- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz
kmisi99
üzenetére
Nem kuka, de biztos vagyok benne, hogy az emberek 90%-a reklamál egy sort, szidja a márkát és vesz egy új egeret. Holott ez sztem minden egérrel előfordulhat. Nekem ez is ez volt a bajom pár hete egy 750BH-nál.
Ez az oldal segített. A lényeg, hogy egy kis réz mikrokapcsoló baszakszik. Szét kell szedni az egeret, kitisztítani (ha koszos), és azt a réz cuccot finoman kivenni és újra betenni, pont középre. Figyelni kell ne pattanjon el semmilyen kis bizbasz se a folyamat során, mert mindenre szükség van. Nincs értelme kidobni az egeret, vágj bele, óvatosan és finoman cselekedj, légy türelmes. Ha kérdés van, szólj.
-
Shad0w
senior tag
-
válasz
kmisi99
üzenetére
Ugyanazon, ugyanolyan felületen egérpadon használod?
Nekem a XL-750F-em meg van már vagy 3 éve, és azon kívül, hogy meg van kopva(bár inkább csak elszíneződve, mert sötétebb ott, nem világosabb) a tenyerem alatt, illetve a jobb bal gomb magasságában, illetve hogy a görgő kapcsolóját kell néha kicsit kontakt spray-el megfújni, nincs semmi baja..
Lehet nincs szerencséd ezekkel az egerekkel.. vagy silányabb már a minőségük..

-
kmisi99
addikt
válasz
kmisi99
üzenetére
Visszavonom az előző véleményem a 747 esem mégse szar. Csak épp tuning miatt durván befagytam és újrainduláskor bugos volt a gép. De most restart után tökéletes az egér

Bár hozzáteszem még mindig szar. Hát ez nem igaz. Nagyobb dpin még mindig jelentkezik enyhén az ugrálás ha nem egyenes vonalba húzom az egeret. Én többet ilyet nem veszek.
Amúgy szerintem a görgő elromlás az azért volt mert én mindig görgő lenyomással nyitom meg a dolgokat szóval napi 50-100 szor lenyomom ezért adta fel fél év alatt. Szerintetek ez garis dolog hogy vergődik a rohadt egérmutató? -
M.T.
senior tag
-
pr05p3c
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest