Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
És milyen hat csatornás és sztereó füleseket hasonlítottál össze amikor megszületett benned ez az eredmény??
Annyiban igazat adok hogy a most elterjedt fülesekben, elég közel helyezik el egymáshoz a hangszórókat. Nyilván azért mert tertani akarják a fejhallgató formát. Most nekem egy Roccat Kave van, abban is egymás mellett vannak az első és a hátsó sugárzók a center pedig a kettő között alul. De ez előtt egy Zalman volt, ott egy sorban vannak a hangszórók. Amikor azt megvettem és kipróbáltam akkor pontosan tudtam hogy mikor fog kijönni az ellen a fal mögül, ezt az előtte használatos sztereóval sohasem éreztem ennyire. Azt aláírom hogy hangminőségben elég gyenge volt, de térérzetben szerintem jól teljesített. Legalábbis ez az én személyes tapasztalatom. Nem is mondanám senkinek hogy zene hallgatáshoz 6 csatornás fülest vegyen, de szerintem játékra jobb választás. Én csak játszok az enyémmel, nincs is a birtokomban olyan zenei anyag ahol már szignifikánsan kijönne a hátránya, mint ahogy a userek 99%-ának sem.
SzentPeti Nincs is ezzel semmi baj, Ő nem hiszi el azt amit én mondok, én pedig nem hiszem el azt amit Ő mond. De hát nem ettől szép az élet??
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
SzentPeti
csendes tag
srácok, nekem már volt egy pár füles a fejemen, azt tudom mondani, hogy a 2 hangszóró "5.1"-es füles esetében a mixamp szimulálja az 5.1-et vagy 7.1-et, amíg a többhangszórós verzióban VALÓBAN ki van osztva a hangszórókra SÁVONKÉNT a front-rear stb, van ehhez egy külön hangszabályozó és ha kevés a közép tekersz rá, ha kevés a hátsó tekersz rá, na ezt sosem fogja tudni egy sztereó
-
titán
válasz tupacamaru #2797 üzenetére
Mondod, hogy sok hangszóró jobb, mint az egy, mert több irányból szól. Én erre azt mondom, hogy nem, hiszen a környezeti akusztika hiányzik minden fülesből, a membrán szinte közvetlenül a füledbe szól. Erre mondod, hogy de akkor is. Erre én azt mondom, hogy nézd meg a hangszórók elhelyezkedését: összevissza a tér minden irányában. A hátsó hangszórók fölülről szólnak, a front alulról satöbbi.
Az egyhangszórós Dolby Headphone előnye, hogy környezeti hatást szimulálja. Már több évtizede tudjuk, hogy a fülben milyen hangzások keltenek térérzetet, és annak megfelelően módosítva a hangot megkapod a virtuális teret. Ez azért nem ugyanaz, mint a mindenféle 3D hangszórós hangzás, hiszen ott a hallgató pozíciója befolyásolja, hogy milyen mértékű áthallás keletkezik a két fül között. Fülesnél ez a probléma nem létezik a két oldal teljes szeparációja miatt.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
tupacamaru
veterán
Köszönöm hogy megerősitetted az utolsó mondatomat.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
titán
válasz tupacamaru #2794 üzenetére
Ugyanazt nyilván nem, de jobbat igen.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
DJZoliboy
aktív tag
válasz jaffa 2843 #2793 üzenetére
És a DX-ről miket tudsz mondani? jobban megérné inkább azt?
-
tupacamaru
veterán
Nekem is sokáig kelle magyarázni annak, aki azt akarja bemesélni hogy egy f.s sztereó fülesben ugyanazt hallod amit 6 különálló hangszórón. És nem a hangminőségre gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
DJZoliboy
aktív tag
válasz jaffa 2843 #2791 üzenetére
Mi a különbség az Asus Xonar DG és Asus Xonar DX között mert régebben a DX-et ajánlottad, szal mivel jobb? köszi.
-
Tweaky
csendes tag
Valaki válaszol nekem??? enyém a #2779-es hozzászólás, várom a tanácsokat, ajánlatokat, véleményeket... én hajlandó vagyok pénzt áldozni rá csak megérje.... ja és amit még kihagytam az az hogy legyen kényelmes hogy hosszabb ideig se legyen zavaró
-
Tuco78
tag
válasz jaffa 2843 #2787 üzenetére
Laikus vagyok a dologban de nem gondolnám,hogy egy virtuális 5.1 felérne a valós több hangszórós kialakitással ami a kave-ben van például.
Ez ugyanaz lehet mint a tv-kben agyonreklámozott virtuális surrond hangzás ami egy kalap sz@rt sem ér!
De az a privát véleményem, jelen pillanatban én is gamer fülest keresek a xonar d1-hez .s úgy néz ki ,hogy a kave lesz a befutó de várom az ötleteket és a véleményeket.Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!
-
DJZoliboy
aktív tag
válasz jaffa 2843 #2785 üzenetére
Viruális 5.1-et fog generálni az olyan mint a Roccat Kave valós 5.1-ese?
-
-
DJZoliboy
aktív tag
válasz SzentPeti #2783 üzenetére
Egy kérdés A superlux 668B vel is ugyanúgy tudnám hallani a hangokat pl (COD4) mint egy Roccat Kave 5.1-essel, mert most olvastam hogy egyik srác írta h mögötte mentek el és egyből meghallotta a zalman 5.1-essel, szal ugyanaz lenne mint egy Roccat Kave a Superlux 668B Asus Xonar dx-el? Köszi!
-
SzentPeti
csendes tag
és hát ugye a lényeg az itt lenne, erről én nem tudok képet csinálni, ezért egyedi ez a füles, filmnézéshez, játékhoz szuper jó, zenéhez hogy mennyire jó ez a konstrukció azt nem tudom, nem próbáltam
-
Gergosz2
veterán
szerintem nézz át ide:
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Tweaky
csendes tag
Hello mindenki,
új vagyok itt. Egy új headset-et akarok venni. Nem árt ha zenét is tudok vele hallgatni de leginkább Cod-hoz és Battlefield-hez kéne ( Szeretném tudni hogy melyik irányból jönnek a hangok, 1v1-eztem haverom ellen és mögötte átfutottam egy kis füvön és már fordult is hátra de azért még épp lelőttem , egyébként neki zalman 5.1 headset-je van ). Ezt néztem ki magamnak: http://www.trittonusa.com/index.php/products/gaming_audio_technology/pc510/ ezt most olyan 27k körüli áron tudnám megvenni de szivesen meghallgatok minden tanácsot, ezért is jöttem ide. -
ThorsHUN
őstag
Ave!
Felig off a tema. Szeretnek segitseget kerni!
Nem ertek a szereleshez es nem is szivesen vagnek bele ezert.
(Fules = fejhallgato)A sztori:
Van egy 3-4 eves SpeedLink Medusa 5.1 fulesem, abbol is a Home Edition.
Van egy 2 eves kislanyom. A ketto eredmenyekeppen jelenleg a fulesem jobb oldala eltort, es gyakorlatilag a kabelek tartjak a helyen a fulhallgato reszt. A cuccot mar nem gyartjak, javitani nem lehet, mert a muanyag feszul.
Az erosito/elosztoba (amit mindenkeppen szeretnek megtartani) egy 9 pines mini DIN-en kersztul csatlakozik. (front, sub/center, rear, mic)Abban tudna-e valaki segiteni, hogy a fules kabelet elvagni (ezt en is meg tudom csinalni eddig), es a megfelelo vezetekekre 3,5-es jackaljzatot operalni. Igy a mini DIN vegzodessel nem kellene szenvednem es gyakorlatilag barmilyen fejhalgatot tudnek csatlakoztatni az erosito/elosztoba.
Ert-e valaki ehhez annyira, hogy tudjon segiteni? (Vagy javasolni valakit akinel erdemes beproblakozni)
Koszi!Thor
-
tupacamaru
veterán
válasz Gergosz2 #2770 üzenetére
Hát én inkább 6 csatornásnak mondanám a dolgot. 3-3 hangszóra van benne.
-
vbbm1
csendes tag
-
vbbm1
csendes tag
sziasztok!
most vettem egy media-tech mt 3530-at és lenne egy problémám:
ha windowsban(7) nem stereora, hanem 5.1 vagy 7.1re állítom a hangzást, a jobb hangszórót nem érzékeli, vagy nem tudom nem ad hangot, próbáltam driverben, minden más működik, csak a jobb oldali hangszóró nem( jobb szélső, jobb hátsó működik) előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
válasz jaffa 2843 #2769 üzenetére
Kérlek mondj egy jobb fejhallgatót, amit tudnék használni laptophoz és gamer fejhallgató amiben tisztán hallom az ellenséget war alatt.
-
Gergosz2
veterán
válasz tupacamaru #2768 üzenetére
A Roccat Kave az tényleg 5.1
és hogy vannak benne a hangszórók?
Minden oldalon 1 mélynyomó+atöbbi vagy hogy?
vakahogy nem értem.És amúgy minden fejhallgatóhoz kell hangkártya?
jaffa 2843
az előbb említett kombónak jobb a hangminősége mint egy virtuális 5.1-esnek?
-
tupacamaru
veterán
válasz Gergosz2 #2767 üzenetére
A Roccat Kave az tényleg 5.1, de a Logitech G35 az virtuális 7.1.
jaffa 2843 Ezt a hittérítő dumát lehet hogy nem ebben a topikban kellene elhintened. Nem biztos hogy mindenkinek szüksége van minőségi sztereó fejesre.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
Nekem nem folyamatos használatra kéne , csak amikor játszok vagy filmet nézek tanulás után ,ne keljenek fel a másik szobába.
Amúgy ezek tényleg 5.1 -esek?Mert azt hallottam , vannak amik csak virtuális 5.1 esek.
Írnátok pár arra példát ami tényleg 5.1-es ? Mert a virtuálist azt meggtudnám oldani egy jó fejhallgató+hangkártya kombóval.(egy másik topikban superlux hd660-t ajánlottak ASUS Xonar dg-vel ami elég meggyőző.)[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
igen, sajnpos a célközönséggel épp akkora a probléma, mint a nekik szánt fejhallgatókkal. Nem sértés, de általában ez a réteg az, amelyik nem ért a témához és megeszi a marketing maszlagot. De én vagyok a szemét, hogy jót akarok másoknak
Egyébként általában az, aki megvesz egy ilyen 5.1-es fejhallgatót/headsetet, annak azelőtt még nem volt értelmes fejhallgatója és azért ajnározza annyira, de ugyanannyiért sokkal jobbat lehetne venni.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Dapro
senior tag
válasz jaffa 2843 #2761 üzenetére
Nem tudom miért kell lehordanod az 5.1 és 7.1 "vackokat". Ezek nem zenére vannak ezt meg kéne érteni. Lehet, hogy túl vannak árazva, de van egy célközönségük akik úgyis meg fogják venni.
[ Szerkesztve ]
-
SzentPeti
csendes tag
válasz jaffa 2843 #2761 üzenetére
hallottad már szólni őket? azért hallgass meg egy astro a40-es "vackot" vagy egy trittont akár
-
Gergosz2
veterán
Sziasztok!
5.1-es fejhallgatót keresek .
Olxan 20-25k rá a keret.előre is kösz a helpet!
-
SzentPeti
csendes tag
Eladó egy Tritton AxPro füles, hibátlan karcmentes állapotban, valódi 5.1 oldalanként 4 hangszóróval.
* True 5.1 Digital Audio Headset
* Detachable microphone compatible with Xbox Live, Playstation Network, and PC/Mac
* Digital audio connection for DVD, PC, PS2, PS3, XBOX, XBOX360, and all other devices with Optical digital audio or analog 3.5mm 5.1 output
* Dolby Digital and Dolby Pro Logic Certified
* 8 speakers, 4 in each ear cup
* Illuminated In-line volume adjustment for Front, Center, Rear and Subwoofer controls
* Separate volume control for voice chat
* Inline microphone and volume mute switches
* Adjustable time delay for center and rear speakers
* Dynamic Range Control
* Includes external 5.1 audio controller with analog 3.5mm 5.1 output
* Lightweight headset with deep circumauraul (around the ears) design allows for comfort even during periods of extended gaming.http://www.trittonusa.com/index.php/products/gaming_audio_technology/ax-pro/
32k
-
Tuco78
tag
Gamer fülest tervezek venni,és ebben kérnék tanácsot!
Megnéztem egy csomó tesztet de még igy is tanácstalan vagyok mert végülis a választékból egyikre sem irtak rosszat:
Az általam kinézett cuccok:
-Roccat kave
-Logitech g35
-razer megalodon
-razer barracuda
De ha tudtok valami jobbat az is érdekel!Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!
-
Mezi1982
tag
mivel volt egy AKG K512-m előre odaadtam öcsémnek hogy használja mert nekem ott lesz a Kave, el is vitte Pestre én meg csak poénból kölcsönkértem egy barátom AKG K44-t mert egyszer régen tetszett a hangja egy DX-el Cod4-n multi alatt míg a gépén toltam elképesztően ment a játék igaz a gép se volt gyenge akkori mércével sőt
a lényeg hogy hónapokig nálam volt a K44 és 95-5% arányban ezt használtam (min.500 órát)zene-játék a Kave-val szemben pedig az van már vagy 6-7 éves fejes és nem is a drágább kategóriából 20 € körül mozog most
bár kényelmi szempontból nyomta a fülem elég rendesen, és így is Ő volt a favorit, a Kave viszont teljesen kényelmes voltaztán vettem egy AKG K702-t amit teljesen felesleges az előzőekhez hasonlítani nem egy súlycsoport
-
samu000
tag
Sziasztok!
Venni szeretnék egy fejhallgatót , de nemtudom milyet. SS siberia v2 őn gondolkozok , de van külön mikrofonom esetleg ha ennyiből kijön egy jobb mikrofon nélküli. Valami ötlet? !
-
gergo0328
senior tag
Szerintem nem. Egy elég béna stereo-val tolom (Philips SHP2000) egy Asrock P67 Pro3 lap integrált hangkártyájával és így is mindent meghallok. Most egy Asus Xonar DG meg egy Superlux HD668B-t akarok venni és ez lazán kijön 20-ból (+6 a kényelemért de az mind1) és ugyan azt kapom mint egy sokponteggyel mivel az is virtuális. Tök mind1 hány szuper hangszóró van benne mivel ugyan azt megcsinálja szoftveresen egy penge stereo is. Annyi hogy legtöbbön nincs mikrofon igaz én webcamos mikit használok és az is kiváló hangot ad.
-
jaffa 2843
Ármester
először is, itt egy kis segítség a 668B Eq beállításokhoz
668B EQ:
31Hz: 0dB
62Hz: -5dB
125Hz: -2dB
250Hz: + 2dB
500Hz: 0dB
1kHz: 0dB
2kHz: -2dB
4kHz: -4dB
8kHz: -10dB
16Khz: -4dB668B komfortosítás
másik lehetőség, az hogy veszel AKG K240 plüss párnákat, ami pár ezresbe kerülne.állítani azokat a kis fejpárnákat lehet, de az is sokat segít, ha könyveken, vagy egy labdán tárolod egy darabig.
[ Szerkesztve ]
-
55TRM
csendes tag
Sziasztok
Ma érkezett meg a Superlux HD 668B fejhallgató.Elötte egy logitech digital precision headset-em volt.Ez az új fejhallgató hangminőségben porig alázza a logitech-et, pedig az áruk nagyon hasonló.Egy negatívumom van a 668B-vel mégpedig hogy másfél óra után elkezd izzadni tőle az ember feje.
Ja és esetleg akinek ilyen fejhallgatója van letudná -e írni azt hogy hol lehet a 668B fejpántján állítani?[ Szerkesztve ]
-
Mezi1982
tag
válasz samu000 #2740 üzenetére
ha 20K Hz-ig hallanál hangokat akkor már kiváló hallással rendelkeznél
Dapro: ezek a 5.1-7.1 gamer fejesek hihetetlenül túlárazott termékek 3-4x többe kerülnek egy hozzá hasonló tudású stereo fejesnél
csak mert jól néz ki lehet vele csillogni LAN-on, 4-5 hangszóró van benne stb. az emberek be is dőlnek ennek a marketingnek
tapasztalatból mondom mert megfizettem a tanulópénzt én is egy Roccat Kave személyében
akkor pedig azt hittem hogy, szeretem a Kave hangját és kényelmét is de most már tudom hogy nem, 3-4 hónap után továbbléptem
-
jaffa 2843
Ármester
válasz samu000 #2740 üzenetére
a frekvencia tartomány egy fejhallgatónál kb semmit nem jelent. Nem ettől függ, hogy szép-e a hangja, bár abban biztos vagyok, hogy ennek pocsék hangja van. A frekvencia tartomány az kb olyan, mint ha az egereknél odaínák, hogy 9000DPI, de attól még a szenzor egy rakat kakit sem ér. Az ilyen szép értékeket a laikusoknak írják oda, hogy azt higgyék, hogy hiperszuper cuccról van szó.
-
samu000
tag
[ Szerkesztve ]
-
samu000
tag
Akkor hogyhogy csak 12 ezer forint ?
-
samu000
tag
Sziasztok!
Megmondja nekem valaki hogy ez a füles Arctic Sound P531 olvastam róla is a frekvencia tartománya 10hz-400khz terjed ez most jót jelent vagy rosszat jobb a minősége?.
-
kiki22
senior tag
hopp egy uj razer 7.1 es fules. vki szerezzen egyet++!!!!
es irjon tesztet ha majd beindul a gyartasa D: -
55TRM
csendes tag
válasz jaffa 2843 #2729 üzenetére
OK.Már csak egy kérdésem lenne.Lehet hogy ez most ciki kérdés de ezen a fórumon hogyan lehet megrendelni ezt a Superlux hd 668?
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
Hali, akinek van logitech G35 eladó az írjon privátot, vagy tudja hol kell beszerezni 20k alatt
-
55TRM
csendes tag
-
55TRM
csendes tag
-
jaffa 2843
Ármester
abból amit nyugodt szívvel ajánlani tudnék, az egy Superlux HD681B, vagy 668B, és hozzá egy Asus Xonar DG-t
itt egy kis írás a fejhallgatókról, és innen tudod beszerezni.
Csak halkan jegyzem meg hogy kb 20-25 ezer Ft-ig ezek a legszebb hangú fejhallgatók (főként 668B-t ajnározzák, nem véletlenül, nekem is van egy és nagyon szép hangja van), természetesen egy épkézláb hangkártya kell alá.
-
55TRM
csendes tag
válasz jaffa 2843 #2722 üzenetére
A mikrofon nem olyan fontos.Csiptetős mikrofont veszek majd, ha meg van a fejhalgató már.
Akkor tudsz ajánlani mikrofon nélküli fejhallgatókat is?[ Szerkesztve ]
-
55TRM
csendes tag
A mikrofon nem olyan fontos.Csiptetős mikrofont veszek majd, ha meg van a fejhalgató már.
Akkor tudsz ajánlani mikrofon nélküli fejhallgatókat is?[ Szerkesztve ]
-
samu000
tag
Sziasztok kinéztem egy media tech mt3530 -et mi a véleményetek róla ? játékra lenne.
mennyivel jobb mint egy medus nx 5.1 és mennyivel roszabb mint 1 siberia v2 -
jaffa 2843
Ármester
ha mindenképp mikrofonos kell, akkor talán Steelseries Siberia V2, esetleg kicsivel többért Steelseries 7H.
Viszont ha nem létszükséglet rá a mikrofon, akkor sokkal több és jobb fejhallgató kerülhet szóba olcsóbban.természetesen hangkártya is dukál egy normális fejhallgató mellé, pl Asus Xonar DG
[ Szerkesztve ]
-
55TRM
csendes tag
válasz jaffa 2843 #2720 üzenetére
Sima alaplapi kártyám van.Maximális keret 20k lehetőleg sztereo legyen a füles
[ Szerkesztve ]
-
55TRM
csendes tag
Vezetékes legyen
[ Szerkesztve ]
-
55TRM
csendes tag
Sziasztok
Kellene egy gaming headset BF-re
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Motoxxx #2716 üzenetére
EAX egy teljesen elhalt szabvány, amit már a kutya se használ semmire. (egyébként asus is támogatja az eax 1, 2 és 5-öt)
a jelenlegi SB-vel vagy hátrányban minőségben valószinűleg, és a driver szopás is benne van a pakliban az ujabb oprendszereken.f4d3
Semmiféle hátrányod nem származik belőle. A hangkártyákra a kártya által kezelt maximális csatornák számát írják rá, de ettől még lehet 5.1-ben (6csatornában) is működtetni, ez semmiféle hátránnyal nem jár
[ Szerkesztve ]
-
Motoxxx
tag
válasz jaffa 2843 #2714 üzenetére
És az Sb által használt EAX szabvány az számít valamit, vagyis a kérdésem tudtommal az asus nem használ eax szabványt, amit az sb direkt játékok alá hozott létre. Nekem kivlátkép csak játékra kell majd. Nem leszek hátrányban ha asus hangkártyát veszek?
-
f4d3
csendes tag
Lehet hülye kérdés, de alaplapi integrált kártyával, ami (asszem) 8 csatornás, pl a Roccat Kave 5.1 felejtős? Minőségbeli hátrány lenne csak, vagy egyáltalán nem is lenne használható?
Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Motoxxx
tag
válasz jaffa 2843 #2712 üzenetére
Köszi a helpet. Egy 6 éves 5.1 s hangkártyám van amit akkor is olyan 10 ezer forintért vettem pontos típust nem tudok mondani.
-
Motoxxx
tag
Üdv. Venni készülök egy Roccat Kave fülest, van a gépemben egy régi kb 5 éves sundblaster 5.1 hangkártya ezzel még elleszek vagy kell már venni hozzá egy ujabb hangkártyát?
-
Chalez
őstag
8-10k körül milyen gamer fejhallgatót érdemes venni? szinte csak játékra használnám.
Az alap Fatal1ty Gamer egy a választottaim közül... de van esetleg jobb a kategóriájában? -
f4d3
csendes tag
Hali!
Szeretnék tanácsot kérni, épp gamer fejhallgatót szeretnék venni. (Tehát elsősorban játékra lenne használva -tehát mikrofon kell- , de néha 1-2 film, vagy zenehallgatás is szóba jöhet.)
Bot fülem van, tehát nem az über hangminőség a szempont, inkább pl az, hogy több órás használat után is kényelmes viselet maradjon. Alaplapi integrált hangkártyám van, szóval mindenképp valami USB-s, saját hangkártyás dologban gondolkodnék.
Egyenlőre ezeket néztem ki:
SteelSeries 5HV2 (USB)
SteelSeries Siberia V2 (USB)
Point of View Gamer 5.1Ötlet, vélemény, tapasztalat, bármelyikkel kapcsolatban? Köszi!
Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Kalmizoli
csendes tag
Sziasztok!
ROCCAT KAVE fülesemnek a mikrofonja nagyon halk; pl: Skype közben olyan szintre kell hangosítanom, hogy a füles részt nem is bírom a fülemen tartani, mert ilyen magas hangerő mellett halható csak amit mondok.
Van, vagy volt Valakinek ilyen problémája?????
Köszi
-
DJZoliboy
aktív tag
válasz jaffa 2843 #2701 üzenetére
Az a Superlux az jó féle füles? mert nem gamer füles, A Sennheiser megoldásai is jók nem?
-
SzentPeti
csendes tag
X41 elkelt
továbbra is eladó egy PX21 szeptemberig garanciás, hibátlan állapotban, összes kábel, eredeti csomagolás, 13+postáért
-
jaffa 2843
Ármester
dobj hozzá még egy keveset és vegyél egy Superlux HD681B-t
beszerezhető ittDJZoliboy
Nincs sok lehetőség itt, Roccat Kave, vagy egy Stereo headset, ami DX-szel Dolby Headphone-nal virtuális 5.1-gyé varázsolhatsz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest