Legfrissebb anyagok
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
Nekem van tapasztalatom, igaz nem pisztolyozok.
Szerintem tökéletes választás. Nekem 718F van és szerintem tökéletes. Nem gondoltam hogy ennyi pénzért ilyen jó kis egeret lehet venni. Én pénz szükében voltam és csak erre futotta de nem bántam meg. De egy 2 gombos, görgő nélküli golyós egerte cseréltem le, ezzel azért jobban megy a Combat. Én 718BF-et vennék most is. (Akkor még csak 718F volt mikor én vettem.) 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem tökéletes választás. Nekem 718F van és szerintem tökéletes. Nem gondoltam hogy ennyi pénzért ilyen jó kis egeret lehet venni. Én pénz szükében voltam és csak erre futotta de nem bántam meg. De egy 2 gombos, görgő nélküli golyós egerte cseréltem le, ezzel azért jobban megy a Combat. Én 718BF-et vennék most is. (Akkor még csak 718F volt mikor én vettem.)