Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Ezt miért csinálja?
Nem valami megnyugtató. Elvileg holnap jön az enyém. Kezdjek aggódni?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Kezdek kilenni a logitech G930-as fülesem miatt..
Olyat csinál hogy amikor ff vagy chrome-ba hallgatok youtubeon zenét akkor nagyrészt csak a jobboldali füles szól. Majd ráfrissítek az adott lapra és jó. De van amikor 3-4 frissítés után se jó. És ezt az összes zenével szinte, teljesen véletlenszerűen játsza el.
Ha meg rányomom a térhangzást akkor meg szól mindkettő rendesen, viszont irgalmatlanul rossz minőségbe. Tehát basszus helyett recsegés ropogás van. Szóval ezt nemnagyon értem hogy mi okozhatja. Amúgy meg játék alatt meg winampba ha hallgatok ottmeg jó.
Valaki esetleg valami megoldást?
Logitech szoftvert újratelepítettem, megpróbáltam szoftver nélkül de ugyanúgy rossz. Viszont az az adott zene meg a logi Z906-ommal meg tökéletesen szól. Így szerintem kifogtam 1 rossz darabot.
-
KisTücsök
addikt
Értem. Hát engem csak a játék izgat, csak ebben teljesítsen jól. Ilyen sok.egyes fülesem még nekem sem volt, szóval remélem nekem is ennyire befog jönni.
Amúgy - miután elhalásztad előlem azt a 15k-s fülest
- azt a 15k-sat veszem valószínűleg, aminek a fülpárnái úgy le vannak rendezve. De megpróbálok majd szerezni hozzá fülpárnát külön, ha majd nagyon zavar. Meg volt még egy, egy 18 ezres hirdetés, de sajna a tulaja nem akarja postázni (pedig a postaköltséget előre is utaltam volna), a többi meg már drága. Meg 20k fölött nem is adnék érte, de szerintem 15-öt még simán megér. Megbánni biztos nem fogom majd.
-
MarcZ
senior tag
válasz
KisTücsök #4390 üzenetére
Nos, meg fogsz lepődni, de játékok terén még csak GTA IV-el és CoD4-el próbáltam, mert jelenleg ez a kettő, amivel játszom, de amint kijön egy új játék, ami piszkálja a fantáziámat kipróbálom, de most már a G35-el. Nagyon sok zenét hallgatok mindig, nem volt ez másképp most a napokban sem, a Carcharias-hoz képest azt vettem észre, hogy sokkal jobb a G35 basszusa, és nagyon szép a hangzása is. A 7.1 meg egyszerűen hihetetlen, lehet nekem csak azért ilyen furcsa, mert én még soha az éltben nem tapasztaltam, de nagyon jó, bár zenehallgatáshoz marad a 2.0, mert a 7.1 picit doboz hangú, amint játékra váltok, ugyanúgy váltok 7.1-re is. Nagyon tiszta a 7.1, jól lehet vele hallani mindent, nekem igen valóságszerű volt, bár én sztereóval is elég jól hallottam, jobb nem leszel vele, inkább azt fogod érezni, hogy valóságosabbak a hangok, de én valahogy ugyanúgy hallok vele, mint a Stereóval, de ettől függetlenül megérte a csere. Szerintem nem bánod meg, ha megveszed, nagyon minőségi termék, különösen ajánlott, viszont nem annyira kényelmes, mint a Carcharias, az egy nagyon kényelmes fejes volt, ez is az, de nekem a Carcharias valahogy "biztonságosabban" éreztem a fejemen.
(#4391) jaffa 2843: Én is így vagyok vele mellesleg, nagy részt zenélek, de sokat játszom is mellette, de valahogy a G35-el most úgy érzem, hogy zenébe már ennél szebb nem lehet, pedig tudom, hogy lehet, számomra picit nehéz elhinni, lehet azért, mert nekem még nem voltak komoly audioeszközeim.
Visszatérve a Szibériás ügyhöz. Van olyan, akinek volt már G35-je és USB-s Szibériája is? Ha igen, kérem jelentkezzen, nagyon jó volna, ha tudnék egy-két kérdést kérdezni, nagyon piszkál, hogy miért van ez a "szibéria hájp". Mellesleg már úgy vagyok vele, hogy annyi van belőle minden LAN-on, hogy ha két csapat játszik egymás ellen, akkor már a hallásnak alig van értelme, mert mind a 2 csapat 99%-ban szibériát használ.
-
válasz
WolfheartGR #4389 üzenetére
Én itthon már jóideje egy Sennheiser HD600-at használok egy csíptetős mikivel. Azóta nemnagoyn volt a fejemen a PC350. (csak LAN-on) A felsoroltak közül a PC350-nek van a legjobb hangja, viszont ez sem ér annyit, amennyiért meg lehet vásárolni.
Audio cuccokban a "gamer"-ek elég alacsony minőséget képviselnek.(hangminőségben kb a felét érik) Nekem nemlesz ilyen gamer csodám többet mivel elég sok zenét hallgatok, ezekkel pedig nem az igazi. -
WolfheartGR
őstag
válasz
jaffa 2843 #4388 üzenetére
Hangkártya adott ( Asus Xonar DG). A mostani fejesem is egy SS 5HV2. Én kipróbálom azt a fejest. Sőt remélem G35-öt is sikerül , ha más nem pár napra kölcsönkunyerálni próbára.
A Te Sennheisered is piszkálja a fantáziám. Akkor a Razer Chimaera is furkálja az agyam. Tiamat.
Folytassam? -
válasz
WolfheartGR #4387 üzenetére
Viszont annyit messze nem ér meg, mint amennyiért adják. Annyiból már kijön egy hangkártya és egy normális stereo headset/headphone.
-
MarcZ
senior tag
válasz
KisTücsök #4374 üzenetére
Nem kérdés, hogy G35.
Amúgy kérdés. Ennyire jók tényleg ezek a szibériák, hogy így fel vannak fújva? Nem újdonság nekem sem, hogy ott van minden LAN-on, meg nincs olyan ember, akinek ne lenne, de szerintem elérkezettnek érzem az időt, hogy megkérdezzem. Tényleg jók-e?
-
Halo
senior tag
üdv!
win7, sb x-fi, 15-20K, mikrofonos, nem bőrös! - szövetborításos a fülnél is, 5.1, fps-re.
fenti szűrőkkel milyen élvezetes fejhallgatót javasoltok? Elsősorban játékra. Nem - nem kell parasztvakításos g4m3r cucc - azt köszönöm
miket javasol a hozzáértő krém? -
cskamacska
addikt
Szerintem még olcsón is adod.
más: most olvastam a "lanon láttam a másik ember fején" meg a "kereskedő hozott versenyre" hozzászólásokat (->ergo biztos jó lehet), és majd lefordultam a székről.
Továbbra is halkan somolygok az átlag gémerfüles vásárlón, semmi nem változott, nem is fog a gémer márkák legnagyobb örömére.
Még mindig olyan emberek vesznek mikrofonos füleseket akiknek tök felesleges(pl lant csak képen látó, asztal előtt játszó egyednek kiciócó mikrofon pont a szája elé lenne lógatható), és esküsznek zárt fejhallagtókra, akik szinte hangszigetelt saját szobából játszanak mást még véletlenül sem zavarva(egyébként HD595 másfél méterre nem hallik el közepes hangerőn). Sokpontegyet meg sem említem, a fülesek kerámiatalpai és 20 ezres egéralátétei ezek.
-
lanpex
csendes tag
Sziat! Gamer füles vásárlásra adtam a fejem és jelenleg 2 opció van a fejemben. Roccat kave vs Steelseries siberia v2. Vélemények/tapasztalatok?
-
KisTücsök
addikt
Tényleg nem tudok dönteni. használt G35 vagy Roccat Kave? Árban nagyjából ugyan az. Annyi, hogy a Roccat-hoz majd vennem kéne egy hangkártyát is, de azt amúgy is akartam egyszer.
-
MarcZ
senior tag
válasz
KisTücsök #4371 üzenetére
Igen, már átvettem, épp a fejemen van, szóval azért nem válaszolt akkor.
Egyébként nagyon szép hangja van, nagyon "igényes", hogy így fogalmazzak, első 7.1 headsetem, előtte egy Razer Carcharias-om volt, ami ugye sztereó, de nem hozta az általam elvárt "háromkígyós" minőséget, így kénytelen voltam cserélni, eddig azt tudom mondani nagyon is megérte.
-
MarcZ
senior tag
válasz
KisTücsök #4368 üzenetére
Amúgy azt én is szerettem volna kérdezni, hogy csak a Wireless-e a különbség a kettő közt, vagy a hangzásban is van. Nem, nem valós 7.1, csak virtuális.
(#4366) KisTücsök: Sajnos már csak a bomladozó fülpárnájú maradt, mert a másikat, amelyiket épp említetted ma fogja idehozni házhoz az eladó.
-
KisTücsök
addikt
válasz
lecsokolbi #4367 üzenetére
Mármint mire?
Hogy van újabb verziója? A G35 meg a G930 között csak a wifi a különbség egyébként? Vagy hangzásban is?
Amúgy ha valaki találkozott már vele, leírná a véleményét? Jó, tudom, vannak tesztek, olvastam is egy csomót, a hangjáról csak jókat írnak, de tényleg ennyire jó? A zene meg a film annyira nem érdekel, inkább a játék. Például a nemsokára megjelenő GW2, szeretném jobban beleélni magam a játékba, ez a 7.1-es izé ezt lehetővé teszi? Amúgy most nem rémlik, ez valós 7.1? És az 5.1 része? Gondolom van olyan funkció, hogy átlehet kapcsolni.
-
KisTücsök
addikt
válasz
lecsokolbi #4365 üzenetére
Értem.
Most nézegettem itt ph-n használt g35-ös füleseket. 15-öt megér egy olyan, aminek a fülpárnája már megvan bomladozva? Van egy másik is 15-ért, az elvileg hibátlan, de ez 3 éves, az előbbi csak 2. Ennél a G35-ös típusnál dobtak ki újabb verziókat?
-
KisTücsök
addikt
Az előző oldalon linkelt Genius HS-G700V headset-ről valakinek vannak közelibb tapasztalatai? Ennyi pénzért egész jónak tűnik, de hogy szól?
-
frankoo
csendes tag
válasz
jaffa 2843 #4360 üzenetére
-
válasz
freelanced #4361 üzenetére
Nos, 5ezerig Maxell Retro DJ. 10ezerig szóba jöhetnek a Superlux-ok is, vagy beyer dt235, bár utóbbinak a kényelmére lehetnek panaszok. Ajánlom, hogy nézz be a legközelebbi MM-be és próbáld fel a retro dj-t (ha jól emlékszem dt235 is szokott lenni). Nekem viszonylag kényelmes mert pont belefér a fülem, de akinek nagyobbacska füle van, annak lehetnek kényelmi problémái vele.
-
freelanced
addikt
válasz
jaffa 2843 #4358 üzenetére
Hali! Te milyen fülest ajánlasz? Nem muszáj mikrofon rá. Max 10k inkább 5
-
válasz
cskamacska #4359 üzenetére
Jó, csak hamar tönkremegy (vagy élből gyári hibás) és rossz a hangja.
-
-
jericho69
tag
"viszont a hiba még a garancia lejárta előtt előjön"
Ez olyannyira igaz, hogy van mikor a garanciából vissza jött fejhallgató már a dobozából kivéve hibás... Lásd. pl. nálam
Most is épp a 3. ilyen fejhallgatót várom vissza garanciáztatásból, de a sűrű meghibásodás ellenére sem tudnék másik fejhallgatót elképzelni magam mellé (na jó egy g930-ra azért elcserélném), mert hatalmasat tud szólni. Nem kicsit tud dobni az élményen 1-1 film vagy játék pörgősebb jeleneténél, ha egy ilyen van a fejeden. -
Neluril
csendes tag
-
Zé777
tag
Sziasztok!
Roccat Cave-et használ valaki?
Vélemény róla? -
freelanced
addikt
Hali! Köszi!
Még valaki erre: [link]
Köszi előre is! -
func93
senior tag
válasz
freelanced #4351 üzenetére
Én ezeket ajánlanám:
Plantronics GameCom 367
Thermaltake eSports Shock -
dgcs
csendes tag
válasz
jaffa 2843 #4347 üzenetére
Köszi a választ!
Akkor még informálódok egy kicsit, mielőtt vásárolnék.Üdv.
-
freelanced
addikt
Az Ozone Oxid milyen? Ty
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
freelanced #4349 üzenetére
Ezt is láttam néhány ember fején, nem lehet rossz.
-
freelanced
addikt
válasz
lecsokolbi #4348 üzenetére
Értem. Hasonló árban még valami? Illetve feljebb valami? Köszi
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
freelanced #4346 üzenetére
-
Kicsit megkésve, de válaszolok. Ezek a fesztiválok már csak ilyenek... offline módba teszik az embert.
Játszani természetesen jó a 350, LAN-ra ezt szoktam vinni, vagy ha itthon zárt fejes kell játékra a zajok ellen. Zenére viszont nem ajánlanám. Zenei teljesítményére én egy "oké"-t tudnék adni. ~Féláron esetleg lehet opció, de ennyiért van nála jobb. Basszus az van benne rendesen, de mint tudjuk az igazi zene nem csak abból áll. Nincs sok értelme, ha egy-egy lábdob betakarja az egész hangképet. Én le szoktam eq-zni a mélyeit, nekem kicsit sok.
A G35-nél jobb hangban és anyagminőségben is. Nálam Xonar DX hajtotta meg, amit váltott egy Xonar STX. (alaplapiról nem az igazi)Ha nem létszükséglet az, hogy rá legyen szerelve a mikrofon, és esetleg el tudsz lenni egy csíptetős mikivel is, amit pl a kábelre csíptetsz, akkor ajánlom, hogy nézz be a fejhallgatós topikba is. Az ottani első hozzászólás áttanulmányozása után már szakszerűen meg tudod fogalmazni a kérdésedet
-
freelanced
addikt
Hali! Milyen fülest vegyek olyan 10 körül? Mindent meghallgatok de nem bánnám ha alatta levőket is sorolnátok. Előny ha mikrofonos de megoldom nélküle is. Minden alternativa érdekel felfelé és lefelé is. Köszi
-
WolfheartGR
őstag
jaffa 2843 a te embered.
-
dgcs
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Sennheiser PC 350 Gaming headsettel kapcsolatban?
Fejhallgató vásárlása előtt állok, és ezt néztem ki magamnak. Sok jót olvastam róla, de gondoltam megkérdezlek Benneteket is, mielőtt megvenném. Engem az érdekelne, hogy egy jó hangkártyával megtámogatva, a játékokon kívül, zenei téren, valamit filmek alatt hogy teljesít? Zenében főként a basszus nagysága érdekelne, filmek terén pedig a térhatás visszaadása. Érdekelne még az, hogy egy jó 7.1 -es hangkártyával, hozná e egy Logitech G35 szintjét? -
Sentar
csendes tag
Hello!
Vettem egy Genius HS-G700V headsetet. Csatlakoztattam az előlapi USB bemenetre, telepítettem a termékhez mellékelt illesztőprogramot, de semmi sem hallatszik a headset hangszóróiból, esetleg néha a ki/bekapcsoló rendszerhang, de semmi más.
Segítséget kérnék, hogy hogy tudom üzemre bírni a fejhallgatót.
-
func93
senior tag
Üdv! Fejhallgató vásárlás előtt állok ezek lennének a jelöltek:
- Ozone Spark
- Plantronics GameCom 307
- Sennheiser HD201 ( de ez annyira nem igazán optimális mert nincs rajta mikrofon ) -
livius86
csendes tag
A G35-től kicsit félek mert sok olyat olvastam, hogy ilyen meg olyan hiba jelentkezik egy idő után.No meg a Logitechet is nagyon szidják.mondjuk lehet, hogy 100-ból 1-nél jelentjeznek problémák vagy csak jobbra számítottak.Valószinüleg a G35 lesz mivel nagyon bejön a desingje.Köszönöm a segítséget.
-
WolfheartGR
őstag
Akkor az öngólt márt említették. A hallás pedig rendkívül egyéni dolog. Nem jön be ugyanúgy minden mindenkinek. Egyébként meg nem, nem csak a szponzoráció miatt használják, hanem mert kiválóan meg lehet benne állapítani merről jön az ellen. És ez egy elég fontos dolog.
livius86: Logitechnek példás a garanciáztatása szóval nem értem a szidás okát.
-
-
MarcZ
senior tag
válasz
WolfheartGR #4334 üzenetére
Azért, mert szinte minden csapatnak a Steel a szponzora, így adnak nekik Szibériát, többi random user meg azért veszi, mert "Hű, nekik az van, nekem is az lesz és profi leszek." Az USB-s Szibéria meg Virtuális 7.1 mellesleg, míg a G35 nem, szóval ez így el is dőlt szerintem. Egyik ismerősömnek most G35-je van, ezelőtt Szibéria volt neki is (USB-s), azt mondta, hogy a G35 sokkal, de sokkal jobb.
-
livius86
csendes tag
Sziasztok
Gamer fejhalgatót szeretnék vásárolni.A maximális pénz amit rá tudok szánni az 30000FT.Legyen rajta mikrofon.Csak játékra használnám, nem érdekes hogy teljesít zene és filmek alatt.Hangkártyám nincs csak az alaplapba integrált.Az alaplapom asus p7p55d.
Amit kinéztem(mást nem nagyon láttam,másmilyen tipusora is vevő vagyok):
-Logitech g 35
-Steelseries Siberia V2 USB
-Corsair Vengeance 1500(nem tudom van-e integrált hangkarija)
Nem tudok dönteni.
Kérlek titeket segítsetek. -
cskamacska
addikt
válasz
lecsokolbi #4330 üzenetére
Pedig nagyon úgy néz ki, hogy két részre szakadt a fülesek topikja a fórumon: vannak az elit sztereó audiofülek, meg a 100k feletti csekélységeik, és szükség esetén ajánlanak 10-20 ezres best buy modelleket(alatta viszont nem igazán), meg a van a gémercsodák topikja a 20-40-60 ezres fülesekkel, ahol nem igazán lehet 20k alatt ajánlani, mert az se nem eléggé g4m3r, se nem eléggé 5.1 nem lesz.
Aki 5k-ért szeretne headsetet(esetleg 1337gémer fülest
), az így járt.
-
lemusz
addikt
Üdv! Fejhallgatót keresek otthoni filmnézésre, zenehallgatásra és multigaminghez! Volt nekem eddig Speedlink Thebe Headset, aminek egyik oldala idővel beadta a kulcsot, most egy A4tech AHS281 van, ami nagy csalódás volt, mert a mikrofonja egy rakat szar, ahogy ventrilón/teamspeaken mondják a társak olyan, mintha dobozból beszélnék. A fülpárnái is kisebbnek bizonyultak, mint amilyennek képzeltem és biza nyomják is a füleim egy idő után. Ezen kívül 1-2 földre pottyanás után le is törtek a fülpárnákat tartó pöckök is, 3 pöcökből 1 pöcök tartja mindkét oldalon a párnákat.
Most sem keresek drága fajtát [2-5K között gondolkodom], mert a füleseim párnáin lévő műbőr/műanyag borítás hamar szétfoszlik a sok használattól. Kinéztem egy GENIUS HS-05A típusút, de nem tudom megéri-e a pénzét, érdemes-e megvenni, mert közelről nézve elég gyenge minőségűnek látszik a párnákat borító anyaga, meg a mikrofonjának minőségét sem tudni így előre...
[link]
Vélemény? Ötlet, javaslat? Köszi. -
wood77
tag
válasz
lecsokolbi #4326 üzenetére
Köszi. Mondjuk azt nem bánnám ha a megoldás nem 40-50e kategória lenne..
-
wood77
tag
Sziasztok!
Arra a kérdésre szeretnék választ kapni tőletek (hozzáértőktől), hogy milyen típusú gamer (5.1) fejhallgatók kompatibilisek ps3-al. Olvasgattam utána, de nem sokat találtam. Illetve létezhet-e olyan megoldás hogy az usb csatlakozó átalakítóval az optikai kimenethez csatlakozhasson? (bocs ha bődületes hülyeséget kérdeztem)
Köszi a segítséget -
fizzdani
tag
Üdv.
Most hogy vége a vizsgaidőszakomnak rászánom magam és elmegyek veszek egy fülest.Van rá 15k-m, valószínűleg Superlux HMD660E lesz a dologból, viszont olvastam még visszább, hogy ahhoz hogy meghajtsam kell minimum egy Xonar DG. Vagy egy jó alaplapi hangkártya. Ebből következik a kérdésem, mi számít jónak ? Gigabyte GA-P35-DS3L alaplapom van, amihez Realtek ALC888at írnak. Milyennek számít ez? Vagy megérne 7-8E Ft-ot a DG?
-
frankoo
csendes tag
válasz
jaffa 2843 #4320 üzenetére
Ez pontosan úgy van, ahogy jaffa kolléga írja!
-
válasz
Neluril #4319 üzenetére
A boltosok hülyék. Szinte azt sem tudják, hogy mit árulnak. A neveket folyton elírják, vagy hozzáírnak valami baromságot. Egyetlen PC510 van, a pontos neve PC510HDa. Bármi más amit a kisker ír csak hülyeség és elírás.
A hivatalos oldalon kell nézelődni, ha információ kell. A kiskerek mindenféle baromságot képesek leírni. -
Neluril
csendes tag
Én úgy emlékszem, hogy több boltban is úgy láttam, hogy a HD az 2.0-ás, a HDa-nál pedig mindig 5.1 volt. Sosem gondoltam rá, hogy ne igy lenne. Főleg, hogy a 20k-ért árult darabok mindenhol elfogytak, csak ezzel tudtam magyarázni, hogy amiket 12k-ért árulnak miért maradtak még meg.
-
IG55
senior tag
-
Ombi5
őstag
udv.
Tudtok olyan fulest ajanlani ami 5.1-es es jo PC-hez illetve PS3-hoz is? Vezetek nelkuliseg mennyire ronto tenyezo?
-
MarcZ
senior tag
válasz
jaffa 2843 #4313 üzenetére
Megvolt, írtam a kollégának.
(#4314) dudika10: Igen, ezt értem, csak nemgazán tudom, hogy nagy, vagy kis bajra számítsak.
-
dudika10
veterán
Ha hangosítasz / halkítasz nincs recsegés, el-eltünedező oldal?
Ha nincs, akkor elszakadt egy ér. A kis műanyagházon belül elég nehéz rögzíteni a kábelt, így ez is könnyen megtörténhet.
Mondanám, hogy keress meg engem, de egyrészt az én számból nem olyan hiteles, másrészt Pécs van az adatlapodra írva, így keress egy ismerőst, aki nagyon ügyesen bánik a pákával, mert a lakkozott kábelek forrasztása bizony a leggyakorlottabbakon is kifog.(#4313) jaffa 2843: na így egyből hitelesebb.
-
-
MarcZ
senior tag
Sziaszok!
1,5 hónapja vettem egy Razer Carcharias fejest. Megbántam. 2 hete arra lettem figyelmes, hogy többször előfordult, hogy csak a bal oldali speakert hallottam, a jobboldalit, meg alig. Nem volt kérdés, hogy kontakt hibás a cucc, később rájöttem hol van. A hangerőszabályzónál. Ha valaki megnéz egy képet a hangerőszabályzóról, akkor van egy nagy Razer jel középen. Na, ha azt erősen megnyomtam, akkor visszajött, ha meg levettem az ujjam, akkor megint csak bal: igen, jobb: alig. Ezt sokáig el kell játszanom, míg rendbe áll, azóta nem is merek hozzányúlni, bár minden nap sikerül meglökni, vagy valami, már ha egy szúnyog rászáll, már akkor is el van rontva, szinte annyira érzékeny. Gari persze, hogy nincs, szóval az itt a kérdés, hogy mit kell ilyenkor csinálni? Kérnék épületes válaszokat, fontos lenne, hogy minden rendben legyen vele.
-
frankoo
csendes tag
Véleményem egyezik a tiéddel
, kivéve:
- a magas valóban kicsit kevés, de ezért nem fárasztó a hangja hosszútávon
- térhangzás nálam rendben van, én Xonar DG-vel használom és így jobb párosítás mint a SUPERLUX HMD-660 virtual 5.1-ben
- a távra tényleg tehettek volna magas-mély beállítástnagyjából ennyi..
Neluril:
A PC 510 Tritton HD Headset az 5.1, nézz utána nyugodtan!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!