Új hozzászólás Aktív témák
-
Ermi11
csendes tag
Tegnap vettem egy A4Tech X-755FS X7 egeret. Ma gyorsan vissza is vittem. Mivel először volt ilyen masinám (eddig egyszerűbbek voltak) tetszett a DPI állítgatása, kényelme. Nagyon jó a gombok programozhatósága, az egérkurzor stabilan a helyén van. Az oldalsó gombok nekem rossz helyen voltak, de gondoltam, majd megszokom.
Úgyhogy nagyon örültem neki.... az első játékig!
Már előtte is éreztem, hogy a görgő valahogy furcsa. Tekerésnél nem volt stabil, hol egyet, hol többet pattant, kb. minden második fordulatnál különösen előre megszorult.
Nyomattam egyet Crysissel. Fegyver kiválasztásánál gyakran volt, hogy nem a következőt, hanem másodikat vette elő a muki.Ez volt az első A4Tech egerem, nem vonom le a következtetést a gyártóval szemben. Szerintem hibást fogtam ki. Most visszatettem a 6. éve használt egerem. Ütött kopott, de legalább rendesen működik. Sőt! Teszkóban brahiból vásárolt (1700 ft) Technika vezeték nélküli egeremnek jobb a görgője.
Talán majd választok típust, fogalmam sincs melyiket.Az egér szolgáltatásai jók lennének, de a kivitelezés...
Nem tudom melyiket válasszam ezek után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple Watch
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple IPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest