Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Szia! / Sziasztok
Én is pont egy ilyen X-710BH egeret szeretnék venni egy fórumtárs ajánlotta egy másik topicban és nagyon megtetszett úgy érzem hozzám illene nem szeretnék nagy egeret mert én a fingertip grip, azaz "ujjbegyfogás" -t részesítem előnyben.Ez súlyozás meg cécó annyira nem vonz úgy érzem viszont nem tudom a gyári glide-ok mennyire jók?? Az nagyon kellemes csalódás, hogy adnak még hozzá.Vannak még a csomagban ilyen kis fekete kerek valamik azok mire jók vagy hova kell tenni majd őket?
Nekem egy Roccat Taito padom van fene tudja mennyire csúszna jól ez az egér rajta ettől tartok picit akkor már célozzak jobban ha már megveszem..bár nekem az igazi megoldást egy olyan kristályos felületű pad oldaná meg talán.
Szerintem délelőtt vennék is egy ilyen X-710BH-t szóval minden info jól jön

Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master SK622 (Hybrid) Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 14IML9 , Ultra 5 , 2.8K OLED 120HZ , 16GB DDR5 , 512GB SSD
- ÚJ Elgato Stream Deck Classic Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ!! Dell Latitude 5420 Prémium laptop i5-1145G7 / 16GB memória / 14" FULL HD IPS / SSD / Win11
- ÚJ Cooler Master CK721 (Hybrid) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest