- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Gaming notebook topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Szia! / Sziasztok
Én is pont egy ilyen X-710BH egeret szeretnék venni egy fórumtárs ajánlotta egy másik topicban és nagyon megtetszett úgy érzem hozzám illene nem szeretnék nagy egeret mert én a fingertip grip, azaz "ujjbegyfogás" -t részesítem előnyben.Ez súlyozás meg cécó annyira nem vonz úgy érzem viszont nem tudom a gyári glide-ok mennyire jók?? Az nagyon kellemes csalódás, hogy adnak még hozzá.Vannak még a csomagban ilyen kis fekete kerek valamik azok mire jók vagy hova kell tenni majd őket?
Nekem egy Roccat Taito padom van fene tudja mennyire csúszna jól ez az egér rajta ettől tartok picit akkor már célozzak jobban ha már megveszem..bár nekem az igazi megoldást egy olyan kristályos felületű pad oldaná meg talán.
Szerintem délelőtt vennék is egy ilyen X-710BH-t szóval minden info jól jön
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Magisk
- AliExpress tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EAFC 25
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest