- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kompakt vízhűtés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malchek
csendes tag
Na jó. végső tanulságként még leírom a tapasztalataimat az X-718BK-val, hátha valakinek segít. Szóval a macro kilőve, amit már éppen kezdtem megszokni, mivel kényelmes pontos az egér, viszont ekkor jött a második sokk, ami viszont teljesen kicsapta nálam a biztosítékot.Mégpedig ha leveszem az egérpadról és más felületen húzogatom, akkor még müxik rendesen, viszont ha visszateszem a padra akkor megbolondul és csak akkor lesz megint rendes ha kihúzom a kábelét és újra bedugom. De könyörgom azért egy 5k forintos egér ne csináljon már ilyet.
Szóval szétszedtem és megnéztem, hogy mi is van benne. Az alaplapjára, vagy milyére a következő volt írva: X-710BK (2012.01.07.)
Amit tudok tanácsolni azoknak, akik eddig évekig A4tech egeret használtak, mint én is (X710mk) és szeretnék lecserélni egy újra, akkor ne ezt a márkát válasszák, mert már nem ugyan azt nyújtja mint régen. A macrot szabotálták és ez a V-treck szenszor pedig teljesen fel tudja idegesíteni az embert. Csak erős idegzetűeknek ajánlom, ha valaki mégis arra vetemedik, hogy most ezt választja.
Az oké, hogy pár év alatt rájöttek, hogy valamit fejleszteni kéne az egereken, de azt nagyon rosszul csinálták. Talán újabb két három év múlva kijavítják ezeket a baklövéseket és ismét használható és megbízható társa lehet a felhasználóknak, de addig is ez most megy féláron a vaterára
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Automata kávégépek
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest