meg azert hogy a Barca oldalan meg tudod e venni a jegyet. Eloveteli jegyek rendre sokkal dragabbak. En osszel 3 nappal a meccs elott vettem meg a Madrid jegyeket egyik legjobb helyre borfoteles helyektol nem messze es 130eur volt darabja ami durvan 40k. Sok nyilvan de nem 100k.
-
szami777
addikt
Na Higany beköszönt
-
LyonnaisFan1
őstag
Na nézzük ért-e valamit a
belekbenKızılağaçban eltöltött idő, meg a felkészülés -
Tibiajax
nagyúr
1. -
BenHans
addikt
válasz
Ringman #117057 üzenetére
Kezdésnek ennyit: "Moratti: 'Inter, don't sack Spalletti'" (football-italia)
Szerintem jövő januárban fogtok elköszönni tőle.Igazából szépen leírtad. Amúgy itt a posztok is jók róla, de a kommentekben szépen ki is elemzik.
A taktikai részhez még annyit, hogy a kedvenceket, öhm izé, a rutint nem cseréli le a 70. percnél előbb, még hátrányban sem.
Nálunk volt olyan, hogy a 89. percben cserélt támadót...
Jó edző ő, stabil alapot tud adni a csapatainak, főleg védekezésben, de amikor eléri az elképzelései határait nem tud megújulni, a saját erényeibe szürkül bele. Aztán amolyan szegény ember Mourinhojaként konokul ragaszkodik az elképzeléseihez és a frusztráltságát egy idő után elkezdi ráterhelni bizonyos játékosokra.Elvileg most rám fog cáfolni egy 4-3-1-2-vel. Az 1 Radja lesz.
Dzeko köpéséről annyit olvastam, hogy a köpés nem volt egyértelmű, Amúgy nem is izgat, felőlem kaphatott volna 10 kupameccset is, mert kiestünk, és jövőre valószínűleg nem Roma mezt fog viselni, ugyanis ez az utolsó sansz arra, hogy pénzt lássunk belőle.
---- ----
Szép, hogy Kane és Alli nélkül is lehozta a Newcastle elleni meccsét a Spurs.
---- ----
A Roma Primavera 4 - 0-ra verte a Milant. Remélem a srácok tartanak egy motivációs tréninget a felnőtteknek.
Kis remény van a hajtásra, De Rossi valószínűleg a pályán lesz. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Napfénysüti #117076 üzenetére
ezért nem is írtam rájuk inkább semmit..
mákos csirkék.. húslevest belőlük
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Napfénysüti #117076 üzenetére
Megvoltak a helyzetek, sok kavarodás volt a 16-oson belül, valamelyikből azért illett volna gólt lőni. Meg maradt ki ziccer is. Persze bőven nincs a City-Pool szintjén a Spurs, de legalább küzdenek, nem úgy, mint a Chelsea.
Ja, a kapus eléggé benézte szerencsére.
-
NyxNyxNyx
addikt
A Tottenham megdöntötte az egyhuzamban döntetlen nélkül lejátszott meccsek sorozatát a PL-ben(29).
De amúgy mit keresünk kis túlzással a City és a Pool nyakán?
-
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Szerezz egy ismerőst akinek van discount-ja booking-ra meg a fapados repcsikre ( wizzair pl ) és nevetséges árakon tudsz utazni.
Mi most megyünk Hollandiai "körútra" ketten. Kifelé a repjegy 11k volt 2 főre plusz csomag vissza már drágább ~30k. 8k meg visszakerült a wizzair-es számlára ami beváltható repjegyre vagy szállásfoglalásra.
Szállás ugyan ez a téma megfogtunk például 4 csillagos Amszterdami hotelt 150 euró körül. Időben kell előre gondolkodni ami nyilván nehéz ha a meccs nézés a fő cél de nem megoldhatatlan.
Ápr. 5. Bud to Bar például 11k reggel 6kor indulsz.
-
válasz
Low cost...
A szerdai kupameccsre(Reál, tehát ez azért nem sima kupameccs), repjegy + elég jó helyre meccsjeggyel, ki lehetne hozni szállás nélkül 150-ből.
Kora reggel mész, nappal szétnézel a városban(pár 10€ kell a városnéző buszokra), este meccs, éjjel alszol egyet az El Praton, reggel 9 után indul vissza a gép. -
vond
MODERÁTOR
válasz
Jobban is jársz egy jó kis Hali-Zetével.
Ősszel akár össze is jöhet.
Engem meg az ilyen Messik, meg random spanyol bajnokik nem tudnak lázba hozni. Ez van.
(#117065) L_YKing: Ahogy írtam már, én simán össze tudom hasonlítani. Nekem kb. hasonló élmény, csak egy kicsit másféleképpen. De aki nincs, vagy nem volt benne ezekben a derbikben (mint akár a 10-20 évvel ezelőtti UTE-Fradik), az úgysem érti ezt.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
L_YKing #117065 üzenetére
nézegettem jegyeket a múltkor, ha hárman akarnánk kimenni tavasszal valamelyik nou camp-meccsre, áh.. nyilván nem kakasülőre akarok akkor már ülni, hanem valami normálisabb részre, kegyetlen árak vannak. még ha tökegyedül mennél ki, csak-csak, jó 200-ból talán kihozod az egészet.. ha nagyon ügyes vagy, jó áron kapsz repjegyet, szállást (költőpénz persze még nincs ebben). de hárman, basszus.. (fateromat akarnám ugye kivinni. az ő nagy álma lenne ez főleg..meg talán még húgom jönne ki velünk) 500-600lenne plusz k.pénz.. nagyon sok
ja, és két éjszakáról beszélek nyilván, egy három napos szaros kis kiruccanásról, nem egy hét all-inclusive barcelonáról.. a jegyárak a nou camp-ba normálisabb helyre 80-100k körül van, és attól még felfele
az a baj, h én úgy vagyok vele, ha már kimegyek, látni akarom normálisan Messiéket. ..azért megyek ki. de az meg méregdrága
inter-meccset sokkal jobban kihoztuk, ott kettőnknek volt ~80ezer a jegy és elég jó helyre. a nou camp nagyon más tészta.. fene egye megmindegy, marad akkor a zte-meccs
xd -
Tibiajax
nagyúr
válasz
L_YKing #117056 üzenetére
ne viccelj már.. vagy kétezer magyar legény ott tombol, tüzeket gyújt, élteti a pányán ezeket a klasszis játékosokat, és neked ez semmi?? neked kéne elszégyellned magad, hogy nem voltál te is ott!
csak nehogy gyere ilyen szar, 95ezer vagy akármennyi Messi-éltetővel, hát hol van az ehhez a libabőrhöz képest?... kapjál már a fejedhez -
vond
MODERÁTOR
válasz
L_YKing #117056 üzenetére
Sajnálom.
Akkor talán nézegess Barszás videókat. Azok minden bizonnyal jobban átjönnek majd.
Nálam az ilyen hangulat a csúcs. Ezt teljesen a magaménak érzem. Kb. egy szinten van azzal, amikor Marseille-ben harminc-, negyvenezredmagammal tomboltunk. Csak egy kicsit más.
-
Ringman
félisten
játékvezető leköpéséért csak 2 meccses eltiltást kapott dzeko, elég furcsa ítélet. [link]
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #117051 üzenetére
grande spalletti.
remélem legkésőbb a bajnokság végén repülni fog, mert hiába a 3. helyen vagyunk a bajnokságban, a játék kilátástalan. ha maradna nyáron, kb ez történne:
- igazolnánk 1-2 db 30+os vkp-t, akit igazából spal 2015-ben szeretett volna megszerezni, mind2 flop lesz. (de 45 percre jók lesznek)
- jönne 1-2 rettenetesen egysíkú szélső támadó, aki nem rúg gólt, de jól védekezik (úgyis ez a fontos a mester számára)
- kell playmaker/second striker, ezért leigazoljuk papu gomezt, mert nagy serie a tapasztalattal rendelkezik és konstans teljesítményre képes (ez a kettő legfontosabb a mesternek) - váratlan fordulat: a konstans teljesítmény nem jelent jó teljesítményt.
- eladnánk megint a primavera javát, hogy a fenti igazolásokon spóroljunk
- megint icardira építenénk a játékot, ami egy 5-10. hely közötti középcsapatnál ok, de ide kurvára kevés. (lautaro eligazol, de jön helyére - a padra - valaki nagy pénzért levezetni egy kisebb csapatból, szigorúan 30 éves kor felett)---
benhans szólj lécci ha valamit kihagytam spal lelkivilágának/taktikájának leírásából -
vond
MODERÁTOR
válasz
forceberg #117054 üzenetére
Menjünk.
Én nem félek az NBII-től. A Hali egyik legszebb időszaka volt, amikor tizenegynéhány éve ott vitézkedtünk, csupa őszintén, lelkesen, és alázattal futballozó helyi sráccal, akik nagy része mellette dolgozott is rendes munkahelyeken. Mi meg jártuk velük, értük az országot. Nem voltak nagy eredmények, nem volt fodball highlife, de ezerszer inkább az, mint ez a rothadás, ami mostanában a magyar élvonalban (is) megy.
Csak a ZTE fel ne jusson! Mert akkor újra lesznek derbik!
Ha valaki igényel egy kis libabőrt ma estére. -
Minden csak a pénzről szól, most már tényleg nem lehet kis pénzből nagy focit csinálni.
Az ukrán minta alapján megyünk, csak itt az állam felnyomott két csapatot, Fradiotont.
Én pl. szurkolok a Fradinak, de így ez az egész nem kell. Egy génkezelt xar.
Olyan ez, mint a: De szép paradicsom. Ez nem paradicsom, hanem cseresznye!
Őszintén, nektek lehet, hogy jobb lenne, ha menne a süllyesztőbe az egész... -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #117051 üzenetére
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Ringman #117048 üzenetére
2010-től 2020-ig meg azt tervezték, hogy feltornázzák az átlag nézőszámot 10 ezerre.
Még van szűk két évük, jó úton haladnak.
Vagy az egy egész fordulóra vonatkozott? Várjunk csak...
Idióta, korrupt, balfasz banda. Az egész "profi" magyar focit fel kéne számolni, és újrakezdeni amatőr szinten, teljesen más felfogással, és felépítéssel.
Apropó, holnap már itt is van az első tavaszi forduló.
Mi rögtön egy 6 pontos meccsel kezdünk a Kisvárda ellen. Ferike szerint nem úgy sikerültek az igazolások. Hát, erre valahogy számítottam.
Idén vagyunk 100 évesek, 8 pontra vagyunk a bentmaradástól, a klub valaha volt egyik legszarabb csapata fog szerepelni, és nincs semmi, de semmi jövőkép az egyesületnél, csak a szokásos átláthatatlan működés, pénzszórás, értelmetlen döntések, és beleszarás az egészbe.
Na innen szép bentmaradni.
-
Ringman
félisten
az MLSZ következő, 2020–2030-as tízéves terve pénzügyi részének várhatóan lényeges eleme lesz, hogy a professzionális kluboknál a központi források helyét fokozatosan vegyék át a piaci bevételek például a jegyértékesítésből, a szponzorációból, a televíziós jogdíjakból, de ez egy hosszabb folyamat, így nem érdemes egyik napról a másikra felrúgni a meglévő finanszírozási rendszert.
persze
pontosan 0 központi forrást kellene adni az ún. profi magyar csapatoknak.
-
máyköl
veterán
válasz
Peterhappy #117045 üzenetére
"Hazard szerintem garantalt, foleg ha a Chelsea lecsuszik a BL-rol."
Ugyanezt gondoltam nyárra, hiszen tavalyi szezonban ugyanennyire udvarolt a Madridnak, és ugyanúgy nem jutottak Bl -be, de nem jött. Nem kell Pereznek, tiszta sor...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #117035 üzenetére
de miéééért?
-
-
Sonja
nagyúr
Holnaptól a UPC-nél is elérhető lesz a Spíler 2 TV, méghozzá HD-ban is (kábelen legalábbis)!
74-es programhely az SD, míg a 75. pedig a HD. Gondoltam szólok, hátha nem tudja valaki.
-
máyköl
veterán
válasz
Peterhappy #117038 üzenetére
-
gyuromoj
veterán
válasz
Mivel a Klub VB trófean kívül, más nem kerül a vitrinbe a szezon végén, nagyon meglepődnék ha nem jönne a helyére valami komolyabb edző.
-
omfgk
veterán
válasz
Mourinho szabad még.
-
-
-
máyköl
veterán
válasz
máyköl #117031 üzenetére
kissrác koromban mikor Raúl volt a király Madridban (90 -es évek vége kb.) a szüleim Olaszországba jártak áruért amit itthon eladtak, így gyakorlatilag heti 2x fordultunk meg Olaszországban... Jól emlékszem, mindig Madrid mezben voltam, szerettem zrikálni az ottaniakat, meg rongyosra hordtam azt a mezt, kint pedig mindenki nézett, hogy ez a hülyegyerek miért van madrid mezben, mikor ott Del Piero, Zidane meg Totti volt a sztár akiért mindenki megőrült... Anyámék persze tűrték a nevetéseket az olasz piacon amit én miattam kaptak, de én büszkén mutattam a mezem hátuljára, és kiabáltam olaszul hogy Raúl a király...
-
válasz
venember83 #117024 üzenetére
de leginkább azért, mert ilyen hülye beceneve van
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Richard! #117019 üzenetére
nézd, komolyan elgondolkoztam már rajta, és a juventust néztem ki itáliában, de basszus látjátok mi történik! már ők sem halálbiztos megoldások. pedig a szimpátia meg lenne, tényleg főleg pumukli irántmindegy, a Barca biztos pont, és ennyi szinte elég is
ajax default, majd egyszer talán lesz megint sztár csapatuk is, arsenal nem tudom, mikor fog a kilépni önmagából, de talán egyszer az is eljön.. marseille-t nagyjából már leépítettem, semmi értelmük nincs, vicc az egész.. más meg nincs
ja de. a fradika!!!!!
: DD -
törölt tag
A Real behuzza idén a BLt és Benzema lő 20 golt a kieséses szakaszban törött újjal... majd ősszel a magasba emeli az aranylabdát.
Ezt gondolom ez lesz.
-
Ringman
félisten
na a tizipárbaj elment a túlsúlyos belgán
-
máyköl
veterán
válasz
Peterhappy #116196 üzenetére
sajnos igazam lett.
-
válasz
DeathAdder #117014 üzenetére
Ebben full igazad van, csak tippelem, hogy meg ezt megelozoen gondoltam igy a dolgot, mert 2012 nyaraig szolt Pep szerzodese es meg a lelepte elott hittem, hogy a United padjara varjak tart karokkal. Talan SAF nyilatkozott rola nagy tisztelettel, nem tudom mar, valamiert szentul hittem, hogy O lehet az utodja.
Na mindegy, regen volt mar, nem emlekszem jol, lenyeg hogy maskepp alakult. -
válasz
Peterhappy #117012 üzenetére
Igazából vajmi esély volt erre
Pepnek már nagyon meg volt ágyazva az évek alatt a szitinél.
Korábban már a Barcás tiki-taka sikerkorszak agytrösztjeit mint megvették kilóra:
A vezérigazgató az ex Barca alelnök Ferran Soriano 2012-óta.
A DoF az ex Barca Dof Txiki Begiristain 2012-óta.
A technikai igazgató a Rodolfo Borrell 2014-óta (aki a Poolból ment, de erős Barca beállítottsága van)Ennek a folyamatnak a betetőzése volt, amikor Guardiolát megszerezték menedzsernek, mondhatni a csúcsdísz a fa tetején.
Bármennyire fáj elismerni, de nagyon okosan csinálták, gyakorlatilag megvásárolták a sikert maguknak, hiszen fogták és megszerezték az ő megjelenésükkor a fociban levő legjobb stílust.
Amúgy meg egyáltalán nem azt a dögunalmas barszás tiki-takát játssza, nagyon szépen ötvözte a stílusát az angol bajnoksággal.
Míg a mu-nál még mindig nem tudni hány óra amióta SAF távozott. Mert ha jönne egy Allegri, jönne egy Simeone, jönne egy Jardim, jönne egy De Boer, jönne egy Nagelsmann az mind a saját stílusát hozná magával a 2-3 kis segédjével, koránt sincs olyan mély koncepció mint a szitinél, még DoF-juk sincsen egyedüliként a top6-ból.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Peterhappy #116975 üzenetére
Most néztem az összefoglalót ez valami elképesztő gól volt. Asszem ideges lennék ha ilyen gólt kapnék.
-
-
KisTücsök
addikt
válasz
máyköl #117009 üzenetére
Szezon végén biztosan, ha nem lesz meg a BL helyezés így vagy úgy. Előbb nem hiszem, ha csak tényleg nem zuhanunk annyira mélyre. EL-nek nagy szerepe lesz úgy néz ki. Elvileg tegnap még vagy egy órán keresztül bent volt az öltözőben a srácokkal meccs után.
De semmi nem fog változni, akkor sem ha elküldik. Ő is benne a dologban, mert láthatóan nem is akar változtatni egy kicsit sem, de a board, meg nem utolsó sorban az elkényeztetett sztárocskák is bőven hibáztathatóak. 6-7 éve ugyanaz megy.
Jó lenne újjáépíteni a csapatot. Nem egy nyár alatt persze elszórva fél milliárdot, de a keret 60-70%-tól nyugodtan meglehetne szabadulni. Nem is feltétlenül azért, mert nem lennének Chelsea szintű játékosok. De kéne egy kis vérfrissítés. Beáldozni 2-3 szezont, és építkezni, tehetséges játékosokat hozni, hozzáértőkkel megtölteni a vezetőséget, stb. Persze, ezt hiába várom.
-
-
KisTücsök
addikt
válasz
DeathAdder #117004 üzenetére
A PL-ben minden csapat öneréből szabályok adta körülmények melett pénzes nem attól hogy jött egy tulaj, beírta a cheat kódot és azt csinált amit csak akart.
Ja persze, aztán felébredünk.
Itt csak arról van szó, h egyesek látványosabban csinálják, mint mások. Meg addig is, amíg a szitit ellehet hordani mindennek, mellette pl egy pool olyan szépen ragyoghat, mint egy kis csillag. Hogyne.
FFP... ugyanmár.
-
válasz
BenHans #117005 üzenetére
Jó helyre kell tejelni sokat, ezt pl. a Milan nem tette meg, rá is baszott, Róma is azért lett valószínűleg befenyítve, míg a szitinél, minden olyan tiszta mint a frissen lehullott hó.
Mbappé valami brutálisan nagy pénzek, lefizetések, csalások árán lett leigazolva, kezdve ott hogy a Monaco berágott rájuk és azt mondta bárkinek eladjuk, de a psg-nek biztos nem, aztán indult a nagy Katari keringő a pénzekkel meg miegymással.
Volt erről egy podcast ahol részletesen el lett magyarázva, de annyira nem érdekelt hogy meg is jegyezzemSzerintem szó nincs ilyesmiről hogy a Róma lenne a Pool utánpótláscsapata, de azt el tudom képzelni hogy van valami közelebbi kapcsolat a két klub között, lévén a Roma elnöke partnere az FSG-nek, és ez lehetett előny a két nyári transfer kapcsán, sőt akár már korábban is megegyezhettek. Ez a kapcsolat biztos hogy nem volt hátrány a transfereket illetően, még volt is korábban vita erről hogy indulhat-e egyszerre mindkét csapat a BL-ben.
-
válasz
Tudhatnád, hogy a szabályokat, törvényeket azért hozzák, hogy akik nem ismerik a kiskapukat, azokon be lehessen vasalni. Ez így volt, de így is lesz mindörökké.
-
BenHans
addikt
válasz
Nekem már tele van a tököm ezzel az FFP dologgal, azzal, hogy a gazdagok gazdagodnak, a kisebbeknek meg kemény munkával vagy jut néha valami alamizsna valamilyen csoda folytán vagy stagnálnak vagy romlik a helyzet.
Csak tudnám, miért kell pont a Rómának tisztán tartani a költségvetést, miért nekünk volt fontos kikerülni az FFP felügyelet alól, amikor 1-2 tulajdonosváltás, 1-2 lefizetett tag és le van zsírozva a túlzott költekezés.
Lennénk inkább mi is leányvállalatai minimum egy Exornak.
Csak adná el a klubot Pallotta Szaúd-Arábia koronahercegének bin Salmannak, aztán lenne itt gyorsan stadion meg MBappé.
Vezet valamire ez a modell amibe nálunk is belekezdtek? Elvileg a 'pool kb testvércsapatunk (Fenway Group míg Pallotta Raptor Group), és ti is így épültetek. (más kérdés, hogy itt is megy a konteó, hogy mi lettünk-e a 'pool utánpótláscsapata) -
válasz
forceberg #116992 üzenetére
A PL-ben minden csapat öneréből szabályok adta körülmények melett pénzes nem attól hogy jött egy tulaj, beírta a cheat kódot és azt csinált amit csak akart.
Ha manszúr sejk úgy dönt hogy a Birmingham Cityt vásárolja fel, mert akkor nekik csalta volna el az FFP-t,
nekik vásárolt volna fel minden olyan dolgot amitől most jó a csapat.
És akkor most őket használná péniszméregető szerként, ők lennének egy rabszolgatartó olajsejk kirakatcsapata, hogy Abu Dhabi kapcsán ne az jusson az eszekbe, hogy rabszolgatartó vadállatok, hanem Pep szép focija.Bármilyen siker onnantól nem a klubbé, hanem a katari pénzé, amit ráadásul kurvára feketén (FFPnek nem megfelelve) lapátolnak be tonna számra, közben kurvasok adót is csalnak, undorító az egész.
Ha van egy szabályrendszer egy versenyben amit be kell tartani, és azt kurvára nem tartja be valaki, akkor azt nyugodtan lehet csalásnak nevezni, és jogosan savazni őket.
-
itouchfan
senior tag
válasz
bagyulajuve #117000 üzenetére
Sajnos teljesen lassú, pontatlan, és elképzelés nélküli a játék... nem értem, hogy akarják kihozni a labdát, hogy akarnak támadásokat felépíteni, hol vannak a szép akciógólok, vagy a klasszik gyors kontrák...nem, semmi. szabadrúgások, szögleteknél bekaparjuk, Penaldo tizik és egy-egy kósza lövés...tegnap az Atalanta úgy kipasszolta az ímmel-ámmal végrehajtott letámadást, néha már egy egy kiscsapat elkeseredett labdaszerzési kísérleteire hajazott a játék, oldalról jöttek sorba a szarabbnál szarabb beadások.
Amúgy meg az egész játék lassú, körülményes. Tegnap még átkapcsoltam utána a Pool-Leicester utolsó 20 percére, ég és föld volt a különbség. Ma reggel meg megnéztem a Barca meccs összefoglalót, hadd ne mondjam...
Ja, és az utolsó Barca gól...klasszik Barcelona, imádtam -
Viszlát
addikt
válasz
Peterhappy #116984 üzenetére
Guardiola pedig százszor inkább a MU-hoz
Ha katolikus lennék még keresztet is vetettem volna ezt olvasva. Épp elég baj volt nekünk Mourinho, kellene a francnak Guardiola tiki-taki borzalma, már a Barcelonában is hánytam tőle. Nyilván ez szubjektív dolog, de maradjon csak a City-nél, nem akarok úgy szurkolni a csapatnak, hogy közben a meccsek meg nézhetetlenek.
Tibiajax: a City vs Pool bajnokijához. Egyrészt ugye tökmindegy ki nyer ha nem az MU, másrészt ezerszer inkább a Pool mint a City. Írtam már erről, plusz vannak nagyon pozitív élményeim Pool szurkolókkal (a BL döntőt egy liverpooli pubban izgultam végig), egyértelmű az óriási vetélkedés a két csapat és szurkolói között, de abszolút tisztelettel bántak velem. A City szurkolói meg körülbelül úgy csinálnak mintha ők szarták volna a focit, pedig össze sem hasonlítható a múltjuk sem a Poollal sem a Uniteddel. Szóval ha már mi nem lehetünk, akkor hajrá Pool!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Sorozatok
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás