- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SSD kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Bluetooth hangszórók
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ledfold
tag
A4-tech gamer egerem volt nekem is X718 ha jól emlékszek. Amit írsz az engem is zavart. Mivel hogy a DPI az dot/inch. Namost ha több a DPI akkor pontosan egy inchen több helyzetet kellene érzékelnie, tehát pontosabbnak kéne lennie és nem gyorsabbnak.
Ügyhogy szerintem ez parasztvakítás.
Én a 2. fokozaton használtam általában. A lekisebbre akkor vettem ha FPS-t toltam.
Nagyon jó kis egér most a kedvesem használja. Minőségével egy dologben nem voltam kibékülve. Valamennyi kezem alatt megfordult A4-tech egér festése lekopott. Ennek is.
Amúgy ár-teljesítményben szerintem nagyon jó.Drivert nem használtam hozzá. Az alappal sem ment rosszabbul mit a sajáttal.
Szerintem ezeket az egereket nem lehet agyon állítgatni. Tudják amit tudnak többet viszont nem. Teljesen mindegy hány Hz-n szedi le a jelet. Mert nem fogod érezni FPS-ben. Alapból jók. Tehát nem hiszem hogy a Hz állítgatástól bárki is jobb lenne FPS-ben. Inkább a gyakorlás.Most egy vezeték nélküli szettet használok. Olcsó A4-tech. G6 saver. Sajnos jelentkeznek az első gondok. Az egér bal gombja időnként csak a 2. lenyomást veszi be. Megpróbálom kinyitni és kifújni hátha jobb lesz. Mert garanciába postán visszaküldeni többe kerülne mint amennyit ér az egér. De azért ilyennek nem lenne szabad bekövetkezni.
Ha bedöglik teljesen én is xl-750bh-t tervezek. Reménykedek hogy az legalább olyan jó és tartós lesz mint az X718 volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- potyautas: Vágyak
- Yettel topik
- PlayStation 5
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple watch Ultra 2 titanium Milanese 2026.03.23. Apple jótállás
- MSI Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest