- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
igen.. frissebb driverrel megoldódott a probléma... sajna a gyártó honlapjáról 6óra alatt jött volna le.. meg mikor már majdnem végzett a letöltés, megszakadt
[letöltésvezérlő van pedig]
szerk: kmisi99 na igen pont erről beszélek
aztán M.T. fórumtárs volt olyan kedves és elküldte a legfrissebb drivert nekem
köszi itt is
-
Pierre75
senior tag
Én most vettem 747-t, abban talán tudnál segíteni, hogyan lehetne az Oscar-ban beállítani pl. az oldalsó előre-vissza gombokra Office-ban oldalt váltson?
Egy A4Tech wop-49-t használtam vagy 6 évig, még mindig megy, csak a kábele megkopott így lecseréltem. Logitech-ből van egy B110-m, ami azért nem túl pontos, és az oldalsó váltó gombok erősen hiányoztak, amit így a laptop mellé száműztem.
Próbáltam egy Logitech MX518-t is, de minden bajom volt vele. Az anyaghasználattól a súlyáig, nekem nem vált be.
-
lemusz
addikt
Köszi a helpet, megvan.
Még egy érdekesség:
Beállítottam, hogy 500 helyett 1000 Hz-en fusson az egér. A driver beépített mutatója fel is pörgött 1000-ig, de egy külön program, a mouseratechecker.exe a gép újraindítása után is csak 500-at jelez. Nah most akkor mivan? Melyik hazudik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest