- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz
kmisi99 #1700 üzenetére
Nem kuka, de biztos vagyok benne, hogy az emberek 90%-a reklamál egy sort, szidja a márkát és vesz egy új egeret. Holott ez sztem minden egérrel előfordulhat. Nekem ez is ez volt a bajom pár hete egy 750BH-nál.
Ez az oldal segített. A lényeg, hogy egy kis réz mikrokapcsoló baszakszik. Szét kell szedni az egeret, kitisztítani (ha koszos), és azt a réz cuccot finoman kivenni és újra betenni, pont középre. Figyelni kell ne pattanjon el semmilyen kis bizbasz se a folyamat során, mert mindenre szükség van. Nincs értelme kidobni az egeret, vágj bele, óvatosan és finoman cselekedj, légy türelmes. Ha kérdés van, szólj.
-
Shad0w
senior tag
-
válasz
kmisi99 #1471 üzenetére
Ugyanazon, ugyanolyan felületen egérpadon használod?
Nekem a XL-750F-em meg van már vagy 3 éve, és azon kívül, hogy meg van kopva(bár inkább csak elszíneződve, mert sötétebb ott, nem világosabb) a tenyerem alatt, illetve a jobb bal gomb magasságában, illetve hogy a görgő kapcsolóját kell néha kicsit kontakt spray-el megfújni, nincs semmi baja..
Lehet nincs szerencséd ezekkel az egerekkel.. vagy silányabb már a minőségük..
-
kmisi99
addikt
válasz
kmisi99 #1446 üzenetére
Visszavonom az előző véleményem a 747 esem mégse szar. Csak épp tuning miatt durván befagytam és újrainduláskor bugos volt a gép. De most restart után tökéletes az egér
Bár hozzáteszem még mindig szar. Hát ez nem igaz. Nagyobb dpin még mindig jelentkezik enyhén az ugrálás ha nem egyenes vonalba húzom az egeret. Én többet ilyet nem veszek.
Amúgy szerintem a görgő elromlás az azért volt mert én mindig görgő lenyomással nyitom meg a dolgokat szóval napi 50-100 szor lenyomom ezért adta fel fél év alatt. Szerintetek ez garis dolog hogy vergődik a rohadt egérmutató? -
M.T.
senior tag
-
pr05p3c
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- TP-Link Archer TX50E AX3000 Wifi + BT PCI-E adapter
- DJI AVATA 2 drón - csak a drón, akku, RC és szemüveg nélkül
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest