Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Szergely83

tag

Üdv!

Van egy Sennheiser HD515 G4ME fejhallgatóm, azonban két oldalt megrepedt a műanyag, ragasztanom kellett, a pántról a párna kezd leválni, ill. a füles szövet borítása is szétnyílt 2 év használat után. Hozzáteszem: napi átlag 5 órát viseltem és kapott is rendesen (megesett, hogy ráültem, leesett, stb.), ha azt nézem jól bírta a strapát.
    Viszont most megérett a cserére és kissé bizonytalan vagyok. Mindenképp mikrofonos fejesre szeretnék váltani, 30K alatti kategóriában, játékra és zenére kéne, viszont hangminőségben nem szeretnék visszalépést a Sennheiserhez képest. Főleg hogy nemrég beruháztam egy Asus Xonar D1-re is, és megtapasztaltam mit képes kihozni a fejhallgatómból (kristálytiszta közép és magas, olyan mély mellett, hogy beleremeg a cucc a fejemen).
    Most a SteelSeries Siberia V2-vel szemezgetek, jókat írnak róla, de tartok tőle, hogy nem hozza azt a minőséget zenére, amit az 515 nyújtott. Az 515 nyitott, a Siberia pedig zárt, hangminőségben nem tudom ez mekkora hátrány (beszűrődő zaj nem szempont most).
    Mit ajánlanátok még ebben a kategóriában? Vagy szerintetek felesleges aggódnom a Siberia kapcsán?

Új hozzászólás Aktív témák