- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malchek
csendes tag
Na jó. végső tanulságként még leírom a tapasztalataimat az X-718BK-val, hátha valakinek segít. Szóval a macro kilőve, amit már éppen kezdtem megszokni, mivel kényelmes pontos az egér, viszont ekkor jött a második sokk, ami viszont teljesen kicsapta nálam a biztosítékot.Mégpedig ha leveszem az egérpadról és más felületen húzogatom, akkor még müxik rendesen, viszont ha visszateszem a padra akkor megbolondul és csak akkor lesz megint rendes ha kihúzom a kábelét és újra bedugom. De könyörgom azért egy 5k forintos egér ne csináljon már ilyet.
Szóval szétszedtem és megnéztem, hogy mi is van benne. Az alaplapjára, vagy milyére a következő volt írva: X-710BK (2012.01.07.)
Amit tudok tanácsolni azoknak, akik eddig évekig A4tech egeret használtak, mint én is (X710mk) és szeretnék lecserélni egy újra, akkor ne ezt a márkát válasszák, mert már nem ugyan azt nyújtja mint régen. A macrot szabotálták és ez a V-treck szenszor pedig teljesen fel tudja idegesíteni az embert. Csak erős idegzetűeknek ajánlom, ha valaki mégis arra vetemedik, hogy most ezt választja.
Az oké, hogy pár év alatt rájöttek, hogy valamit fejleszteni kéne az egereken, de azt nagyon rosszul csinálták. Talán újabb két három év múlva kijavítják ezeket a baklövéseket és ismét használható és megbízható társa lehet a felhasználóknak, de addig is ez most megy féláron a vaterára
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest