- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskuszkau
csendes tag
Kipróbáltam, de valami különös oknál fogva továbbra sem akar működni. azt írja, hogy nincs csatlakozva az egér, de már le tettem róla így maradt a cd-s verzió. Viszont kicsit csalódott vagyok, illetve nem tudom. Azt írja, hogy 2000dpi-s viszont én úgy érzem, hogy csak 1000dpi van benne, legalábbis alig gyorsabb, mint egy 800-as irodai egér. Van egy másik egerem, ami 1600 és 2400dpi-t tud, de még 1600-on is sokkal gyorsabb, mint ez 2000dpi-n. Nemtom, hogy csak velem szúrtak-e ki, hogy kétszer annyi dpi-t írtak a dobozra, mint amennyit tud, vagy ez valami különleges megoldás.
Ettől eltekintve baromira tetszik ez az egerentyű, bár eleinte baromira zavaró volt, hogy szerintem at optikája, vagy túl érzékeny, vagy túl közel rakták az az egér aljához, mert legalább másfél két centire fel kellett emelnem, hogy ne érzékelje a padot és ne mozogjon be a képernyőn. Gondolom ezért is tették egyes verzióira az antivib dolgot. Ezt viszont sikerült kiküszöbölnöm azzal, hogy egy két-három milis szigszagot vágtam háromszögben csúcsosodó plexi végére, úgy hogy a függőleges oldalából takarjon, ami véget már csak néhány milire érzékelte a padot az egér. Elég barbár megoldás, de legalább normálisan lehet kezelni és nincs az az érzésem mintha egy medencébe merülnék mikor középre rakom az egret egy- egy nagyobb kanyar után.
Ez a dpi viszont eléggé zavar, mert most nemtom mi van. Valakinek esetleg hasonló észrevétel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- YouTube
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest