- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.T.
senior tag
válasz
norby91 #1485 üzenetére
Próbáld ki másik gépen is szerintem ez softwares gond az egérnek valószinűleg nics baja.
Ja és próbáld ki kisseb dpi mellet is (minek akkora én 1200-2000 ig 1ms mellett használom de a 2000 is bőven sok).
Ja és valahol olvasta régebben, hogy a szenzor csak kb 2400 dpit tud valójában, és az egér trükközik, hogy elérje a 3600at, de hogyan már nem emlékszem. -
M.T.
senior tag
válasz
SipiBcs #1474 üzenetére
Sziasztok!
Hát nálam alapból nem felejti el mi lett neki beállítva nem tudom a tiéd miért nem jegyzi meg.
Szóval régóta irtam már az egerentyűmről(XL-747H), de a kezdeti félelmeim pl le fog kopni meg ilyesmi jelentem alaptalanok voltak a talpait leszámitva ugy néz ki mintha most vettem volna pedig napi 4-5 órát nyúzom már egy ideje, valójában több mint egy éve.
Melelsleg adtak hozzá csere tappancsokat azthiszem mostmár lecserélem őket
Egyszóval én légedett vagyok vele. -
M.T.
senior tag
-
M.T.
senior tag
Amúgy vettem egy t-nb laser egérpadot tökéletesen jó ezzel az egérrel.
Igaz a legkisebbet vettem kb 1000 Ft volt de nagy érzékenységen használom (1600-2000 dpi) és igy nem esem le róla -
M.T.
senior tag
Valaki tudja hogy mi az ujdonság az új driverben x747 hez?
Amúgy még mindig elégedett vagyok az egérrel és ennyi használat után még mindig nem kopott le.
Pedig riogattak vele hogy majd lekopik meg ilyesmi, de nagyon sok napi használat melett sincs semmi baja, ránézésre olyan mint amikor megvettem. -
M.T.
senior tag
válasz
Pierre75 #1306 üzenetére
Szia nincs Microsoft Office-m ebben sajna nem tudok segíteni esetleg ha van valami billentyűzet kombináció azt ráprogramozhatod a gombokra, vagy macroban megadni a macroszerkesztést nem próbáltam ugyan de eléggé sok lehetőség van benne ahogy elnézem vali megoldás biztos van a gondodra.
Itt van 3 office script esetleg adhat ötletet a szerkesztéshez
-
M.T.
senior tag
Na ma kiprobáltam elég jó kis rágcsáló ez ennyi pénzért meg főleg.
Csak nagyon érzékeny pl pár éves qck egérpadomat ki kellett alaposan tisztítani mert minden egyes porszemet érzékelt
1600 dpi felett eléggé szoknom kell mert nagyon érzékeny (Logitech 800 dpi után).
Meglepődtem az oscar beállítási lehetőségek sokaságán még billentyűzetről is megadható funkció egy-egy gombra, nagyon király dupla klikket át is konfigoltam.
Szóval egyenlőre elégedett vagyok. -
M.T.
senior tag
Sziasztok!
Sok keresgélés és gondolkodás után rendeltem 1 A4tech XL-747H egeret.
Még csak ma hozta meg a futár munkába menet előtt csak kicsomagolni tudtam, de eddig eléggé meggyöző.
Formája pont kézreáll nekem, a méret is megfelelő, az anyagok elég jónak tünnek, finoman halkan kapcsolnak a mikrokapcsolók.
Eddig egy Logitech MX500-am volt de szegényke már kb 8 éves ütött kopott müködik még de egyenlőre nyugdíjba vonul a fiókba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Parfüm topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/240GB SSD/ZALMAN Z11 - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest