- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ledfold
tag
Mondjátok hogy az anti vibrate arra jó hogy ne ugráljon a kurzor. Én ezt nem értem. A kurzornak tilos ugrálni ha nem használod az egeret. Nem kell ahhoz semilyen anti vibrate. Vagy ha ugrál akkor szar az egér.
Nem jól gondolom? -
Ledfold
tag
A4-tech gamer egerem volt nekem is X718 ha jól emlékszek. Amit írsz az engem is zavart. Mivel hogy a DPI az dot/inch. Namost ha több a DPI akkor pontosan egy inchen több helyzetet kellene érzékelnie, tehát pontosabbnak kéne lennie és nem gyorsabbnak.
Ügyhogy szerintem ez parasztvakítás.
Én a 2. fokozaton használtam általában. A lekisebbre akkor vettem ha FPS-t toltam.
Nagyon jó kis egér most a kedvesem használja. Minőségével egy dologben nem voltam kibékülve. Valamennyi kezem alatt megfordult A4-tech egér festése lekopott. Ennek is.
Amúgy ár-teljesítményben szerintem nagyon jó.Drivert nem használtam hozzá. Az alappal sem ment rosszabbul mit a sajáttal.
Szerintem ezeket az egereket nem lehet agyon állítgatni. Tudják amit tudnak többet viszont nem. Teljesen mindegy hány Hz-n szedi le a jelet. Mert nem fogod érezni FPS-ben. Alapból jók. Tehát nem hiszem hogy a Hz állítgatástól bárki is jobb lenne FPS-ben. Inkább a gyakorlás.Most egy vezeték nélküli szettet használok. Olcsó A4-tech. G6 saver. Sajnos jelentkeznek az első gondok. Az egér bal gombja időnként csak a 2. lenyomást veszi be. Megpróbálom kinyitni és kifújni hátha jobb lesz. Mert garanciába postán visszaküldeni többe kerülne mint amennyit ér az egér. De azért ilyennek nem lenne szabad bekövetkezni.
Ha bedöglik teljesen én is xl-750bh-t tervezek. Reménykedek hogy az legalább olyan jó és tartós lesz mint az X718 volt. -
Ledfold
tag
Sziasztok!
Az előbb bénáztam bocs.
Gondoltam én is leírom a tapasztalaimat bár már nagyon sokan írtak.
Egy nagyon fontos dolgot hiányolok mindenkitől. Ezt fontos minden egérvásárlónak különösen aki FPS-re veszi az egeret.Tehát az új egerem: A4-tech X718F.
Olcsó de FPS-hez jó egeret szerettem volna. Szemezgettem lézeres egerekkel míg végül ez lett a választott, az ára, a rá írt felbontás és az itt olvasott jó tapasztalatok miatt.Külsőleg szerintem szép darab bár ez szubjetív. Méretét tekintve a tenyeremhez képest épp megfelelő, se nem kicsi se nem nagy. Gombjai teljesen jók, kezelhetősége szuper. Kényelmes és jó anyagokból van. Minőségi érzetet kelt, és pontos egér.
Akkor nézzük a dolog kellemetlenebb részét:
A felbontás állítható 600-2000 dpi között. Nekem alapvetően más elképzelésem van a felbontásról mint az A4-technek és úgy látom a legtöbb embernek. Ez lehet hogy az én hibám, de azért leírom. Lehet hogy van aki velem egyet ért.
Én úgy gondolom hogy amikor az egér felbontását magasabbra állítom akkor nem gyorsulni kéne az egérmutatónak, hanem pontosabb rámutatást kellene lehetővé tennie.
Tehát gyakorlailag 2000 pontot (helyzetet) kellene érzékelnie inchenként vagy négyzetinchenként (nem tudom pontosan) az egér elmozdulása alapján. Ehelyett ha jól sejtem a dpi itt a képernyőn való elmozdulás nagyságát jelenti. Tehát pl. míg az 1000 dpi felbontásnál egységnyi elmozdulás esetén mondjuk 1000 pixelt mozdul a mutató, a 2000 dpi felbontásnál ugyanannyi egérmozgatásnál mondjuk dupla annyit mozdul a mutató. Ez szerintem alapvetően rossz.
Az lenne a jó ha mindkét esetben ugyanannyit mozdulna a mutató csak a mozgást pontosabban követné. Több részmozgásra bontva jóval pontosabb lehetne az egérmutató haladása és a rámutatás. Könnyebb lenne a headshot...:-)
Nem tudom hogy ez a lézeres egereknél hogy van, ha ugyanígy akkor az is egy nagy bukta.Alapvető csalódás: Az egér 800 dpi felett gyakorlatilag használhatatlan. Kizárt hogy pontosan tudj vele lőni. Ha valaki menükön való matatáshoz gyors egérmozgást szokott meg akkor az még csak-csak elnavigál a menükön, de hogy nem lesz pontosabb a rámutatása az biztos.
Ha pl. pontos ívet akarok rajzolni egy rajzprogramban akkor nem növelnem kell a felbontást, hanem csökkentenem pl. 500 dpi-re. Szerintem ez kicsit furcsa.És még egy. A 4 és 5 gombot nem tudom úgy konfigurálni mondjuk COD2-ben mint a régi szar Trust egeremmel. Folyton a driverben hozzárrendelt billentyűt észleli ha lenyomom, nem pedig azt hogy mouse4 vagy 5-ös gomb. Ez is tréfás. Mondjuk ez lehet hogy a driver hibája. Csak az a baj hogy nem azért vettem 5 gombos egeret hogy az egérgombot mondjuk ALT+Right Arrow-nak érzékelje hanem hogy Mouse4-nek.
Amúgy összességében nem bántam meg az egér megvásárlását. Ennyi pénzért nagyon precíz és jó egér.
Aki esetleg tud a fenti problémákra megoldást kérem írjon a fórumba. Hátha még elégedettebb leszek az egeremmel.
Kösz és üdv mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép OFF
- Óra topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- 1-7 gen M2 Ax201/9560cnvi/9260/8260/8265/7265ngw/xmm7560/L860 GL/ac 7260hmw mxm 3.0A GTX1070 P3200
- iBasso DC Elite
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- DEll G15 5530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest