- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskuszkau
csendes tag
Kipróbáltam, de valami különös oknál fogva továbbra sem akar működni. azt írja, hogy nincs csatlakozva az egér, de már le tettem róla így maradt a cd-s verzió. Viszont kicsit csalódott vagyok, illetve nem tudom. Azt írja, hogy 2000dpi-s viszont én úgy érzem, hogy csak 1000dpi van benne, legalábbis alig gyorsabb, mint egy 800-as irodai egér. Van egy másik egerem, ami 1600 és 2400dpi-t tud, de még 1600-on is sokkal gyorsabb, mint ez 2000dpi-n. Nemtom, hogy csak velem szúrtak-e ki, hogy kétszer annyi dpi-t írtak a dobozra, mint amennyit tud, vagy ez valami különleges megoldás.
Ettől eltekintve baromira tetszik ez az egerentyű, bár eleinte baromira zavaró volt, hogy szerintem at optikája, vagy túl érzékeny, vagy túl közel rakták az az egér aljához, mert legalább másfél két centire fel kellett emelnem, hogy ne érzékelje a padot és ne mozogjon be a képernyőn. Gondolom ezért is tették egyes verzióira az antivib dolgot. Ezt viszont sikerült kiküszöbölnöm azzal, hogy egy két-három milis szigszagot vágtam háromszögben csúcsosodó plexi végére, úgy hogy a függőleges oldalából takarjon, ami véget már csak néhány milire érzékelte a padot az egér. Elég barbár megoldás, de legalább normálisan lehet kezelni és nincs az az érzésem mintha egy medencébe merülnék mikor középre rakom az egret egy- egy nagyobb kanyar után.
Ez a dpi viszont eléggé zavar, mert most nemtom mi van. Valakinek esetleg hasonló észrevétel?
Új hozzászólás Aktív témák
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XPS 14 9440 13.4" 3K OLED érintő Ultra 7 155H RTX 4050 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest