Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Szia! / Sziasztok
Én is pont egy ilyen X-710BH egeret szeretnék venni egy fórumtárs ajánlotta egy másik topicban és nagyon megtetszett úgy érzem hozzám illene nem szeretnék nagy egeret mert én a fingertip grip, azaz "ujjbegyfogás" -t részesítem előnyben.Ez súlyozás meg cécó annyira nem vonz úgy érzem viszont nem tudom a gyári glide-ok mennyire jók?? Az nagyon kellemes csalódás, hogy adnak még hozzá.Vannak még a csomagban ilyen kis fekete kerek valamik azok mire jók vagy hova kell tenni majd őket?
Nekem egy Roccat Taito padom van fene tudja mennyire csúszna jól ez az egér rajta ettől tartok picit akkor már célozzak jobban ha már megveszem..bár nekem az igazi megoldást egy olyan kristályos felületű pad oldaná meg talán.
Szerintem délelőtt vennék is egy ilyen X-710BH-t szóval minden info jól jön

Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Adventi kalendáriumok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Android felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- IPHONE 12 MINI 64GB, FEKETE, 100%, ÚJ AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- X1 2-in-1 Gen9 14" 3K OLED érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- IPHONE 12 MINI 128GB, KÉK, AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- i5 10600/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- IPHONE 12 MINI 128GB, ÚJ , 100% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest