Új hozzászólás Aktív témák

• macskuszkau

csendes tag

Kipróbáltam, de valami különös oknál fogva továbbra sem akar működni. azt írja, hogy nincs csatlakozva az egér, de már le tettem róla így maradt a cd-s verzió. Viszont kicsit csalódott vagyok, illetve nem tudom. Azt írja, hogy 2000dpi-s viszont én úgy érzem, hogy csak 1000dpi van benne, legalábbis alig gyorsabb, mint egy 800-as irodai egér. Van egy másik egerem, ami 1600 és 2400dpi-t tud, de még 1600-on is sokkal gyorsabb, mint ez 2000dpi-n. Nemtom, hogy csak velem szúrtak-e ki, hogy kétszer annyi dpi-t írtak a dobozra, mint amennyit tud, vagy ez valami különleges megoldás.
    Ettől eltekintve baromira tetszik ez az egerentyű, bár eleinte baromira zavaró volt, hogy szerintem at optikája, vagy túl érzékeny, vagy túl közel rakták az az egér aljához, mert legalább másfél két centire fel kellett emelnem, hogy ne érzékelje a padot és ne mozogjon be a képernyőn. Gondolom ezért is tették egyes verzióira az antivib dolgot. Ezt viszont sikerült kiküszöbölnöm azzal, hogy egy két-három milis szigszagot vágtam háromszögben csúcsosodó plexi végére, úgy hogy a függőleges oldalából takarjon, ami véget már csak néhány milire érzékelte a padot az egér. Elég barbár megoldás, de legalább normálisan lehet kezelni és nincs az az érzésem mintha egy medencébe merülnék mikor középre rakom az egret egy- egy nagyobb kanyar után.
    Ez a dpi viszont eléggé zavar, mert most nemtom mi van. Valakinek esetleg hasonló észrevétel?

Új hozzászólás Aktív témák