Legfrissebb anyagok
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
Nekem van tapasztalatom, igaz nem pisztolyozok.
Szerintem tökéletes választás. Nekem 718F van és szerintem tökéletes. Nem gondoltam hogy ennyi pénzért ilyen jó kis egeret lehet venni. Én pénz szükében voltam és csak erre futotta de nem bántam meg. De egy 2 gombos, görgő nélküli golyós egerte cseréltem le, ezzel azért jobban megy a Combat. Én 718BF-et vennék most is. (Akkor még csak 718F volt mikor én vettem.) 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Házimozi haladó szinten
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem tökéletes választás. Nekem 718F van és szerintem tökéletes. Nem gondoltam hogy ennyi pénzért ilyen jó kis egeret lehet venni. Én pénz szükében voltam és csak erre futotta de nem bántam meg. De egy 2 gombos, görgő nélküli golyós egerte cseréltem le, ezzel azért jobban megy a Combat. Én 718BF-et vennék most is. (Akkor még csak 718F volt mikor én vettem.)