Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peace
nagyúr
No rádugtam végre a KAve-t a gépre, de elsőre nagyon fura. Sokkal nagyobb és nehezebb a microsoft-nál, ezt még bőven szokni kell. És sajnos van egy idegesítő alapsistergés, ami gondolom a hangkártyának köszönhető, mivel az usb-s fejhallgatóval ilyen nem volt. Gondolom megoldaná a problémát egy drága hangkártya, ezen majd lehet el is gondolkodok. Tsztelni érdemben nem tudtam, mert nincs fenn semmi FPS a gépen, de a Sötét lovag angol DTS hanggal elég korrektül szól. Legalábbis mérföldekkel jobban, mint a stereo-n.
-
Beast007
aktív tag
válasz
cskamacska #3096 üzenetére
Nekem most egy AKG K701-re fáj a fogam ...
Amúgy szerintem az 598-as anyaghasználat miatt lett főként ilyen drága , kicsit kirí a sok szürke füles közül.Egy hd 600-asat én is szívesen bevállalnék eddig csak jókat hallottam róla.
De nem bántam meg , hogy ezt vettem az biztos. -
Blindfish
tag
razer megalodon 7.1 vagy egy logitech g35 7.1?
Melyik szerintetek?? Mert most nagyon tanakodom melyiket vegyem meg :S Valaki tudna segíteni hogy melyik a jobb, esetleg tesztelte-e mind a 2-t? Nagy segítség lenne
Esetleg ajánlotok vmi mást?? 5.1-es is jó csak már vennem kell mert jön egy bizonyos időszak X)
Üdv: Blindfish! -
cskamacska
addikt
válasz
Beast007 #3093 üzenetére
Heh a HD598 jó füles(nekem az előd 595-höz volt szerencsém majd két évig), de az árazással _nagyon_ elszálltak Sennheiserék.
A békebeli 20000 forintos HD555, és 30-35 ezer forint körüli HD595 árakból lettek 35-40 ezer forint(!) körüli HD558, és 50000 forint körüli HD598 árak.(a két sorozat között csak egy leheletnyi minőségi javulás tapasztalható) Ha azt nézem hogy időnként ki lehet fogni(legalábbis régen lehetett..) 30, rosszabb esetben 40 ezer körül használt AKG K601-et, vagy HD600-as Sennheisert, amelyek azért jobb fülesek.. hááááát.
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
Lesz- e probléma abból, hogy veszek egy jack elosztót és beledugok egy sztereó hangszórót az 5.1-es füles mellé. Természetesen, amikor a fülest használom a hangszórót kikapcsolom.
Valamilyen minőségi romlást generál-e? -
Beast007
aktív tag
Én se azt mondtam , hogy mindenáron 7.1 kell a fülesbe mert az a jó , de hagyjuk is mert sok értelmét nem látom vitatkozni.
Azzal egyet értek, hogy egy stereo füles mindig is szebben fog szólni mint egy ilyen gamer headset. De szerintem én ezt a véleményemet leírtam már itt valamikor. Ahogy azt is , hogy nekem egy hd 598-asom van itthon zenehallgatásra. Szóval ha nagyon akarsz beszélgethetünk a minőségről. ( bár szerintem ez sem a legjobb füles)
A dizájnról meg annyit, nézd meg az 598-ast , sokkal de sokkal igényesebb mind megjelenésre mind anyaghasználatra , mint az általad említett "egyik legjobb" gamer füles vagy akármelyik másik.És még az ára sem olyan horribilis. -
kertsa
senior tag
válasz
jaffa 2843 #3091 üzenetére
Ezt nem hiszem el!!!
ezaz EZAZ, este mehet a WAR
-
Asus Xonar hangkártyák beármelyike (kivétel DS) + Stereo fejhallgató = Dolby Headphone.
Asus Xonar DG + Superlux 681 = ~16e és ezzel mindent fog hallani az illető, előre, hátra. Stereo fejhallgatóvel pedig zenét hallgatni is lehet. Mikrofon problémára pedig ott a zalman kábelre csiptethető mikrofonja ~1700HUF-ért.
Ha mindenképp mikrofonos kell, akkor Asus Xonar DG(~6e HUF) + Superlux HMD660E(18e HUF), és máris felette vagy bármilyen gamer humbugnak hangminőségben, térhangzás pedig ugyanaz, esetenként jobb is.Nem válasz akart lenni nearbit, csak véletlen volt
de ha már neked lett címzve.. este war? -
kertsa
senior tag
válasz
Beast007 #3088 üzenetére
Mikor majd fülesben már 9.1 meg 11.1 is lesz.. az lesz az igazi...
Az, hogy a szobában elhelyezel 7.1-es rendszert, az tök jó és még ki is lehet hallani rendesen, de, hogy egy fülesbe minek 5.1-nél több? Azt még mindig nem értem
Reklám... annak akinek jó sok felesleges pénze van
Hasonlíts össze egy stereo fülest egy 7.1-el azonos árkategóriában. Melyikbe van minőségi cucc és melyikbe van "lejárt szavatosságú alkatrész"? Hogy a 7.1-es is legalább olyan minőségben szóljon, akkor igencsak 100k feletti árban kellenen lennie. Pedig a GAMER fülesek még dizájnosak is
"Az meg, hogy szerinted nehéz megkülönböztetni 2 csatornát egymástól kb. a füles hibája. Ezért is vagyok már kíváncsi a razer új fülesére, mert az állítólag nem virtuális 7.1."
Ehhez annyit, hogy a nekem Roccat Kave van, és az egyik legjobb 5.1es GAMER füles és nem virtuális, mégis nehéz különbséget tenni a front és a rear között...
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Ajánlanátok X360-hoz egy jó 5.1 fülest, amit itthon is be lehet szerezni és van raktáron, 30K-ig?
-
kertsa
senior tag
válasz
Beast007 #3081 üzenetére
Mi értelme az usb-s csatinak és a 7.1-nek, ha a hang driver nem képes kezelni megfelelően a 7.1et? Bár ha valakinek van ezzel ellenkező tapasztalata, akkor ossza meg velünk
Egyébként fülesbe mi értelme a 7.1-nek? Futtattam DD5.1-es hangtesztet a fülesemen, és a front és rear hangokat elég nehéz megkülönböztetni... akkor a 7.1
Egyébként jól néz ki és biztos kényelmes, és az ára sem rossz
-
justo00
tag
Sziasztok!
Milyen fülest ajánlotok kimondottan játékhoz max 10eft értékben?
Van egy Asus Xonar DS hangkarim! -
Beast007
aktív tag
válasz
gergo0328 #3080 üzenetére
Sejtettem , hogy ezt fogja valaki ajánlani .
Csak akkor veszek hangkarit , ha nem usb-s fülesem lesz, de most megint nagyon elgondolkodtam a G930-on , vagy G35-ön.
Megmondom őszintén egyre kíváncsibb vagyok ezeknek az usb-s cuccoknak a hangminőségére lehet még a héten bevállalom egyiket. Megint nekifekszek a netnek éjszaka és lesek teszteket + fórumokat , hogy végre dönteni tudjak.
Tisztában vagyok vele , hogy egyik se lesz tökéletes, de ennyi pénzért már igazán mutathatnának valami elfogadhatót (számomra) minőség terén. -
Beast007
aktív tag
A vége az lesz hogy veszek egy Logitech G930-at vagy valami más usb-s fülest és akkor egyben letudom a hangkari kérdést is.
-
Beast007
aktív tag
Ugyanez megvan a Kave-nél is több vásárlós oldalon is érdekes dolgokat írnak róla , nagyon megoszlanak a vélemények. De nem is csodálkozok már semmin mind tömeg gyártott sz...
Nagyon kíváncsi vagyok már a razer új fülesére , nem tudom mikor akarják már végre megjelentetni , lassan október közepe és még sehol semmi. Csak tudnám akkor minek írtak 2011 Q4-et nyugodtan írhatták volna év végét is ezzel az erővel.
Jönnek sorba az új játékok és még mindig nincs fülesem. -
-
-
Blom
aktív tag
nekem ez van és nagyon jó szerintem.
[link] -
törölt tag
Sziasztok!
Mozizáshoz milyen 5.1 vagy 7.1es fejhallgatót ajánlanátok?Úgy kb 20 ezerig.
-
Peace
nagyúr
válasz
WolfheartGR #3054 üzenetére
Ez engem nem igen győzött meg, és ez is 19k-nál kezdődik, szóval akkor már inkább a ROCCAT Kave, amiről nagyon jók a visszhangok. Még gondolkodom pár napot...
Beast007: PErsze, ez jogos. De én nem is keresem a tökéletes minőséget, ha így lenne, akkor mindhárom tevékenységre külön ketyerét szereznék be. Elsősorban játékra és filmnézésre kellene, kicsit unom már a sztereó microsoft fejhallgatómat, na meg a jobb oldala kezd is kicsit haldokolni.
-
Peace
nagyúr
Most véletlenül belebotlottam 2 igen ígéretes példányba a Razer hozzászólásoknál:
Az előbbi nem egész 21k, viszont csak 1 év garancia, és nincsen sok visszajelzés róla. A Kave az 22k fölött van, viszont 2 év garancia, és rengeteg a pozitív hozzászólás, játékra, filmre és zenére is tökéletesen megfelel, mindenki csak ajánlani tudja. Nekem szimpibb a Tritton, de az az 1 év...
Valakinek személyes tapasztalat?
-
Peace
nagyúr
válasz
Beast007 #3050 üzenetére
Nem felső kategóriában. Én egy normális térhatású fejhallgatót szeretnék elsősorban játékra, filmnézésre, zenére. Ez a G35 tűnt a legkorrektebbnek, de azt mondta róla ismerős, hogy sok játéknak gondja van vele, és néha win 7 is szarakszik. Ilyesmire nincs szükségem. Ha van valami más frankó ami elkerülte a figyelmemet, nyugodtan írjátok meg.
-
maki001
tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyre írok-e, de szeretnék egy 5.1 vagy 7.1 fülset venni.
Követelmények:
nagyon jó hangzás (térhatás)
kényelem
gamer és film valamint zene hallgatáshoz egyaránt kell
ha lehet a mikrofont le lehessen venni rólaTényleg valami nagyon jó fülest szeretnék venni ahol a hangok kristálytisztán szolnak.
Az ár egyszer nem számít.Válaszokat előre is köszönöm szépen!
Üdv: Maki -
S3cu
tag
Sziasztok, keresnék minőségibb mikrofoson és vezeték nélküli fülest, elsősorban játékra, filmnézésre, akinek van tapasztalata ilyesmivel, kérem írjon.
Köszi
-
Peace
nagyúr
Üdv!
Mivel a Microsoft fejhallgatóm kezdi feladni a harcot, így elkezdtem gondolkozni egy térhatású ketyere megvételén. Ez a G35-ös ritka szimpatikus ránézésre. Tudtok még ajánlani valami hasonlót, vagy olyan neveket, amik itt gyakran megfordultak, és esetleg többen is használják már közületek?
-
Beast007
aktív tag
Ebben részben igazad van de ügyesbe meg lehet oldani
, pl. az egyik az ha valaki kint megveszi neked és behozza ahogy írtad is.
Egyébként ez pont az unió miatt van... nehogy már jól járjon valaki 2011ben megrendeli internetről egy másik földrészről és jobban kijön mintha az adott országban megvette volna (vagy akár szomszédos országban is ) teljesen mind1 milyen termék. De hagyjuk is ez van bele kell törődni. -
Beast007
aktív tag
válasz
cskamacska #3041 üzenetére
Értem mit mondasz és egyet is értek veled. De épp most nézegettem (vagy harmadszorra végig) , hogy jelenleg milyen "gamer " fülesek vannak a piacon , és szomorúan tapasztaltam , hogy a 20k+-os kategóriában nem láttam egy olyan tesztet se ahol egymáshoz hasonlították volna őket , nem hogy egy jobb stereo füleshez. Általában mind jó értékeléseket kapott , pro/kontra felsorolva mindegyiknél , de se azt nem írták , hogy ne vedd meg , vagy pl. miben jobb mint egy másik. Szóval nem tudom érdemes e egyáltalán tesztet megvárni, nekem volt Barracuda HP-1-em hangkarival együtt és xp alatt tényleg nagyon jó volt (5.1ben természetesen játék alatt) win7 alatt pedig kb. a füles maga semmit nem ért mert nem lehetett beállítani rendesen az 5.1-et!
E mellett van zenehallgatásra egy HD 598-am , ami persze sokkal szebben szól. (már a barracuda hangkarijáról is) külső hangrendszerről nem is beszélve. De persze ezt a fülest nem arra szánták mint a Razerét.Szóval én nem bántam meg anno a beruházást a Razer fülesre mert amire kellet arra (szerintem) tényleg nagyon jó volt. És ha nem szállnak el nagyon itthon az árazással akkor szinte biztos , hogy egy ilyen lesz a következő "gamer" fülesem.
-
cskamacska
addikt
válasz
Beast007 #3040 üzenetére
Szerintem érdemes lesz várni pár megbízhatóbb teszt megérkezéséig, mert ez a 10 hangszórós felállás elég érdekes dolog, ebből átlagon felüli füles, de szemfényvesztő gémer-átverés is kerekedhet.
más:
Én általában (már vagy 7 éve) azt szoktam hiányolni a sokpontegyes fülesek élménybeszámolóiból, hogy nem hasonlítják(nem akarják/tudják) semmihez. Mert az kevés hogy "jól szól" valami, ha gyengébb pozícionálásban, mint egy RS6F, és gyengébb hangzásban mint egy HD555, miközben a két füles összértékénél drágább.
-
Blom
aktív tag
Én is erre várok nagyon zsír füles lesz.
Minden nap keresem, de még az amcsiban sincs. -
Beast007
aktív tag
Esetleg nem tudjátok , hogy forgalmazza e már valaki kis hazánkban a Razer Tiamat 7.1-et?
Vagyis inkább előrendelhető e valahol már? Mert ahogy nézem 2011 Q4-et írnak elérhetőségre. -
Alg
veterán
válasz
WolfheartGR #3032 üzenetére
Kezdetnek kipróbálhatod, hogy ahol nyomja a füledet (jellemzően hátul-felül) ott tömködsz a párna mögé valamit (papírzsepit). Nálam nagyon jól bevált ez a módszer.
-
Dapro
senior tag
válasz
WolfheartGR #3032 üzenetére
Logitech G35 kényelmes nagyon nekem. és nagy fülem van
-
WolfheartGR
őstag
Tiszteletem!
Van egy ilyenem:HS-04A Genius és game közben eszeveszettül nyomja a fülemet, majd meghülyülök tőle.
Kérdés az, van e olyan füles, ami X.1-es és elég nagyfülűeknek is jó? Mit ajánlotok?
Rokkatot előre szólok nem szeretnék, meg alapból semmit ami kéken világít (pirosan szabad neki). -
Hauptmann
veterán
Sziasztok,
Gamer fejhallgatót keresnék nagyjából úgy 5-6e Ft-ig. Nagyon sok gyártó kínál ebben az árban nagy, kényelmes cuccokat (A4Tech, Thrust, Genius, Sharkonn, stb.), Érdemes a márkák között válogatni, vagy teljesen mindegy?
-
Motoxxx
tag
válasz
jaffa 2843 #3029 üzenetére
Igen, már mindenfajta beállítással megpróbáltam. Ujra rakta a drivert is. a mic boost is be van kapcsolva. S mondom ha ugyanezekkel a beállításokkal átdugom az alaplapi mikrofonba ott minden rendben csak lesz egy alap zaj, ami már nagyon zavaró.
-
-
Motoxxx
tag
Sziasztok. Lenne egy kis problémám. Van egy Roccat kave fülesem, amihez egy asus xonar dg hangkarit vettem. Egy hónapig teljesen jól működött minden win xp alatt. Aztán tegnap új op. rendszert telepítettem win7-t. Minden teljesen jól működik hangok minden. Azonban a mikrofont az istennek nem tudom életre kelteni. Ha a letiltott alaplapi hangkariba dugom a mikrogon jacket miután engedélyeztem biosból, akkor tudok beszélni hallanak is, azonban egy folyamatos zümmögő sipoló hang van a fülesben.
Találkozott valaki ilyennel? Köszönöm a segítséget.
-
Dapro
senior tag
sracok, logitech g35 software-t felraktam a laptopra és nem megy a 7.1. pc-n megy, bár ott se mindegyik USB kimeneten csak egy darabon. laptopon egyiken se megy. logitech gaming softwaret nem akarom felrakni mert annal recseg a nagyobb basszus alatt.
-
SzentPeti
csendes tag
Tritton elkelt
-
Blindfish
tag
Vki segítene???
Kellene egy jó kis fejhallgató. Game-re használnám és 5.1-es integrált alaplapi hangkártyám van... Mikrofon kellene rá. Ár még nem számít csak érdekelne hogy kb milyen árban vanak a dolgok
Köszönöm előre is a válaszokat
Üdv! -
Dapro
senior tag
Nekem amikor még sima fejhallgatóm volt akkor jack elosztóval volt ez megoldva. és amikor ment az egyik akkor simán lehalkitottam a másikat... viszont a G35 már USB-s így ki kell húzni mert ha be van dugva akkor csak az megy. Ez nem lenne probléma, de az előlapi USB-n valamiért nem megy a 7.1 (csak a sima hang) csak hátsón.
-
Heffi
őstag
Szép napot!
Megérkezett a javasolt Roccat Kave füles, és azt működtető Xonar DX hangkari. Ma teszem be az ismerős gépébe, illetve konfigurálom a rendszert.
Még neki se láttam, de már sejtek egy problémát: hogyan lehet egy időben a géphez csatlakoztatni egy 5.1-s fülest és egy 5.1-s hangfalrendszert? Nem szeretném ha mindíg a jackdugókat kellene cserélgetni.
Ami eszembe jutott:
1, a hangfalrendszer marad az alaplapi hangon, a füles a xonar-on és alkalmazásonként állítanám, hogy melyiket használja.
2, jack elosztóval (ha találok olyat, ami elfér egymás mellett) a xonarra csatlakoztatom egyidőben a fülest és a hangfalrendszert is.
Nekem a második variáció jönne inkább be, de meghallgatok minden jótanácsot.
-
BioNiCMaN
addikt
Mi folyik itt? A fejüket falba verő mókus őrs alapító zsúrja?
-
-
SimonYana
addikt
válasz
cskamacska #3013 üzenetére
Na látod ezt magyarázom egyeseknek!
5.1 a játékban nagyon kell! A leg jobb , ha az oldalanként 3 hangszóróból jön és nem egy agyonra virtualizálva! Az nem 5.1
Ne ajánlgassa senki a sztereót , akár milyen hyper szuper!
Ez itt egy 5.1-es és Gamer topic!
Nem zene hallgatásról van szó! Az egy másik helyen van biztosan!
Zenére teljesen más kell és mikrofon nélkül , de vannak itt Senheizer ügynökök! -
cskamacska
addikt
Ej, de rég jártam erre, de azért jó látni hogy 6 év multán sem csökkent a sztereó hívők trollkodási hajlandósága, amit persze a 5.1 gémerek szívesen viszonoznak.
Közben a Zalman RS6F Theatre 6(mind az oldszkúl, mind az újabb USB-s hangkodekes) eltűnt a boltokból.
1 sor néma csend a tiszteletére:
Szerettem pedig, volt kettő is míg nem vándoroltam át a sötét oldalra.
(HD595, később más) Szegény Zalman hangminősége sovány, mélye nem létező, a kábele kontakthibára röhelyesen érzékeny, viszont a poén az, hogy tényleg pontosabban be tudtam mérni a hangokat az ötpontegy játékokban, amolyan "térérzetet" adott.
Azóta driveres/szoftveres Kolby hedfón szutykokkal, AKG csoda virtualizálójával, közel sem tudtam reprodukálni ugyanazt az élményt.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
naraic25 #3008 üzenetére
5.1-es és/vagy gémer fülest keresel ennyiért?
Mondanám, hogy a téma "saját" topikjában érdeklődj (mondjuk az a topik sem lenne jó a témához), de ilyen árban azt hiszem, hogy ajánlgatni sem lehet, vedd meg amelyik belefér a keretbe.
-
SzentPeti
csendes tag
Tritton Ax Pro fejes eladó 28k újszerű állapot. Infó:[link]
-
válasz
naraic25 #3008 üzenetére
A Geniusnak van ilyen kategóriás fülese, nálam az sokat kibírt. De nyugodtan választhatsz más márkát is, nagy különbség nem lesz. Az a gond, hogy ebben az árkategóriában már végképp semmit se lehet elvárni.
Másik, hogy az óradíjam, amíg ezt a posztot megírtam, több volt, mint az értékkülönbség két ilyen kategóriás füles között. Ha még hozzá vesszük, hogy itt hányan olvassák el csak a kérdést, és az erre fordított időket is összeadjuk, abból egy jópár ilyen fülest lehetne megvenni. Ilyen árkategória egyszerűen nem fórumtéma.
-
-
naraic25
csendes tag
A segítségeteket kérném. Max 1500 /ezerötszáz/ Ft-ért keresek mikrofonos fejhallgatót. A fő szempont a kábel tartóssága lenne, nagyon gyakori állítgatás mellett /fejméret/. Hangminőség nem lényeg. Köszi
-
-
Heffi
őstag
válasz
jaffa 2843 #3004 üzenetére
Egy kis marketing a saját terméknek
Amúgy maradok az eredeti döntésnél, már írtam is privit.
-
KisTücsök
addikt
Hali!
Gondolom már a hócipőtök tele van a kérdéssel, de muszáj feltegyem.
Egy darabig visszaolvastam, de nem találtam ezzel kapcsolatban semmit.
pixmanian csak 12k (mondjuk a plusz 3k-s postaköltséggel ez azért becsapós...) a Speedlink Medusa 5.1 USB-s változata. Akinek van vagy volt ilyenje, az leírná, h mit tapasztalt? Tudom, nem egy G35, de 12k-ért (+3) nem igazán találni 5.1-es gamer fülest. Annyira szar meg csak nem lehet.
Előre is köszönöm!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24