Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emineme
csendes tag
Helóó
Nekem olyan jellegű problémám lenne, hogy egy Hama GAMING HEADSET "URAGE EXPLODE" -om van és a zenehallgatás, meg stb. tökéletes, tehát a hangzásával nincs baj
csak a mikrofonjával. Kb. 1hete vittem vissza cserére mert az előzőnél megszakadt valami az irányítójában. Nem volt vele baj tökéletesen szólt, de a csere után valamiért elromlott.
USB-s tudnikell róla. Recseg, de vmi hátborzongatóan. Ha bárhova elviszem, ott tökéletes és hibátlan. A gépemmel lehet a baj? Mert gondolkoztam 1 hangkártyában, de nem mertem venni mert elöbb megkérdezem a tapasztaltabbakat. Mi a teendő. És ha van vmien ajánlat vagy tipp azt szívesen meghallgatnám. Bocs ha kusza a fogalmazásom, de 10kor nem megy. Előre köszönöm a választ. : ))) -
roccat2012
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig eladó a Kave! Gyönyörű, hibátlan, újszerű állapot minden tartozékával, dobozban!
http://www.expressz.hu/szorakoztatoelektronika/fejhallgato_fulhallgato/hirdetes-30619945/
Vegyétek, vigyétek! 16.000.-Ft.
További szép napot!
-
frankoo
csendes tag
válasz
fizzdani #4197 üzenetére
A Superluxoknak (és a minőségi fejhallgatóknak) nagyon nagy az ellenállása ezért, ha rendesen meg akarod hajtani, akkor mindenképp kell egy DG! Ezekben van beépített fejhallgató erősítő! Amúgy szerintem egy jó alaplapi hangkártyánál nem szebb a hangja, csak épp sokkal többet tud! (Dolby 7.1 stb..)
-
fizzdani
tag
Köszönöm a válaszokat. Visszább olvasva láttam még, hogy hangkártyát is ajánlanak a füles mellé (ASUS Xonar DG). Annyival jobb hangzást ad, hogy megérjen venni egy ilyet ?
-
cskamacska
addikt
válasz
fizzdani #4193 üzenetére
Szerintem nincs értelme nagyon különvenni a gémer, és nemgémer füleseket, legyen kényelmes, szóljon jól, azt csókolom. Superluxok árukhoz mérten egész tűrhetőek ilyen szempontból, 660E-nek van mikrofonja is, így csapat alapon kényelmesebben lehet kommunikálni vele, mint hájend gémer fícsör.
-
fizzdani
tag
válasz
cskamacska #4191 üzenetére
A Superluxot játékra is ajánlanád? Látom többféle is van belőle. Esetleg másnak tapasztalata vele játékot illetően ?
-
Dr. X
aktív tag
válasz
cskamacska #4191 üzenetére
Kösz a segítséget!
-
cskamacska
addikt
Az ócó Sennheisereket én nem ajánlanám, a drága cuccaik jók, de alsó kategóriában ők is a nevükből élnek. Viszont meglepő módon pont egy kínai cég, a Superlux durrant errefelé be a piacra olcsó és meglepően jó fejeseivel.
Elvileg fi:zi'k még tartja a kisboltját ahol lehet ilyet kapni, itt meg is lehet őket hallgatni.(ellentétben mondjuk a legtöbb elektronikai nagyáruházzal, ahol vagy kint van, vagy nincs)
De itt-ott akad az aprón is. -
Dr. X
aktív tag
válasz
fizzdani #4189 üzenetére
Nekem is hasonló kérdésem lenne. Annyi különbséggel, hogy én zenehallgatásra használnám. Megtudnátok mondani mik a fontos szempontok amiket jó figyelembe venni? Például a frekvencia és az ellenállásnál mi számít jónak? Kinéztem öt Sennheiser fejhallgatót mi ezekről a véleményetek? Ár és tudás alapján melyiket ajánlanátok? Vagy tudtok ennél jobb fejhallgatót is?
Sennheiser HD 201 - 6.490 Ft
Sennheiser HD 203 - 12.400 Ft
Sennheiser HD 219 - 13.900 Ft
Sennheiser HD 419 - 16.900 Ft
Sennheiser HD 429 - 19.900 Ft -
fizzdani
tag
Üdv.
Kb. 15e Ft-ig keresek normális fejhallgatót, főleg játékra használnám, de zenehallgatásra és filmnézésre is, tehát fontos lenne a kényelem. 5.1-es nemtudom van -e ilyen árkategóriában, azt hallottam, hogy sokat dob a játékélményen.( illetve jobban hallom honnan jönnek
) Régebben volt a Zalmannak egy 5.1es fülese, de sehol nem látom.
Mindenesetre a fenti paraméterekkel rendelkező fejhallgatót keresem, ha valaki ráismer kérem nevezze meg.
-
Barbosa
csendes tag
Jó PCI-E hangkártya is érdekelne. Szerkesztési időlimit lejárt.
-
Barbosa
csendes tag
Sziasztok!
A FEJhallgatós topikban már érdeklődtem, de a válaszok kerek számából úgy ítélem eltévesztettem a házszámot.
Remélem ti tudtok segíteni:
Headsetet keresek, amit főleg itthon, magányomban használnék.
Elsődleges szempontjaim:
- kommunikációra lesz, illetve némi játék "háttérzajra" (TS+MMO)
- legyen wireless (használható legyen töltés közben is, pl. direkt usb kapcsolattal)
- könnyű, hosszú órákon át is kényelmes viselet maradjon (kiemelt szempont!)
összehasonlítási alap:
* 8 évig nyűttem egy Sennheiser mab 40-est, számomra etalonná vált, kár, hogy beszerezhetetlen (meg wired)
* jelenleg egy Sennheiser HD 215-t használok csíptetős mikrofonnal - nagy, nehéz, a fülemet meggyötri, hosszútávon rendkívül "izzasztó"
(persze utóbbit nem is arra a célra vettem, hogy akár fél napot a fejemen legyen, de most a mab40 halálával ezt használom kommunikációra/játékra is)
- kb. max. 30-35 ezret tudnék rászánni (de ha van 10ezerért jó megoldás, akkor inkább azt választom)
- a mab40 fél nyitott volt, a teljesen zárt a fentebbi kényelmi szempontok miatt valószínűleg kiesik (de semmitől nem zárkózok el, ha ki tudom élőben próbálni valahol)
- beépített mikrofon
- itthon beszerezhető - lehet akár használt jó állapotú is pl. a hardverapróról
- hangzás tekintetében az előzőek miatt komoly kompromisszumot kell kötnöm, de erre felkészültem (azért ne ciripeljen túl magasan; a mab40 hangja sose zavart - így tudom talán a legjobban körülírni, mert nincs komolyabb háttérismeretem)
- nem lényeges, hogy 5.1/7.1 legyenElőny:
- ha PC-hez/telefon-hoz egyaránt tudom csatlakoztatni
- diszkrét mikrofon
- szövetborítás (amihez csere is beszerezhető)Két megoldást kerülgettem az elmúlt napokban, Sennheiser MM 100 és Logitech H760, de utóbbi már ki is esett a versenyből. Tudtok esetleg helyet, ahol a Sennheisert kipróbálhatnám vásárlás előtt? Vagy eltanácsolnátok tőle, mert van egy jobb, esetleg jobb ár/érték arányú megoldás?
Köszönök mindennemű segítséget!
-
J00hnny
aktív tag
-
J00hnny
aktív tag
Sziasztok. Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy most tudnék venni 8000 Ft-ért alig használt Roccat Kave fülest. Megéri? Ha nem mennyi a reális értéke?
ill. tudom használni ezt az asztali gépen kívül olyan laptopon is amelyiknek csak egy közös jack ki/be menete van?Előre is köszi!
-
kimpepevok
tag
válasz
olahjojo1990 #4181 üzenetére
Szivesen
-
olahjojo1990
csendes tag
válasz
olahjojo1990 #4179 üzenetére
Sikerült megcsinálni természetesen.
Köszönöm a linkelt képeket mégegyszer :-) -
icons
addikt
-
olahjojo1990
csendes tag
válasz
kimpepevok #4176 üzenetére
Köszönöm a képeket!
Remélem kisikerül belőlük silabizálnom valamit.
Ezer köszi :-) -
sampe
aktív tag
sziasztok
A minap a mionix keid 20 fülesem beadta a kulcsot, a fém merevítők, a csavarozás helyén eltörtek, így szinte használhatatlan, mert nem simul a fülemre a füles. Szeretnék egy másikat venni, akár új, akár használt, az árkategóriát 15000 Ft-ban állapítanám meg. Elsősorban FPS játékokra (kimondottan BF3) használnám. Kis részben zenéhez. Fontos hogy NE, usb-s legyen. Egy Xonar D1 mellé használnám majd. Mikrofonja is legyen lehetőleg. Ja és persze az sem baj ha kényelmes hosszú használat után.
Köszönöm!
-
roccat2012
csendes tag
Sziasztok!
Eladó kihasználatlansága miatt újszerű állapotban lévő Roccat Kave 5.1 Gamer fejhallgató, gyári csomagolásban, ID kártyával, papírokkal, dobozban.
Párszor használtam filmezéshez, semmilyen külső vagy belső hibája nincs, kitűnő állapotban van!
Érd. privátban, vagy emailben: workinprogres@keszthelynet.hu
Telefonon: + 36 20 582 77 99Képeket kérésre szívesen küldök!
Postával/futárral is tudom küldeni.
További szép napot nektek!
-
kimpepevok
tag
válasz
olahjojo1990 #4172 üzenetére
Meg még ezt találtam:
-
kimpepevok
tag
válasz
olahjojo1990 #4172 üzenetére
Itt van egy kép
[link] -
altoalto
tag
Sziasztok!
A masik topikban irtam mar egyszer, de gondoltam ide is bemasolom.Pc-n valo jatszashoz keresek (fps,strategia) olcso fulest. 5-10 k kozott.
Sima alaplapi hangkartyam van 3.5-os jack kimenettel.
Inkabb lemondanek az 5.1 es 7.xx hangzasrol a "minoseg" javara.
Fontos kriterium, hogy 2-3 ora hasznalat utan se erezzuk kenyelmetlennek. Viselet szempontjabol mindketten "nagy" fejuek, fuluek vagyunk Tovabba legyen hangos a porteka, es kivalo mikrofon erzekenysegu, minosegu.
Neha idos apum is hasznalna, akinel sajnos 68%-os hallascsokkenest diagnosztizaltak.
Most egy gagyi tescos turis headsettel nyomjuk, de sokszor nem erti mit mondanak,es mas sem minket,mert nem tul jo minosegu benne a mikrofon.
Olvastam egy regi fules tesztet itt:
http://lokalhoszt.hu/index.php?lokal=cikk&cikkid=114
Ajanlanak egy Sennheisert fulest,de nem tudom a tipusat. 2010-ben olyan 6k korul arultak.
Kineztem meg ket fajta fulest:
A Creative Fatal1ty (nincs creative hangkarim) vs Ozone Attack-rol mi a velemenyetek?
Elore is koszi a hozzaszolasokat. -
lecsokolbi
aktív tag
válasz
kristof123 #4171 üzenetére
Hello
Én ilyet nyúztam 2 évig és nem volt vele semmi gond. Egy kiváló sztereo füles. Kábel ahhoz képest hogy nem vastag nagyon jól bírja, nem szakad. Ezekre amikre szeretnéd használni teljesen jó lesz.
-
olahjojo1990
csendes tag
Sziasztok!
Akad itt olyan ember, akinek Sharkoon X-Tatic Digital 5.1-es fülese lenne?
Ilyen: [link]
Megszeretném tudni a pontos kábelezését, mert nekem a bal oldali részével vannak gondok, de szétszedtem, viszont kábelleszakadás hegyek vannak, /nem csoda, hogy nem szól/
Ami a baj, hogy nem maradt ott a helyén egy kis darab kábel sem, így nem igazán tudom megállapítani mi, honnan jött le.
Plusz furcsaság, hogy a SUB hangszóró nem szól. Ami furcsa benne, hogyha a hangerőszabályzóval állítom SUB-ra a hangerőt, akkor szól, de AC97-es hangkártya drivere szerint nem szól.
Ha valaki megnézné a fülesének a kábelezését, akkor azt nagyon megköszönném ! Sajna a netet bújva sem találtam róla vezetékezési diagramot.Bár lehet rosszul kerestem...
Köszönettel: Józsi
-
kristof123
őstag
Sziasztok!
Olyan fejhallgatót szeretnék ami évekig kiszolgálna jobb minőségben. Főként FPS és MMO játékokra használnám, elvétve film és zene.
Kinéztem "egy ilyet" és ezért, szeretnék érdeklődni. A SteelSeries Siberia V2 lenne a jelöltem. A hangzás nem érdekel, nyilván egy ilyen cég jó minőségű terméket fog adni. Konkrétan tartósság érdekelne. Mennyire strapabíró, a kábel milyen könnyen törik meg...?
Esetleg, ha tudtok olyan alternatívát ami árban/teljesítményben hasonló (több semmiképp), de strapabírásban felülmúlná az SS-t. Használtan semmiképp nem szeretnék vásárolni. -
lecsokolbi
aktív tag
válasz
kimpepevok #4168 üzenetére
Nagyon sokszor de ezek szerint nem elégszer, lusták visszaolvasni vagy megnézni egy testet.
-
kimpepevok
tag
válasz
lecsokolbi #4127 üzenetére
Hányszor is írtad már le ugyanezt?
-
ZS3NI
őstag
Sziasztok!
Genius HS-G500V vagy Creative Fatal1ty Gaming Headset?
Köszönöm!
-
icons
addikt
Üdvözlet!
Nem nagyon értek a hangtechnikához. Ismerőstől kaptam egy 5.1es Zalman fejest. 3 jack van rajta: R(ear), F(ront), C(enter).
Az én gépemen három lik van ilyesmi célra:
Side, Rear, C/SubHa a színkódot nézem nem jön ki. Annyira rájöttem, hogy a C/sub-ba (narancs) lukba megy a C-s kábel. A Rear-be a R (eddig kb hangzásban is reális, de a gépen a Rear fekete és én a szürkét dugtam bele), de ha bedugom a Side-ba a Front-ot, ami ugyanolyan színű, az az istenért se szül hangot. Ha mást dugok oda, akkor sem.
Ha pedig a gépen végigjátszogatom a hangokat, akkor a két hátsó meg a center szól csak (a Realtek beépített teszterén nézve a képeket).
Természetesen átállítottam 5.1re a hangszórót és érzékeli is mind a 3bedugott kábelt.
Mit rontok el?
Köszi!
-
frankoo
csendes tag
válasz
lecsokolbi #4160 üzenetére
Bírom én a pofonokat, viszont valóban, akkor ha jól látom 2 fizikai és 2 virtuális, mert a Logi az tuti virtuális...
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
frankoo #4156 üzenetére
Z6A -m van és ha hallaná, hogy hogy lebecsülted szegényt pofánb*kodna egy martens bakanccsal
Már csak ha megnézed ezt a linket itt is láthatod, hogy 3db jack csatlakozója van +usb. 1mic 1cen/sub 1front 1 rear + az usb tápellátás végett.
És igen fizikai 5.1 es a füles.
-
SpZ
senior tag
válasz
frankoo #4156 üzenetére
Fenti hozzászólásomat pontosítanám és elnézést kérek.
TurtleBeach Z6A fizikai/natív 5.1
Tiamat már fizikai 7.1 es
Logitech G930 ról nem nagyon szivárogtak ki képek de az biztos hogy több utas hangszóró található benne, szóval bár nem fizikai 5.1 de elképesztő jó hangja van
Astro A40 a csúcsok csúcsa, sajnos kis hazánkban ritka mint az a bizonyos fehér holló, itt is több utas hangszóró felel a tökéletes hangzásért (külföldön U.S.A hatalmas brand az Astro), ha jól tudom itt van kollega aki bebírta szerezniGratulálok az eddigi 22 parádés hozzászólásodhoz
-
zzolika
aktív tag
1-es hsz-nek jó lenne ide ez is.
-
SpZ
senior tag
Razer Tiamat
TurtleBeach Z6A
Logitech G930
Astro A40Ezek közül egyik sem virtuálisan keveri, mind fizikai 5.1, pont a razert tenném a végére ezeknek a füleseknek (megalodonból kiindulva). Ráadásul alig van info a tiamatról, az összes többi bárki számára tökéletes gamer füles lenne.
-
Chrys_
addikt
Tudja valaki, hogy kell beállítani az ArcSoft Totalmedia Theatre prg-t Astro A40 wireless-hez?
Beállítottam a hangkártyát, majd hozzá az S/PDIF-t, meg uncompressed PCM-t (később meg Mix to Dolby Digital-t), de nem szól így. Csak a sztereó csatornát sikerült beüzemelni vele, de annak nincs értelme
Battlefield 3-mal tökéletesen működik, most filmmel is ki akarom próbálni. -
SpZ
senior tag
Tökéletes példa olvasd végig.
-
SpZ
senior tag
Nekem Logitech G35 van, ez ugye a G930 kis testvére. Tökéletesen működik nem kopog nem recseg nem törik a műanyag, csináltam egy tartót neki ha nem hanyag az ember akkor nincs vele baj, a TurtleBeach hasonlóan masszív, plusz azt össze is lehet hajtani akár a szállítás is egyszerűbb vele.
-
stranger28
addikt
válasz
stranger28 #4140 üzenetére
Valaki?
-
kiki22
senior tag
sziasztok!msotansag milyen 5.1 gamer fejhallgato a legtutibb?koszi a segitseget elore is
-
Neluril
csendes tag
A Tritton PC510 HDa fejhallgatókról lehet tudni valamit, hogy mikor lesz megint kapható Magyarországon?
Egyetlen webshopot találtam, ahol elvileg volt készlet, de a rendelés után 1 órával jelezték, hogy törölték a megrendelésem, mert már nincs nekik sem. -
válasz
ZergeXDHun #4141 üzenetére
Ha zenére is szeretnéd használni, akkor felejtősek ezek a gamer cuccok.
Superlux HMD660E + Asus Xonar DG (ha nincs normális hangkártyád)SpZ
5.1-es és gamer fejhallgatók
Ezzel semmi gond nincs, ugyanis az általa felsoroltak a gamer kategóriába sorolhatók. -
SpZ
senior tag
válasz
5.1-es és gamer fejhallgatók
-
Neluril
csendes tag
válasz
Én is csak nézelődöm per pillanat, de ezeket talán érdemes megnézni:
Creative Fatal1ty Professional Series Gaming Headset MkII
SteelSeries Siberia V2
Tritton PC510 HDaMindegyik 20-25k között kapható.
-
ZergeXDHun
csendes tag
Sennheiser pc 330
Steelseries 7h
Razer Tiamat 2.2Stereo fejhallgatót keresek mikrofonnal nagyából maximum 30k-ért
Zene hallgatásra és játékra
fenti 3 at néztem eddig , tudtok ezeknél jobbat ajánlani vagy segíteni dönteni melyiket vegyem ? -
stranger28
addikt
Sziasztok!
Filmet nézni, illetve BF3-hoz szeretnék jó minőségű, 5.1-es fejhallgatót találni. Itthon vagyok, csend van, szóval mindössze annyi a lényeg, hogy tisztán, szépen szóljon és "minden a helyén legyen". Xonar DX-em van egyébként.
Írhatok keretet, de ez még képlékeny, hiszen ebben nem vagyok otthon sajna. Legyen először max. 30 ezer.
Köszi.str28
-
-
jericho69
tag
válasz
Geea250 #4129 üzenetére
Első használatkor kicsit doboz hangja van, de egy megfelelő hangkártyával és jó beállításokkal nagyon szép, erőteljes hangzást lehet varázsolni neki. Nekem is ilyen van és én pl. imádom. Játékok alatt pontosan meg lehet állapítani, hogy hol tartózkodik az ellenfél. Engem ez miatt is bannoltak rengeteg CoD4 szeróról, mert még az előtt le tudtam lőni az ellenséget falon keresztül, mielőtt megjelent volna...
De... Most küldtem vissza fél éven belül a 2. darabot ami megadta magát garanciáztatni.. Sajnos ezzel nem csak én vagyok így, nagyon sokan panaszkodnak, hogy tönkre megy, el kezd csörögni egyik oldal és rajtam kívül még sokan vannak, akik a 2., 3. ilyen fejhallgatójukat használják. Arra is vigyázni kell, hogy könnyen eltörik a fejpánt és hangszóró találkozásánál a fejhallgató. Árgépen is sok panaszt olvashatsz erről. Szvsz. én adnék neki egy esélyt, mert ha kifogsz egy hibátlan darabot és sokáig jó lesz, akkor nagy élvezetben lesz részed, de én meguntam a garanciáztatását és inkább másik márkát választok. -
roccat2012
csendes tag
Hello!
Eladnám Roccat Kave 5.1-es fejhallgatómat kihasználatlansága miatt.
Hibátlan, karc és mindennemű sérülés mentes, párszor használtam filmezéshez.
Dobozában, mindennel együtt adom.18.000.-HUF
Kérésre képet szívesen küldök róla.
Tel.: +36 20 582 77 99
Üdv!
-
Lmh
őstag
válasz
cskamacska #4133 üzenetére
Te kis csacska macska, ejnye, cicus! Köze nincs a hsz-ednek a hsz-emhez. Értelmetlen
Ki mondta, hogy csak "fröccsöntött" a jó? Ki mondta, hogy a tied nem jó? -
frankoo
csendes tag
válasz
FuRiONight #4132 üzenetére
Van egy eladó Tritton AX Pro-m! (amcsiból hoztam, valódi 5.1) A füles hírdetések között megtalálod! Nagyon jó kis füles, de nekem felesleges, mert egy Tritton PC510-et használok!
-
FuRiONight
addikt
válasz
cskamacska #4133 üzenetére
-
FuRiONight
addikt
15k körül szeretnék gaming fülest venni!
A lényeg: kényelmes legyen, zárt, mikorfonos, tiszta és erős basszussal (akár mélycentrikus is lehet)
Ezzel szerintem eléggé leszükitettem a körtNem muszály 5.1-nek lennie!
-
Lmh
őstag
Én szerettem a Kave-t, úgy hallottam vele, mint az állat. Nem tudom elhinni, hogy ez a Superlux jobb. Lehet, de nehezen hiszem el, bocsi :S
-
-
Geea250
csendes tag
Szemügyre vettem őket köszönöm! Erről mi a véleményetek ?!
Roccat KAVE!
Ezzel terrorizál egy ismerősöm, hogy ez mindennél jobb. Ehhez mit szóltok ? :/ -
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
Geea250 #4126 üzenetére
Hiába, hogy 5.1 -es topic 20-25ért nem fogsz kapni olyan 5.1est ami hozná a formát.
Ezért javaslok neked inkább egy kiváló sztereót ami mellesleg tud virtuális 5.1et erről van szó.Nagyon sokat játszottam vele és maximálisan megvoltam elégedve.
-
Geea250
csendes tag
20-25 körül
-
-
Geea250
csendes tag
Sziasztok. Most készülök 5.1-es Gamer fejhallgatót venni. Segítséget szeretnék kérni, hogy milyet vegyek, melyik a jó, és melyik a " parasztvakítás " . Sötétben tapogatózom, és nem akarok mellényúlni a vétellel. Túlnyomó részt FPS játékokhoz használnám ( Call of Duty 2,4,6 ; Battlefield3 stb. ) Írnátok egy pár fajtát, ami bevált már, és nem okozott csalódást?! Előre is köszi a válaszokat.
-
-
moonguru
őstag
válasz
MasterDeeJay #4121 üzenetére
És a régivel mit csinálsz?
-
-
SpZ
senior tag
válasz
MasterDeeJay #4119 üzenetére
Van egy ilyenem, már eléggé kopottas (miki ragasztva bár nem nagyon látszik, illetve a fülpárnák megkopva) ha érdekel egészben mindenestől 4 000 ft + postáért.
-
-
Lmh
őstag
válasz
MasterDeeJay #4117 üzenetére
Mért nem veszel újra medusát ha meg voltál vele elégedve? Legalább biztos nem fogsz csalódni
-
Két és fél év után szegény Speedlink medusa-m jobb hátsója és mélye megadta magát, szétszedtem kimértem és kábeltörés a hangerőszabályzó és fejhallgató között. Nincs nagy türelmem megcsinálni egy több mint 10 eres kábelt ezért szeretnék beruházni egy újra csak nem tudom mire lenne érdemes.
Előtte egy Zalman 5.1 volt azzal se volt semmi bajom, ez a speedlink viszont sokkal jobban szólt a zalmihoz képest igaz drágább is volt kicsivel. (akkoriban 9e volt a zalmi, a speedlink meg 12e)
Erősen játékra kell a füles, így fizikailag sokhangszorós kellene nekem és erősítő nélküli nem USB-s és persze jó lenne mikrofonos. -
KaLeun
senior tag
Most március 20-án, hajnali 4-kor volt egy újabb razer tiamat "árusítgatás" vagy nem is tudom minek lehet nevezni ezt. Megint elfogyott 1-2 perc alatt, a "notify me" e-maileket ismét lesz@rták (nem küldtek értesítőket), semmi közlemény vagy egy poszt a fórumon. Mintha megnémultak volna...
Fórumon a helyzet változatlan... szidják őket, mint a bokrot. Hiába kérik nincs előrendelési lehetőség sem, még az adminok is eltűntek. Csak a megjelenés dátuma módosult a honlapon, ami április közepe-vége lett. Illetve megjelent egy 1-2 mondatos dolog a fb-n vagy twitteren, hogy kupon kód továbbra is érvényes maradt.
-
jozsi252
veterán
Hi
Nos a mai nap folyamán megis jött a Logitech G930. És aki vacilálna rajta hogy kiadjon-e ennyi pénzt érte annak írok egy kis segítséget
Teljesen hétköznapi felhasználóként, laikus szemmel nézem a fejhallgatót, tehát nincsen tapasztalatom 10-20 fejhallgatóval, hanem 3-4 volt eddig és ahhoz tudok viszonyítani.Anyagminőség
Logitech oldalán is nemhiába dicsérték ezt a fejhallgatót, mert akármelyik részét nézem, nagyon jó a felhasznált anyagok minősége. Nincs egyik pontján se ropogás meg ilyenek. Fejhallgató állítása is nagyon egyszerű, be is van számozva mind2 oldalon a pontosság kedvéért
Összeszerelés
KB 2 percet vett igénybe, nem szükséges feltelepíteni semmilyen szoftvert hozzá csak rádugom és megy. Habár ajánlott mert sokféle beállítást lehet eszközölni rajta.
Akku
Írták páran hogy van súlya.. na ez nem így van. Ahhoz képest hogy vezeték nélküli, alig van súlya. 3 órája van rajtam de nem érzek semmi olyat hogy rossz lenne vagy zsibbadnék vagy bármi ilyesmi. Alapból 50%-on volt az akku töltöttsége, de KB 1 óra alatt fel is töltötte maximumra. Ami KB 9-10 óra használathoz elég. A legfrissebb Logitech szoftvert raktam fel, bal fent szépen ki is jelzi hogy mennyi van még hátra az akkuidőből
Hangszórók
Nagyon szépen és tisztán szól. Mind a magas mély is. FLAC zenékkel teszteltem de nagyon jól teljesített azt kell mondanom. Logi szoftverével nagyon jól testrelehet szabni a hangszínt.
Virtuális 7.1
Neten szétnézünk, milliónyi kis klippet lehet találni amik Dolby rendszerek tesztelésére valók. Én így nagy hirtelen ezt hallgattam meg de hiába hogy virtuális, nagyon szépen visszaadta a térhangzást, bármely irányból.
Mikrofon
Mivel elég sokat játszok így TS-t is sokat használom, pár perces állítgatás után tökéletesre betudtam lőni a mikrofon hangerejét. Többen is voltunk a szerveren 1 szobán belül, de nagyon tiszta hangom volt. Egyszóval semmi alapzaj meg ilyenek nemvoltak. + pont Loginak hogy úgy lett megcsinálva a mikrofon hogy féltávnál kb autómatikusan elnémítja magát a mikrofon, amit a mikrofon végén egy kis piros led jelez is. De a bal oldali fejhallgatóról is lelehet némítani 1 gombbal.
Wireless
12 métert írt a Logitech hogy addig tudja továbbküldeni a jelet a wireless vevő, ez naggyából helyes érték is. 3 szobával arrébb még lehetett akadásmentesen hallgatni a zenét. Volt aki panaszkodott arra hogy bezavar neki a router, mivel ugyanazon a frekin működnek. Nos ezt megkell cáfolnom mivel kb 40cm-re van a vevő a routertől, és nemzavar be neki.
Konklúzió, Összegzés
Nyilván ez a pár sor nem ér fel akár egy Logout-os cikkel, de megpróbáltam így elsőre összeszedni minden gondolatomat amit a fülessel kapcsolatban érzek. Igaz hogy nem a legolcsóbb kategória, de aztis vegyük számításba hogy ezért a pénzért kapunk egy nagyon jó fejhallgatót, illetve nem utolsó sorban egy príma support-ot. Ha valakinek lenne kérdése tegye fel nyugodtan, és amibe tudok segítek.
Köszönet még ThaBoss-nak a választásért, illetve a sok hasznos információért
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
cskamacska #4105 üzenetére
Akkor az enyém biztos gyárilag hibás hogy van rajta USB
tard...
-
SpZ
senior tag
válasz
-
zzolika
aktív tag
válasz
cskamacska #4107 üzenetére
Mindig ilyen volt. Mikor váltottam erre a fülesre rögtön mondták hogy alig hallanak.
Mixerben, skypeban a poti maxon, hang tiszta csak halk, tényleg zajcsökkentettA boost opció néha eltûnik.
-
zzolika
aktív tag
válasz
Ok, látom. A specifikációknál néztem csak, ott nem írták. Az én ET151-emen sincs.
Nagyon halk a mikrofonom. Lehet ezzel valamit csinálni? (Boost bekapcsolva.) Egy gagyi 1000 Ft-os headset is sokkal hangosabb.
-
cskamacska
addikt
válasz
zzolika #4103 üzenetére
A Z6A meg 3 jack csatin kapja az 5.1-et, nincs is rajta USB
Headphone Details -
justo00
tag
válasz
cskamacska #4101 üzenetére
ok! thx
-
cskamacska
addikt
válasz
justo00 #4100 üzenetére
Elolvastad te azt az oldalt amit belinkeltél?
"the Z6A is powered by a 5.1 channel amplifier with bass enhancement"
Ez Google translate szerint is:
"a Z6A meghajtásáról egy mélyhang-kiemeléssel is rendelkező 5.1 csatornás erősítő gondoskodik"
Namost az vagy erősít, vagy nem, de nyilván ha hangkártyából, vagy saját 5.1 erősítőből feltolod a hangerőt, akkor a füles megy utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest