- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Szia! / Sziasztok
Én is pont egy ilyen X-710BH egeret szeretnék venni egy fórumtárs ajánlotta egy másik topicban és nagyon megtetszett úgy érzem hozzám illene nem szeretnék nagy egeret mert én a fingertip grip, azaz "ujjbegyfogás" -t részesítem előnyben.Ez súlyozás meg cécó annyira nem vonz úgy érzem viszont nem tudom a gyári glide-ok mennyire jók?? Az nagyon kellemes csalódás, hogy adnak még hozzá.Vannak még a csomagban ilyen kis fekete kerek valamik azok mire jók vagy hova kell tenni majd őket?
Nekem egy Roccat Taito padom van fene tudja mennyire csúszna jól ez az egér rajta ettől tartok picit akkor már célozzak jobban ha már megveszem..bár nekem az igazi megoldást egy olyan kristályos felületű pad oldaná meg talán.
Szerintem délelőtt vennék is egy ilyen X-710BH-t szóval minden info jól jön

Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Jövedelem
- Apple asztali gépek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" QHD IPS Ryzen 9 PRO 7940HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garmin Epix Pro Sapphire (51mm)
- Zalman WATTTERA ZM800-EBTII 800W táp - GARIS!
- Dell Precision 7530,15.6",FHD,Xeon E-2186M,32GB DDR4,256GB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos kivi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És ott a Report Rate Settings, ha valaki más is keresné.