- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Amazon Kindle
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskuszkau
csendes tag
Kipróbáltam, de valami különös oknál fogva továbbra sem akar működni. azt írja, hogy nincs csatlakozva az egér, de már le tettem róla így maradt a cd-s verzió. Viszont kicsit csalódott vagyok, illetve nem tudom. Azt írja, hogy 2000dpi-s viszont én úgy érzem, hogy csak 1000dpi van benne, legalábbis alig gyorsabb, mint egy 800-as irodai egér. Van egy másik egerem, ami 1600 és 2400dpi-t tud, de még 1600-on is sokkal gyorsabb, mint ez 2000dpi-n. Nemtom, hogy csak velem szúrtak-e ki, hogy kétszer annyi dpi-t írtak a dobozra, mint amennyit tud, vagy ez valami különleges megoldás.
Ettől eltekintve baromira tetszik ez az egerentyű, bár eleinte baromira zavaró volt, hogy szerintem at optikája, vagy túl érzékeny, vagy túl közel rakták az az egér aljához, mert legalább másfél két centire fel kellett emelnem, hogy ne érzékelje a padot és ne mozogjon be a képernyőn. Gondolom ezért is tették egyes verzióira az antivib dolgot. Ezt viszont sikerült kiküszöbölnöm azzal, hogy egy két-három milis szigszagot vágtam háromszögben csúcsosodó plexi végére, úgy hogy a függőleges oldalából takarjon, ami véget már csak néhány milire érzékelte a padot az egér. Elég barbár megoldás, de legalább normálisan lehet kezelni és nincs az az érzésem mintha egy medencébe merülnék mikor középre rakom az egret egy- egy nagyobb kanyar után.
Ez a dpi viszont eléggé zavar, mert most nemtom mi van. Valakinek esetleg hasonló észrevétel?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Amazon Kindle
- EAFC 25
- Motoros topic
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest