- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Milyen videókártyát?
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malchek
csendes tag
válasz
Winnie The P #1739 üzenetére
A négy tappancs alatt vannak a csavarok. Ha mégis úgy döntesz h szétkapod, akkor óvatosan fejtsd le a tappancsokat, hogy ne deformálódjanak és így akkor nem kell cserélned őket. A tapiknak pedig ne hosszában, hanem oldalról ess neki, így nem fognak meghajlani. Plussz lehetőség szerint egy vékonyabb pengét használj amit alá tudsz tolni.
-
Malchek
csendes tag
Hát én csak azt tudom a haverodnak tanácsolni, amit fent is leírtam, hogy új kiadású a4tech egeret ne vegyen, mert macro valszeg nem lesz jó és ez a V-treck szenszornak pedig vannak elég idegesítő tulajdonságai. Esetleg olyan boltot érdemes nézni ahol ott porosodik már legalább két éve a polcon az egerentyű. Persze ha a macró nem érdekli és mindíg csak ugyan azon a felületen használja, akkor nem rossz továbbra sem.
-
Malchek
csendes tag
Nem hiszem, hogy gyári hibás lenne, hanem inkább ezeket már eleve így gyártják. Nézegettem külföldi fórumokat és ott is az újabb típusú egereknél hasonló a gond. Azt pl tudom h a régi 718bk-nál az alján a szenszor mellett elvileg van két tappancs és a bal oldalon gumis cucc van a hüvelykujjnak. Az enyémről ez hiányzik. A redős gumi helyett pontozott bemélyedések találhatók és az alján is csak 4 tappancs van. Ha azt mondod, hogy neked is új kiadású egered van és rendesen müxik, akkor lehet becserélem. Most azon agyalok, hogy melyik áramkört kell kiiktatni, hogy ne semlegesítse a jobb gomb a macrot, de ehhez lehet nem ártana látnom egy korábbi kiadást, hogy mi az ami változott
Gondolom nem fogod szétkapni, hogy megnézd milyen évszám van beleírva
Amugy megoldás lehet neked, hogy nyomd meg háromszor és akkor minden skuló kiszalad a desertből. -
Malchek
csendes tag
Na jó. végső tanulságként még leírom a tapasztalataimat az X-718BK-val, hátha valakinek segít. Szóval a macro kilőve, amit már éppen kezdtem megszokni, mivel kényelmes pontos az egér, viszont ekkor jött a második sokk, ami viszont teljesen kicsapta nálam a biztosítékot.Mégpedig ha leveszem az egérpadról és más felületen húzogatom, akkor még müxik rendesen, viszont ha visszateszem a padra akkor megbolondul és csak akkor lesz megint rendes ha kihúzom a kábelét és újra bedugom. De könyörgom azért egy 5k forintos egér ne csináljon már ilyet.
Szóval szétszedtem és megnéztem, hogy mi is van benne. Az alaplapjára, vagy milyére a következő volt írva: X-710BK (2012.01.07.)
Amit tudok tanácsolni azoknak, akik eddig évekig A4tech egeret használtak, mint én is (X710mk) és szeretnék lecserélni egy újra, akkor ne ezt a márkát válasszák, mert már nem ugyan azt nyújtja mint régen. A macrot szabotálták és ez a V-treck szenszor pedig teljesen fel tudja idegesíteni az embert. Csak erős idegzetűeknek ajánlom, ha valaki mégis arra vetemedik, hogy most ezt választja.
Az oké, hogy pár év alatt rájöttek, hogy valamit fejleszteni kéne az egereken, de azt nagyon rosszul csinálták. Talán újabb két három év múlva kijavítják ezeket a baklövéseket és ismét használható és megbízható társa lehet a felhasználóknak, de addig is ez most megy féláron a vaterára -
Malchek
csendes tag
Hát megvettem az X718bk-t, de majdnem szívrepedést kaptam mikor kipróbáltam, mivel ennél is a zoom-nál nem müxik a macro. Gyanítom ezeknél az új kiadású egereknék már szabotálták ezt a kis élvezetet. Biztos ez az ára cipőfűzős kábelnek. Ha valaki esetleg mégis tud erre megoldást, azt szívesen meghallgatom, mert én már szétgoogliztam az agyam ez ügyben. Láttam, hogy külföldi kollegák is hasonló cipőben járnak, de megoldásra ők sem találtak.
-
Malchek
csendes tag
Hali, X-718BK tulajoktól kérdezném, hogy a macro gomb működik e ha a jobb egér gomb nyomva van tartva (zoom-nál)? Csak mert néhány a4tech egérnél nem müxik a kettő együtt és nem szeretnék megvétel után meglepődni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 550 GM SFX+ATX
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest