Új hozzászólás Aktív témák
-
Ermi11
csendes tag
Tegnap vettem egy A4Tech X-755FS X7 egeret. Ma gyorsan vissza is vittem. Mivel először volt ilyen masinám (eddig egyszerűbbek voltak) tetszett a DPI állítgatása, kényelme. Nagyon jó a gombok programozhatósága, az egérkurzor stabilan a helyén van. Az oldalsó gombok nekem rossz helyen voltak, de gondoltam, majd megszokom.
Úgyhogy nagyon örültem neki.... az első játékig!
Már előtte is éreztem, hogy a görgő valahogy furcsa. Tekerésnél nem volt stabil, hol egyet, hol többet pattant, kb. minden második fordulatnál különösen előre megszorult.
Nyomattam egyet Crysissel. Fegyver kiválasztásánál gyakran volt, hogy nem a következőt, hanem másodikat vette elő a muki.Ez volt az első A4Tech egerem, nem vonom le a következtetést a gyártóval szemben. Szerintem hibást fogtam ki. Most visszatettem a 6. éve használt egerem. Ütött kopott, de legalább rendesen működik. Sőt! Teszkóban brahiból vásárolt (1700 ft) Technika vezeték nélküli egeremnek jobb a görgője.
Talán majd választok típust, fogalmam sincs melyiket.Az egér szolgáltatásai jók lennének, de a kivitelezés...
Nem tudom melyiket válasszam ezek után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest